|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
27.11.2009 14:36:07   
marusi
kar zadeva sesalca pa strahu - ene par prijateljic ima sesalec namesto uspavanke user posted image in se ga mali čisto nič ne bojijo.

mojca: moj je bil tudi čisto šokiran, ko sem mu povedala, da bo moral po naju z malim z lupinivo in še s torbo s cotkami od amlega... se mu je zdelo popolnoma nepotrebno, da to ni že skupaj v moji torbi. sicer mi je pa dal svojo torbo, ki ima full đepkov, da je večji red in je lažje potem v torbi kaj najti - njemu verjetno!

no, mejte se!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
27.11.2009 14:37:04   
metkara
Neanja duo: js sm s Koroške in grem rodit v Sguser posted image Meni je dva tedna nazaj rekel, da je težka okol 2900 g, tk da mislim, da bo imela kar "lepo" težo. A ti pa že tretjega? Če sem prav razumela.... Lepouser posted image Js vedno bolj razmišljam, da bi imela kr hitro enega za drugim, no, bom vidla pol kako bouser posted image Da ne bom pol rekla, ni šans, še par let neuser posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
27.11.2009 15:03:53   
terida
Ha, ha, mogoče pa imate prav in te to, da veš kdaj boš rodil, naredi samo bolj živčno. Na to nisem niti pomislila user posted image

vijolica, ShopGirl hvala user posted image Je kar tako kot si ti napisala, vijolica - saj nimaš izbire, če te nekaj takega doleti, te pač doleti in je treba dat skozi.

IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

šifer za Postojno še nimamo - se mormo zment. No moja šifra je ime moje pikice...Kaja. A je to OK šifra, nimam izkušenjuser posted image user posted image

Tudi jaz nimam izkušenj s šiframi user posted image Lahko kateri tudi ime zaupam na ZS - enkrat smo o nečem podobnem govorile...

Adaptirano mleko - dobro, da ste ga omenile! Jaz sem tokrat čisto pozabila na to, pa je res fajn, da imaš eno škatlo doma za vsak slučaj. Pri Eriki ga potem nisem rabila, upam da bo tudi tokrat tako. blondy, ti pa poskusi zdržat še malo na dojenju, če bo le šlo user posted image Ne pozabi, da moraš veliko, ampak res veliko pit in tudi jest! Meni je govedina (ali pa konjsko meso - upam, da kake vegetarijanke zdaj ne meče na hrbet) prav napolnila dojke!

Torba za iz porodnišnice - jaz bom mojemu vse za dojenčka naštimala v eno posebno torbo, ker se mi zdi, da je fajn, da je tista torba, ki jo nesem zraven na porod, čim manjša. Že tako imajo neke majhne omarice kamor to tlačijo, nima smisla, da bi še otrokove stvari zraven dajala. Pa upam, da ne bo moj samo na zapivanje otroka študiral in bo potem stvari zanj pozabil user posted image

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
27.11.2009 15:11:38   
ShopGirl
Midva pa lupinco oz. avtosedež kar voziva s sabo v avtu user posted image  full hecno... morm kšnga medota dat not. res nimava placa še lupince met v fletu... v avtu pa nobenga ne mot in še VEM da je tko ne bo pozabu!

blondy, ne boš zgubla mleka... mi je lih novopečena mami razlagala da si ona dojke z vročo brisačo zmasira pred dojenjem in da pol mleko full lepo teče. Ja pit je treba velik, to povsod berem, pa dobr jest!!! sej bo.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
27.11.2009 15:32:29   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

Joooj meni pa mleka primanjkuje. Prej se je Manca iz ene dojke nažrla, zdej jo pa iz dveh komaj nahranim. Ne vem kaj naj naredim. Na adaptirano mleko pa še ne bi šla. Jst upam, da mi ne zmanjka mleka...da mi ga uspe dobit nazaj in več pridelat.

en recept, ki sem ga takrat dobila tle ne RR, pa men se je zdel da mi pomaga user posted image

