terida
|
Tintara, krasno, da sta starejša dva tako lepo sprejela dojenčka! Mene malo skrbi, kako bo reagirala moja 20-mesečnica. Zaenkrat je nad bratcem v trebuščku navdušena, bomo videli kako bo, ko bo prišel ven... IZVIRNO SPOROČILO: araz Anaj v sredo je polna luna. Lahko pričakuješ, da se bo pa mogoče kaj začelo stopnjevati in da boš rodila. Po mojem, da že kar vse komaj čakamo. Ha, ha, pa sem si ravno mislila, da moram kaj za te lunine mene pogledat. Jaz imam v sredo rok, mogoče bo pa luna kaj pomagala Anuš, čestitke za rojstni dan! In za energijo za pripravo žura! Želim ti pa seveda enega zdravega in hiter porod! IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl Sem pa še par tednov nazaj šla peš do CityParka in nazaj - mam tak lep sprehod do tja, pa še motivirajo me vse te trgovine. Edin za nazaj je mal muka... Vidim, da vzdevek ShopGirl ni bil čisto naključen Stave... khm... kaj vem, še najraje bi kar na sebe stavila, samo kaj ko vem, da ne bom zmagala IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 očka pri porodu: moj ja ful kritičen, do očetov ki stisnejo rep med noge pri porodu, pravi da nardit pa zapit otroka zna vsak, zraven pri porodu bit pa ne Tole debato sem očitno spregledala... No, meni pa se zdi, da ni prav, da se očete sili k prisotnosti pri porodu. Super je, če želi bit zraven (moj je v prvo bil in tudi zdaj v drugo bi rad bil), a če mu ne paše, se mi zdi, da je bolje, da ga ni. Raje naj ima ženska s seboj nekoga, ki si želi bit tam, ker ji bo le takšna oseba kaj koristila. Sploh pa nima smisla, da so zraven tisti s preobčutljivim želodcem, ker potem imajo vsi več dela z njim kot z mamico in detetom. blondy, lepo da se trudiš z dojenjem, jaz bi na tvojem mestu delala isto, samo se kar strinjam s Tintaro (vsaj mislim, da je bila ona), ki je zadnjič rekla, da je dojenje sicer fajn, da pa je najvažneje, da otrok ni lačen! za korajžo!
|