Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 10:26:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
Niia, katero firmo osv. zraka pa imaš? yelci, jast ti lahko povem za našega air o swiss- dobi se v sanolaborju. Zakon. Bravo nejc . Sem se že zjutraj spomnila nanj. Niia zate, da boš čimprej zdrava. Sonček, hvala, mi smo super. jast sicer kašljam, suh kašelj, zoprno ampak bo. Patrik pa že od torka nori - ko da mu nič ni blo. je pa bil zadnjič tako tečen, da sem prav razmišljala kok bi blo fino met kako varuško, ga pustit eno uro in it ven Dejstvo je da je mali tak, da hoče vse takoj. Vodnarček
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 10:29:30
|
|
|
|
krtekxx
|
Yelci, nimam zs. Mimi, bravo za ne vročino. A je res to bila pandemska gripa? Mimi in sonček, ne se hecat s tem o mojem kolesu, ker grem glih enkrat na teden, če bi bilo kot v starih časih bi šla 2x na dan. Sicer pa mi je kolo ratalo tako všeč, da razmišljam kakega bi si omislila, če bi imela nekaj kEUR odveč, pa še kako čelado, ščitnike, čevlje, in drugo potrebno bi imela, če bi mi ostajal še kak nadaljni kEUR. Ko smo že pri denarju: tudi sanja se mi ne kako plačo bom imela, ko začnem zares delat. Sem že skoraj 2 leti doma in bolniška brez dodatkov je verjetno kar nekaj nižja od prave plače, prigarane z znojem in žulji na riti.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 10:42:26
|
|
|
|
barba
|
Ojla, pri nas je pestro, tko da nimam časa še za RR. Ko ima hudič mlade jih kar ni konca. Moj oče je zbolel in še vedno ne vedo kaj mu je. Tko, da se mi že kar meša od skrbi. Včeraj zvečer je pa še Meta zakuhala. Dons je doma k je imela zjutraj še malo vročine. V torek sem bila 2 uri v službi. Ni da bi govoril , en kup sra.nja.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 11:38:49
|
|
|
|
Nea
|
barbab - da bo kmalu boljše zvezdica - super da je Patrik spet dobro. mimi - za Nejca Ostalim pa lep dan!!! Noč je bila brez sprememb. Nič boljše in nič slabše. V hiši že diši po kosilu. Mož dela od doma in bomo ob enih skupaj jedli. Naredila sem zelenjavno juho zdaj pa pečem polovico manjše race z zelenjavo. Sladico bomo naredili popoldan, ko se EMa vrne s telovadbe. Zdaj namreč ne utegnem ker je Erik že buden. Odspal je eno uro, se najedel in zdaj divja. Knjige so mu postale ful zanimive. Take debelejše, z veliko strani... jih obrača, zapira in odpira. Celo po 20min se zamoti z njimi. Kaj boste delali čez vikend? Pri nas se jutri začnejo Božični sejmi in bomo enega šli obiskat. V nedeljo v športni hali imajo razstavo malih živali. Vsako leto gremo pogledat. Otroci se ful veselijo ker bodo lahko božali zajčke.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 11:42:10
|
|
|
|
kiara24
|
ojla, no mi smo slapi super.... bili sva će zunaj malo k ni šlo nič dol sedaj pa malo rosi, Klara je fletno zapsla v vozičku. No sedaj se pa igra, mal jaz pa čakam da pride kolegica do mene na obisk mal na eno kavo s svojim sinčkom. Drugače sva spet sami s Klaro je moj dragi šel za cel vikend v Rijeko in Zagreb . Se je pa naša začela sama postavlat ful na nogice in kar nekaj časa tako stoji pa hoče narest korak jo pa zvinta ko noro po tleh , jo je pa zanimivo gledat. Za vse bolančke vidim da jih je vedno več . Evo se grem porbat na en tečaj pirjavit če mi rata, če ne bo spet vse kuj zaseden. Uživajte, mogoče se še kaj pofočkam.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 11:48:31
|
|
|
|
yelci
|
Krtekxx, kaj pa zdaj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 12:04:06
|
|
|
|
krtekxx
|
yelci, dobila in ti nazaj poslala.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 12:58:49
