Mož*
|
Seznam Supernova: dolenjka mož* vila MaLiNa aljtaja anitka IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee saj to tudi hočem, ker se zavedam,da ji nekaj manjka če joče....a problem je tu partner,ki trdi, da naj jo pustim v posteljici pa če se joče 1 uro skup Čisto na hitro se javim... Moj dragi je tud takega mnenja in ker jaz tega ne pustim, se je naučil prav po moško izkoriščati moj materinski čut..mu rečem, da sem ful utrujena in bi šla spat, če bi malo Nio vzel- ko mu jo dam, jo odloži v postelco, si da na ušesa slušalke in igra igrce na rać... in ko jst slišm, da joka, jo seveda ne morm kar pustit, pa jo vzamem nazaj, kaj pa drugega...ti moški Bila sem v posvetovalnici zaradi kašlja, mali morm dajat slezov sirup. Mi je pa ful grozno zaradi tega ker je bolna. Vsakič ko zakašlja se zbudim... ..pa ful velik prepir sva imela s taščo, tako da je zdaj pa res vsem trem čisto prekipelo... tako ne gre več..ko dobi fant službo, bi se rada nekam preselila, pa tudi če bova mogla dajat za najemnino... Zaradi tega nimam časa, da bi pisala, vas pa redno berem.. Hudo mi je za Veselko..Vem kako boš pogrešalala svojega dragega pa Aurora tudi oćija Če takole razmišljam, mi je pa dosti bolje, da je moj fant brezposeln, kot pa da bi imel tako službo, da bi moral na službena potovanja. Supernova- če se boste res dobile, bi se pa tudi jaz zapeljala do lj. Faj bodte pa lep vikend! Seznam Supernova: dolenjka mož* vila MaLiNa altaja anitka 7 škorpijončica Seveda se bomo dobile, smo same strastne Pri nas je nastopila čudežna tišina- Ubogi Klemen je zaspal - prvič od zjutraj (ravnokar), tik po tem - ko je mož z obema damama odšel na tedenski nakup živil. Enkrat za spremembo ni dežuren (A zakaj je šel sam, se sprašujete?? Ker ga bosta obrali do amena . Naši imajo posebno taktiko, kako ubogega očka spraviti ob poslednji tolar; pardon - Eur). A lahko še nekaj komentiram par moških tule? Po moje se je treba s tistimi, ki ne razumejo, da otročka pač ni mogoče odložiti in ugasniti, zelo zelo pogovarjati. Pogosto so sami plod tovrstne "krute" vzgoje, ki je zatirala čustvovanje iz zibke dalje, zato jim je potrebno pomagati, da bodo (morda) razumeli. Gre namreč za mehanizem "odzivanja" ali "neodzivanja" v družini, in ne nekaj, kar bi bilo vezano na spol.