2dcl vode zavreš z dvema žlicama belega sezamovega semena, pustiš vreti 5 minut, pustiš, da se ohladi, nastane malce take sluzi, potem pa moraš to vse popit in pojest na koncu še sezam... enim je blo nagravžno, men je blo ok, ker imam rada sezam user posted image
Jaz sem to delala zjutraj in meni in še eni kolegici se je poznalo ....
a ja pa kompot je dober za večjo 'proizvodnjo' mlekauser posted image , probaj ne kar takoj obupat, če pa bo mala le lačna in ne bo nič pomagalo, pa je ne pustit lačne...
So pa določena obdobja, ko malčki povečujejo povpraševanje, naša ponudba pa še ne ustreza, tako da mogoče gre pa za to user posted image takrat jo je pač potrebno večkrat pristavit in se ne moremo držat ur...
Pa srečno in pogumno user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
27.11.2009 16:49:31   
ammam
Madona, ste pridne čvekice. user posted image
Prejle pogledam na profil in vidim 17 dni do konca!!! Uf, zdaj se res bliskovito približuje. Po pravici povedano, me  glede na prejšnje izkušnje porodov postaja malce strah. Predvsem mislim na to, da bo ja vse v redu z mojo malo pikico, pa tudi zase se malce bojim. Sem le starejša za kar nekaj let od zadnjega poroda, pa bom to morda težje prenesla...ali pa tudi ne. Včeraj me je svak malce prestrašil, pa ni bil prvi, ki mi je povedal, da je ena ženska rodila tretjič in je bilo najhujše. Mater...
Pa še občutek imam, da vsi okoli mene gledajo na to, kot, da to ni nič takega, kar ni res. Tast se kar posmehuje, ko sva obe z svakinjo zdaj v zadnjem stadiju nosečnosti in bosta oba njegova sinčka prisotna pri porodu, kao, da to res ni potrebno, da je to stvar ženske same, da to opravi. user posted image P****, sem bila prav jezna, kako zastarel je v določenih pogledih. In zdaj sem dobila občutek, da bi pravzaprav tudi onadva najrajši ostala doma, da gresta zraven bolj po sili kot po svoji želji. Ma, ne vem, al pa imam slab dan.... Tašča dela totalno zgago, kot, da bo ona rodila te otroke, imam že poln kufer njene evforije in primerjav med nama dvema snahicama-nosečnicama, katera se je bolj zredila, pa katera je bolj zdrava od druge, pa zakaj imajo oni tak voziček, mi pa drugačnega. Pa že zdaj dela plane, kaj bo ona vse počela z našo deco.user posted image Še dobro, da živimo v svoji bajti, čisto zase, da delam kar hočem, da me nihče ne nadzira, ker se bi mi drugače zmešalo, če bi mogla živet skupaj z njo al pa z mojo materjo. Saj sta po svoje isti.
Glede poroda...zbegana sem, ker vem, da ne moreš nič kaj dosti načrtovat, ker se ne da predvidet, kaj se bo dogajalo, kako se bo začelo, kaj bodo počeli z mano (spet odpirali z rokami-se mi zmeša), ali bo bolečina tako znosna, da bo za zdržat ali mi bo žal, da se nisem odločila za epiduralno.
Uf, sem se razpisala, malce sprostila dušo.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
27.11.2009 20:34:12   
Afrodita1
ejuser posted image ,
se še malo oglasim. smo slavili dan zahvalnosti, z vsem kar je potrebno. pogrešali smo le parado, pa danes nakupeuser posted image ,.... pa saj dobro da nas ni v NY, ker bi za mene bil prevelik stres.
drugače sem danes iz pregleda. vse normalno. ctg popadki so, malo več kot prejšnjič, a še nič resnega. naš user posted image se je že lepo spusto dol tako da je redy zo gouser posted image ,... MV pa se tudi pripravlja. naslednji pregled 8.12.
blondy: pomojih izkušnjah, bo mleko prišlo brez skrbi. počivaj, veliko pij, dobro jej. jaz sem že v porodnišnici pila Hipp -ov čaj za doječe matere. sem ga zmešala v čaj ali vodo. mleka je bilo dovolj. ne skerbet - skrbi slabo vplivajo na proizvodnjo mleka (stres).
summmer: user posted image user posted image user posted image
shopgirl: z dodatki počakaj. boš videla, če jih boš sploh rabilauser posted image

