|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
29.11.2009 18:45:55   
Shuka
Čer,

nam je zgornja dvojkica prodrla, čakamo pa še na enkice k se že belijo, smo pa še zmer bogi! Ampak bomo že, tko kt vsi!

Claud
user posted image user posted image user posted image teorije zarote, če se mene vpraša. Ti mu sam reči, da si na porodniški zaradi otroka in ne njega, tko da se posveti otroku, vse ostalo naj pa on dela user posted image user posted image in itak nau šlo.

sjmm - uh kolk pojeste v primerjavi z našim malčkom. K bi naš tko jedu user posted image

Drgač punce ne se dat mamam in taščam!

Katjuša - štala v toplicahuser posted image

Urša - kerga sta kupila, kje pa kolk stane?

Tiste k mate bubane malčke, naj hitro ozdravijo, druge pa pazite nase in na svoje zakladke, niso samoumevni!

Lep in miren večer vsem.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
29.11.2009 19:35:41   
tanci29
hej

kolk ste zgovorne danesuser posted image

mi smo si danes pomoje prislužili kobacalčka pa še šesti zobek, sam za tega ne vem kdaj je prišel ven ker zgleda že kar velik...niti slučajno ne morem sploh pogledat v usta k jih zmeri tolk skp tišči da je joj, še p ji zadnč na pregledu ni mogla prekontrolirqat stanje tam notri

sjmm-pridno papcateuser posted image user posted image user posted image
shuka-kako pa kej bruhanje, a se je ustavlo, naša še kar nekaj ven mečeuser posted image
claud-kar pokaži tvojmu kdo je šefica

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 29.11.2009 19:36:34 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
29.11.2009 19:48:16   
Jutta
Punce, hvala za user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bodo Nik, Erik in drugi bolančki čimprej spet fit in zdravi.

Pri nas ful gužva. Vid je malo dobre volje, malo jokca, malo fejst kriči in se na vrh vsega še praska po izpuščajih (predvsem ponoči, tako da bolj malo spimouser posted image ). Imamo kar pestro. Pa še non stop obiske, ker hočejo vsi našega bubančka videtuser posted image . Danes sta bila babi im dedi pri nas, malo prej pa še soseda. Je prinesla štrudluser posted image . Je res prijaznauser posted image .

Pri moških je pa tako - so isti kot polaganje parketa: če deca že na začetku dobro položiš, lahko celo življenje po njem hodišuser posted image

Vsem želim prespano nočko.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
29.11.2009 20:24:17   
Ajvy
oi.....Na knjižnem sejmu je bilo fenomenalno...če bi bila milionar bi moral kamion zunaj čakat....kolk lepih in dobrih knjig....sem kar letos Dedka Mraza oborožila s knjigam....za vse nečake in nečakinje.....in za moji pupi....
Super je bilo.....

Bolančki...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pocelite se, pocajtajte se....držite se mamice.....

Kaj sem še htela rečt.....ne vem....
Aja..MIgrena....ni pomočiuser posted image ....bom že..nekaj bomo spalamudrili....pa bo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
29.11.2009 20:47:36   
lilcha
Čer

Jst mam en user posted image .
Moja Maška ima virozico in tko kašlja, da se kar davi zraven. Kaj lahko nardim ? S čim se lajša kašelj pri tko malih user posted image
Včeri in predvčerajšnjim je še smrkala zraven dons je pa nosek že boljš, je pa kašljat zašela.

Please help !!!

Že vnaprej hvala za odgovor.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
29.11.2009 21:10:40   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Čer

Jst mam en user posted image .
Moja Maška ima virozico in tko kašlja, da se kar davi zraven. Kaj lahko nardim ? S čim se lajša kašelj pri tko malih user posted image
Včeri in predvčerajšnjim je še smrkala zraven dons je pa nosek že boljš, je pa kašljat zašela.

Please help !!!

Že vnaprej hvala za odgovor.

če se sliši, kot da laja ko kašlja, je lahko laringitis in bi bilo dobro, da greš zdravniku... Ker če je to se ta kašelj ne bo pomiril... Če pa ni tko...
PA namaži z materino dušico in panatus.. najboljše zdravilo, ali pa topel čaj in veliko tekočine... :)

< Sporočilo je popravil boma2 -- 29.11.2009 21:11:28 >

boma2 :)

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
29.11.2009 21:12:39   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dober večer!