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekxx 2x/dan? Jah to so bili pa res dobri časi. Vsaka čast. Korenince in korenine so pa itak najine prijateljice. Yelci, super da je Kristjan boljše. Barba za očeta. Negotovost je zame ena najhujših stvari. Niia, kaj pa danes počneta z Oskarjem, ko ni vreme za potepanje? Nea, kako so otročki? Kosilo bo superca. Zvezdica, Patrik je lep kot slika. Fletko in kapa mu paše ful. Zdejle je bil 2 urci moj oče pri nama, ima dopust, pa se je prišel z malim igrat. Ga je tolk utrudil, da je zdej zaspal kot ubit. Lovro, ne oče . No, mogoče je on tud šel domov eno kitico odspat. Kuham: Lovro - kuskus + telečji zrezek v čebulni omaki s korenčkom Midva: prebranac+ pleskavica z velik senfa
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2009 13:31:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 13:34:57
|
|
|
|
Jancci
|
za vse bolančke!!! Kaj nej rečem?? FUUUULLL me mori, ker moram it čez 14 dni delat!!! Res mi je čisto mimo, ker vem, da bom mogla zjutraj že pred 6sto vstat in it, in ko se bo Meta zbudila me ne bo. Sej vem, da bo oči, pa da ji ne bo nič hudega, samo vseeno sem ful žalostna. Zjutraj v postelji se imava res najboljš. Ona vse pokaže kaj zna, lupčka me, stiska se k meni, ful se smeji... ma zlata je!!! Smrk, smrk... Nič ne kuham ker je mati doma in ona je najbolj srečna, če je cel ljubi dan za šporgetom. Tak da za vsakega posebaj neki paca. Tut prav. Včeraj je bila masaža SUPER!!! Res tip obvlada. Je rekel, da imam kamnolom na hrbtu - zgornji del. Im am danes kar malo muskelfibra. Zvečer grem pa že na eno kao prednovoletno večerjico z bivšimi sošolci. V Kavala. Tam je dobro za papcat!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 13:59:35
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia sonček, midva greva vseeno kar ven, dam gor dežno prevleko pa je. vVčeraj sva pa bila na vašem koncu, sva šla na sprehodek okrog jezera...o kako lepo [/quote Niia, no midva tudi ponavadi vedno ven rineva, v vsakem vremenu, sam včasih pol slišim od kakšnega za hrbtom, češ kaj mi je, da v takem otroka ven vlačim, pa zato sploh nisem hotla napisat. Pol smo ti, jaz pa Kiara take, k se ne pustimo motit vremenu. Pri nas sta bila pa nisi prišla oz poklicala az akvo. Ti ti
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 27.11.2009 14:01:37 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 14:22:47
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica yelci, jast ti lahko povem za našega air o swiss- dobi se v sanolaborju. Zakon. kerga pa mate mislim kater model točno , mam full dela tok, da sam kosilo: kvinoja z grahom in koruzo + puranji zrezki v smetanovi omaki- upam, da bo jedla za naju še zel. solata. niia in ostale velja za tivoli! se še kaj oglasim......
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 14:30:19
|
|
|
|
tjasssa
|
zdravo puncee evo po 100.000 letih vam končno spet mal pišem, neki sem zasledila da ste mele al boste mele srečanje v Celju......upam da vam je ratal se dobit. Pri nas veliko novega, dober mesec preseljeni na svoje, uživam sto na uro!! Neli raste, v ponedeljek bo dopolnila 10 mesecov, in mislm da bo v zelo kratkem času shodila, sama že naredi cca 4 korake sama, da pride do mene ali pa z ene strani na drugo njene mere so pri skoraj 10 mseceih 8400g, 74 sm, 4 zobki ( enkice spodaj, enkice zgoraj) Drugače smo zdravi, decembra se že uvajamo v vrtec, upam na najboljše....( da se hitro vpeljemo in ostanemo zdravi še naprej) lep dan čeprav deževen
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 14:32:49
|
|
|
|
farfala
|
