metkara
|
Neanja duo: midve imava pa na isti dan rok Js imam tut v ponedeljek ctg v porodnišnici, pa še ginekolog mi je rekel, da če bo že vse zrelo pa pripravljeno, pa če se bom strinjala, da mi mogoče lahko že kar sprožijo. Ni pa kakega posebnega razloga, pač rekel je, da če je že vse pripravljeno, da ni panike, če se malo pospeši, da ne čakaš pol pa vsak dan hodiš na preglede, pa še glede gripe, pa nenazadnje, ker sem pozitivna na streptokok b, da on ne bi pustil predolgo čakat, da se plodovnica ne okuži... Tak da se zdj psihično pripravljam na ponedeljek Tako, kot ste ene rekle, vse ima svoje pozitivne in negativne strani Sm se pa še prej pogovarjala s prijatlco, ki je rodila pol leta nazaj z EA in je rekla, da je bilo super, da sploh ni bila zmatrana Tak da sm kr 100 %, da jo bom js tut vzela. Glede obiskov: js sm že zdj enim povedala, da prve tedne dovolim samo najbližjim (z mojima dvema itak skup živimo, tašči in tastu ter njegovi sestri in mojemu bratu, pa moji najboljši kolegici - seveda, če bodo zdravi), drugi bodo že počakali. Ko bojo pač klicali prej (upam,da bojo!) bom pač rekla, da bi rada vidla,da pridejo pozneje. Menda se jim bo pa kaj dalo dopovedat Je pa moja mama čist padla not " v preprečevanje gripe". Je na hodnik že dala razkužilo, pa maske je nabavla, pa sm rekla, zakaj pa to?Pa je rekla, da če bo kdo prehlajen.Pa js rečem, da tisti pa itak nimajo tu kaj iskat. Pa je rekla, da če bo kdo od domačih Aspirator: sm kupla kar tistega na usta, čeprav sem slišala, da je tisti na sesalec res fajn. Ena je napisala, da se otrok ustraši sesalca - js pa prej mislim, da bi ga zvok sesalca pomiril. Pri enih prijateljih so kar sesalec al pa fen vključili, če se je otrok dolgo časa jokal in je pomagalo Igrače: nisem kupovala nič, itak pol obiski prinesejo Vrtci: težka zna bit, če nimaš varstva doma. Js ga bom imela, hvala bogu, mam obadva v pokoju, pa skup živimo, tak da mislim, da ne bo problem. Itak že komaj čakata, sicer imata že vnuka, sam živijo drugje. Imena: kakor komu paše, sama sem bolj za lepa slovenska imena. Ga pa z mojim še nimama 100 % izbranega, imama ene tri, boma vrjetno kr pol fiksno rekla Če bo katega urejala seznam (mislim, da ga nivea): 1.nosečnost, 1.otrok, punčka, starost 28 let
|