Moram najprej Šimeta pohvalt....je spucu celo bajto all inclusive z okni in vrati vretuser posted image user posted image user posted image , pol mi je pa še prnesu en prekrasen adventni venček kao za darilo, ker mam v pondelk god.....evo
user posted image

Kolumbo ful lep venček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za takega moža.... :)vidim, da te full razvaja... :)user posted image user posted image user posted image

venček je pa full lep

< Sporočilo je popravil boma2 -- 29.11.2009 21:19:04 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
29.11.2009 21:13:20   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A še vse spite? Jaz si grem kavico  skuhat. Otročka sta že čist v elementu, tako da je pri nas že živahno. Včeraj je možek prinesel domov preprogo cesto in Nejc uživa ko vozi avtomobilčke gor in dol, jaz pa zadovolna da sem se losala teh puzzzle pen ker sem jih tud po 10 x na dan popravljalauser posted image .

Aha kupila sva tud električni razvlažilec in se je nabralo v 5 urah v spalnici 1,7 litra vode. Zaenkrat sva zadovolna.

grem kavico kuhat, mogoče se mi še možek pridružiuser posted image

ne pozabi poročat kako se ti bo obnesel za razvlažilec... :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 21:33:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
29.11.2009 21:37:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

shuka-kako pa kej bruhanje, a se je ustavlo, naša še kar nekaj ven mečeuser posted image

Ma zdej mu dam za jesti samo takrat, ko ga zares umirim, ker velikokrat se zgodi, da od silnega joka, ko mu dam jesti zbruha ven vse, se še dogaja, ampak to ni polivanje, to je res bruhanje. Včeraj po 3 obrokih, še celo po samo par žličkah vode, danes se mu je kupček grdo podl ampak ni šlo veliko ven. Moj dragi je že mojster v poliranju tal, tolk ma za pucat user posted image , Maj ko je dober s tem res nima težav, ko pa se to začne dogajat vem, da nekaj ni uredu.
Tanči, priporočam ti, da gresta pogledat to bruhanje, če je res bruhanje v loku, samo, če se lepo redi in raste potem ji nič ne manjka, lahko da se le preveč naje, a če si res v dvomih se pojdita raje pogledat. Bolje preprečiti kot zdraviti.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 21:38:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
29.11.2009 21:39:38   
sonček33
Šukc, mislim nate in na malega škrata. naj bo čimprej bolje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
29.11.2009 21:40:17   
sjmm
Čer!

Joj, dans pa ni bil moj dan, definitivno!! Po kilavi noči je zjutraj ob 7h uzbuna, je tast v ta spodnem štuku s špohtlom stene rašplav, me je kr przignilo, sem Maja do pol 8 guncala, da je spal, pol še vsi ostali godrnjaje pridejo v kuhno, ta velka ob nedelah fuul rada spi, sej se spomnite najstniških spancev, a ne...no je bla k projektil, sploh do 10h ni nobenga pogledala, pa še user posted image ima, sem ji kr kapučinček skuhala, pa je v dnevni še mal zalegla.

No, sej pol smo že nekak zvozil, opravl svoje zadeve, nakar dam maja spat ob pol 12, da bom končno kosilo zrihtala, evo točno minuto potem začne v ta spodnem štuku neki rožlat po radiatorjih, pa moj dol teče....ja, se je fotr odloču, da more pomalat za cevmo...halo!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne more čez eno uro??? a mu bo penzion ušel al kaj, no, pa se moj sveda ni hotu kregat, ta star mu je reku, da se je odloču, da bo to zdele naredu in pika, no pol mu je pa moj pomalu, da je šlo mal bol na tiho...mislim popizdiš do stropa, Maj pa spet zobke raste in ful nemirno spi in se zbudi čist za vsak šum...ah...sej ...sem dons kr neki na konc z živci, še dobr, da so bli mulčki pridni cel dan,pa še popoldan smo se lepo sprehodil...zdej me pa govorilne čakajo z mojmu k ga ata še zmer tkole v kot postavuser posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vsi ok in ta bolančkani čedalje bolš!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 21:51:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
29.11.2009 21:57:18   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Šukc, mislim nate in na malega škrata. naj bo čimprej bolje.
Hvala ti sonček zlati!!!!!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
29.11.2009 22:14:45   
tanci29
sjmm-ojoj men bi šlo tud na živce če bi mi kdo u nedelo razbijal ucpodi...so pa eni res nerazumevajoči kar se tega tiče....

