Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 6:53:25
|
|
|
|
Najaa
|
A kaj delam v nedeljo ob šestih pokonc? Beri spala 6 ur v kosu in se zbudila čila in spočita... Zdaj pa pijem kavo in gledam temo, kako se umika dnevu... Lepo mi je tak zgodi vstat in imet mal miru sam zase. Upam pa, da mi bo ratal kakšno kitico pol z Niko odspat, ker s Tijo greva na en RD in bo še pestro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 7:43:47
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A kaj delam v nedeljo ob šestih pokonc? Beri spala 6 ur v kosu in se zbudila čila in spočita... Zdaj pa pijem kavo in gledam temo, kako se umika dnevu... Lepo mi je tak zgodi vstat in imet mal miru sam zase. Upam pa, da mi bo ratal kakšno kitico pol z Niko odspat, ker s Tijo greva na en RD in bo še pestro. za spanje. Tudi jaz sem predčasno vstala, ker čas kavice v miru je tisti čas, ki ga imam samo za sebe. Sm izkoristila vikend, ko je doma in je on tisti, ki se carta zjutraj. Po jutru se dan pozna, kaj? Pri nas piha 100 na uro, tak da bomo videli, kaj bomo čez dan. Pa lep nedeljski dan vsem, še posebej Taši!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 7:45:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa sem tudi jaz med tistimi, ko smo leto dni starejše. Danes ne praznujemo ničesar..gremo jutri z mojimi in njegovimi na kosilo in bo to to. Itak nimam nič okroglega. Moje najlepše darilo v tem letu spi , ata pa se trudi TV gledat pa mu ne uspeva najbolj. Skoraj cel dopoldan smo zaružli po trgovinah, ker je T. iskal darilo zame (hiter je, nimaš kaj ). Pol smo šli na kosilce, zdaj pa smo doma. to mi je pa znano mene vsako leto vpraša kak dan prej, kaj bi pa ti rada za RD? Ni glih izviren, pa presenečenja mu tudi ne gredo od rok Jaz sem pa polna idej, pa vedno bi mu rada pripravila presenečenje, samo kaj, ko je on preveč firbčen, haha, in mu moram vedno povedat, kaj pripravljam... Isto pri nas. Zame skupaj v šoping, po možnosti zadnji dan... Za njega pa razmišljam že tedne vnaprej. No za letos imam že idejo, sam še kupit moram. zgodba, ki jo piše življenje!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 7:50:04
|
|
|
|
Najaa
|
o novo, ti tud kofetkaš mal sama v miru? Jaz pa čakam še zajtrk, ki mi ga bo moj prinesel. Če se po jutru dan pozna, bo super dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 8:49:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o novo, ti tud kofetkaš mal sama v miru? Jaz pa čakam še zajtrk, ki mi ga bo moj prinesel. Če se po jutru dan pozna, bo super dan!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 11:09:34
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan,dan.. Evo mi smo že v popolnem zagonu. Smo posesali celoo stanovanje, se vsi stuširali, pol pa vsi pred TV nasedli Zunaj ful piha . Zdaj pa se grem mal namazat, me ata na kosilo povabi Lepo nedeljo vsem..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 15:32:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica mam pa res srečo zorica, za vikend boš imela vedno "srečo". Med tednom bolj dogaja.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 15:32:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa sem tudi jaz med tistimi, ko smo leto dni starejše. Danes ne praznujemo ničesar..gremo jutri z mojimi in njegovimi na kosilo in bo to to. Itak nimam nič okroglega. Moje najlepše darilo v tem letu spi , ata pa se trudi TV gledat pa mu ne uspeva najbolj. Skoraj cel dopoldan smo zaružli po trgovinah, ker je T. iskal darilo zame (hiter je, nimaš kaj ). Pol smo šli na kosilce, zdaj pa smo doma. to mi je pa znano mene vsako leto vpraša kak dan prej, kaj bi pa ti rada za RD? Ni glih izviren, pa presenečenja mu tudi ne gredo od rok Jaz sem pa polna idej, pa vedno bi mu rada pripravila presenečenje, samo kaj, ko je on preveč firbčen, haha, in mu moram vedno povedat, kaj pripravljam... Isto pri nas. Zame skupaj v šoping, po možnosti zadnji dan... Za njega pa razmišljam že tedne vnaprej. No za letos imam že idejo, sam še kupit moram. kdaj ga pa ma?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 15:32:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A kaj delam v nedeljo ob šestih pokonc? Beri spala 6 ur v kosu in se zbudila čila in spočita... Zdaj pa pijem kavo in gledam temo, kako se umika dnevu... Lepo mi je tak zgodi vstat in imet mal miru sam zase. Upam pa, da mi bo ratal kakšno kitico pol z Niko odspat, ker s Tijo greva na en RD in bo še pestro. a pol si že bolš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 15:52:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kdaj ga pa ma? Zelooooo kmalu. Če povem, da imamo doma dva strelca, sem povedala vse.