|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
13.11.2009 19:03:18   
ancka1
Čer!
No, se lahko malo meni zahvalite, da sem rožico81 pobarala, da se mal pofočka. user posted image user posted image
Sicer pa pri nas nič novega. Samo malo bom prispevala, da prilezemo do 100tke. user posted image
Full je fletno vse tele nosečke opazovat. Po pravici sem pa kar malo fovš, ker bi jaz tudi full bila. user posted image Pa je čist neizvedljivo, ker mi ta velika tako živce požirata, da bi ju, če bi bilo to mogoče, kar zbrisala iz obličja. user posted image Res sama jajca non stop. Puberteta pri razvajenih mulcih ločenih tastarih je en k.od ovce. Namesto, da bi se svojemu 100% posvečala, pa še kakšnega pod srčkom imela, mi gre vsa energija drugam. user posted image No, evo, sem se malo skašljala tja v tri dni...Itaq če komu kaj pojamram, od večine slišim kakšno tolažilno v smislu "saj si vedela kaj te čaka". No, da ne bo pomote, rožica npr. ni taka. user posted image
Tako, sedaj grem pa migat na power step - edina antistres terapija. user posted image

No, javite se še ostale kaj, da nam spet malo "zlaufa" tu gor. user posted image

LP VSEM!!!!!! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
13.11.2009 19:16:16   
Putka
Evo me!

ČESTITKE JUNIORKA!!!

Sem mislila nate, pa potem si s FB zginla, se mi je zdelo. Čestitke za princes(k)o!

Mah šit, pri nas spet virusi krožijo, mama mikrobiologinja pač. Katja je že tretjič zapored bolna, en teden vrtca, en teden doma... Spet viroza, tokrat je bila samo vročina, pa čist nič druzga.

Pa ji dajem neke dodatke, vitaminčki, pa kolostrum za imunost, probiotike, če ni od tega revca prečuser posted image . Pa tolk ji je dolgčas, gleda čez okno, kaže na vrtec...

Zimska oprema - jaz sem letos za dobro mero obema morala nove čevlje kupit, pa Vesni moram še ene za vsak dan (zaenkrat imamo za v hud sneg, Chicco ima pol gumijaste škornje, pol zimske). Pa iz prakse vem da je treba za v sneg/plundro kupit kar ta drage, smo imeli eno leto malo cenejše (40€ user posted image ) pa nek drugi..tex, noge mokre. Letos sem pa Superfit nabavila, imajo v Šiški eno trgovino, pa dobite vzorčne modele št. 22, 24, 33.. malo ceneje.

Nogo ima 24, oblačila 98, moram jo pa izmerit in stehtat.

Lepo vas je brat, po dolgem času Rogljiček in Rožica. Rogljiček res sem vesela, da je vse ok, pa res škoda da si imela smolo z dr-ji. Sem slišala da hodijo Gorenjke na Jesenice, tam res pohvalijo porodnišnico.

Petrazg, a Anže še v naš vrtec hodi, se morava enkrat kaj na kavi dobit, sploh če so še tako lepi jesenski dnevi kot so bili ta teden. Samo da bo tamala zdrava..

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
14.11.2009 10:52:32   
kjava
Rožicaaaaa user posted image Bine bo? Fino!

Putka, jao, Erika pa sicer nima vročine, ampak ji kar naprej teče iz nosa. Glih gre h koncu, pa se spet od začetka začne user posted image . Majchi pa kai sta mi rekli, da dajeta mupije, ampak naša dva jih sploh ne marata. Saj so res zanič user posted image , sem probala.

Tale Humarjeva smrt me je pa kar šokirala user posted image

Feliška, ni mi preveč ok seznam-juniorko si modro napisala, pa punčko ma user posted image

user posted image user posted image ma daj, dobr je user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
14.11.2009 10:57:48   
kjava
še o zimskih čeveljčkih...
Naša dva sta kar nekako preskrbljena, se mi zdi. Eriki sem že spomladi kupila mal večje gojzarčke, pa zdaj ful prav pridejo, škorenjčke je pa od sestrične dobila. pa od Andreja ma neki.
Andrej je pa tud nekaj poverbal od bratranca, tko da mislim, da bo. Itak pa hoče met samo superge in dokler bo kolkr tok suho, naj jih ma, se mi ne da kregat user posted image
Sem zato sebi privoščila ene škornje od Alpine, ker sm pri otrocih prišparala user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
14.11.2009 11:27:22   
felicia
a dej no kjava - tebe pa tale nosečnost kar malo drma s takimi pripombami glede barve (hehehehe) - upam, da mi ne boš zamerla user posted image  sam neki je treba pisat, da bomo prišli še pred novim letom do 100 strani. Pol naslednje leto pa še naslednjih 100.user posted image

