sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 DOBER DAN VSEM SKUPAJ!!!!!!!!! JA, TAMIKA...ZELO DOBER PREDLOG, ŽAL NEURESNIČLJIV!! Jutta......miljon pozdravčkov in za Vida, da kar najhitreje mine!!!!!!! Katjuša.....groza za ta prve terme...pa super, da ste se znajdli in še le odpočili v ta drugih Urša....nočke tvoje take k moje............. , pa še mene neki bacilčki napadajo , ma si kr zaslužve neki , a ne Kuhna...napreduje, sam včeri smo popoldan kre mal odplaval z doma...mal k moji mami smo šli na čajček, pa sladkarijo, pa kavico, da nas je mal pocrkljala, je tok pasal k ti en drug čajček skuha Sva pa z mojim ugotovila, da se čist nič ne da nardit zravn tega našega čmrlja, če smo vsi doma in on to vidi, bi rad imel 1000% pozornost od vseh skupaj kolumbo...bravo za Šimeta, se je pa izprsil tamika....ja, tko je pa z zabavami in malimi mulčki, ah, naši so že velki...pa še zmer ista pesem...a bo kmal konc???a gremo lahk domov??? Ajvy....čutim tvoje stanje doma...predvsem na lastni koži..upam, da imaš vsaj moža takega k se postavi za vas , pri nas je skoraj enako, imamo v ta spodnem štuku 2 petelina k delata z nama k da sva stara 15 let, tud položnc za hišne stroške nama ne data, morva sam dnar prnest, ker nisva dost odgovorna...DDDDDDDDDDD pa 4 mulčke imava, ki jih še NIKOL nista popazila v 14tih letih, jaz pa itak nism nič vredna k doma počivam pa usrane rit brišem, namest, da bi dobr zaslužla in na kupčku šparala za hude cajte , joj, me tok razkur, pol pa mi glede otrok pametuje, pa pol še moj...k je zmeri tih, si sploh ne upa nič rečt, mah, škoda besed, res, jz tud upam, da bomo 1x šli od tle, a moj glih ni za to, pa dobra lokacija, pa tok sva vložila...