|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
30.11.2009 8:09:24   
anaj22
dobro jutro

jaz sem še kar 2v1, čeprov imam vsak dan mal popadkov, ki pa se kar nočjo stopnjevat. Jaz bi pa tko rda šla rodit, no jutri da bo pravo decembrsko dete. Skoz se okol potepam, pa po hiši neki delam, sem že kar mal nestrpna.

Vane super da is doma in da več, da je pri mamici na zizi naj naj boljš papat user posted image

Sasi_M čestitke in dobrodošla Narjauser posted image user posted image user posted image user posted image

se ful strinjam z tintaro ko je napisla, da je vežno da je dete sito in ne lai je dojen ali dobi ad mleko. Punce ne obremenjujte se že sedaj z dojenjem in ne delajte prevelikih načrtov in skrebi glede dojenja. Otročki in mamice smo si zelo različni.

araz user posted image user posted image user posted image user posted image  pozdravi se

sem prebrala smo zadnjo stran, grem še mal za nazja brat, da vidim če lahko dam kakšen "pameten" nasvetuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
30.11.2009 8:29:35   
zalbi
hej!

jupi - jutri pa je že december. Moje spanje še vedno porazno - me je skoz neki špikalo, pa šraufalo... jah naš user posted image se pripravlja... po eni strani bi res tut jaz že šla...

user posted image za vse bolne in prehlajene... naj prehladi hitro minejo.

Tale dež res ubija... vsaj mene... se mi nič ne da, sem čist polenjena - groza...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
30.11.2009 8:32:51   
araz
Dobro jutro,

No jest hvala bogu nisem nič slabše kot včeraj. Spala sem še kar dobro, sicer po obrokih ampak to sem itak že navajena user posted image .

Anaj v sredo je polna luna. Lahko pričakuješ, da se bo pa mogoče kaj začelo stopnjevati in da boš rodila. Po mojem, da že kar vse komaj čakamo.

Pri meni pa se nič ne dogaja. SIcer je itak še čas. Pa še tako je mirna spet zadnje dni. Sicer je včeri zvečer, ko sem govorila za eno kolegico po telefonu bila kar akcija user posted image . Sem ugotovila, da kadar govorim po telefonu vedno nekaj protestira user posted image .

Danes pa nas spet čaka eno smotano in dolgočasno vreme.
Jest imam pa že vse pripravljeno in sploh ne vem kaj naj počnem user posted image .

Imejte se fajn in počakajte še do jutri potem pa v akcijo. No, katera bo prva?

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
30.11.2009 8:34:38   
vijolca
Dobro jutro!

Tintara, Vane super! user posted image Še veliiiko cartanja, pa prav lepo je brati, kako sta ga sprejela starejša otročka! Si bom kmalu zaželela še kakšnega user posted image ! user posted image

user posted image Čestitke Sasi_M in Narja! user posted image

Araz, glede zatekanja prstov te čisto razumem. Meni sploh ni jasno, kako mi lahko prsti tako zatečejo, da me bolijo že sklepi user posted image In potem se zjutraj prva vstanem in potegnem roleto gor... če ne bo kmalu bolje, jo bom kar z zobmi. Hvalabogu se stanje čez dan izboljša, najslabše je ponoči, ko res boli. Da ne omenim, da na nogah ne opazim nobenih znakov zatekanja - nikakršnih!

Glede gibov pa sem opazila, da so zelo odvisni od lege user posted image , ki se zaenkrat še veselo vrti okoli svoje osi v trebuhu (z glavico bolj ali manj dol). V eni legi ji uspe nogico ob strani ven tiščat, takrat nobenega giba ne spregledam (dobesedno!), druga skrajnost pa je, ko je obrnjena proti mojemu hrbtu, takrat se moram prav skoncentrirat, če hočem kak gib čutit, kar pomeni, da se vsakih par ur malo vležem in "prisluhnem" trebuhu - so pa ti gibi komaj zaznavni (aja, pa posteljico imam po sprednji strani maternice).

Jaz pa včasih kar malo zapadem v to miselnost, pa kdaj bo že, zakaj že ni otročka, komaj že čakam... pa včasih še malo dolgčas, prej si v službi, pa kolegice, nakupavanja, skoz neka akcija... Saj veste. Potem se moram pa prav ustaviti in pomisliti, da user posted image mi ne uide, ostalih aktivnosti bo tudi še dosti, in da se splača te zadnje dneve in tedne še maksimalno uživati v miru in tišini...

