|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
29.11.2009 7:07:46   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
29.11.2009 7:09:35   
Urša08
jaz pa zgledam nekako takole
user posted image
mislim da opis nočke ni potrebenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
29.11.2009 7:10:54   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

tamika-uživejteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sem uživala ja user posted image , ko sem s 3 user posted image bla že ob 19:30 doma, da sem jih spokala v postelje, so bli tečni pa user posted image , ko 100 user posted image

Tamika upam, da je bilo nadaljevanje večera boljšeuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
29.11.2009 7:11:53   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

midva y nikom sva spet v bolnici.yaradi vrocine.se javim ko pridem domov.

o joj upa, da se čim prej vrneta domov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
29.11.2009 7:14:49   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Punce zdravo!

Kot vam je sporočila že Onasiss smo imeli pred enim tednom večjo nezgodouser posted image user posted image user posted image user posted image . Vid in ati sta v dnevni sobi padla in Vid ima zlomljeno stegnenicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da je vse še bolj zakomplicirano je dobil še neke zelo srbeče izpuščaje, ki se širijo po celem telesu in grozno srbijo, pa ne vemo od česauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe želje. Verjamem, da bo to kot bo mignil za nami in da ne bo hujših posledic.
Za javljanje je bolj malo časa. Do srede zvečer sva bila na pediatrični, ker je dobival analgetike v žilo in čakal ali bo potrebna operacija, pa so se odločili, da bo mavec dovolj.

Pa še pozdravček od Vida (kadar pozabi, da ga srbi in kadar prime protibolečinska svečka, je hvalabogu dobro razpoložen)
user posted image

Jutta držte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kak cukrček je Vid user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
29.11.2009 7:16:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Tamika moja spije od 210-240ml nocnega AM.

Vsem bolanckom user posted image user posted image user posted image

Tamika Žiga spije zjutraj ponavadi med 150 in 210 ml mleka, zvečer pa 210 ml

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
29.11.2009 7:18:12   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dober večer!

Moram najprej Šimeta pohvalt....je spucu celo bajto all inclusive z okni in vrati vretuser posted image user posted image user posted image , pol mi je pa še prnesu en prekrasen adventni venček kao za darilo, ker mam v pondelk god.....evo
user posted image

Kolumbo ful lep venček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
29.11.2009 7:22:50   
Urša08
A še vse spite? Jaz si grem kavico  skuhat. Otročka sta že čist v elementu, tako da je pri nas že živahno. Včeraj je možek prinesel domov preprogo cesto in Nejc uživa ko vozi avtomobilčke gor in dol, jaz pa zadovolna da sem se losala teh puzzzle pen ker sem jih tud po 10 x na dan popravljalauser posted image .

Aha kupila sva tud električni razvlažilec in se je nabralo v 5 urah v spalnici 1,7 litra vode. Zaenkrat sva zadovolna.

grem kavico kuhat, mogoče se mi še možek pridružiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
29.11.2009 8:08:10   
Ajvy
jutro......

KAKo ste kaj....MI smo bili včeraj na praznovanju..dvojčka sta praznovala 2.rojstni dan....super je bilo...otročki so bili na svoji dogodivščini...Tarja se je imela z bratrančki fino....res so se fino ujeli......

Vidim,da vas nekatere pestijo kar orenk težave...pošiljamo vam veliko pikepok...da se stvari čimprej pocelijo, pocajtajo...znormalizirajo......

Danes skočim ,do knjižnega sejma...resnično upam,da mi jo migrena spet ne zagode....tko kot v petek na šoli za starše...

Držte se..pa uživajte v deževni nedelji....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
29.11.2009 8:15:57   
BarbaraGS
Ajvy sorry ker sprasujem, ampak kar nekaj casa sem bila odsotna in nisem spremljala pogovorov: šola za starse? A te je docakala sreca in si spet noseca?

A imamo ze kaksno srecko nosecko med nami?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
29.11.2009 9:16:23   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2811
29.11.2009 9:17:27   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jaz pa zgledam nekako takole
user posted image
mislim da opis nočke ni potrebenuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se ti pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za kavico user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
29.11.2009 9:20:25   
Ajvy

Ajvy sorry ker sprasujem, ampak kar nekaj casa sem bila odsotna in nisem spremljala pogovorov: šola za starse? A te je docakala sreca in si spet noseca?

A imamo ze kaksno srecko nosecko med nami?

ne ne.....šola za starše je v okviru vrtca...MOL organizira....4 srečanja na leto....