glede Mupija  - mi tudi Urošu dajemo kar tale ekolostrum al kaj je že to, čeprav bi ga lahko kar čez cesto peljala pa pod kravo nastvila, da bi dobi tisto prvo mleko hahahahuser posted image

aja naš mali je na antibiotiku - ušesa in grlo ampak vse na začetku tako, da ni bilo preveč boleče.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
14.11.2009 14:51:37   
juniorka
Hvala za cestitke!
Ja, je blo dolgo, preden smo docakali naso princesko, 30 ur popadkov, preden so me sploh lahk v porodno sprejeli, pol pa se 9 ur!
Sem pa super zdaj, smo ble drug dan ze doma, jaz samo malo sivana, nic ne boli.. samo spimo neuser posted image , nic novega!
pozdravcek

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
14.11.2009 19:22:09   
petra a
mah, smo kupli tjaši kuhinjo in trgovino za dedka mraza, valda že stoji, ne more očka nič počakati...in zdaj kuha in prodaja na veliko, tud na risanke in sok je pozabila, jest- kaj je že to...

za humarja je tudi meni žal, pričakovati je bilo tak konec, venar mnogo prekmalu je ugasnilo njegovo življenje

rožica-čestitke tudi tebiuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
15.11.2009 19:33:56   
iwa
Bravo Juniorka! Iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, mi smo se končno preselili v svoje (sicer najemniško) stanovanje kjer smo sami. Ste me verjetn že pozable, a vmes smo skor pol leta čakali na selitev in bli brez neta tolk časa. Zej bomo spet več skup! Čestitam tud vsem novim nosečkam, mi smo še na eni.

Se tipkamo!

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
15.11.2009 22:00:37   
petra a
iwa-nismo pozabili...upam da ste zdaj zadovoljni ko ste sami, na "svojem"

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
16.11.2009 16:18:52   
rogljicek
Juniorka cestitke. Velko punco punco imateuser posted image Ko si bos opomogla in nasla kaj casa nam napisi kaj vec, kako je potekal porod. Pa ful lepo ime ste izbrali.

Midve sva potem kar prileteli nazaj domov (ma je draga adria), ampak zdravje in nas nov bejbek nimajo cene. Me je blo pa prvic strah na letu, smo meli grozne turbulence in pol se mi je zdelo, da tudi pilot cudno pilotira in potem sem zacela premisljevat o vseh teh nesrecah,... Reya je pa zraven sedela mirna in zgovorna.

Sem bila danes pri gineologinji-(spet) in cudezno mi je ravno danes krvavitev ponehela. Ampak imam se ene teden zdravniske in pocivanja. POtem pa upam, da bo u redu in bomo zdravo pregurali do konca nosecnosti.

Iwa, je fino na svoje kaj!? Zdej bos zares zadihala.user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
17.11.2009 15:25:20   
felicia
iwa - dobrodošlauser posted image  nazaj

rogljicek - pazi nase in upam, da je sedaj vse ok!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
17.11.2009 16:28:09   
kaya2007
juniorka, še tukaj ti čestitam user posted image

rogljiček, škoda, sem se veselila srečanja user posted image in upam, da si zdaj ok! ni luštno, ko se dogajajo take stvari, jaz sem pri kaji na začetku tudi enkrat malo krvavela in me je bila čista groza!

