LINDI
|
Evo punce jaz že nekaj časa študiram,da bi naredila odtis Timeju odtis nogice,mogoče tudi rokice,če bo uspelo,sem gledala BABY ART pa mi je predrago,sem izvedela,da lahko tudi s prstnimi barvami na obarvan papir,pa potem to uokviriš,me pa zanima še kakšna ideja,mamice,ki imate že malčke . Moj mucek je končno zaspal je spal v celem dnevu cca 1 uro skupaj. O.k. prekmalu rekla se je že zbudil , pa še zdaj ne more zaspančkati,upam,da bo vsaj ponoči malo nadoknadil,se mi že smili,ker je tak panček,zaspati pa ne more,revček. Pa danes nama še sprehod fali,tako da mu manjkata vsaj 2 uri spanca,jaz pa sem o.k. mi je zjutraj oči tamalga zrihtal ob 6 uri,da sem jaz lahko malo potegnila do 9,itak sem bila jaz 2x pokonci,oči pa samo 1x pa še to zato,ker se je pikec jokal...ja mami ni pridna,ga je najprej previla,potem mu je pa šele dala papati...ti ti mami Pa brez očija sva ,je šel na večerjo ,mami tja ne paše,so sami parkeljni . Jutri Timej dobi obiske,komaj čakam.Čeprav bo malo turobno je tašči brat umrl.
|