|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
27.11.2009 22:36:15   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ooo Najaa, kako si? Je Nika kaj boljša?

Felix, kaj me ti zasleduješ danes..?user posted image ---haha,,,ne sej se hecam...

pač, brez tebe mi živeti ni user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
27.11.2009 22:37:10   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Felix je Jure kaj bolje in seveda tudi ti???

hvala, jaz sem še kar, Jure pa prav grdo kašlja zdajle user posted image  ga slišim iz spalnice.

Ojoj, a še kar?...še dobro da nista potem šla v Tivoli, ko bi si še kaj očitala, da je še bolj zbolel, a ne?...ja nič, bo treba inhalirati..ma saj jaz mu vlivam fiziološko noter, samo inhalacije so pa inhalacije, mislim, tiste s fiziološko,,če se spomnim je ena enkrat napisala, da to ne pomaga...100% pomaga, saj aerodelci, al kako se že reče, delajo svoje,,navlažijo notranjost , točno tam, kjer se mora, in potem user posted image lažje izkaškjuje..
je pa ta P, ko sva zdaj bila pri njem rekel , da je bistvo pri vseh prehladnih obolenjih čiščenje noska... pa orav ima..
tiste zasušene muce, ko se naredijo, je treba čimprej ven spraviti, ker to je največ bakterij,,,in če se čisti, potem ni bojazni...
ma se vedno heca on, pa reče- no to je tako:
a imate vi lep predprostor? pa jaz: ja!...no in je lepo, urejeno, čisto? pa jaz : ja!...no kako bi bilo, če bi vam nekdo poslal par Strojanov tja? verjetno, bi se jih hoteli znebiti, a ne?..da vam ne delajo nesnage tam,,,no tako je to..in če je predprostor umazan, se to vse naprej nese...
No, ja, jaz včasih že kar preslišim njegove oslarije,,res ima stalno ene take,,,pa saj mi je čisto jasno- treba je čistit in pika,,,user posted image

haha, sem se zdaj nasmejala. Kako pa delaš inhalacije s fiziološko? a vodo pa sol zavreš, al kako?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
27.11.2009 22:47:40   
yania
Jaz imam inhalator, saj sem slikice enkrat gor dajala,,,sej ne vem, a so v kakem mojem albumu, mislim da so..
fiziološko pa imam od Niveje , tiste male ampule in naenkrat poinhalirava po 5 ml, ali pa sama zakuham vodo, liter vode, žlička soli...
ja, Timon je navajen že vsega hudega, ko dam masko gor, na veliko odpre usta in diha...brez pritoževanja,,,tudi ko mu fiziološko noter dajem, se pač malo pokrega, kdaj pa še to ne,,,bolj se vstraši, če je kaj zamašen, ker takoj ne more zadihati, in mora najprej pogoltniti, ko ga v usta zalije, potem zadiha...prej ko otroka navadiš bolje je..se mi zdi, ker sej bolni so pa kar naprej, še v OŠ...moj nečak,,ma obup, kapljico da noter, pa kar joka...pravi, saj je dovolj, pa je imel bronhitise, pa astma zdaj..star pa bo čez dpbrih 14 dni 10 let...no sej zdaj ga je Naša Naja malo poučila, kako se to stvar naredi, ker ona je pa kar jezna, če zmanjka fiziološke še za njo, ko Timonu čistim...
ma jaz sem jok in stok na začetku mogla preslišati, ni druge,,,vem da se kateri smili, ampak to je edino kar lahko storimo, da ne napreduje bolezen,,a ni res?..

aja, pa nasvet, jaz sem Timona vedno zraven nagovarjala,,se pogovarjala, mu pokazala, glej tole bova zdej noter malo dala,,,pa je že kar vedel in malo pojamral,,,potem pa ko je bilo noter, pa sem kar glasno zraven: bravo, kako si pogumen, pa nič ne bova jokala, ne....in me je samo čukasto gledal, kaj se mama to neki dere?...celo smejal se je kdaj,,potem pa mu prazno ampulo dam tudi v roke, da si to "monster" ogleda... user posted image