Pa lep ponedeljek!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
30.11.2009 8:47:28   
ShopGirl
Dobro jutro user posted image
Danes je pa zadnji novemberski dan - jupiuser posted image  Zdaj se začenja veseli december... Bom kr pogrešala ljubljanske stojnice, pa vzdušje, kuhančke... Jst bi kr šla mal naokoli, sam pol se pa spomnem da mam čez par dni rokuser posted image
Zadnjič sm mojega spraševala "ja kje bova pa letos za božič in novo leto?", pa sva se sam smejat začela... Doma, kje pa drugje...najbrž si bom točno ob polnoči mogla črpat mleko al pa zamenjat smrdljivo pleničko user posted image  

Lani smo ga pa tok dobr žurali v Kranjski...pa še smučat smo šli. Ah, kje so ti časiuser posted image  
Ampak ko pa pomislim, da bomo ta december postali družinca, da bomo vsi trije skupaj doživeli naš prvi božič, prvo novo leto, prvi sneg,... Je kot reklama: neprecenljivo, za vse ostalo je tu Mastercard user posted image

Prehlajenke, želim vam hitro okrevanje. Prisegam na čaje, vitamine in počitek- v parih dneh sm se pozdravla. Pa ne ven hodit...
Men vsi govorijo naj ne hodim v kino, nakupovalne centre, trgovino,... Sam men se zdi da sm pol čist izolirana, pa itak bom decembra full time doma z dojenčkom in mi zdej še bolj paše okol hodit user posted image

V glavnem - se tipkamo, fajn bodite.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
30.11.2009 8:51:49   
ShopGirl
araz... GREMO POBIRAT STAVE kera bo prva rodila v decembru user posted image

evo jst stavim na Summmmer user posted image  Čeprav ona zna zafrknit stvar in rodit že donsuser posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
30.11.2009 9:19:21   
Anuš
No, pa je za mano. 30. rojstni danuser posted image user posted image user posted image . Sem mela cel teden priprave za žurko. Potem mi je pa kolegica, ki dela v ZD v četrtek rekla, da nej se ne zezam s to gripo in naj odpovem in prestavim na majuser posted image . Pa tamalo naj iz vrtca vzamem. In jst zapaničarim, odpovem žurko. Vsi so ful bli razumevajoči in so štekal. Jst pa cel dan tolk slabe volje, skor depresija user posted image user posted image . In sem razmišljala (spet, bi reku moj dragiuser posted image ), da sem vak teden v ZD, kjer tudi pol ure čakam pred laboratorijem. Da sploh ne govorim o čakanju pri G. Tudi v trgovino ne bi smela hodit, pa nikamor na obisk. In tamalo pri sebi. Pa sej tud njej ne morem tega narest, da bova zaprti med štiri stene in da ne bi vidla svojih prjatlov (ne samo vrtčevskih). In sem spet odpovedala, tokrat odpoveduser posted image , in zmagoslavno najavla 80`s partyuser posted image . Ker mene bo prej izolacija od sveta pobrala kot pa tale gripa. Skratka, ful smo se narežale, ko smo se zagledale, oblečene v Madonno in Kim Wild. Pa make-upuser posted image . Škoda, da sem bla čist nepokretna skor (priprave so naredile svojeuser posted image ) in nisem mela energije za pošten žur. Komi sem hodila zaradi bolečin v križu, pa zaspaaaana sem bila... Ampak sem vesela, da sem se sploh lotila praznovat.No tolk zaenkrat, zdej grem pa brat za nazaj 

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
30.11.2009 9:31:24   
araz
Anuš vse najboljše user posted image user posted image user posted image .
Jest sem pa mislila, da si šla že rodit, ker te nekaj  dni ni blo na forumu.
Meni tud moj prepove hodit naokoli. Še dobro, da sem dopoldne sama, da grem vsaj mal med ljudi, pa čeprav samo v kakšno trgovino po wc papir user posted image .

Shopgirl pa pejmo stavit, katera bo prva rodila user posted image . Jest pa stavim na Anaj.

