|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
30.11.2009 7:46:18   
Čebel@
jutro

sem brala,pa sem vse pozabilauser posted image

neki se kuha v meni.......zvečer me je začelogrlo boleti,pa glava,ponoč sem vročino fasala,pa nos se mi je zaprl.....sem zaspala minuto za Hano(ob 20.00) in je mala HB celo noč spala.....se že nalivam s čajem in neoangini za grlo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
30.11.2009 7:51:47   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

sem brala,pa sem vse pozabilauser posted image

neki se kuha v meni.......zvečer me je začelogrlo boleti,pa glava,ponoč sem vročino fasala,pa nos se mi je zaprl.....sem zaspala minuto za Hano(ob 20.00) in je mala HB celo noč spala.....se že nalivam s čajem in neoangini za grlo

Čebel@ ojoj pozdravi se, hitro kak čajček, pa vitaminčke. Pa ko bo šla Hana spančkat se pejt uležat, da bodo šli bacilčki čim prej stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
30.11.2009 7:57:31   
Onasiss
Morgen...

Vikend minil v obliki študija, knjig, zabušavanja in spanja....user posted image user posted image user posted image  Sta šla včeraj otroka spat jaz pa z njima.....user posted image user posted image ...vau kva je sedl...

Očitno smo imele ta vikend vse neki Mac prehranjevanje...mi smo šli v soboto po sejmu....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
30.11.2009 8:05:50   
Onasiss
kolumbo...super za fešto...jaz moram tud vedno v dveh rundat naredit....vse naj za god....saj ne vem kaj si....mučenica al svetnicauser posted image user posted image user posted image

claud....govorilne ure, definitivni čimprej, drugače to ne pelje nikamor. user posted image user posted image user posted image user posted image

Shuka...user posted image user posted image user posted image  za zobke

sjmm.... men tud dan pokvari kao ropotanje v nedeljo,user posted image samo mi smo v bloku.... Aja...pa k si napekla 25 palačink...jaz jih sam za nas tri tok....user posted image user posted image

čebel@.... upam in želim, da ni kaj resnega in da ne boš Hanike okužla...to je pol en začarn krog....user posted image user posted image

tanci...nehi se sekirat, ker pri nas je bilo isto... Vito je težo 15 kil dosegu šele pri treh letih in pol.... Sicer pa ne pričakuj da bo debel, ker tud vidva nista med debelimi....user posted image  Lahko pa probaš s kakim sirupom za večanje apetita...apetito bimbi.....

jutta....drži se!!!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
30.11.2009 8:07:13   
Onasiss
Danes imamo pa cepljenje Vita...me je kar malo strah....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
30.11.2009 8:09:50   
Urša08
Onasiss dobro jutrouser posted image Glede cepljenja je pa najboljš da čim manj misliš na to. user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
30.11.2009 8:13:58   
claud
Jutro!

Dons je Larissa po doooolgem casu prespala celo nocko...se je zdj zbudilauser posted image user posted image
Sm jo zvecer lepo prosila ce me bo danes pustila panckat pa me je uslisalauser posted image user posted image

No sj jst sm mela z mojim ucer govorilne ure.....sm mu povedala ce ga bojo zdj sodelavci ucil kako naj se do mene obnasa naj se kar h njim preseli, bo tam mogoce lazje spal in zivel....user posted image
No in mi je razlozu da je od vseh sodelavcev sam en tak k zeni pomaga....bla bla bla....pa sva po nekaj minutnem pogovoru prsla do tega da je ugotovil da je to misljenje in obnasanje en bulsit.

Tko da jo je ucer on uspaval , jo zjutri previl in men prnesu zajtrk u postlo....Tko da bravo za govorilne minute....upam da pri tem pri tem ostane..da ne bo govorilnih spet cez en teden.

Aja hvala za mnenja!user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
30.11.2009 8:17:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jutro!

Dons je Larissa po doooolgem casu prespala celo nocko...se je zdj zbudilauser posted image user posted image
Sm jo zvecer lepo prosila ce me bo danes pustila panckat pa me je uslisalauser posted image user posted image

No sj jst sm mela z mojim ucer govorilne ure.....sm mu povedala ce ga bojo zdj sodelavci ucil kako naj se do mene obnasa naj se kar h njim preseli, bo tam mogoce lazje spal in zivel....user posted image
No in mi je razlozu da je od vseh sodelavcev sam en tak k zeni pomaga....bla bla bla....pa sva po nekaj minutnem pogovoru prsla do tega da je ugotovil da je to misljenje in obnasanje en bulsit.

Tko da jo je ucer on uspaval , jo zjutri previl in men prnesu zajtrk u postlo....Tko da bravo za govorilne minute....upam da pri tem pri tem ostane..da ne bo govorilnih spet cez en teden.