mi je pa prav neumno, sem zadnjič srečala eno kolegico, pa njen skoraj 3 letnik bolan, kašlja, pa jo jaz vprašam, če kaj čisti s fiziološko?..pa ona: ma ne, a ni že malo prestar za to no?..ne vem no, meni je že prevelik za to...
user posted image user posted image user posted image zakaj že?...še jaz si noter vlijem, ko me maši v nosu,,,in pomaga,,,odplakne sluz, jo razredči,,,gre ven tisto, kar bi lahko dušo spustil, pa ne bi spravil v robec....res..
upam da sem še katero prepričala v to..tudi če niste do zdaj to rade delale, oz.vas je bilo strah,,,ma ni hudo, res, s tem pomagaš svojemu angelčku,,predstavljaj si, da si ti cel dan z zamašenim nosom, da ne pihneš v robec, ker ne znaš...in morš jest, piti s flaške??? , pa duda....no, ne vem no,,moje mnenje...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
27.11.2009 22:48:45   
yania
uf, danes pa imam prav dnevnike...bloge user posted image user posted image ...če kateri ne paše, ni treba brati,,jaz ne znam na kratko,,čimbolj nazorno, jasno...učiteljska deformacija user posted image user posted image
še narišem kajuser posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
27.11.2009 22:49:48   
yania
Od kdaj pa imam jaz 5 zvezdic ???????? haha...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
27.11.2009 22:51:43   

o, Cita, sem prebrala, da se pri vas pa z eno trmico bojujeteuser posted image ...kaj še bo?...

joj ne govori trmasta ko ne vem kaj priznam po mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
27.11.2009 22:53:45   
Zdej je takšna trma ko pa bo pubertenica bo pa še kaj lepšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
27.11.2009 22:54:41   
yania

Zdej je takšna trma ko pa bo pubertenica bo pa še kaj lepšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
27.11.2009 22:59:15   
Najaa

ooo Najaa, kako si? Je Nika kaj boljša?

Felix, kaj me ti zasleduješ danes..?user posted image ---haha,,,ne sej se hecam...

Boljša je, ja. Več pa na fb. user posted image (jezik je za tiste zgoraj user posted image )

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
27.11.2009 23:00:39   

hahaha...

recimo da tudi to že vemo kako taveliko mučijo takšne in drugačne muhe...kok se ji smejem ko ima tista najstniška vprašanja pa kaj se dogaja z njo itd...smejim se pa ji odgovarjam...

Milsim da sem že enkrat povedala kaj je rekla kaj bo čez 10 let ko bo ona že velika in ko se bo Laura želela igrat sem povedala hmmm???če nisem pa povem še enkrta mi ona reče...

Laura: mami čuj sam jaz ko bom čez 10 let že stara 20 se ne bom mogla igrat z Lio

Mami:ja zakaj pa ne

Laura:saj bom mela že fanta

Mami:ja kaj pa bomo nardili

Laura:ja midva jo bova vzela kam zraven

Mami:sam...

Laura:ja ja seveda da jo bova pazila na kak sladoled pa še kaj

Mami:ja pa igranje

Laura:no pa sej če bo kam šla bo tud ok...

Mami:dobro lepo to Laura

Laura:mami a si vesela ko imaš že tako veliko hčerko

Mami:draga moja Laura jaz sem ponosna nate in na Lio moji dve sreči sta

Laura:mami najraje te imam

user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
27.11.2009 23:12:07   
yania
Uf, Cita, zrelo razmišlja tale tvoja Laura..no naša Naja je tudi tako zaščitniška do njega da je joj,,,tudi če še ne vem kaj dela, pa če vidi, da je Timon kje, kjer se lahko udari, npr.pod mizo in hoče vstati, hitro skoči k njemu in ga zvleče ven...pridne punce, ni kaj..

no, zdaj pa grem...lepe sanje..

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
27.11.2009 23:12:09   
felix7

Jaz imam inhalator, saj sem slikice enkrat gor dajala,,,sej ne vem, a so v kakem mojem albumu, mislim da so..
fiziološko pa imam od Niveje , tiste male ampule in naenkrat poinhalirava po 5 ml, ali pa sama zakuham vodo, liter vode, žlička soli...
ja, Timon je navajen že vsega hudega, ko dam masko gor, na veliko odpre usta in diha...brez pritoževanja,,,tudi ko mu fiziološko noter dajem, se pač malo pokrega, kdaj pa še to ne,,,bolj se vstraši, če je kaj zamašen, ker takoj ne more zadihati, in mora najprej pogoltniti, ko ga v usta zalije, potem zadiha...prej ko otroka navadiš bolje je..se mi zdi, ker sej bolni so pa kar naprej, še v OŠ...moj nečak,,ma obup, kapljico da noter, pa kar joka...pravi, saj je dovolj, pa je imel bronhitise, pa astma zdaj..star pa bo čez dpbrih 14 dni 10 let...no sej zdaj ga je Naša Naja malo poučila, kako se to stvar naredi, ker ona je pa kar jezna, če zmanjka fiziološke še za njo, ko Timonu čistim...
ma jaz sem jok in stok na začetku mogla preslišati, ni druge,,,vem da se kateri smili, ampak to je edino kar lahko storimo, da ne napreduje bolezen,,a ni res?..