shuka-ma ja sej bo bolje...jest zaenkrat še ne bom šla k dohtarju zarad bruhanja, sej se umirja tko da pomoje ni panike, če bo pa huje pa bom šla, pa pri njej itak to mal z rezervo jemljem ker je mela probleme s polivanjem...je pa potem ko bruhne in tud na splošno zelo živahna tako da ni kej resnega....

kolumbo-superca za žurkice...pa vsenaj naj za jutrišni god...kako to da pr vas to praznujete, kaj pa rd al so tud žurkice
pa lepo izkoristita s svojim dragijem mal romantike

men se spet meša ker erik nč ne je...ne vem če bom kdaj lohk to mernih živcev prenesla...me spet žre kt ne vem kva...pa k bi vsaj en obrok pojedu človk..ne vem res ne vem več kaj nej nardim...sej vem da ne morš nč sploh ne na silo sam ne vem kam to pele, pol me pa še bolj razžalosti k klele berem seznamček in ugotavljam da majo dojenčki pri devetih mesecih tolk kg kt on pri dveh letihuser posted image ...mah ja spet sem zabluzila ampak dons me je res spet tole mal s tira vrglo...po eni strani komaj čakam da gre v vrtec ker tam vsaj nekaj poje

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 22:38:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
29.11.2009 23:09:11   
tanci29
jest grem tud na petav

kolumbo-no fajn sej se mi je zdel da bo neki tazga, k je to bl cerkven praznik oz. god, glede na to da je šime bolj v teh vodah...pa res je da se saj tako dobi familija na kup

ajde nočko fajn se stiskejte

Neposredna povezava do sporočila: 2843
30.11.2009 7:10:16   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
30.11.2009 7:14:47   
Urša08
Dobro jutro, sicer še malo zaspano ampak bouser posted image user posted image user posted image

Včeraj se je toliko dogajalo da sploh ni bilo časa za rr. Mojedva sta prišla na kosilo in je blo luštno, okoli 18 sva mela pa z možekom prost izhoduser posted image user posted image user posted image . Po ne vem kolkem času sva šla v kino in v mc donalda. Sva mogla zvečer it v Trst po svaka pa sva izkoristla in še v kino skočila. Domov sva prišla ob 1 in mi zato manjka spanca.

Je pa Žiga prvič prespal nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem se ob 4 zbudla in letela preverjat če je vse ok, ker nism mogla verjet da se ni nč zbuduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
30.11.2009 7:17:45   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-ojoj men bi šlo tud na živce če bi mi kdo u nedelo razbijal ucpodi...so pa eni res nerazumevajoči kar se tega tiče....

shuka-ma ja sej bo bolje...jest zaenkrat še ne bom šla k dohtarju zarad bruhanja, sej se umirja tko da pomoje ni panike, če bo pa huje pa bom šla, pa pri njej itak to mal z rezervo jemljem ker je mela probleme s polivanjem...je pa potem ko bruhne in tud na splošno zelo živahna tako da ni kej resnega....

kolumbo-superca za žurkice...pa vsenaj naj za jutrišni god...kako to da pr vas to praznujete, kaj pa rd al so tud žurkice
pa lepo izkoristita s svojim dragijem mal romantike

men se spet meša ker erik nč ne je...ne vem če bom kdaj lohk to mernih živcev prenesla...me spet žre kt ne vem kva...pa k bi vsaj en obrok pojedu človk..ne vem res ne vem več kaj nej nardim...sej vem da ne morš nč sploh ne na silo sam ne vem kam to pele, pol me pa še bolj razžalosti k klele berem seznamček in ugotavljam da majo dojenčki pri devetih mesecih tolk kg kt on pri dveh letihuser posted image ...mah ja spet sem zabluzila ampak dons me je res spet tole mal s tira vrglo...po eni strani komaj čakam da gre v vrtec ker tam vsaj nekaj poje

Tanci zdele k je bil Nejc bolan je bila pri nas ista pesem, spet ne bi nč jedu. Tako kot si sama rekla ne morš narest nič. Jaz sem mu potem vsaj za pit ponujala, pa sem bla že sama seb sitna k je blo skoz a boš čaj pil, a ti sokca dam, a boš mleko user posted image . Pri nas laufa mleko k ga ma res rad, pa kak gres. Ne sekiraj se bo že. Kolk kg pa ima? No Nejc jih ma mislim da 12,5 pri skoraj treh letihuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
30.11.2009 7:18:56   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Majkl končno spi.

