|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
29.11.2009 20:24:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kako si ti Kokica? Ste oreživeli lep wikend? 

Vredu sem. Ja, fajn je bilo. Kljub vetru.user posted image

to mi dejlaj user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
29.11.2009 20:26:38   
KOKICA32

hahahaha..poznam to..moj čez dan vedno, ko zaspi v vozičku in ga potem prestavim v posteljico, kar tako oblečen spi naprej..samo za ponoči je pa druga pesem ja...user posted image

saj bo zaspala...malo še...
.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tud jaz sem optimistka ja.
Zdaj je sicer tišina v sobi, naj traja čim dlje..vsaj do 3,30 tak kot prejšno noč user posted image

super..držim pesti..user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
29.11.2009 20:29:42   
tasa_m

Hvala.
Ma frajla je imela par noči pribliske in ni spala debelo uro. Ob 0,30 se je zbudila in bila gor. Tišala obema dudo v usta user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 29.11.2009 20:30:01 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
29.11.2009 20:30:58   
KOKICA32

Hvala.
Ma frajla je imela par noči pribliske in ni spala debelo uro. Ob 0,30 se je zbudila in bila gor. Tišala obema dudo v usta user posted image

ja, ja to zdaj moj tudi dela..a na srečo ne ponoči...user posted image Al pa ko kaj sam grize še meni ponudi, da poskusim kak je dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
29.11.2009 20:35:34   
tasa_m

Hvala.

ja, ja to zdaj moj tudi dela..a na srečo ne ponoči...user posted image Al pa ko kaj sam grize še meni ponudi, da poskusim kak je dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image danes je Lija vsem kruh nudla, ampak so imeli meso na krožniku pa jim ni bilo do kriha..so ji ga prepustili user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
29.11.2009 20:42:22   
KOKICA32

Hvala.

user posted image user posted image danes je Lija vsem kruh nudla, ampak so imeli meso na krožniku pa jim ni bilo do kriha..so ji ga prepustili user posted image

hahahaaha, joj, kak so posrečeni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
29.11.2009 20:44:55   
tasa_m
Kokica a sva same od marčevk? Nobene ni.
Včeraj potresa ni bilo, tak da ni bilo hudo pri MČ user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
29.11.2009 20:55:32   
KOKICA32

Včeraj potresa ni bilo, tak da ni bilo hudo pri MČ user posted image user posted image

Ja, kaj pa misliš..spet sva sami....

Ti bo v torek al sredo povedala, če je bilo hudo al ne...al kdaj se dobite?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
29.11.2009 20:58:06   
tasa_m

Ja, kaj pa misliš..spet sva sami....

Ti bo v torek al sredo povedala, če je bilo hudo al ne...al kdaj se dobite?user posted image

v torek ja.

aja, ti pišem zs user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
29.11.2009 20:59:46   
tasa_m
Aja, pa komaj čakam na aerobiko user posted image  user posted image  user posted image

Varuško (babi) sem si že zrihtala.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
29.11.2009 21:01:01   
KOKICA32

Aja, pa komaj čakam na aerobiko user posted image  user posted image  user posted image

Varuško (babi) sem si že zrihtala.user posted image

Jaz tudi...sem mojemu samo nekaj bežno omenila...pa je samo zazijal..pa ne zato, ker bo moral V. paziti ampak zato, ker se bom končno zganila malo migati. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
29.11.2009 21:05:10   
KOKICA32
Tasa...nazaj ZS!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
29.11.2009 21:05:55   
tasa_m
Jaz tudi...sem mojemu samo nekaj bežno omenila...pa je samo zazijal..pa ne zato, ker bo moral V. paziti ampak zato, ker se bom končno zganila malo migati. user posted image

men pa je T. reko: pa veš 1.mesec nebo nič prinesel, boš mogla več mesecev skup hodit. Pol pa me pogleda pa reče: sem pa vesel, da boš hodla user posted image user posted image Saj zato pa sem dobila nove teniske. Sam so mi tak lepe, da ne vem če jih nebom mela za doma samo..na polici user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
29.11.2009 21:08:23   
tasa_m

back user posted image
kak sma midve ej, itak samo na RR - marčevke, pa še to si ZS-je pošiljava user posted image user posted image user posted image user posted image (no, saj vem da je ZS zasebno,da neboš mislila, da ne vem tega user posted image ).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
29.11.2009 21:08:42   
KOKICA32

men pa je T. reko: pa veš 1.mesec nebo nič prinesel, boš mogla več mesecev skup hodit. Pol pa me pogleda pa reče: sem pa vesel, da boš hodla user posted image user posted image Saj zato pa sem dobila nove teniske. Sam so mi tak lepe, da ne vem če jih nebom mela za doma samo..na polici user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image in komaj čakam, da mi jih jutri pokažeš. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
29.11.2009 21:09:51   
KOKICA32

back user posted image
kak sma midve ej, itak samo na RR - marčevke, pa še to si ZS-je pošiljava user posted image user posted image user posted image user posted image (no, saj vem da je ZS zasebno,da neboš mislila, da ne vem tega user posted image ).

ja, ja res smešno ja..user posted image .pa kaj čema s tem tukaj smetiti ne? user posted image user posted image user posted image Vse pa res ni za vse! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
29.11.2009 21:10:17   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image in komaj čakam, da mi jih jutri pokažeš. user posted image

itak user posted image user posted image user posted image user posted image (ma daj, se počutim ko mali otrok, ki je glih kar dobil prvo čokolado).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
29.11.2009 21:10:36   
tasa_m
ja, ja res smešno ja..user posted image .pa kaj čema s tem tukaj smetiti ne? user posted image user posted image user posted image Vse pa res ni za vse! user posted image user posted image user posted image

itak! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
29.11.2009 21:11:28   
KOKICA32

itak user posted image user posted image user posted image user posted image (ma daj, se počutim ko mali otrok, ki je glih kar dobil prvo čokolado).

prav je takouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
29.11.2009 21:11:43   
KOKICA32

itak! user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
29.11.2009 21:12:19   
KOKICA32
Če bo šlo tako naprej bova sami do odprtja novega dela marčevk!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
29.11.2009 21:14:20   
tasa_m
Jejzusna sem lačna ej. Ura pa je že tak poznauser posted image . Danes sem jedla sam kosilo ob 13h pol pa več nič.. Bi skoraj nekaj mogla..sam mi ni nič za delat za jest. Škoda da nimam enega robota, kateri bi mi prinesel vse kar bi si moj user posted image poželel... user posted image  user posted image Zdaj bi to bil en solatni krožnik z jog. prelivom.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
29.11.2009 21:14:32   
tasa_m

Če bo šlo tako naprej bova sami do odprtja novega dela marčevk!user posted image
user posted image user posted image
očitno vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
29.11.2009 21:20:16   
KOKICA32

Jejzusna sem lačna ej. Ura pa je že tak poznauser posted image . Danes sem jedla sam kosilo ob 13h pol pa več nič.. Bi skoraj nekaj mogla..sam mi ni nič za delat za jest. Škoda da nimam enega robota, kateri bi mi prinesel vse kar bi si moj user posted image poželel... user posted image  user posted image Zdaj bi to bil en solatni krožnik z jog. prelivom.

Ja, to se tudi meni ne bi dala pripravljati...zato pa sem si jaz vzela cimetove kekse pa mleko in je to to..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
29.11.2009 21:20:40   
KOKICA32

user posted image user posted image
očitno vse user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa že tolko dni zapored?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?