aja, pa nasvet, jaz sem Timona vedno zraven nagovarjala,,se pogovarjala, mu pokazala, glej tole bova zdej noter malo dala,,,pa je že kar vedel in malo pojamral,,,potem pa ko je bilo noter, pa sem kar glasno zraven: bravo, kako si pogumen, pa nič ne bova jokala, ne....in me je samo čukasto gledal, kaj se mama to neki dere?...celo smejal se je kdaj,,potem pa mu prazno ampulo dam tudi v roke, da si to "monster" ogleda... user posted image

mi je pa prav neumno, sem zadnjič srečala eno kolegico, pa njen skoraj 3 letnik bolan, kašlja, pa jo jaz vprašam, če kaj čisti s fiziološko?..pa ona: ma ne, a ni že malo prestar za to no?..ne vem no, meni je že prevelik za to...
user posted image user posted image user posted image zakaj že?...še jaz si noter vlijem, ko me maši v nosu,,,in pomaga,,,odplakne sluz, jo razredči,,,gre ven tisto, kar bi lahko dušo spustil, pa ne bi spravil v robec....res..
upam da sem še katero prepričala v to..tudi če niste do zdaj to rade delale, oz.vas je bilo strah,,,ma ni hudo, res, s tem pomagaš svojemu angelčku,,predstavljaj si, da si ti cel dan z zamašenim nosom, da ne pihneš v robec, ker ne znaš...in morš jest, piti s flaške??? , pa duda....no, ne vem no,,moje mnenje...

aha, hvala user posted image  jaz sem sicer danes dala kar olje 31 od Justa, 3 kapljice v prevreto vodo in sva to inhalirala. Bom pa jutri še s soljo probala, hvala!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
27.11.2009 23:13:19   
felix7

Uf, Cita, zrelo razmišlja tale tvoja Laura..no naša Naja je tudi tako zaščitniška do njega da je joj,,,tudi če še ne vem kaj dela, pa če vidi, da je Timon kje, kjer se lahko udari, npr.pod mizo in hoče vstati, hitro skoči k njemu in ga zvleče ven...pridne punce, ni kaj..

no, zdaj pa grem...lepe sanje..

nočko

P.S.: a si grgrala žajbelj??? user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
28.11.2009 0:12:52   
Draga Tasa samo zate...

Če obstaja dan, ko moraš imeti na obrazu nasmeh,
je to takrat, ko imaš rojstni dan!
Sanje, ki prepletajo zgodbe z resnico in postavljajo pred nas neskončen niz priložnosti, morajo biti izpolnjene!
Želim ti prav to, da vsake sanje, ki niso zgolj sadež naših misli, izpolnejo.
Želim ti, da ne zamudiš niti ene same priložnosti, ki bi te lahko peljala tam, kamor si resnično želiš!
Vse najboljše in seveda da ostaneš še naprej to kar si...DOBRA PRIJATELJICA!!!

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
28.11.2009 0:21:33   
felix7
Draga Taša,

iskrene čestitke ob tvojem prazniku user posted image  Lepo praznuj, najlepše darilo pa si tako ali tako že dobila pred 9 meseci user posted image
user posted image  

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
28.11.2009 8:39:46   
Lolita23
Živjo!!

Danes je dan za ležat, jah v sanjahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pop na eno fešto, tak da se bomo imeli fajn...

želim vam lep dan....user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
28.11.2009 9:12:29   
mediuhec
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

tasa: s se kej dobimo pri tebi 2. teden. kateri dan si imela v mislih?

persida: kako kaj tjulenčki?
mediuhec, v torek sem imela v mislih. Bo šlo? Persida je glih takrat v Mb.

tasa: zaenkrat velja! čakam, če dobim še en termin- samo mi še niso sporočili. upam da ne bo ravno torek. potem se pa dogovorimo če pridete še k meni!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
28.11.2009 9:14:47   
mediuhec
tasa: vse naj naj za RD!!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
28.11.2009 9:18:22   
MalaČebelica
TASA VSE NAJ NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi ti prilepila kako slikico pa žal ne znam...