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 2813
29.11.2009 9:22:19   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

tamika-uživejteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sem uživala ja user posted image , ko sem s 3 user posted image bla že ob 19:30 doma, da sem jih spokala v postelje, so bli tečni pa user posted image , ko 100 user posted image

Tamika upam, da je bilo nadaljevanje večera boljšeuser posted image

se je nadaljevalo nekako takole user posted image
moj je marina pripeljal ob 22 do vrat ( ja valjda, da sem že spala, pa me je zbudil user posted image ) in se vrnil na fešto, ker je že vse bilo v vinjenem stanju pa je delal red user posted image , domov prišel baje ob 2, itak da nič ne vem user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
29.11.2009 9:23:26   
TAMIKA3

Tamika moja spije od 210-240ml nocnega AM.

Vsem bolanckom user posted image user posted image user posted image

Tamika Žiga spije zjutraj ponavadi med 150 in 210 ml mleka, zvečer pa 210 ml

hvala user posted image
koliko krat pa še pije AM?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
29.11.2009 9:25:15   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dober večer!

Moram najprej Šimeta pohvalt....je spucu celo bajto all inclusive z okni in vrati vretuser posted image user posted image user posted image , pol mi je pa še prnesu en prekrasen adventni venček kao za darilo, ker mam v pondelk god.....evo
user posted image

Kolumbo ful lep venček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
29.11.2009 9:36:25   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
29.11.2009 10:54:56   
sjmm

user posted image

DOBER DAN VSEM SKUPAJ!!!!!!!!!

JA, TAMIKA...ZELO DOBER PREDLOG, ŽAL NEURESNIČLJIV!!

Jutta......miljon pozdravčkov in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Vida, da kar najhitreje mine!!!!!!!

Katjuša.....groza za ta prve terme...pa super, da ste se znajdli in še le odpočili v ta drugihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša....nočke tvoje take k moje.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še mene neki bacilčki napadajouser posted image user posted image , ma si kr zaslužve neki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne

Kuhna...napreduje, sam včeri smo popoldan kre mal odplaval z doma...mal k moji mami smo šli na čajček, pa sladkarijo, pa kavico, da nas je mal pocrkljala, je tok pasal k ti en drug čajček skuhauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sva pa z mojim ugotovila, da se čist nič ne da nardit zravn tega našega čmrlja, če smo vsi doma in on to vidi, bi rad imel 1000% pozornost od vseh skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...bravo za Šimeta, se je pa izprsiluser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika....ja, tko je pa z zabavami in malimi mulčki, ah, naši so že velki...pa še zmer ista pesem...a bo kmal konc???a gremo lahk domov???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy....čutim tvoje stanje doma...predvsem na lastni koži..upam, da imaš vsaj moža takega k se postavi za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pri nas je skoraj enako, imamo v ta spodnem štuku 2 petelina k delata z nama k da sva stara 15 let, tud položnc za hišne stroške nama ne data, morva sam dnar prnest, ker nisva dost odgovorna...DDDDDDDDDDD pa 4 mulčke imava, ki jih še NIKOL nista popazila v 14tih letih, jaz pa itak nism nič vredna k doma počivam pa usrane rit brišem, namest, da bi dobr zaslužla in na kupčku šparala za hude cajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj, me tok razkur, pol pa mi glede otrok pametuje, pa pol še moj...k je zmeri tih, si sploh ne upa nič rečt, mah, škoda besed, res, jz tud upam, da bomo 1x šli od tle, a moj glih ni za to, pa dobra lokacija, pa tok sva vložila...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
29.11.2009 11:46:09   
BarbaraGS
Tamika 2x na dan se pije AM - zjutraj in pred spanjem. Mogoce dobi se kdaj ob kosilu, ce noce jest hrane in ce se zbudi ponoci oz. ze proti jutru. Ponavadi pa 2x na dan. Sam jaz imam posebej mleko za spanje, ki je bolj kaloricno in navadno za zjutraj.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
29.11.2009 11:52:44   
tanci29
DAN

mi nismo šli na metelkovouser posted image ...erik je bolje, je pa hana tolk krehala ponoč pa težko dihala da sem skor njo popokala pa šla, sam ko je zaspala je bilo ok dokler se spet ni zbudila...zdele je pa kar ok....zdej pa sploh ne vem...je tko dihala da ko si mel rokico na prih si prov čutu kako hropi notri...

