Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Čer! Joj, dans pa ni bil moj dan, definitivno!! Po kilavi noči je zjutraj ob 7h uzbuna, je tast v ta spodnem štuku s špohtlom stene rašplav, me je kr przignilo, sem Maja do pol 8 guncala, da je spal, pol še vsi ostali godrnjaje pridejo v kuhno, ta velka ob nedelah fuul rada spi, sej se spomnite najstniških spancev, a ne...no je bla k projektil, sploh do 10h ni nobenga pogledala, pa še ima, sem ji kr kapučinček skuhala, pa je v dnevni še mal zalegla. No, sej pol smo že nekak zvozil, opravl svoje zadeve, nakar dam maja spat ob pol 12, da bom končno kosilo zrihtala, evo točno minuto potem začne v ta spodnem štuku neki rožlat po radiatorjih, pa moj dol teče....ja, se je fotr odloču, da more pomalat za cevmo...halo!!!!!!!!!!!! , a ne more čez eno uro??? a mu bo penzion ušel al kaj, no, pa se moj sveda ni hotu kregat, ta star mu je reku, da se je odloču, da bo to zdele naredu in pika, no pol mu je pa moj pomalu, da je šlo mal bol na tiho...mislim popizdiš do stropa, Maj pa spet zobke raste in ful nemirno spi in se zbudi čist za vsak šum...ah...sej ...sem dons kr neki na konc z živci, še dobr, da so bli mulčki pridni cel dan,pa še popoldan smo se lepo sprehodil...zdej me pa govorilne čakajo z mojmu k ga ata še zmer tkole v kot postav Upam, da ste vsi ok in ta bolančkani čedalje bolš!!! Ojoj sjmm ma prov treba mu je v nedeljo delat Ma to so pa tastari k si neki v glavo vtepejo jih ne premakneš 5% Upam da bo danes boljši dan in da ste meli solidno nočko. Je pa tvoj možek podoben mojemu, on se noče kregat, pritoževat, on pravi da jih sprejema take kot so in pika.
|