mimi super za Nejca in novo stanovanje, a boste še vedno v centru MB? barba upam, da se hitro izboljšajo zadeve , res si malo tukaj yelci pa si le končno malo spala jancci mislim, da smo kar vse malo žalostne, ko se bomo morale malo ločiti od naših malčkov Asej je celo noč pokašljeval,pri sošolki sumijo na gripo. Samu spet malo teče iz nosa, tako da spimo bolj slabo.Je pa problem, od kar je bil prvič nahoden, sem ga vzela k sebi in sva spala skupaj celo noč, ker bi se drugače vstajala vsako uro al še bolj pogosto. In zdaj, ko je že bil boljši je pa kar obdržal ta vzorec ne spanca. In že zvečer po 1 uri najkasneje se zbudi in v jok in potem spet prebujanje, dokler ne pridem v spalnico in ga vzamem k sebi? A je imela katera podobno situcijo in kako jo je rešila? Al je treba pač počakat? Pa je že kar dobro spal z 2 hranjenjema in takoj zaspal nazaj, zdaj pa samo nekaj lomasti in se dviguje in joče. Pa niso zobki
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 14:53:03
|
|
|
|
Hijacinta
|
Dan, tale dež mi ni čist nič všeč . Upam da se vsi bolani čimprej pozdravite, mi smo na srečo ok. Je pa prejšnji teden kašljal in sem mu dajala sirup iz smrekovih vršičkov, pa je blo v treh dneh ok. Zvezdica moj je tudi vodnarček in vem kaj pomeni takoj zdele hočem in to hočem Jancci jst sm tud žalostna. Si sploh ne predstavljam da bom čez en mesec že v službi. Potem bo pa Erika potrebno zbujat zjutraj in navsezgodaj že it od doma . Pa več časa bo preživel v vrtcu kot doma. Pa tok se mi zdi še premali za to . Ti imaš vsaj ta plus da bo Meta lahko doma in v dobrih rokah . Niia mene pa zanima a tisti škorenčki ki si jih zadnjič mela s sabo so Oskarju premali v dolžino, ali nisi mogla zapet ježka. Kok so pa točno velikost če jih še maš? Ker sm jst zainteresirana zanje. Mislim da mu zadnjič nisem prov pomerla nogice. Na sprehodek bi šla tud jest Juhu sonček se je naredu
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 14:53:46
|
|
|
|
Hijacinta
|
Aja Mimi super za stanovanje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 17:00:59
|
|
|
|
Soncnica
|
Hojla punce kako ste? Javljam se po ene sto letih :), priznam nisem vas podrobno brala za nazaj, bom pa za naprej bom pridna Meni je to, da grem delat še čisto daleč - grem 18. 1., ker bom koristila dopust. Hitro potrkam - zaenkrat smo vsi zdravi, za vse ki niste pa tudi jaz moram nujno na eno masažo; jaz hodim v Sense v Lj, včasih sem kar malo naveličana te rutine Farfala kako si bila zadovoljna z bioenergetikom, nam je zadnjič en premeril hišo, ker je Jaša stalno bolan in bomo videli kaj bo... punce lepo se imejte S.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 19:16:35
|
|
|
|
sonček33
|
Stare nove borke, mal več se oglašajte. Mimi, superca za stanovanje. Boste šli daleč stran? Kako je Nejc? Je? Je dobre volje?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 19:21:34
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci FUUUULLL me mori, ker moram it čez 14 dni delat!!! Res mi je čisto mimo, ker vem, da bom mogla zjutraj že pred 6sto vstat in it, in ko se bo Meta zbudila me ne bo. Sej vem, da bo oči, pa da ji ne bo nič hudega, samo vseeno sem ful žalostna. Zjutraj v postelji se imava res najboljš. Ona vse pokaže kaj zna, lupčka me, stiska se k meni, ful se smeji... ma zlata je!!! Smrk, smrk... Jancci, mislim, da nas je kar večina tukaj takih, ki se težko spopadamo z mislijo na skorajšnjo vrnitev v službo. Jaz se sicer vračam šele v začetku marca in sem ful vesela za to, čeprav bomo pač 2 meseca bolj na tesno z denarjem. Me pa kljub temu mal stisne, ko pomislim na to. Edino kar mi je fajn, je to, da imam do službe 5 minut z avtom in da bom večinoma doma tam okoli 13h-14h. Res, da sebo treba vračati nekajkrat na mesec tudi popoldne na govorilne, ampak to me ne skrbi. Varstvo- morda vrtec, se pa spopadam z mislijo o privat vrstavu s še dvema fantkoma. Bomo še mal razmislili. Je ap tako, da bo mož marca delal večinoma popoldne (tako sva se dogovorila) in bo mali v varstvu manj časa (4-5 urc).