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
27.11.2009 20:56:16   
kaja13
Shopgirl... v porodni popadek ni bil niti slučajno moj prijatelj. V bistvu sem pozabila, da rojevam in da me nekaj lepega čaka na koncu. Tista misel mi je bila super do porodneuser posted image

Blondy... več kot se bosta dojili, več boš imela mleka. Vsaj pri meni je bilo tako. Ko sta imela poskok v rasti, sem ju imela cel dan na joški, drug dan sem imela pa mleka tudi za sosedeuser posted image . Če bi rada dojila, sam tamalo pristavljaj. Pa te čaje za dojenje sem tudi pila... čimveč pij.

Ammam... Pušenjak je napisal, da je prvi porod praviloma najtežji, drugi, tretji in četrti pa so si podobni. Tudi G mi je rekla, da lahko pričakujem podoben porod kot drugič. Da ne boš mislila, mene fuuul skrbi, da ne bi šlo kaj narobe, ker je mali ful velik.... sam pozitivno moramo razmišljat, pa bo šlo!!!!! Nosečnice pa itak privlačimo te blesave zgodbe o genskih napakah, dolgih porodih, itd.... jaz bi vsakega, ki mi kakšno grdo zgodbo pove najraje na g.....user posted image . Habiju pa sem itak naročila, da me mora tokrat RES pazituser posted image ... 

Anekdota iz prvega poroda....Babico sem prijela za roko in ji mirno rekla  "sam tok, da veste... jaz umiram", ona se je pa zasmejala in rekla "ne, ne umiraš... ampak boš rodila in to ZDAJ" Habi je rekel, da je bila cela zadeva fuul komičnauser posted image .

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
27.11.2009 21:21:13   
*nivea

Summmer725 držim pesti
pa naj poteka hitro in neboleče! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
27.11.2009 21:21:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaja13

Babico sem prijela za roko in ji mirno rekla  "sam tok, da veste... jaz umiram", ona se je pa zasmejala in rekla "ne, ne umiraš... ampak boš rodila in to ZDAJ" Habi je rekel, da je bila cela zadeva fuul komičnauser posted image .

Ti pa si facauser posted image user posted image user posted image ,ceprav vem,da tebi takrat niti priblizno ni bilo smesno.

Evo,najprej sem tole prebrala,pa ceeruser posted image

(odgovor članu kaja13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
27.11.2009 21:26:25   
metkara
IZVIRNO SPOROČILO: kaja13

Anekdota iz prvega poroda....Babico sem prijela za roko in ji mirno rekla  "sam tok, da veste... jaz umiram", ona se je pa zasmejala in rekla "ne, ne umiraš... ampak boš rodila in to ZDAJ" Habi je rekel, da je bila cela zadeva fuul komičnauser posted image .

Men si tut tolk nasmejala zdjuser posted image Si kr predstavljam kot prizor iz enga filmauser posted image

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
27.11.2009 21:29:39   
Anonimen
ammam,ti se kar razpisi,te popolnoma razumem.Sama sem imela tudi med prvim in drugim porodom,dooolgo pavzo,sem bila ravn tako mocno v skrbeh...pol ti pa se drugi po glavi skacejo,kot,da nimas ze sama s sabo in razmisljanjem o porodu in bodocemuser posted image dovolj skrbiuser posted image .pa nikar prevec skrbeti(prava se oglasam),mogoce bos imela pa tak brzinski porod,da bos komaj vedla kaj se dogaja.Pa itak pravijo,da je prvi najhujsi...ceprav tudi to ne pomeni,da bo zdaj vsaka user posted image pri prvem porodu hudo trpela.
Ena moja zlahtnica,je oba otroka rodila kot bi mignil.Enega na wc-ju-doma,jeuser posted image njena mami komaj dovolj hitro prestregla,ker je mamica mislila,da se gre samo za veliko potrebo....drugega pa prav tako doma, na postelji...vse je slo z neverjetno naglicouser posted image

Ce smem vprasat,kako pa da ste imeli tako dolgo pavzo,pa,kako gledata starejsa otroka na bodocega bratca-sestrico.