madona, ostale ste pa tudi full pridne z razmnoževanjem, pri nas pa niti nič ne sexamo, kaj šele da bi razmišljala
o še kakšnem naraščaju..no, jaz že bi, ampak bi nosečnost raje kar preskočila user posted image

kar se čevljev tiče, pa imamo že ene chiccotove tople škorenjčke, pa kaja si se je spet zbrala take svetleče skibucke,kot jih je že lani imela..se pa bojim, da bom morala kupiti še ene za na plastične smučke, ker so te skibucke čisto preširoke, pa pomoje ji znajo še kaj dol padat user posted image

bo katera že letos dajala pikce na taprave smučke mogoče?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
17.11.2009 17:04:50   
felicia
no kar zadeva smučanje, bomo mi kar počakali še kakšno leto potem pa upam, da bo Urošu všeč smučanje, ker oba rada smučava.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
17.11.2009 22:06:55   
petra a
a je kera že slišala za čaj Theriaca? če ja ali če ga je katera že pila prosim za mnenje.

kaya-mi bomo začeli z smučanjem, opremo mamo, voljo tudi...hmmm, samo sneg nam še manjkauser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
18.11.2009 13:57:05   
juniorka
Koncno sem se malo naspala ponoci, je jedla mislim da 3x, pa malo crkljala, ostalo sva pa spali... malo me hrbet boli, ker sem bla cudno zvita zgleda.. namrec nasa bejba noce spat v svoji postli, ceprav se drzi moje, ampak hoce bit zravn mene... tako da lepo pustim, da zaspi in se malo odmaknem.
Cakam, da pridem k sebi, da grem malo ven z Nelsonom, si ful zelim... Pri nas tako piha, pa 2 dni dez, da se nisva nic sli ven z malo..saj je komaj 1 teden dans stara, ampak vseeno.
Sem pa dvignila vecjega s postle zadnjic in sem si ligamente nategnila(babica rekla) in me je vse spodaj fajn bolelo se ene 3 dni, tako da se zdaj cuvam, nic ne delam, razen skuham kaj, pa prat dam..
Se slikce

6 dni
user posted image

1 dan in pol, ko smo prisli domov
user posted image

in nas pirat, se moj trebuh zraven, hehe
user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
18.11.2009 14:26:18   
kjava
Ja marička, kakšna cukra sta oba user posted image
Pa pravš, da sta bli drug dan že doma-a to tko, prvi dan rodiš naslednji greš domov? A to je stalna praksa pri njih?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
18.11.2009 14:47:13   
felicia
juniorka - luštna otroka sta ni kej! Pa ti bi se kar takoj potepala pa malega dvigovala, kot da nisi rodila al kaj! :)) Čuvaj se, če bo treba še kakšnega na svet prinest! user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
18.11.2009 14:57:05   
juniorka
Se porodna...
Se je vse zacelo v ponedeljek zvecer, okoli 6ih, in so bli neredni popadki, na 20,30,7,15 min in cez celo noc, bolecina se je stopnjevala, tako da sem bolj malo spala. Zjutraj je sel moj v sluzbo, sem mislila, da bom zdrzala, da pride domov. Pa po eni uri, okol 7ih v torek zjutraj rata vse na 5 minut, bolj ali manj in taka bolecina, da nisem mogla Nelsona peljat v vrtec. Pride moj in me pelje v porodnisnico, me pregledajo, pa sem bla cist zaprta. So rekli, da lahk grem domov ali na oddelek, da me spremljajo... Sem raje tam ostala, ker me je res fajn bolelo, sem dobila injekcijo, ni skor nic pomagalo, paracetamol itak ne, pa claretin tablete tud nic. In tako smo cakali, moj je moral po Nelsona, da sem bla sama tam. In ob 5ih popoldne mi ctg prklopijo, so bli popadki ful mocni, okoli 100 na ctgju, vecinoma na 5, 6 min, vcasih je kaksnega zmanjkalo vmes... me pregleda babica, NIC!!!!!!!!!!! sem mislila, da me bo konc, sem se mojmu jokala po tel., ker bolecina je bla taka, kot pr Nelsonu pr umetnih popadkihuser posted image . In pol spet cakanje, jaz nisem mogla ne sedet ne lezat, ne hodit ob popadku, drugace sem se sprancirala, pol mi babica da zogo, da se malo zamotim... ob 23ih pa sem rekla, hocem epiduralno, ker ne morem vec...popadki na 3min, mi rece, da se ne rojevam, da mi ne more nic datuser posted image sva se pl zdilale, da me pregleda, ker se MORA nekaj dogajat, no... in sem bla 4-5 centi odprta. Kaksno olajsanje zame, akcija, klice babica v porodno, da prihajam in naj pripravijo za epiduralno... Vmes sem se plin vdihavala, dokler mi epiduralna ni prijela in tedaj so se pricela nebesa zameuser posted image . Hkrati pa so se popadki zmanjsali za pol in cas nazaj na 5 min. Sem se nehala odpirat, so mi predrli mehur, rahel napredek, pa pol se umetne in ko me je hotela pol pogledat, je rekla, ne rabim, vidim laskeuser posted image . To je blo, ko je moj ze uspel dostavit Nelsona v vrtec in pridet k meni, tako da je bil lepo zraven ob najbolj prijetnem iztisu otroka. Sem prav jezna, ker v slo zadnji 2 uri nisem imela epiduralne, ker jaz sem vse cutila, kje moram pritisnit in je slo 123. Sivana sem bla malo, ker so se ramena malo zataknila, je bla postrani not, ampak nic ne boli in sem res super proti prvic. Je pa Leila dost temnejsa od Nelsona, bolj po ociju!
Sedaj je tistih 30 ur popadkov in 9 ur porodne pozabljenih in smo fajn.