urša-dobr zgledašuser posted image user posted image
tamika-upam da si vsaj spala pol ko so se vsi do doma prikotaliluser posted image
sjmm-ojoj a ti maš tud take pod sabouser posted image
ajvy-joj revček z temi migrenami...a obstajajo sloh kaki tableti za oblažitev tega al je treba pregurat dokler ti glave ne razneseuser posted image
baki-držim pesti da se čimprej zdrava vrneta domov
jutta-objemčke za vida in da se zaceli vse skupaj po hitrem postopku

Neposredna povezava do sporočila: 2820
29.11.2009 11:54:16   
tanci29
barbara-mislim da še ni srečke nosečke med nami, vsaj ne med temi ki se javljajo...kolk maste pa čez dan obrokov

oz. vse sprašujem kako majo kej vaši malčki obroke čez dan

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
29.11.2009 11:56:08   
tanci29
kolumbo-a je mel tvoj sploh kej za zribat če si že ti dva dni nazaj...moram pa rečt da je zelo zelo pridenuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
29.11.2009 12:42:16   
claud
Dan!

Stanje pri nas je tako....Mojga njegovi sodelavci filajo s svojimi teorijami:

Teorija mame: je odgovorna da 100% skrbi za otroka, pusti da je mož spočit in oh in sploh...pospravlja, kuha , sexa....

teorija očeta: hodi v službo in počiva....če se mu da 1 uro posveti otroku...user posted image

Pa ne morš verjet.... zdj bom igrala njegovo igro, ki bo zahtevala to da pač tista pozornost ki je pripadala njemu, gre zdj 100% h Larissi, zvečer ko sm vsa zbita mi pa na kraj pameti ne pride da bi mi pasal še sexat...

Bomo vidl kako bo to šlouser posted image

Grrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
29.11.2009 12:45:29   
sjmm
Evo, mi počivamo HB, je bil čist razigran k so ga imel ta velki ene pol ure in pol se mu čist utrgauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj ke po kuhni rovar, upam, da si bom mal placa za skuhat izborila, zdej sem pa 3 stoje cot zložila, zdej pa še enga zlikam pa bo počas...sam so še kupi po kopalnic, tko da mi glih ne bo zmanjkal.

tanči29..evo najin jedilnik:

9h- 200-230 mlečne ali ml-sadne kašice od Milupe ( za z vodo), včasih pa tud kak čokolino z AM, potem pa še par žličk mislijem pri meni, sam to sploh ne štejem
12h- 180-200ml sadja( domače mešanice, Hipp kozarček) včasih še kak piškot, ali pa dodam v sadje skuto ali jogurt
za spat včasih sok hipp ali malo mleka Am , včasih samo čaj (100ml)
15h 200ml kosila, včasih mu skuham posebej,včasih priredim naše kosilo
čez kako uro potem še skutko ali puding 100ml
19h 200-230ml mlečne kaše ali polente ali zdrob ali keksolino, grisolino
21h 100-150ml AM * včasih samo čaj

pa ponoči tam od 3h do 5h še nekje 150-180 AM

Ima pa obdobja, ko res poje vse v teh količinah in še kaj vmes, ko kdo je , včasih pa za kake 30ml manj na obrok.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
29.11.2009 12:48:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Stanje pri nas je tako....Mojga njegovi sodelavci filajo s svojimi teorijami:

Teorija mame: je odgovorna da 100% skrbi za otroka, pusti da je mož spočit in oh in sploh...pospravlja, kuha , sexa....

teorija očeta: hodi v službo in počiva....če se mu da 1 uro posveti otroku...user posted image

Pa ne morš verjet.... zdj bom igrala njegovo igro, ki bo zahtevala to da pač tista pozornost ki je pripadala njemu, gre zdj 100% h Larissi, zvečer ko sm vsa zbita mi pa na kraj pameti ne pride da bi mi pasal še sexat...

Bomo vidl kako bo to šlouser posted image

Grrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend

POZNANO!! No, ampak mojga njegova žlahta tko fila (sestra, mama, oče), sej sem si jaz pač sama zamislila otroke, pa naj skrbim za njih, ker on že ni tok neumn, da bi jih took hotu. No, sam včasih si le vzame mal cajta zanje, sam pravjo, da je bol nezavesten in nč ne da z njim zment, ja, pol pa čudn gleda, če nočmo bit zvečer čist voljne in mehke...bo treba še mal obtesat tele naše dece

< Sporočilo je popravil sjmm -- 29.11.2009 12:49:33 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?