Vijolca ja zoprno je tole zatekanje. Pri meni je tud najhujše zjutri. Saj ko jih mal razmigam, da pospešim krvi obtok je mal boljš ampak še vedno boli. In potem nimam nobenega občutka v rokah in mi skoz nekaj leti iz rok. Sem par dni nazaj najprej kozarec razbila, čez pet minut pa še krožnik. Pol sem šla pa kar rajš ležat user posted image od same jeze.

No sem se spomnila, kaj bom danes počela. Bom probala kakšne voščilnice naredit. Upam samo, da imam kakšen material doma.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
30.11.2009 9:46:20   
ShopGirl
Anuš - bravo za žurko in čestitke za tvoj 30. rojstni dan! Jst tut ne bi odpovedala žurke zaradi gripe, ampak prej zaradi počutjauser posted image  Mene vse zmatra, že sam če grem v trgovino  po kruh, mi vmes buši otrdeva pa križ boli,...

No OK Araz, let's make it official: STAVNICA je uradno odprta, začne se danes 30.11., veselimo se vaše udeležbe, drage nosečke in mamice, v čim večjem številu user posted image
Pod zaporedno številko je napisano za katero nosečko mislimo da bo prva rodila v decembru, v oklepaju pa je napisana oseba, ki staviuser posted image

1. Summer (Shopgirl), Anaj (araz)

araz - upaj d animaš materiala doma, pol boš šla loh mal ven in ga kupla user posted image  sam pač pohiti, da tvoj prej domov ne pride user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
30.11.2009 10:11:03   
araz
Shopgirl mi je že avto vzel tako, da sem danes obsojena bit spet doma.  Z njegovim avtom se pa ne mislim vozit, ker nikol ne vem kje me bo pustil.
Pri nas pa ni nobene take trgovine ,da bi šla lahko kaj iskat.

Super, stavnica je odprta user posted image . Punce zdej pa brž stavit.
Mogoče bo kateri celo pomagal, da bo šla mal prej rodit user posted image .

Zdej semse spomnila, kaj sem vam še hotla povedat.
Nekatere že veste, da sva se midva zelo trudila da sva prišla do najine pikice in  da sva hodila na umetno oploditev.
Včeri dopoldne pa mojmu zazvoni telefon. In po pogovoru mi reče da nikol ne bom ugotovila kdo je klical. Jest pa kot strela iz jasnega rečem da je klical zdravnik, ki nama je pomagal do najine pikece. Je bil čist šokiran kako to, da sem takoj ugotovila. Pa priznam da tud sama ne vem od kje mi to. Vglavnem gaje zaniml kako napredujemo in če sem že rodila. Sicer je bil glavni razlog bolj poslovne narave ampak prvo je to vprašal. Tako, da bo šel moj ta teden k njemu, ker mu bo nekaj delal (menda ima neke stole ali mize za tapicirat) in se bosta še zmenila, če bo možno, da bi bil on pri porodu zraven user posted image . Upam, da bo takrat, ko bom jest prišla rodit v Postojni in da bo imel čas. Res si to želim.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
30.11.2009 10:19:55   
anaj22
Anuš vse naj naj boljše in super za žurko user posted image

Jaz sem se kar nekako sprijaznila z zatekanjem, sej še mala pa bo mimo.

Sem šla v materinsko gledat kdaj sem rodila Jaka 38t in 5d, zdej naj bi bila noseča pa 38t in 2d, uh upam da me tale lunca pošlje v rim.

No jaz ne upam stavit, ker mam občutek, da ko se bo odprlo bomo hodila k po tekočem traku.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
30.11.2009 10:34:37   
ShopGirl
A kr avto ti je vzel? user posted image  ojej... No sj sama sem v podobni situaciji, midva mava skupni avto, in itak ga ma zdej on ker hodi v službo. Če bi ga mela jst, bi bla skos naokoli user posted image  Tko sm pa kr pridna... čeprav me v trenutku slabosti tut na avtobus zaneseuser posted image  Sam zdej si ne upam več, ker me na busu full trese in mam filing da bom kr rodila user posted image
Sem pa še par tednov nazaj šla peš do CityParka in nazaj - mam tak lep sprehod do tja, pa še motivirajo me vse te trgovine. Edin za nazaj je mal muka...
Upam, da se vam uspe dogovorit da bi bil vajin zdravnik pri porodu, jst verjamem da ti to ogromno pomeni. In res super, da vama je uspelo zanosit in da bosta kmalu srečna starša... More bit kr hudo, če ne gre in ne gre, želja je pa velika user posted image  Uh, še dobr da mamo možnost umetne oploditve.

evo Anaj, še par dni... zdrži!