Ja kjava, ce je vse ok, gres po 24 urah domov... mi je pasalo, ker tam spat nisem mogla, smo mamice ble locene z zavesami in pri 10 dojenckih se vedno kter najdeuser posted image , pa zravn mene ena mami je samo jamrala, mi je sla ze na zivceuser posted image , pogovarjat se pa tud ne mores s katero, ko si zagrnjen, pa obiski.. me ful cudi, ker ni nobenih omejitev zaradi gripe, pa se je kdo najdu, ki je fajn kasljal...
Tako pac je.

rogljicek- upam, da bo zdaj vse ok do konca nosecnosti user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
18.11.2009 16:03:40   
Eca
Bravo Juniorka....super zgodba.

Zdaj pa le UŽIVAJTE!

Ko ti bo, me poišči na skypu, da malo v živo poklepetava.

Rogljiček - ti imaš pa res smolo. Počivaj in držim pesti, da se srečno konča nosečnost. Kdaj pa greste pri vas na porodniško?

Ostale nosečke: božajte trebuščke in pazite nase.

Smučke - mi imamo tiste ko se s škornji gor pritrdijo in so čisto zanič - odsvetujem nakup. Lani smo jih pri tavečjem preizkusili.
Dorian bo še letos moral počakat, bomo pa tavečjega (4 leta) poslali v smučarski tečaj. Potem bomo pa videli kako dalje...

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 18.11.2009 16:04:50 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
18.11.2009 16:31:26   
kaya2007
eca, zakaj so zanič, dej mi kaj več povej?

juniorka, jaz sem tudi do konca imela epiduralno in ne štekam zakaj jo v slo odklopljajo user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
18.11.2009 17:11:23   
rogljicek
Jaz se nisem pomisila, da bi Reyo dali na smucke, vendar ni slaba ideja. Mogoce jo bo Dez peljal na kak hrib, ce bo kaj snega.

Eca, mislim, da gremo mi na porodnisko tam okrog 6.tedna, potem s epa odlocis ali 1 ali 3 leta. Jaz bi sla za 1 leto, po drugi strani bi pa izkoristal in ostala doma 3 leta. Se moram pozanimat o denarju. Namrec, ce ostanes 3 leta, potem porodniska placa ni 100% ampak nekaj manj. Razmisljam pa tudi o skrajsanem delovnem casu, ravno toliko, da nisem ves cas doma. Bomo videli.

Punce, krvavitev se vedno ni ponehala, groza je, noben mi tudi ne more pomagat. Samo cakam lahko.user posted image

Juniorka, mocna si, da si zdrzala dan in pol, punca kar ni hotla ven, pa se zdaj se te drzi. Pa saj je fino. Jaz tako uzivam, ko se Reya k nama stiska. Sej bojo itak prehitro veliki in samostojni. Mi pa stari user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
18.11.2009 17:56:24   
iwa
Ja Juniorka, totalno sta fletna, res! Pa kolk je Nel fletn skodranuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rogljiček, ful držim pesti da bo vse ok, resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za smučanje smo mi tud mislili na naslednjo zimo, tud finančno nam zej po selitvi ne bi zneslo.smo celo stanovnje opremli. Ob priliki pošljem slikce.

