|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
29.11.2009 6:53:25   
Najaa
A kaj delam v nedeljo ob šestih pokonc? user posted image Beri spala 6 ur v kosu in se zbudila čila in spočita... Zdaj pa pijem kavo in gledam temo, kako se umika dnevu... Lepo mi je tak zgodi vstat in imet mal miru sam zase. Upam pa, da mi bo ratal kakšno kitico pol z Niko odspat, ker s Tijo greva na en RD in bo še pestro. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
29.11.2009 7:43:47   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A kaj delam v nedeljo ob šestih pokonc? user posted image Beri spala 6 ur v kosu in se zbudila čila in spočita... Zdaj pa pijem kavo in gledam temo, kako se umika dnevu... Lepo mi je tak zgodi vstat in imet mal miru sam zase. Upam pa, da mi bo ratal kakšno kitico pol z Niko odspat, ker s Tijo greva na en RD in bo še pestro. user posted image

user posted image user posted image user posted image za spanje. Tudi jaz sem predčasno vstala, ker čas kavice v miru je tisti čas, ki ga imam samo za sebe. Sm izkoristila vikend, ko je user posted image doma in je on tisti, ki se carta zjutraj.
Po jutru se dan pozna, kaj? user posted image
Pri nas piha 100 na uro, tak da bomo videli, kaj bomo čez dan.
Pa lep nedeljski dan vsem, še posebej Taši!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
29.11.2009 7:45:31   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, pa sem tudi jaz med tistimi, ko smo leto dni starejše.

Danes ne praznujemo ničesar..gremo jutri z mojimi in njegovimi na kosilo in bo to to. Itak nimam nič okroglega.user posted image

Moje najlepše darilo v tem letu spi user posted image , ata pa se trudi TV gledat pa mu ne uspeva najbolj.user posted image

Skoraj cel dopoldan smo zaružli po trgovinah, ker je T. iskal darilo zame (hiter je, nimaš kajuser posted image ). Pol smo šli na kosilce, zdaj pa smo doma.

to mi je pa znano user posted image  mene vsako leto vpraša kak dan prej, kaj bi pa ti rada za RD? Ni glih izviren, pa presenečenja mu tudi ne gredo od rok user posted image  Jaz sem pa polna idej, pa vedno bi mu rada pripravila presenečenje, samo kaj, ko je on preveč firbčen, haha, in mu moram vedno povedat, kaj pripravljam...

Isto pri nas. Zame skupaj v šoping, po možnosti zadnji dan... user posted image Za njega pa razmišljam že tedne vnaprej. No za letos imam že idejo, sam še kupit moram.

user posted image user posted image user posted image zgodba, ki jo piše življenje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
29.11.2009 7:50:04   
Najaa
o novo, ti tud kofetkaš mal sama v miru? user posted image Jaz pa čakam še zajtrk, ki mi ga bo moj prinesel. Če se po jutru dan pozna, bo super dan! user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
29.11.2009 8:49:53   
novo

o novo, ti tud kofetkaš mal sama v miru? user posted image Jaz pa čakam še zajtrk, ki mi ga bo moj prinesel. Če se po jutru dan pozna, bo super dan! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
29.11.2009 11:09:34   
tasa_m
Dan,dan..

Evo mi smo že v popolnem zagonu. Smo posesali celoo stanovanje, se vsi stuširali, pol pa vsi pred TV nasedli user posted image user posted image

Zunaj ful piha user posted image . Zdaj pa se grem mal namazat, me ata na kosilo povabi user posted image

Lepo nedeljo vsem.. user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
29.11.2009 15:32:18   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

mam pa res srečo user posted image

zorica, za vikend boš imela vedno "srečo". Med tednom bolj dogaja.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
29.11.2009 15:32:24   
felix7

No, pa sem tudi jaz med tistimi, ko smo leto dni starejše.