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
30.11.2009 10:38:55   
Tincy90
Jutroo!user posted image

Anuš vse naj naj naj naaaajboljše ti želim!user posted image user posted image user posted image
Am kar se tiče stav, sm jst tud za Summer tko kt ti shopgirl.user posted image na konc boš pa ti (Shopgirl) pičila v P k si se spomnla teh stav.user posted image
Kako ste kej drgač? Js sm dans spet kr dobr spala in sm vesela, da me ni spet zgaga mučla, pa sm 1x sm šla na wc jeah.user posted image js mam pa jutr pregled oz CTG, ampak se bom kr za dans popoldne probala naročit kr jutr ne bom mela prevoza kr bo moj dopoldne skliznu delat, pacek.user posted image tko da upam d me dans vzame. Aja sm pzabila povedat d sm u soboto mela tak popadek k je trajov kake pol minutr tm nekje in js sm bla takrat lih na wcju omg, kok sm se js ustrašla đizs, in pol k sm pršla z wcja me je pol spet mal prjel, ampak po parih minutah se je vse lepo stabiliziralo. Včer sva šla pa z mojim vn na kosilo in spet teli neki čudni popadki, mislm d bo tko oz še hujš k bom rojevala me bo direkt pobral.user posted image ne vem katera je že točn kle gor napisala d je ena kolegica rodila na wcju in k sm js dobila popadek na wcju sm se tkoj na uno spomnla in si misnla pa ne d bo tud pr men tko k pol bi mi lahk direkt u školjko dete padlo.user posted image sj ne, mal se hecam, ne bi blo tko hudo, saj upam d ne.user posted image
Aja araz ful lepo to zate, upam da rata unmu zdravniku pridt k teb.user posted image zdj si grem pa vročo kopel nardit kr mi tko pašeee ležanje v vodi, mmmm.user posted image

Lepo se imejte, se še kej oglasim.user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
30.11.2009 10:48:47   
ShopGirl
Tincy NE NE ti ne boš rodila na wc-ju ampak v banji user posted image  No sej če ti paše, se kr namakaj, itak si pa že v porodnem terminu in loh kr rodiš. Pejt si prebrat eno hecno porodno zgodbo na Bibaleze, sm glih dons brala, ko je ena nosečka mislila da bo rodila sredi trgovine user posted image

Mogoče vas pa jst res vse prehitim in prva rodim - sam prosm, ne še dons, kr mamo dons narok in je treba kreditno pogodbo overit user posted image  Jutr pa že lahko...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
30.11.2009 10:55:10   
anaj22
sem še mal za nazaj preletela, pa da hit mal zapametujem

blondy veliko pij vodo, čajčke, pivo, dobro jej, polnta tud pomaga. Počivej, počivej in čim manj se obremenjuj koliko je meleka, sprosti se. Manca imam verjeto poskok rasti in je bolj lačna. Se prvi počivej, pij, jej in pristavljaj pa bo.

očka pri porodu: moj ja ful kritičen, do očetov ki stisnejo rep med noge pri porodu, pravi da nardit pa zapit otroka zna vsak, zraven pri porodu bit pa ne

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
30.11.2009 11:01:00   
blondy_81
Ja Manca bi res kar naenkrat ful več pojedla. Si skušam tud ful črpat, da bi se mleko bolj delalo. Včeri zvečer je bla tako lačna, da sem ji mogla pri enem obroku doštukat z adaptiranim mlekom. Za en obrok sem mela nekaj načrpano, da sem ji doštukala, pri zadnjem je blo pa treba ji še mal adaptiranega dat. Ves čas se izogibam adaptiranemu, ampak včeraj je bla pa tako lačna, pa mleka ni blo več, da je blo treba tako. Zvečer ful več poje, ker si nabira zalogo za noč. Ona praktično celo noč prespi. Od polnoči, pol enih, spi do 6h ali 7h zjutraj.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
30.11.2009 11:09:14   
terida
Tintara, krasno, da sta starejša dva tako lepo sprejela dojenčka! Mene malo skrbi, kako bo reagirala moja 20-mesečnica. Zaenkrat je nad bratcem v trebuščku navdušena, bomo videli kako bo, ko bo prišel ven...