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 19:23:49
|
|
|
|
krtekxx
|
Farfala, če ugotoviš kaj uporabnega glede spanja, mi sporoči. Ker pri nas je približno podobno. Služba: od drugega tedna 2x na teden. Po pravici povedano meni kar paše, da grem. Sicer pa ne morem verjeti, da bomo čez mesec že pihali prvo svečko, še bolj pa ne mrem verjeti, da bom jaz že ++++.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 19:25:16
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx ma ponosna bodi na štirico...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 19:37:57
|
|
|
|
kiara24
|
čer, trenutno se babi igra s Klaro, jaz sem pa izkoristila da se pofočkam. Midve sva uživali zunaj kar se je dalo danes, pol sva šli pa mal do naših in bilo je super. Mimi- super za stanovanje, ful dobr. Služba- joj a ene hote že delat, groza mene vse mine ko se spomim na to. Farfala- upam, da se spanje , uredi pri nas je bilo enako ko smo bili bolani, počasi sem jo spet navadila da spi spet v svoji postelji. No zdej pa grem Klaro dat spat in upam,d a bo zaspala, da grem jaz mal brat knjigo in pa mal gobeline delat, jih mama ful za narest. Bodo za darila za NL za moje prijatelje in bližnje..... Lepo mirno noč vam želim.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 21:12:07
|
|
|
|
Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: Jancci FUUUULLL me mori, ker moram it čez 14 dni delat!!! Res mi je čisto mimo, ker vem, da bom mogla zjutraj že pred 6sto vstat in it, in ko se bo Meta zbudila me ne bo. Sej vem, da bo oči, pa da ji ne bo nič hudega, samo vseeno sem ful žalostna. Zjutraj v postelji se imava res najboljš. Ona vse pokaže kaj zna, lupčka me, stiska se k meni, ful se smeji... ma zlata je!!! Smrk, smrk... Jancci, mislim, da nas je kar večina tukaj takih, ki se težko spopadamo z mislijo na skorajšnjo vrnitev v službo. Jaz se sicer vračam šele v začetku marca in sem ful vesela za to, čeprav bomo pač 2 meseca bolj na tesno z denarjem. Me pa kljub temu mal stisne, ko pomislim na to. Edino kar mi je fajn, je to, da imam do službe 5 minut z avtom in da bom večinoma doma tam okoli 13h-14h. Res, da sebo treba vračati nekajkrat na mesec tudi popoldne na govorilne, ampak to me ne skrbi. Varstvo- morda vrtec, se pa spopadam z mislijo o privat vrstavu s še dvema fantkoma. Bomo še mal razmislili. Je ap tako, da bo mož marca delal večinoma popoldne (tako sva se dogovorila) in bo mali v varstvu manj časa (4-5 urc). Soncek33 - pri meni je skoraj isto kot pri tebi. Doma bom do 1. marca in takrat začnem delat po 20ur na teden - samo še ne vem ali bom delala 4x po 5 ur, al pa 5x po 4 ure. Bolj se nagibam prvi varianti tako, da bom en dan imela fraj. Otroci so lahko do pol 2 oziroma 2 v vrtcu in bomo polovico dneva spet skupaj. Erik 1. februarja začne hodit v jasli. Najprej bomo imeli uvajanje ampak upam da bo en teden dovolj - tako je vsaj pri puncah bilo. Krtekxx - čas ful hitro beži... še posebej ko imaš tri otroke in je celi dan samo "pure action". Tako kot je sonček rekla, bodi ponosna na štirico!!!! kiara24 - super za gobeline. Jaz komaj da najdem čas za RR in za par strani knjige pred spanjem. Kosilo danes ful uspelo. Erik je lepo juhico popacal in koščke race popikal. Sam jih je v usta tiščal Zdaj že spi, punčki gledata Disneyevo risanko na super rtl.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 21:38:55
|
|
|
|
Ulla80
|
čer
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 27.11.2009 22:14:23
|
|
|
|
Jancci
|
Čer. Evo mene z večerje. Sem se tartufov napapcala. Sem pa tja mi ful sedejo...mmmmmmm. Sonček in Nea dobr mate vi tole spedenan. Jest pa vska dan v LJ, pa še ta KC je čist u K tam na drugem koncu, da se je treba čez center vozit. Krizica. Meta spi oblečena. Kaj sta delala še poizvedujem
|
spanje dojenčkanataly33Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?DA (
40%)
NE (
60%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!