|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
27.11.2009 10:50:34   
LINDI
To v vreme danes mi je pa čisto brezvezeuser posted image ne moreva venuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
27.11.2009 10:51:41   
KatMat
o lindi!!!!!!!!!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
27.11.2009 10:59:56   
Joob

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

To v vreme danes mi je pa čisto brezvezeuser posted image ne moreva venuser posted image

Lindi, palerino na voziček, pa gas...Midva sva ravno iz sprehoda po dežju...pa je blo čist luštn.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
27.11.2009 12:19:54   
LINDI
JA saj bi,pa zase nimam palerineuser posted image moram kupiti definitivno,ker ko bo snegec bova tudi šla,za voziček pa imam.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
27.11.2009 12:22:08   
LINDI
OOO  KAT MAT ČAVČIuser posted image kako ste kaj jaz sem v redu,stuširana nafutrana,mali zrihtan,zdaj se nekaj matra pančkatuser posted image pa ne vem če bo kaj.Kako pa kaj tvoja frajlica.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
27.11.2009 13:35:52   
tassika
Slonček dobila sporočilo, sploh nisem veliko zapravilauser posted image  Zdaj se pa moramo zmenit, kje pa kdaj se dobimo, upam, da bo drugi teden kaj lepše vreme, čeprav jaz sem trenutno čisto prehlajena, groza, pomoje sem se nalezla od mojga.
Lindi mi pa bomo šli pol mal vn, tamalo napokam v sling in šibamo, moram v BC po vatke za ritko umivat, pa k enemu kolegu gremo na hiter obisk.
A katera kaj prakticira kengerujčka, vem da niso priporočali, ampak moj je baje tak za dojenčke, ima tudi oporo za glavico, ne vem sicer imam sling trenutno, ampak tko kam za na hitrco skočit, notri bi bila cca 10 min nič več pa pomoje ne bi bilo hudo? Pa še nekaj, zoja že ful dviguje glavico, sicer moram ful pazit, ker potem omahne nazaj, ampak a ni to malo prezgodaj, da se gospodična tako dviguje in premika?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
27.11.2009 14:51:33   
slonček1
Tassika sej če samo je pomoje ok. Edino pazi pol ko ji omahne. Nš jo tud že ful dviguje.

Sling: Jaz ga ful ne znam notr naštimat, je ful čudno zvit tm. Ga bom pomoje kasnej uporabljal.

Drugač se pa zmenva drug tedn, ko bomo vidl kako bo vreme.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
28.11.2009 20:35:25   
LINDI
V čem pa je razlika v slingu pa kengerujčkuuser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
28.11.2009 21:34:57   
LINDI
Evo punce jaz že nekaj časa študiram,da bi  naredila odtis Timeju odtis nogice,mogoče tudi rokice,če bo uspelo,sem gledala BABY ART pa mi je predrago,sem izvedela,da lahko tudi s prstnimi barvami na obarvan papir,pa potem to uokviriš,me pa zanima še kakšna ideja,mamice,ki imate že malčkeuser posted image .
Moj mucek je končno zaspal je spal v celem dnevu cca 1 uro skupaj. O.k. prekmalu rekla se je že zbudiluser posted image ,
pa še zdaj ne more zaspančkati,upam,da bo vsaj ponoči  malo nadoknadil,se mi že smili,ker je tak panček,zaspati pa ne more,revček.