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
28.11.2009 10:13:38   
PERSIDA
tasa_m -
user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRAZNIK!!!!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
28.11.2009 10:20:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: novo

alohaaaaa user posted image

js sm pa že vstrašila, da ste vse na facebook-u! user posted image

ne, ne jaz sem doma. Sem prišla iz drinka. Sem danes pridna in se ga nisem nacedila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jutr bo pa druga zgodbauser posted image
user posted image user posted image
jutri ne. Jutri bomo sami doma z mojimi dragimi-Tomažem in Lijo. No, pa Sarča je pr men.
V nedeljo pa user posted image user posted image

Pa še v službo ne boš rabila it v pon. user posted image user posted image user posted image

ne, ne v ponedeljek jaz pridem pa bo druga pesem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
28.11.2009 10:56:00   
leo**tia
dan..naša 2 še spitauser posted image smo včeraj skoraj do 11 imeli obiske,zaspala sta nekje ob pol12zvečer..ni čudno da še spijo..noč je bila brez zbujanja.pa še ni nič jedla ta naša žabica..TRMA-tia je tud taka.če ji leo kaj vzame se razjezi,meče se na tla,al pa ga potegne k sebi in ga hoče ugriznituser posted image od kje ji to,ne vem..TAŠA_M--vse naj.najuser posted image user posted image user posted image user posted image ..sedaj pa grem neki delat.saj sploh ne vem kaj naj dam v lonec.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
28.11.2009 11:08:05   
leo**tia
a danes mogoče praznuje valentin??če praznuje potem vse naj,najuser posted image ..torte ne gre prilepituser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
28.11.2009 11:41:15   
mmmc

Ojla..
SPPS lepo da se je izteklo kot se je..user posted image user posted image smo držali pesti...
Pa da še jaz malo napišem našo situacijo...
en teden vrtca (Naja), kašelj takoj po 2 dneh, in spet Timon pokasira, tokrat takoj na dihala udari, še preden je sploh kaj nosek moker postal, kašljal od žgečkanja, ali kaka temperatura...res na hitro ,,,par urc, in smo bili na Ventolinu..bronhitis, že drugič...zdaj pa se res bojim da ne bo kaj kroničnega tole...res je neodporen..njegova P je zbolela, nadomeščal en drug P, in je svetoval izpis Naje iz vrtca... user posted image ...spet...tokrat resnično razmišljamo v tej smeri...v ponedeljek se gre moj zmeniti...ali izpis za 3 mesece,,,vsaj rezervacijo , da mi dajo, drugače pa gre v celoti ven, in damo mesto drugim...res..
Ventolin na 4 ure, nato na 6, zdaj sva na 8 do nedelje,,,je pa drugače kar uredu, parkrat na dan začne kašljat, ampak tisti kašelj pa ni luštno slišat...sem ravno razmišljala zdaj, ko sicer že spi več kot urco, ampak je v spanju začel kašljat, da se prav na mokro nekaj sliši ko začne,,torej je nekaj noter kar mora ven, čeprav je sprva kazalo , da niti ni tako hudo..ma ko bi vsaj več kašljal, ker to parkat na dan, ni nič, ker po mojem se lahko še na pljučka naseli...joj, danes nisva nič inhalirala fiziološke, pa mi je žal zdajuser posted image ...
ma so božčki mali, ko si ne morejo sami prav nič pomagati, čisto so odvisni od nas...HB vsaj vročine nima...je pa drugače pravi smeško, danes je bil tudi zunaj kako urco...mi je P svetoval, da mora iti, da je to dobro za bronhitis, svež zrak, ampak samo pod pogojem, če je prosti nosek in diha le skozi njega...daš v usta dudo in je..čeprav jo Timon kar težko včasih sprejme,,,jo, takrat ko je zaspan...user posted image ...
no, upam da bolezni hitro minejo, da začnemo kaj bolj veselega pisati..
sem katero pozabila pokomentirati?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
28.11.2009 11:49:15   
mmmc
Vse naj naj taši!

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?