Moja tavelka je rekla;ce bos se 1x noseca,se odselimuser posted image

(odgovor članu ammam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4212
27.11.2009 21:33:34   
*nivea
Ninča77 kak se imate doma?

Vane je že tudi doma, ne?

sva z user posted image šla dopoldan na en kar dolg sprehod. mi je prav pasalouser posted image Potem sem pa bla tak utrujena, da sem morala malo spati. zvečer pa sta bla dedek in babica pri nas, oba v pričakovanju prve pravnukinje.. tak sta z navdušenimi očmi gledala voziček, pa zibelko, pa cotike user posted image prav fajn ju je blo gledatuser posted image

zdaj pa malo gledam po netu, ker čez dan pač nega časa za touser posted image
user posted image pa itak kak vsak večer nori user posted image

lahko noč

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
27.11.2009 21:34:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

kar zadeva sesalca pa strahu - ene par prijateljic ima sesalec namesto uspavanke user posted image in se ga mali čisto nič ne bojijo.

Sesalec,al pa fen za lase.Ta drugi,je mojo tamalo v prvih mesecih kar veckrat uspavaluser posted image

(odgovor članu marusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
27.11.2009 21:42:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Shopgirl: jaz sem začela dodajat ko je bil Luka star ene 7 mesecev. Aptamila sploh ni hotu pit (resnici na ljubo je res ogaben user posted image ), z Novalacom pa ni bilo nobenih težav. Pa tudi se mi zdi, da Aptamil ful napihuje. Sem gledala otročke, ki so bili na Aptamilu in so bili ful taki napihnjeni. Ne vem no...
Je pa res da je Novalac malenkost dražji in se dobi samo v lekarnah.
Prednost Aptamila je mogoče le v tem, da imaš vrečkice za enkratno uporabo. Ampak saj pravim, naš ga za noben dnar ni hotu pit.
Jaz vam povem v ponedeljek kdaj grem rodit in če bo katera takrat v Postojni se zmenimo za šifro. No, Shopgirl, zate ne rabim šifre user posted image user posted image

Oj Mojca.Moja je pila AM Pre.Sicer niso strikotno priporocali AM,samo Pre je moralo zraven pisat.Kako mislis napihuje-trebuscek?Pa ta Novalac-kdo pa je proizvajalec.me zanima ce ga imajo tudi tu,pa bom kar z njim zacela-itak se bojim,da z dojenjem spet ne bo nic,pumpala pa ne bom,ker pri dveh majhnih otrockih,pa res ne bo casa se na vsake 3h pumpatuser posted image

Pa v pon.imam tudi jaz pregled.Me prav zanima,kdaj bos dobila datum..itak,da pred manouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
27.11.2009 21:54:59   
Anonimen
Jaz imam Baby vac.Sem ga ravn dobila,ker do zdaj se ni bilo potrebe.Pa me je tudi kar strah,kako to izgleda.Bom najprej na sebi sprobala.Samo,moja se za kapljice v noska,celo paniko zganja,pa pri navadnem rocnem-na pumpico,ravn tako.Tezko,da bo tole s sesalcem,kdaj v uporabi.Pa se moz je ze v naprej proti.

Evo,malo sem vas prebrala,malo pokomentirala...sicer pa pri nas nic novega.Vsa sem tazstelana,dojencek ima take hude gibe,da me kar vrzeuser posted image .Mi je prav cudno,ker naj bi bil povprecne rasti,pa tako zokanje.Pri prejsnjih2 sem tako bolj nezno cutila...edino,ce imam zdaj bolj obcutljiv trebuhuser posted image .