IZVIRNO SPOROČILO: araz

Anaj v sredo je polna luna. Lahko pričakuješ, da se bo pa mogoče kaj začelo stopnjevati in da boš rodila. Po mojem, da že kar vse komaj čakamo.

Ha, ha, pa sem si ravno mislila, da moram kaj za te lunine mene pogledat. Jaz imam v sredo rok, mogoče bo pa luna kaj pomagala user posted image

Anuš, čestitke za rojstni dan! In za energijo za pripravo žura! Želim ti pa seveda enega zdravega user posted image in hiter porod!

IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Sem pa še par tednov nazaj šla peš do CityParka in nazaj - mam tak lep sprehod do tja, pa še motivirajo me vse te trgovine. Edin za nazaj je mal muka...

Vidim, da vzdevek ShopGirl ni bil čisto naključen user posted image

Stave... khm... kaj vem, še najraje bi kar na sebe stavila, samo kaj ko vem, da ne bom zmagala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

očka pri porodu: moj ja ful kritičen, do očetov ki stisnejo rep med noge pri porodu, pravi da nardit pa zapit otroka zna vsak, zraven pri porodu bit pa ne

Tole debato sem očitno spregledala... No, meni pa se zdi, da ni prav, da se očete sili k prisotnosti pri porodu. Super je, če želi bit zraven (moj je v prvo bil in tudi zdaj v drugo bi rad bil), a če mu ne paše, se mi zdi, da je bolje, da ga ni. Raje naj ima ženska s seboj nekoga, ki si želi bit tam, ker ji bo le takšna oseba kaj koristila. Sploh pa nima smisla, da so zraven tisti s preobčutljivim želodcem, ker potem imajo vsi več dela z njim kot z mamico in detetom.

blondy, lepo da se trudiš z dojenjem, jaz bi na tvojem mestu delala isto, samo se kar strinjam s Tintaro (vsaj mislim, da je bila ona), ki je zadnjič rekla, da je dojenje sicer fajn, da pa je najvažneje, da otrok ni lačen! user posted image za korajžo!

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
30.11.2009 11:10:52   
ShopGirl
Blondy, tko kot je napisala tintara: samo da je otrok sit, ni važno ali od tvojega mleka al pa adaptirnega user posted image  

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
30.11.2009 11:25:56   
summmer725
oj evo, komaj se spravim na RR pa že moram it, pride ena kolegica na kavo. Sam tok da vam spročim da smo  mi smo še vedno 2v 1. Sem bila v P , niso zaznali nobenga popadka in mi je porodničar reku, da brez veze oz. da on ne vidi razloga da bi mi na podlagi zatekanja predčasno sprožili porod. Ampak priznam je vsak nad huje s tem zatekanjem. Noge imam trde, težke, desna roka me boli skozi cel dan,... Še moj je včeraj rekel, da imam noge zelo zelo neprivlačne user posted image . V sredo imam pregled pri svoji G. in če bo spet izrazla željo da grem prej, bom pač mogla.

se javim ko bo kolegica šla, lp

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
30.11.2009 11:30:00   
Anuš
Joooj! 2 uri sem rabla, da sem prebrala za nazajuser posted image . Itak sem se odločila, da dons sam ležim in zdej pišem kt en ET- roko mam tko čudn zapogneno v rogovilouser posted image

Hvala za rojstnodnevne čestitkiceuser posted image

Ja, v četrtek na pregledu me je G pregledala in ugotovila, da sem odprta 3 cm, notri pa 1 cm. MV je pa skrajšan na 2 cm. Je rekla, da bo žurka še šla skoziuser posted image . Je mela kar prav. V četrtek mam spet pregled in bo vidla, če je cajt. Ker pri drugorodkah je kar nekje normalno, da so bolj odprte. Omenila je še, da je pol poroda že za mano, ker se je najtežje odpret za prva 2 cm, pol pa kar gre. Da naumo tud mi na konc user posted image iz školjke vlekluser posted image .

