yania
|
Ojla.. Vidim, da ste vse nekaj brez energije danes, pa kaj je to zdaj, meni je tudi totalno čuden dan..prej od 17 -20-ure sem se počutila, da bom kar skupaj padla,,ma tako utrujena, nič nisem mogla,,potem je moj Timona spedenal , sva še poinhalirala, in je šel ajat, vmes pa sem jaz celo za slabih 10 minut zaspala,in mi je boljše..samo sem še kr taka, bom šla kar hitro ajat.. Še tale čajček spijem in grem. Pocka , si predstavljam kako ti je..tudi meni kdaj takole trga, naprimer danes, dokler ni moj prišel z enga opravka... Tasa, ti pa lepo jutri praznuj.. Čebelica tudi zate pikapoke... Novo pikapoke za .... Koki, lahkonočko.. SPPS lepo da se je izteklo kot se je.. smo držali pesti... Pa da še jaz malo napišem našo situacijo... en teden vrtca (Naja), kašelj takoj po 2 dneh, in spet Timon pokasira, tokrat takoj na dihala udari, še preden je sploh kaj nosek moker postal, kašljal od žgečkanja, ali kaka temperatura...res na hitro ,,,par urc, in smo bili na Ventolinu..bronhitis, že drugič...zdaj pa se res bojim da ne bo kaj kroničnega tole...res je neodporen..njegova P je zbolela, nadomeščal en drug P, in je svetoval izpis Naje iz vrtca... ...spet...tokrat resnično razmišljamo v tej smeri...v ponedeljek se gre moj zmeniti...ali izpis za 3 mesece,,,vsaj rezervacijo , da mi dajo, drugače pa gre v celoti ven, in damo mesto drugim...res.. Ventolin na 4 ure, nato na 6, zdaj sva na 8 do nedelje,,,je pa drugače kar uredu, parkrat na dan začne kašljat, ampak tisti kašelj pa ni luštno slišat...sem ravno razmišljala zdaj, ko sicer že spi več kot urco, ampak je v spanju začel kašljat, da se prav na mokro nekaj sliši ko začne,,torej je nekaj noter kar mora ven, čeprav je sprva kazalo , da niti ni tako hudo..ma ko bi vsaj več kašljal, ker to parkat na dan, ni nič, ker po mojem se lahko še na pljučka naseli...joj, danes nisva nič inhalirala fiziološke, pa mi je žal zdaj ... ma so božčki mali, ko si ne morejo sami prav nič pomagati, čisto so odvisni od nas...HB vsaj vročine nima...je pa drugače pravi smeško, danes je bil tudi zunaj kako urco...mi je P svetoval, da mora iti, da je to dobro za bronhitis, svež zrak, ampak samo pod pogojem, če je prosti nosek in diha le skozi njega...daš v usta dudo in je..čeprav jo Timon kar težko včasih sprejme,,,jo, takrat ko je zaspan... ... no, upam da bolezni hitro minejo, da začnemo kaj bolj veselega pisati.. sem katero pozabila pokomentirati?