No,mejte se in cim lazjo nockouser posted image

summer,srecnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 27.11.2009 21:59:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
27.11.2009 23:38:10   
Tincy90
Čer!
Sm tok da povem za informacijo, ker me že dva dni ni blo nč gor (kot je opazila Shopgirl-pridnauser posted image heheuser posted image ) nisem še šla rodit ampak sm bla bolj zdoma pa me ni blo na računalniku, zdj sm pa tud tkooooo zmatrana kr sm bla dans mal okol tko da kej več jutr napišem in preberem do konca še vaše poste.user posted image drgač pa upam da bo hmal kaka akcijauser posted image kr me že prov pošteno vse boli tam dol, popadki so mal bl pogosti in trebuščk je tud večkrat trd...upam da vas bom lahk prej obvestila predn bom mogla spokat.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
28.11.2009 8:24:11   
Zibka
Dobro jutro!
Jaz sem imela pa včeraj tako slab dan... Sem bila cela depresivna, kot vreme. Potem me je pa začelo vse bolet, celo noč nisem spala, .... Danes pa že kašljam zraven. Glava me boli, sklepi me bolijo, .... user posted image user posted image
A mislite da bi mogla h zdravniku? Če ja, verjetno h dežurnemu in ne v P, ali?
Hvala!
Upam, da ste ostale zdrave...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
28.11.2009 8:41:01   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Dobro jutro!
Jaz sem imela pa včeraj tako slab dan... Sem bila cela depresivna, kot vreme. Potem me je pa začelo vse bolet, celo noč nisem spala, .... Danes pa že kašljam zraven. Glava me boli, sklepi me bolijo, .... user posted image user posted image
A mislite da bi mogla h zdravniku? Če ja, verjetno h dežurnemu in ne v P, ali?
Hvala!
Upam, da ste ostale zdrave...

mene je tko zvilo prejšnjo soboto.... pa sem šla lepo v nedeljpo k dežurnemo v ZD, saj normalno ne bi nikoli šla bi čakala na ponedeljek, ampak tko kot smo sedaj ko lahko vsak čas rodimo, nam pa vsak dan veliko pomeni, tako da ti kar pojdi boš vsaj vedela pri čem si, poleg tega pa če dobiš zdravila jih boš en dan prej!... Dobro opravi..user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
28.11.2009 9:10:01   
kaja13
 Dobro jutro sotrpinke!!! A smo še vse v enem kosu?? Pri meni na žalost nič novega.

Noč sem imela ful slabo, od 03.00 nisem čisto nič spala. Tolk enih neumnosti mi gre po glavi (služba, porod,..), da se sploh ne morem umirit in zaspat.

Ammam... očitno sem spregledala... kakšno pa boš imela razliko med dvema porodoma? Tisto primerjanje bi šlo pa tudi meni na živce. Vsaka nosečnost doživlja po svoje, vsako telo jo sprejme na svoj način...

Mene najbolj razkuri, če kakšen dedi razglablja o nepotrebnosti epiduralne oz. drugih sredstev za lajšanje bolečinuser posted image ... to je vse naravno, žensko telo je narejeno za rojevanje. Moderne ženske ste malo občutljive...user posted image

Zibka... po moje zaradi prehlada nimaš kaj v P hodit, če bo hudo pojdi do dežurnega, drugače pa v posteljo, čajčki z medom, ....

Uspavanje... sesalec, napa, fen.... vse z enakomernim zvokom. Pri prvem sem imela sesalec sigurno 2 uri na dan prižgan. Sem bila ta prava super mamauser posted image ... novorojenček in čisto stanovanje.

Kleopatra... sem mislila, da so ta rojevanja na WC-ju samo na internetu možnauser posted image . OK, tolk hitr pa spet ne bi rada rodila. Ena moja kolegica je rodila v avtu, na poti v porodnišnico... na telefonu so imeli porodničarja, ki je zadevo usmerjal. Na prometno nesrečo so naleteli in niso mogli naprej....

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
28.11.2009 9:38:40   
vijolca
Joj, pa kakšna noč je bila to... user posted image Berem, da nisem edina s težavami...
Danes ponoči me je zvijalo, slabo mi je bilo, zraven pa jeuser posted image tak brcala, da je bilo joj. Pa ur sem to prenašala v dremežu in skoz mislila (in na pol sanjala), da rojevam (pa ne da bi slučajno imela kakšne krče user posted image - samo črevesje me je zvijalo). Ko sem se končno zbudila sredi noči, mi je postalo jasno, da tako lahko pa ne bo šlo... user posted image

Mislim, da se vse počasi že pripravljamo - no, ene ste verjetno še bolj pripravljene kot jaz, ki se mi kar malo zdi, da bo božič pester user posted image , ampak tole ponoči danes...