Stavim na tincy90user posted image

blondy: pri dojenju daj naravi, da opravi svoje. Jst sem mnenja, da imamo vse potrebno za dojenje. Še nikoli nisem slišala, da kakšna muca, krava ali psička ne bi imela mleka oz. bi imela slabo mleko. Verjamem, da je pri človeku zelo podbno. Samo nas ovira um, preveč smo z glavo pri stvareh, kjer bi moglo bit vse tako naravno kot dihanje. Verjetno res trenutno več rabi, ker imajo user posted image skoke v razvoju in takrat mamo občutek, da je zmanjkalo mleka. Ni ga zmanjkalo, sam naredu se še niuser posted image .

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
30.11.2009 11:31:37   
*Mojca*
Dan!

Anuš vse naj naj najboljše za 30-ko user posted image

Blondy: kot s že punce rekle, važno da se trudiš in da je Manca sita. Upam, da se situacija stabilizira in da sledi suši naval mleka.
Mislim da je pipika 13 pisala o ženskah, ki nočejo dojit. Meni tudi to ni čisto jasno, zakaj ene tako hočejo. Ker je dobro za otroka pa še veliko bolj enostavno kot flaše in vodo vlačit s sabo pa mešat am. Ampak...kakorkoli, vsak ima pravico delat po svoje. Meni je dojenje super user posted image

No, pa da še poročam o mojem obisku Postojne. Najprej naj vam povem, da je fulllll gužve, na CTG je čakalo ene 10 nosečk, ki imajo danes PDP ali pa so že čez PDP. Seveda so bili kljub temu vsi ful prijazni. Pri meni je situacija taka: po prvem CR je še vedno možen naravni porod, možna je tudi izbira elektivnega CR. Bila sem že prepričana, da grem kar na CR, dobila datum 21.12., potem pa sem se vseeno odločila da probamo po naravni poti. Mogoče pa rata. Če ne bom probala ne bom nikoli vedela. je pa tudi tako, da po drugem CR naravni porod ni več mogoč. Torej, če se nič ne začne dogajat samo, imam naslednjo kontrolo, spet v Postojni, 21.12., takrat bom 1 teden pred PDP in bomo videli kako kaže. Sej ne vem če sem se prav odločila, ampak če ne probam ne bom nikoli vedela...do takrat pa čiči in čaki user posted image

No, pol sva šla še po novoletna darila za Lukca in valda si je mogu tudi moj kupit eno darilo...human body (tisto truplo, ki mu daješ not organe user posted image ) in malo je manjkalo, da si ne bi kupu še transformerjev (sebi da ne bo pomote user posted image )

Tako, zdaj pa kuhat...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
30.11.2009 11:48:39   
ShopGirl
Osvežena stavnica: Katera bo rodila prva v decembru?

Summmer (ShopGirl, Tincy90)
Anaj22 (araz)
Tincy90 (Anuš)

Zaenkrat vodi Summmer!!! user posted image  

Summmer, a pritisk in urin maš pa OK? No ja, sej sam zarad zatekanja je res mal čudn da bi šla kr rodit. Čeprav bi ble jst pa Tincy full veseli, ker si najina glavna favoritka za prvo decembrsko dete user posted image

Anuš, a pa te kej boli/čutiš popadke al nč? Oh kaj bi dala, da bi blo tut za mano že pol poroda...

Mojca, kakšna pogumna odločitev, waw... Jst prpa bi takoj podpisala za CRuser posted image  Upam, da ti rata naravno, tokrat. Očitno ne bova cimri, ker ti mislš počakat do 21. - do takrat bom pa definitivno že rodila user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
30.11.2009 11:51:45   
blondy_81
Jst pa stavim na Shopgirl user posted image user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
30.11.2009 11:53:12   
*Mojca*
Shopgirl: ma ja, sej sem tud jaz prpa, ampak sem rekla da moram probat. Zdaj pa že ves čas mojemu nabijam: fak, kaj pa če bi šla kr na CR user posted image
Ja cimri očitno res ne bova, ali pa...mogoče dobim drug teden po čudežu popadke user posted image user posted image user posted image Se bom pa začela zdaj nacejat z malinovim čajem. Prvič ni nič pomagalo, mogoče bo pa zdaj user posted image

Aja, stavnice: meni je pa Anuš sumljiva user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
30.11.2009 12:02:43   
ShopGirl
Osvežena stavnica: Katera bo rodila prva v decembru?

Summmer (ShopGirl, Tincy90)
Anaj22 (araz)
Tincy90 (Anuš)
Anuš (Mojca)
ShopGirl (Blondy)

Zaenkrat vodi Summmer!!! user posted image   

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?