Claud superca, pa želim vama da tako tudi naprej peljetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
30.11.2009 8:23:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.11.2009 8:28:15   
Onasiss
Aja... naša noč...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Najprej je začela Evita klicat, pol je šel Onasis k njej, ji dal flašo s čajom, skočil na WC in šel potem po flašo z mlekom. Med tem časom se je gospodična full predramila...seveda, ker  je tok dolg čakala na svoje mleko. No in smo imeli kake dve uri kar pestro...no potem se ona umiri začne Vito, da je žejen...in ko vse spedenam mene začne spet kolk bolet.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je že čez dan bolu ampak ponoč nisem mogla ležat, tako da sem morala vzeti tablet....user posted image user posted image user posted image  Me pa skrbi tole s kolki, ker je 12 let nazaj dedek umrl 6 mesecev po operaciji kolka, potem 2 leti nazaj je bila sestra tudi na operaciji in na berglah... skraTka...nč mi ni tole všeč....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.11.2009 8:32:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Aja... naša noč...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Najprej je začela Evita klicat, pol je šel Onasis k njej, ji dal flašo s čajom, skočil na WC in šel potem po flašo z mlekom. Med tem časom se je gospodična full predramila...seveda, ker  je tok dolg čakala na svoje mleko. No in smo imeli kake dve uri kar pestro...no potem se ona umiri začne Vito, da je žejen...in ko vse spedenam mene začne spet kolk bolet.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je že čez dan bolu ampak ponoč nisem mogla ležat, tako da sem morala vzeti tablet....user posted image user posted image user posted image  Me pa skrbi tole s kolki, ker je 12 let nazaj dedek umrl 6 mesecev po operaciji kolka, potem 2 leti nazaj je bila sestra tudi na operaciji in na berglah... skraTka...nč mi ni tole všeč....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf Onasiss nč kej prida nočkauser posted image , čez dan mal Z Evito spančkat pa bo. Glede kolka pa a si šla že kej do zdravnika in kaj so rekli?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.11.2009 8:37:04   
Onasiss
Nč spanja... saj sem včeri itak full spala...user posted image user posted image  se mam za učit....
Nč še nisem šla, bo treba kar ta teden, samo sploh ni cajta... danes ima Vito cepljenje, jutri midva, v sredo imam izpit.... četrtek zdravnice ni...aha petek...grem klicat!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 8:42:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
30.11.2009 8:45:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JUTRO od svetnice in mučeniceuser posted image user posted image user posted image

Noč ista k povsot....do 3h Rokso, od 4h naprej Majkl z idejami o Roriju, pa o tem d njega ful lulat tiši, a podnev ga nikol-mulc!

Zdele ga je Šime pelu u vrtec pol gre pa spet u Osjek do petka.

Kdaj se kej dobimo?

Kolumbo
dons pa jutr ne morem, najbolj bi mi kak četrtek, pa tud sreda ni slabouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
30.11.2009 8:49:23   
Ajvy
jutro....vidim da ste se čisto razgovorile....

KOlumbo....veliko knjigic ...NOdija, MOj očka je pirat( 5 let), kartonke, teste za maturo Slovenščina(maturanktka)...NEnavadne zgodbe (11 let), kartonke s sestavljanko (2 leti) itd...

Urša..superca za spanje in za večerni izhod.....

JUtta...kako je tvoj mož???JE ok ??

Claud...me super veseli ,da sta poštimala...res.....

ONasiss...ne vem kaj naj ti rečem glede kolka....res ne...

Čebela.
..čimprej se pocajti......

Hrana...uf..to je po mojem full težko, ko ne moremo nič narest, da bi naši otroci kaj jedli...ne vem....Čeprav g. Zdenka pravi, da je treba en trd pristop narest, preden se to prelevi še v zdravstveni problem.....ne vem......ne vem.....nisem pametna....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
30.11.2009 8:52:48   
Urša08
ajvy kako si? So se glavoboli nehali?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.11.2009 8:55:52   
simonakr
Oj! naša nočka je bla tud user posted image user posted image user posted image ; no ja v bistvu je to že ta 3 po vrsti! najprej jok pol pa čaj pa mlek pa ne spat pa flaša ne teče ...user posted image user posted image Da ne omenjamo da sm začela kašlat in skorej pluča skašlala ... user posted image user posted image

No ampak...

V soboto sva šla z mojmu v kino - user posted image user posted image . Je prov pasal se z kokicami basat pa z coca colo nalivat user posted image user posted image

zdej grem pa mal stvari prpravt za mojga pol pa šibam v službo.

cao

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.11.2009 9:21:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

niti ne....se mi zdi ,da bodo tu še kar nekaj časa...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
30.11.2009 9:21:11   
Ajvy
hvala za skrb

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 9:27:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 9:32:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2871
30.11.2009 9:48:30   
Urša08
Eto z Žigom sva se povartala in sedaj spančkauser posted image Nejc se igra z lego kockami na ta novi preprogiuser posted image user posted image user posted image Jaz sem pa danes čist na izi narejena, gre vse kot pravi Smolar zlo počasuser posted image user posted image user posted image

Tamika tebi sem še dolžna odgovor glede mleka kok ga še spije Žiga na dan. Žiga ima zjutraj in zvečer flaško mleka, zadnje čase zjutraj malce štrajka in popije manj, tam nekje med 150 in 180 ml, zvečer pa še vedno 210.

Neposredna povezava do sporočila: 2872
30.11.2009 9:50:19   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

niti ne....se mi zdi ,da bodo tu še kar nekaj časa...

Ajvy pa zakaj misliš da se ti to dogaja? Jaz predvidevam da more za vsem tem nekaj tiščati. Sej ti ni treba napisat vzroka samo zanima me če veš oz. predvidevaš zakaj do tega pride? Naj se vse skupaj čim prej poštima da bo tako kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
30.11.2009 9:51:17   
Urša08
Tanci praviš da je Erik boljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa Hana?

Sjmm kaj pa tvoje zdravje, si kaj boljše? Eto pikepoke zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
30.11.2009 9:53:41   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

čebela TUDI ZATE UPAM DA SE ČIM PREJ POCAJTAŠ.

ONASIS kdaj maš pa ti cajt za kakšno kofico? Men tko k URŠI ustreza proti koncu tedna - v sredo mam mogoče se sistematskega za Roksota, če bo kakšna lukna.

Danes je ful toplo, bo šla na en dooolg sprehod

Definitivno konc tedna.... V SREDO IMAM IZPIT IN NO WAY....... IN PROSIM ČE DRŽITE PESTI!!!!!!

Bi bilo pa res fino, da te vidim...user posted image user posted image user posted image  Ti morm še neki vrntuser posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?