Tancy god praznujem odkar sem s Šimetomuser posted image - pri njih doma dajo velik na ta dan, seveda pa je RD na prvem mestu. Glede na to, da sva midva odseljena najbolj stran  od njegovih domačih in bratov se le redkokdaj dobimo pri nas, tudi zato pol najdemo take momente da se dobimo. Majkl je bil toook vesel, ker sta la končno bratrančka po dooolgem času pri njemu doma, ker pri tašči smo itak 3 krat na teden, pri ta drugem bratrančku pa vsaj 2 krat na mesec.

Grem zdej pod tuš pa k dragiju v objem

lahko noč

Kolumbo super navada da se dobivate na godove, da je družina malce skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men je ful všeč če je družina na kupu, je tok enga vrveža k mi res ugajauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2847
30.11.2009 7:23:02   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Čer!

Joj, dans pa ni bil moj dan, definitivno!! Po kilavi noči je zjutraj ob 7h uzbuna, je tast v ta spodnem štuku s špohtlom stene rašplav, me je kr przignilo, sem Maja do pol 8 guncala, da je spal, pol še vsi ostali godrnjaje pridejo v kuhno, ta velka ob nedelah fuul rada spi, sej se spomnite najstniških spancev, a ne...no je bla k projektil, sploh do 10h ni nobenga pogledala, pa še user posted image ima, sem ji kr kapučinček skuhala, pa je v dnevni še mal zalegla.

No, sej pol smo že nekak zvozil, opravl svoje zadeve, nakar dam maja spat ob pol 12, da bom končno kosilo zrihtala, evo točno minuto potem začne v ta spodnem štuku neki rožlat po radiatorjih, pa moj dol teče....ja, se je fotr odloču, da more pomalat za cevmo...halo!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne more čez eno uro??? a mu bo penzion ušel al kaj, no, pa se moj sveda ni hotu kregat, ta star mu je reku, da se je odloču, da bo to zdele naredu in pika, no pol mu je pa moj pomalu, da je šlo mal bol na tiho...mislim popizdiš do stropa, Maj pa spet zobke raste in ful nemirno spi in se zbudi čist za vsak šum...ah...sej ...sem dons kr neki na konc z živci, še dobr, da so bli mulčki pridni cel dan,pa še popoldan smo se lepo sprehodil...zdej me pa govorilne čakajo z mojmu k ga ata še zmer tkole v kot postavuser posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vsi ok in ta bolančkani čedalje bolš!!!

Ojoj sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma prov treba mu je v nedeljo delatuser posted image Ma to so pa tastari k si neki v glavo vtepejo jih ne premakneš 5%user posted image Upam da bo danes boljši dan in da ste meli solidno nočko.user posted image user posted image user posted image Je pa tvoj možek podoben mojemu, on se noče kregat, pritoževat, on pravi da jih sprejema take kot so in pika.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
30.11.2009 7:25:57   
Urša08
Boma in Shuka razvlažilec se super obneseuser posted image user posted image user posted image user posted image Zaenkrat ful zadovoljni. Shuka je bil pa okol 230 e s popustom - mislim da Zibro al neki tacga.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
30.11.2009 7:33:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Stanje pri nas je tako....Mojga njegovi sodelavci filajo s svojimi teorijami:

Teorija mame: je odgovorna da 100% skrbi za otroka, pusti da je mož spočit in oh in sploh...pospravlja, kuha , sexa....

teorija očeta: hodi v službo in počiva....če se mu da 1 uro posveti otroku...user posted image

Pa ne morš verjet.... zdj bom igrala njegovo igro, ki bo zahtevala to da pač tista pozornost ki je pripadala njemu, gre zdj 100% h Larissi, zvečer ko sm vsa zbita mi pa na kraj pameti ne pride da bi mi pasal še sexat...

Bomo vidl kako bo to šlouser posted image

Grrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend

Claud pišuka tole pa je eno staromodno mišljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma halo kaj pa ko boš šla delat, a takrat bosta pa razdelila 50/50 al koko si je zamislil? Pa gospodinjska dela bodo šla tud na poluser posted image Mah tole dolgoročno ne bo šlo, zato se res pogovorta. Upam da se uspešno zmenita . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?