Pa danes nama še sprehod fali,tako da mu manjkata vsaj 2 uri spanca,jaz pa sem o.k. mi je zjutraj oči tamalga zrihtal ob 6 uri,da sem jaz lahko malo potegnila do 9,itak sem bila jaz 2x pokonci,oči pa samo 1x pa še to zato,ker se je pikec jokal...ja mami ni pridna,ga je najprej previla,potem mu je pa šele dala papati...ti ti mamiuser posted image
Pa brez očija sva ,je šel na večerjo ,mami tja ne paše,so sami parkeljniuser posted image .
Jutri Timej dobi obiske,komaj čakam.Čeprav bo malo turobno je tašči brat umrl.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
29.11.2009 10:09:06   
LINDI
Dobro juto,a katera ve,kje ima ta D.R.RAJER ordinacijo,da nebi preveč iskala...Moja ,mami pa ne more,dva fanta pančkata očiju falijo ure,se je večerja zavleklauser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
29.11.2009 10:17:46   
tassika
Lindi meni so rekli, da je v tistem starem delu, kjer smo imeli šolo za starše, sicer sem pa jaz itak pred tabo na vrsti pa ti bom povedala. Jaz samo upam, da se pozdravim do čet., danes sem že malo boljše in upam, da tako ostane, se me je lotil en grozen prehlad grruser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
29.11.2009 10:30:08   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Dobro juto,a katera ve,kje ima ta D.R.RAJER ordinacijo,da nebi preveč iskala...Moja ,mami pa ne more,dva fanta pančkata očiju falijo ure,se je večerja zavleklauser posted image

greš proti otroškim dispanzerjem in ko prideš tja je 1. vrata desno njen dispanzer. Najprej je dvigal na levi, pol na desni ena manjša vitrina in tam je na desni čakalnica. Dispanzerji so pa na nasprotni strani od laboratorija.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
29.11.2009 10:33:07   
KatMat
mi smo uporabljali kengurujcka (za v trgovino al pa tko ce smo kam nahitr skocili) v teh slingih in štorkljah se pa ni obnesel ker nasa more mal naokoli gledat in je bila tam not prevec utesnjena

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
29.11.2009 10:44:51   
LINDI
Rožca hvala,si tako razumljivo napisala,da mi je čisto jasno,šele zdaj sem vidla,kako butasto sem napisalauser posted image kot da bi kaj pila....user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
29.11.2009 10:46:17   
LINDI
Tassika,bogica,nič čudnega,da si se prehladila,ja upam,da se pozdravi,da bosta šle z ZOJO na prvi pregled.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
30.11.2009 9:14:03   
emaa
Lindi boš našla ni problema, sosednja ordinacija je od Klemenčičeve, ma itak so vse na kupu, če imate sistematiko, moraš pa do konca hodnika, nasproti wc-jev je sistematika, da zdravi otroci niso skupaj z bolnimi. Da ne boš zastonj pred ordinacijo čakala. 

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
30.11.2009 10:01:58   
LINDI
Kaj pa je sistematika..v bistvu imava prvi pregleduser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
30.11.2009 10:03:21   
LINDI
JOOB mojega zanima,če imaš še tisto mleko aptamil comformil,pa kdaj lahko pride iskat.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
30.11.2009 10:20:25   
emaa
Prvi pregled je sistematika, redni pregledi, da se spremlja razvoj otroka (pri enem mesecu, 3, 4 in pol, 6, 9, 12 mesecih), tako da kar do konca hodnika, naprej od pisarne od pediatra, zraven tiste previjalne na koncu (pred vrati posvetovalnice), so še ena vrata, tam je pa UZ kolkov, na prvem pregledu dobiš napotnico, informatorka ti da pa datum. 

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
30.11.2009 10:53:24   
LINDI
To je v bistvu tam čisto na koncu,kjer je tudi wc na levi,a ne

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
30.11.2009 11:16:59   
lunca82
En lep pozdrav še iz naše strani!

Mi smo super! Naš mali sonček raste kot da bi ga zalivala!! Je priden in vsak dan bolj živahen - pravi dobrovoljček! Sedaj čeblja sto na uro in se samo smeji...stokanje nastopi samo takrat ko je lačen ali bi se cartal!!
Vidim oz. berem, da vaši otroci pridno rastejo in da so zdravi. To je najlepše prebrat!

Upam, da se dobimo kmalu na kakšni kavici, da malo poklepetamo in se spoznamo (tiste , ki še ne poznam user posted image )!!

Lepo se imejte in uživajte z vašimi user posted image !!

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
30.11.2009 11:20:07   
KatMat
lunca FB

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
30.11.2009 11:25:58   
LINDI
Čaw babuškeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
30.11.2009 11:38:37   
Joob
Lindi, imam!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
30.11.2009 11:41:13   
Joob
Aja, ko bo imel namen pridt, me magar pokličita...sej sem več al manj doma oz v "bližini"user posted image .

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?