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 15:53:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A kaj delam v nedeljo ob šestih pokonc? Beri spala 6 ur v kosu in se zbudila čila in spočita... Zdaj pa pijem kavo in gledam temo, kako se umika dnevu... Lepo mi je tak zgodi vstat in imet mal miru sam zase. Upam pa, da mi bo ratal kakšno kitico pol z Niko odspat, ker s Tijo greva na en RD in bo še pestro. a pol si že bolš? Ma niti ne. Bolš ko včeri že, ne pa še dobro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 16:57:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A kaj delam v nedeljo ob šestih pokonc? Beri spala 6 ur v kosu in se zbudila čila in spočita... Zdaj pa pijem kavo in gledam temo, kako se umika dnevu... Lepo mi je tak zgodi vstat in imet mal miru sam zase. Upam pa, da mi bo ratal kakšno kitico pol z Niko odspat, ker s Tijo greva na en RD in bo še pestro. a pol si že bolš? Ma niti ne. Bolš ko včeri že, ne pa še dobro. , da boš najboljše!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 17:09:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Ufff, danes fajn piha a mi smo vseeno šli faj zadekani na sprehod in pred hišo smo tudi kar nekaj časa bili. In tukaj? Ni neke gužve, ne? Tasa, upam, da si danes uživala na kosilu! In da velja za jutri ob 09.30h! MČ si že kaj bolje? Najaa pa ti? In ostali bubančki?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 19:31:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Je že katera fraj?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.11.2009 19:32:13 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 19:58:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Je že katera fraj? čer. Seveda da velja ja zjutri. Se že veselim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 19:59:30
|
|
|
|
tasa_m
|
Lija nam je zaspala ob 18h, ko smo se peljali domov in sva jo ob 19.10 zbudila, da sem jo oblekla v pidžamo in previla, zdaj pa nama spat noče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:11:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija nam je zaspala ob 18h, ko smo se peljali domov in sva jo ob 19.10 zbudila, da sem jo oblekla v pidžamo in previla, zdaj pa nama spat noče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:12:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Je že katera fraj? čer. Seveda da velja ja zjutri. Se že veselim Me too!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:14:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija nam je zaspala ob 18h, ko smo se peljali domov in sva jo ob 19.10 zbudila, da sem jo oblekla v pidžamo in previla, zdaj pa nama spat noče Nikdar več je ne zbudim, pa čeprav je spala v bundici in škorenčki.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:14:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Kako si ti Kokica? Ste oreživeli lep wikend?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:18:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Me too!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:22:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija nam je zaspala ob 18h, ko smo se peljali domov in sva jo ob 19.10 zbudila, da sem jo oblekla v pidžamo in previla, zdaj pa nama spat noče Nikdar več je ne zbudim, pa čeprav je spala v bundici in škorenčki. hahahaha..poznam to..moj čez dan vedno, ko zaspi v vozičku in ga potem prestavim v posteljico, kar tako oblečen spi naprej..samo za ponoči je pa druga pesem ja... saj bo zaspala...malo še....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:22:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kako si ti Kokica? Ste oreživeli lep wikend? Vredu sem. Ja, fajn je bilo. Kljub vetru.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:23:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Me too!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:24:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahahaha..poznam to..moj čez dan vedno, ko zaspi v vozičku in ga potem prestavim v posteljico, kar tako oblečen spi naprej..samo za ponoči je pa druga pesem ja... saj bo zaspala...malo še.... tud jaz sem optimistka ja. Zdaj je sicer tišina v sobi, naj traja čim dlje..vsaj do 3,30 tak kot prejšno noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?