Tiste zgodbice o hitrih porodih so mi pa zelo všeč, vsaj vem, da je kaj takega možno user posted image ...

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
28.11.2009 11:54:17   
vagica
pozdravljene, vse souser posted image

spet se oglašam po dolgem času, berem vas pa kar redno
vidim, da se vse že počasi pripravljamo na dan D in že komi čakamo, da se konkretno začne

joj, danes sem tud jaz fuuuuul slabo spala oz. sem bolj mal spala: ene 3-4x na wc, pa kr neki mi je blo slabo, skratka štala.....zjutri so me pa rebra bolela, jao, jao.......upam, da bo današnja noč boljša

vreme je pa itak direkt za poležavat user posted image
naslednji pregled imam 4.12., prejšnjič (20.11.) imela prvi ctg, popadki komaj zaznavni, otročkov utrip, kri, voda in pritisk bp

nakupljeno mamo že 90%, čakava pa v BC še košaro, lupinico...od 20.10. in res upam, da bo dobava pravočasna in bo moj user posted image  prišel po naju z našo in ne sposojeno lupinico (to je seveda plan B)

včasih imam občutek, da bom prej rodila, po drugi strani je pa možno da bom čez rok-upam, da bo prej naznanil svoj prihod (trebuh mi vsak dan otrdeva, imam rahle krčke, špika me pa tud že kr neki časa spodaj...mislim, da se vse skup pripravlja na porod)

nič, grem mal pred tv, potem pa na nekakšno družinsko kosilo za r.d. mojega user posted image

vsem pa seveda želim čimlepši vikend, čuvajte svoje bušije
tiste, ki greste pa v P, pa seveda srečno user posted image

tintara, moje sožalje za tastauser posted image

aja, glede čiščenja noska, mi smo kupili v BC ročnega (LANAFORM, če se ne motim), ki ima 12 melodij.....so nama ga priporočili in upam, da se user posted image res zamotijo in jim ni čiščenje noska huda muka

glede mleka sem pa optimist in upam, da bom dojila in zaenkrat ne bom nadomestnega kupovala

papa 

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
28.11.2009 12:48:59   
Tincy90
Hey user posted image !

Kako ste kej dans, v tem turobnem vremenu? Mene je to vreme dans čist zabederalo, čist brez energije, ne vem kaj bi sama sabo...si bom šla kr eno kopel nardit, upam da bo pol kej bolš.user posted image dans sem po dolgem času spala fenomenalno, sm 1x sm se zbudila kr sm mogla na wc drgač sm pa spala kt ubita.user posted image sm to je blo zto k sm bla pošteno zmatrana, dans pa naprej bo pa pomoje spet spanje za en drekec.user posted image js mam tud že vse kupljeno, no razen vožička za kar sva se z mojim pikcem zmenila d ga bova mal kasnej kupila kr itak ne mislm zdj nč vn hodt s tamalo kr je že premrzlo in nočm nč tvegat. Vsi sm še čakamo doma kdaj se bo začelo zares dogajat, zdj že če mal pojamram da me kej boli me tašča takoj vpraša tina kaj je narobe, kaj te boli, je res tok pozorna do mene zadne dni heh.user posted image v torek 1.12. mam spet CTG in bomo vidl če smo že kej dlje od prejšnjič, js upam d ja.user posted image

Lepo se mejte pa se še tipkamo.user posted image

(odgovor članu vagica)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
28.11.2009 14:12:57   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
..si bom šla kr eno kopel nardit, upam da bo pol kej bolš.user posted image

glej da ne bo prevroča.... boš šla mal prej proti P user posted image
Mi je ena znanka razlagala kako je bila že vsega sita pa je šla v toplo kopel, pa v avto in na makedam, pa sta šla kr hitro proti prorodnišnici user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
28.11.2009 14:48:22   
kaja13
Kopel.... nič ne pomaga. Vsak dan grem zjutraj v toplo/vročo kopel in sem še vedno v enem kosuuser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.