Danes ne praznujemo ničesar..gremo jutri z mojimi in njegovimi na kosilo in bo to to. Itak nimam nič okroglega.user posted image

Moje najlepše darilo v tem letu spi user posted image , ata pa se trudi TV gledat pa mu ne uspeva najbolj.user posted image

Skoraj cel dopoldan smo zaružli po trgovinah, ker je T. iskal darilo zame (hiter je, nimaš kajuser posted image ). Pol smo šli na kosilce, zdaj pa smo doma.

to mi je pa znano user posted image  mene vsako leto vpraša kak dan prej, kaj bi pa ti rada za RD? Ni glih izviren, pa presenečenja mu tudi ne gredo od rok user posted image  Jaz sem pa polna idej, pa vedno bi mu rada pripravila presenečenje, samo kaj, ko je on preveč firbčen, haha, in mu moram vedno povedat, kaj pripravljam...

Isto pri nas. Zame skupaj v šoping, po možnosti zadnji dan... user posted image Za njega pa razmišljam že tedne vnaprej. No za letos imam že idejo, sam še kupit moram.

kdaj ga pa ma?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
29.11.2009 15:32:26   
felix7

a pol si že bolš? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
29.11.2009 15:52:12   
Najaa

kdaj ga pa ma?

Zelooooo kmalu. Če povem, da imamo doma dva strelca, sem povedala vse. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
29.11.2009 15:53:02   
Najaa

Ma niti ne. Bolš ko včeri že, ne pa še dobro.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
29.11.2009 16:57:02   
novo

Ma niti ne. Bolš ko včeri že, ne pa še dobro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš najboljše! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
29.11.2009 17:09:36   
KOKICA32
Dan!user posted image

Ufff, danes fajn piha a mi smo vseeno šli faj zadekani na sprehod in pred hišo smo tudi kar nekaj časa bili. In tukaj? Ni neke gužve, ne? user posted image
Tasa, upam, da si danes uživala na kosilu!user posted image user posted image user posted image In da velja za jutri ob 09.30h!user posted image user posted image

MČ si že kaj bolje?user posted image user posted image user posted image
Najaa pa ti?user posted image user posted image user posted image

In ostali bubančki?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
29.11.2009 19:31:57   
KOKICA32
Čer!user posted image

Je že katera fraj?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.11.2009 19:32:13 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
29.11.2009 19:58:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Je že katera fraj?

čer.
Seveda da velja ja zjutri. Se že veselim user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
29.11.2009 19:59:30   
tasa_m
Lija nam je zaspala ob 18h, ko smo se peljali domov in sva jo ob 19.10 zbudila, da sem jo oblekla v pidžamo in previla, zdaj pa nama spat noče user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
29.11.2009 20:11:35   
KOKICA32

Lija nam je zaspala ob 18h, ko smo se peljali domov in sva jo ob 19.10 zbudila, da sem jo oblekla v pidžamo in previla, zdaj pa nama spat noče user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
29.11.2009 20:12:24   
KOKICA32

Čer!user posted image

Je že katera fraj?

čer.
Seveda da velja ja zjutri. Se že veselim user posted image user posted image

Me too! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
29.11.2009 20:14:17   
tasa_m

Nikdar več je ne zbudim, pa čeprav je spala v bundici in škorenčki.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
29.11.2009 20:14:36   
tasa_m
Kako si ti Kokica? Ste oreživeli lep wikend? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
29.11.2009 20:18:53   
tasa_m
Me too! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
29.11.2009 20:22:07   
KOKICA32

Nikdar več je ne zbudim, pa čeprav je spala v bundici in škorenčki.

hahahaha..poznam to..moj čez dan vedno, ko zaspi v vozičku in ga potem prestavim v posteljico, kar tako oblečen spi naprej..samo za ponoči je pa druga pesem ja...user posted image

saj bo zaspala...malo še....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
29.11.2009 20:22:50   
KOKICA32

Kako si ti Kokica? Ste oreživeli lep wikend? 

Vredu sem. Ja, fajn je bilo. Kljub vetru.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
29.11.2009 20:23:14   
KOKICA32

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
29.11.2009 20:24:29   
tasa_m

hahahaha..poznam to..moj čez dan vedno, ko zaspi v vozičku in ga potem prestavim v posteljico, kar tako oblečen spi naprej..samo za ponoči je pa druga pesem ja...user posted image

saj bo zaspala...malo še...
.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tud jaz sem optimistka ja.
Zdaj je sicer tišina v sobi, naj traja čim dlje..vsaj do 3,30 tak kot prejšno noč user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?