Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:24:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kako si ti Kokica? Ste oreživeli lep wikend? Vredu sem. Ja, fajn je bilo. Kljub vetru. to mi dejlaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:26:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahahaha..poznam to..moj čez dan vedno, ko zaspi v vozičku in ga potem prestavim v posteljico, kar tako oblečen spi naprej..samo za ponoči je pa druga pesem ja... saj bo zaspala...malo še.... tud jaz sem optimistka ja. Zdaj je sicer tišina v sobi, naj traja čim dlje..vsaj do 3,30 tak kot prejšno noč super..držim pesti..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:29:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 super..držim pesti.. Hvala. Ma frajla je imela par noči pribliske in ni spala debelo uro. Ob 0,30 se je zbudila in bila gor. Tišala obema dudo v usta
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 29.11.2009 20:30:01 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:30:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 super..držim pesti.. Hvala. Ma frajla je imela par noči pribliske in ni spala debelo uro. Ob 0,30 se je zbudila in bila gor. Tišala obema dudo v usta ja, ja to zdaj moj tudi dela..a na srečo ne ponoči... Al pa ko kaj sam grize še meni ponudi, da poskusim kak je dobro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:35:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 super..držim pesti.. Hvala. Ma frajla je imela par noči pribliske in ni spala debelo uro. Ob 0,30 se je zbudila in bila gor. Tišala obema dudo v usta ja, ja to zdaj moj tudi dela..a na srečo ne ponoči... Al pa ko kaj sam grize še meni ponudi, da poskusim kak je dobro. danes je Lija vsem kruh nudla, ampak so imeli meso na krožniku pa jim ni bilo do kriha..so ji ga prepustili
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:42:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 super..držim pesti.. Hvala. Ma frajla je imela par noči pribliske in ni spala debelo uro. Ob 0,30 se je zbudila in bila gor. Tišala obema dudo v usta ja, ja to zdaj moj tudi dela..a na srečo ne ponoči... Al pa ko kaj sam grize še meni ponudi, da poskusim kak je dobro. danes je Lija vsem kruh nudla, ampak so imeli meso na krožniku pa jim ni bilo do kriha..so ji ga prepustili hahahaaha, joj, kak so posrečeni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:44:55
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica a sva same od marčevk? Nobene ni. Včeraj potresa ni bilo, tak da ni bilo hudo pri MČ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:55:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica a sva same od marčevk? Nobene ni. Včeraj potresa ni bilo, tak da ni bilo hudo pri MČ Ja, kaj pa misliš..spet sva sami.... Ti bo v torek al sredo povedala, če je bilo hudo al ne...al kdaj se dobite?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:58:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica a sva same od marčevk? Nobene ni. Včeraj potresa ni bilo, tak da ni bilo hudo pri MČ Ja, kaj pa misliš..spet sva sami.... Ti bo v torek al sredo povedala, če je bilo hudo al ne...al kdaj se dobite? v torek ja. aja, ti pišem zs
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 20:59:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja, pa komaj čakam na aerobiko Varuško (babi) sem si že zrihtala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:01:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, pa komaj čakam na aerobiko Varuško (babi) sem si že zrihtala. Jaz tudi...sem mojemu samo nekaj bežno omenila...pa je samo zazijal..pa ne zato, ker bo moral V. paziti ampak zato, ker se bom končno zganila malo migati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:05:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa...nazaj ZS!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:05:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi...sem mojemu samo nekaj bežno omenila...pa je samo zazijal..pa ne zato, ker bo moral V. paziti ampak zato, ker se bom končno zganila malo migati. men pa je T. reko: pa veš 1.mesec nebo nič prinesel, boš mogla več mesecev skup hodit. Pol pa me pogleda pa reče: sem pa vesel, da boš hodla Saj zato pa sem dobila nove teniske. Sam so mi tak lepe, da ne vem če jih nebom mela za doma samo..na polici
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:08:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa...nazaj ZS! back kak sma midve ej, itak samo na RR - marčevke, pa še to si ZS-je pošiljava (no, saj vem da je ZS zasebno,da neboš mislila, da ne vem tega ).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:08:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi...sem mojemu samo nekaj bežno omenila...pa je samo zazijal..pa ne zato, ker bo moral V. paziti ampak zato, ker se bom končno zganila malo migati. men pa je T. reko: pa veš 1.mesec nebo nič prinesel, boš mogla več mesecev skup hodit. Pol pa me pogleda pa reče: sem pa vesel, da boš hodla Saj zato pa sem dobila nove teniske. Sam so mi tak lepe, da ne vem če jih nebom mela za doma samo..na polici in komaj čakam, da mi jih jutri pokažeš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:09:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa...nazaj ZS! back kak sma midve ej, itak samo na RR - marčevke, pa še to si ZS-je pošiljava (no, saj vem da je ZS zasebno,da neboš mislila, da ne vem tega ). ja, ja res smešno ja.. .pa kaj čema s tem tukaj smetiti ne? Vse pa res ni za vse!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:10:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 in komaj čakam, da mi jih jutri pokažeš. itak (ma daj, se počutim ko mali otrok, ki je glih kar dobil prvo čokolado).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:10:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, ja res smešno ja.. .pa kaj čema s tem tukaj smetiti ne? Vse pa res ni za vse! itak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:11:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 in komaj čakam, da mi jih jutri pokažeš. itak (ma daj, se počutim ko mali otrok, ki je glih kar dobil prvo čokolado). prav je tako
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:11:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, ja res smešno ja.. .pa kaj čema s tem tukaj smetiti ne? Vse pa res ni za vse! itak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:12:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
Če bo šlo tako naprej bova sami do odprtja novega dela marčevk!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:14:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Jejzusna sem lačna ej. Ura pa je že tak pozna . Danes sem jedla sam kosilo ob 13h pol pa več nič.. Bi skoraj nekaj mogla..sam mi ni nič za delat za jest. Škoda da nimam enega robota, kateri bi mi prinesel vse kar bi si moj poželel... Zdaj bi to bil en solatni krožnik z jog. prelivom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:14:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če bo šlo tako naprej bova sami do odprtja novega dela marčevk! očitno vse
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:20:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jejzusna sem lačna ej. Ura pa je že tak pozna . Danes sem jedla sam kosilo ob 13h pol pa več nič.. Bi skoraj nekaj mogla..sam mi ni nič za delat za jest. Škoda da nimam enega robota, kateri bi mi prinesel vse kar bi si moj poželel... Zdaj bi to bil en solatni krožnik z jog. prelivom. Ja, to se tudi meni ne bi dala pripravljati...zato pa sem si jaz vzela cimetove kekse pa mleko in je to to..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 21:20:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če bo šlo tako naprej bova sami do odprtja novega dela marčevk! očitno vse Pa že tolko dni zapored?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?