Me zanima, k ninam časa za nazaj brat, kako ste kaj s kahlico, mi se privajamo, tud kakala je že notr, samo nismo še čisto brez. Jest drugače nisem ne vem kak panik za te zadeve, tud sama sm šla šele s 3,5 let vn, a me malce firbec matra kako je pri drugih. Naša je namreč noro živa in zaigrana in velikokrat enostavno pozabiuser posted image

Drugače pa smo fajn, dons bomo po dolgem času sami v družinskem krogu gledal fusbal, matr se prileže!

Slovenija gre naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
18.11.2009 18:10:47   
iwa
še slikce

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
18.11.2009 20:38:56   
Majchi
Oj punce!

Da se še jaz javim po dolgem cajtu.
Pri nas je pa trenutno glavni dogodek to, da smo dobili majhno belo muckouser posted image . Danes smo jo šli iskat v zavetišče, drugače pa je to mladič od sosedove mačke, ki je redno hodila k meni na okno jest. Ko so bli mladički stari 2 tedna pa jo je na žalost avto povozil in tamale smo spravili v zavetišče, ker tud jest še niso znali.
No, in Lana se je že takrat zapičla v belga mačka in bogega mladiča tud spustit ni hotla.... In dons smo jo še uradno posvojili. Ful je igriva in prijazna, jaz si pa res želim, da bi bila do konca scrkljana. Hmmm, mislim, da tud bo, ker že leži v mojem naročju in noro prede.
Lana je pa itak čist happy. Leta okrog nje, jo boža, kliče, pazi na njo... Res je prijazna. Včasih sicer do nje prileti kot tank, ampak saj se mora tud maček navadit na našga bombarderjauser posted image .

Kahla? Pri nas tud blizu še nismouser posted image . Ful ne vem, kaj in kako naj pristopim. Lana v vrtcu lula na stranišče, ampak ne pove sama. Vzgojiteljice jih parkrat na dan dajo na stranišče ali pa na kahlico in pravijo, da Lana celo tud lula noter.
Doma pa tud po cel dan zadržuje. če ji ne dam plenice gor. Na kahli sedi točno 10 sekund, pa še za to se moram ful potrudit. Pa celo gatke sem ji kupila, pa Hello Kitty mobitel z bonbončki (beri podkupnina), pa razne obljube, pa nič ne pomaga.

Smučanje - mi smo lani imel tiste smuče, ko daš otroka s čevlji gor, pa so čist bedne. Totalno so plastične in čudne. Brezveze. Za letos pa ne vem kako bomo. Mogoče bomo vse kupili. Saj pancerji baje obstajajo taki, ki se nastavljajo do ne vem kok številk. Bomo še vidli.

Juniorka, ful sta lušna tamala dva! Tvoja porodna zgodba je pa res zanimiva. Jaz sem že čist pozabila kako to greuser posted image . No, hval bogu, da je fertig in da se zdaj že vsi stiskate doma.

Rogljiček, močno držim pesti, da se vse dobro izteče! Tole pa res ni nič fajn. Ko sem brala o tem, kakšen tretma si doživela v KR porodnišnici, pa sploh ne morem verjet. Katastrofa! Drugač mi je ful čudno, ker sem v prejšnji službi spoznala direktorico (pa še prijateljica od enih naših prijatolov je) in je super ženska - topla, pijazna, predana, poštena... Res čudno, da ima take kmetavzarje zaposleneuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: iwa
Čestitam tud vsem novim nosečkam, mi smo še na eni.

Iwa, kaj pa to pomeni? Da si tudi noseča? Al sem jaz čist narobe to razumela?user posted image
Ema je pa ful lušna punčka! In stanovanjce ste tudi lepo zrihtali. Daj, javljaj se še naprej, je fino te brat.

Rožica, tvoj čas se pa bliža. Če se slučajno nič več ne javiš, ti želim lahek in hiter porod in zdravega Bineta. Btw, super imeni!user posted image

No, zdej grem pa še facebook prečekirat, pol pa počivat.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
18.11.2009 22:35:46   
petra a
Juniorka in Iwa-luštni otročičiuser posted image user posted image user posted image

iwa-lepo stanovanje

rogljiček-upam da se ti umiri, čim več počivaj in probaj čim manj dvigovati težke stvari

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!