Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 13:41:06
|
|
|
|
trezika
|
TASA Ker danes praznuješ rojstni dan, naj sreca k tebi se poda, naj izpolni vse želje tvojega srca, naj v srcu prijateljstvo živi in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 16:40:13
|
|
|
|
Najaa
|
TASA VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 16:45:18
|
|
|
|
felix7
|
Najaa, zate, pa res škoda no
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 17:23:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Drage moje prijateljice NAJLEPŠA VAM HVALA Vsaki posebej pošiljam poljubček!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 17:26:31
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa sem tudi jaz med tistimi, ko smo leto dni starejše. Danes ne praznujemo ničesar..gremo jutri z mojimi in njegovimi na kosilo in bo to to. Itak nimam nič okroglega. Moje najlepše darilo v tem letu spi , ata pa se trudi TV gledat pa mu ne uspeva najbolj. Skoraj cel dopoldan smo zaružli po trgovinah, ker je T. iskal darilo zame (hiter je, nimaš kaj ). Pol smo šli na kosilce, zdaj pa smo doma.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 17:28:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Vse najboljše VALENTINU od Kokice za 9. mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 17:33:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Vse najboljše VALENTINU od Kokice za 9. mesecev Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 17:45:12
|
|
|
|
|
Kokica za katere terme si ti spraševala??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 17:45:34
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Vse najboljše VALENTINU od Kokice za 9. mesecev vse najlepše tudi od nas
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 17:53:34
|
|
|
|
yania
|
Tasa, tudi jaz ti želim vse najboljše za tvoj rojstni dan, pa da se ti še kaka skrita želja uresniči... Felix, Najaa še ni ziher,,,upam da se spočije in bo čila in zdrava....pa sej, kaj smo me 100% ..ne bi rekla...vsaki nekaj fali do popolnosti, ampak se ne damo, C je pa le C Valentinček mali, zdaj si že veliki, ampak, vse naj naj od Timončka...in seveda mene
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 18:06:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa sem tudi jaz med tistimi, ko smo leto dni starejše. Danes ne praznujemo ničesar..gremo jutri z mojimi in njegovimi na kosilo in bo to to. Itak nimam nič okroglega. Moje najlepše darilo v tem letu spi , ata pa se trudi TV gledat pa mu ne uspeva najbolj. Skoraj cel dopoldan smo zaružli po trgovinah, ker je T. iskal darilo zame (hiter je, nimaš kaj ). Pol smo šli na kosilce, zdaj pa smo doma. to mi je pa znano mene vsako leto vpraša kak dan prej, kaj bi pa ti rada za RD? Ni glih izviren, pa presenečenja mu tudi ne gredo od rok Jaz sem pa polna idej, pa vedno bi mu rada pripravila presenečenje, samo kaj, ko je on preveč firbčen, haha, in mu moram vedno povedat, kaj pripravljam...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 18:07:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Tasa, tudi jaz ti želim vse najboljše za tvoj rojstni dan, pa da se ti še kaka skrita želja uresniči... Felix, Najaa še ni ziher,,,upam da se spočije in bo čila in zdrava....pa sej, kaj smo me 100% ..ne bi rekla...vsaki nekaj fali do popolnosti, ampak se ne damo, C je pa le C Valentinček mali, zdaj si že veliki, ampak, vse naj naj od Timončka...in seveda mene jest sem že skor obuta v nizkem štartu, samo še varuško čakam...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 18:07:56
|
|
|
|
felix7
|
Valentinček, vse najboljše!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 18:32:31
|
|
|
|
novo
|
Taša, vse naj, naj še od nas! Pa še velikemu fantu Valentinu vse naj ! Kak mineva čas, čisto prehitro. Zdaj imam šele občutek. No, pa en vikendski pozdrav, sem sama z rač. eden spi , drugi pa se je odločil, da gre ven. Zdaj pa je že skrajen čas, da gre tudi mama mal v life.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 18:42:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Kokica za katere terme si ti spraševala?? Tuhelj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 19:09:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
SKOKEC VSE ,NAJ,NAJ,NAJ,..........ZA 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 19:31:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Danes ne bom čvekala, ker greva gledati film...Hvala vsem za čestitke! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 19:32:37
|
|
|
|
zorica
|
tasa vse najboljše tudi z moje strani, pa seveda Valentinu od Kokice za 9.mesecev Toliko ste naklonfale odkar sem bila zadnjič tu, pa je to le dan, da se mi res ne ljubi iti za nazaj brati.V glavem vse vas lepo pozdravljam,... Drugače pa tak kot po navadi.Ko jaz pridem do računalnika ni nobene gor
< Sporočilo je popravil zorica -- 28.11.2009 19:33:53 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 19:59:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes ne bom čvekala, ker greva gledati film...Hvala vsem za čestitke! LAHKO NOČ! Kokica, uživajta in lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 19:59:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Drugače pa tak kot po navadi.Ko jaz pridem do računalnika ni nobene gor hvala za voščilo. Jaz sem tu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 21:09:58
|
|
|
|
sonček85
|
tasa_čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 28.11.2009 22:01:53
|
|
|
|
zorica
|
mam pa res srečo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 29.11.2009 6:51:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa sem tudi jaz med tistimi, ko smo leto dni starejše. Danes ne praznujemo ničesar..gremo jutri z mojimi in njegovimi na kosilo in bo to to. Itak nimam nič okroglega. Moje najlepše darilo v tem letu spi , ata pa se trudi TV gledat pa mu ne uspeva najbolj. Skoraj cel dopoldan smo zaružli po trgovinah, ker je T. iskal darilo zame (hiter je, nimaš kaj ). Pol smo šli na kosilce, zdaj pa smo doma. to mi je pa znano mene vsako leto vpraša kak dan prej, kaj bi pa ti rada za RD? Ni glih izviren, pa presenečenja mu tudi ne gredo od rok Jaz sem pa polna idej, pa vedno bi mu rada pripravila presenečenje, samo kaj, ko je on preveč firbčen, haha, in mu moram vedno povedat, kaj pripravljam... Isto pri nas. Zame skupaj v šoping, po možnosti zadnji dan... Za njega pa razmišljam že tedne vnaprej. No za letos imam že idejo, sam še kupit moram.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?