|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
26.11.2009 21:40:58   
BIA79
Lenčina po mami :)

Evo Momacus...http://bibaleze.si/clanek/dojencek/video-varnost-otroskih-avtosedezev.html

Daj prebrat možu :) Tu piše da je življenska doba avtosedeža 5 let :):):):):)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
26.11.2009 21:46:56   
momacus
ha ah bom dala prebrat, ma to je 5 let uporabe valda, naš počiva že 6 let user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
26.11.2009 21:48:36   
BIA79
Vsak izgovor je dober za njih :) Grem še malo likat in potem "spat" :) Lep večer....

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
26.11.2009 21:50:15   
momacus
ma si ti pridna user posted image jaz pa grem dat sušit user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
27.11.2009 1:08:43   
gia15
...vi ste bolj zgodnje, kar se tiče perila (pranja, sušenja, likanja...). Moj sonček spi, moj možek tudi, jaz pa zlagam goro perila. Smo bile včeraj in danes pri moji mami in smo takoj "v zaostanku"!user posted image user posted image user posted image

Glede napotnice za alergotest pa bomo počakali do ponedeljka, ko gremo na pregled in po tretjo dozo cepiva, če se do takrat izpuščaji ne razširijo še kam drugam po telesu! Upam, da se bodo povlekli, danes po kopanju, ko sem jo namazala z ribjim mazilom je bilo boljše!

Bia: kdaj hodita ti in Klara na telovadbo?

In še enkrat: IMA KATERA IZKUŠNJE Z "GOSPO" ZA ČIŠČENJE?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
27.11.2009 10:02:25   
Anonimen
gia15 jaz sem imela do pretkratkem eno gospo, vendar sedaj ne hodi več k meni, ker je preobremenjena s službo. Je pa zelo pridna. Že njo sem dobila zelo težko, ker nobeden noče čistit za 5 €. Sva pa zmenjeni, ko delam kakšno generalko, da jo lahko takrat pokličem. Ko sem se pogovarjala z ostalimi glede tega čiščenja ne razumem kako lahko nabijajo cene tudi po 10 €/h in to s svojimi čistili? V redni službi lahko samo sanjam za tako urno postavko.

Včeraj smo prvič jedli polento. Ni mu bila všeč, vendar jo je vseeno pojedel, pa tudi nobene negativne reakcije ni bilo. Do sedaj sem opazila, da ima najraje cvetačo in rdečo peso.

Glede novega avtosedeža. Mi bomo še malo počakali, glede na to, da je lupina do 13 kg. Se nam še nikamor ne mudi. Tadei je star šele 6,5 meseca in se še ne počutim, da bi ga dajala v velik sedež kljub njegovih kilogramih in velikosti. Zaenkrat je še lupinica dovolj udobna. Prosim ne me šinfat, ker sem samo moje mnenje napisala. user posted image

(odgovor članu gia15)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
27.11.2009 10:13:25   
momacus
gia povej za reakcijo pred cepljenjem.

meni pa čisti ena fanj baba popolnoma zastonj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
27.11.2009 10:22:10   
Anonimen
Kdo, ti momacus?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
27.11.2009 10:24:06   
momacus
itak . jaz mam doma 6 mesečnika in 10 letnika, pa še moža in mi vseeno uspe porihtat hišo. ne morem reč nikoli, am vsaj zaenkrat ne bi prenesla da bi mi kdo pucal po hiši al pa likal ...vem vem sm čudna....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
27.11.2009 10:30:50   
Anonimen
Ne nisi čudna. Jaz imam v hiši mali živalski vrt ( 2 papigi, 2 morska prašička, 3 pse, 4 mačke, ribnik pred hišo in akvarij v hiši) in še podnajemnike, kateri so naučeni, da jim čistimo 1x na teden. Zato sem si jo med nosečnostjo nabavila, ker nisem zmogla vsega. Sem raje uživala tisti čas na vrtu in sadila pomodore in kumare. user posted image

(odgovor članu momacus)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
27.11.2009 10:32:24   
momacus
no jaz v hiši nimam živali, imam sicer 2 mački ma spita v kurilnici. podnajemniki pa si pucajo sami. in tudi jauser posted image z sem sadila pomidore, cukete, solato ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
27.11.2009 10:41:33   
BIA79
Gia žal si ne morem privoščit gospodinje...pa tudi ne poznam nobene. Meni je največja pomoč, da mi mama kaj zlika ali pa da mi pride čuvat Klaro da jaz počistim v miru. Vam moram priznat, da mi manjka čiščenje.Je pač trenutek, ko sem lahko sama s sabo hahaha (ko mi kdo čuva Klaro seveda, kar je redkost)

S Klaro sva v skupini ob 10.45. Ta mesec sva hodili 1x na teden. Nam noben urnik več ne ustreza, ker ob 9.30 ponavadi jemo, 10.30 pa spimo.  Sem jo hotela včeraj dat spat toliko prej, ma ni šans...je zaspala in se čez 10 min zbudila in jok in stok do 21...Bomo vidli kaj bo za december. Meni ful manjka telovadba...

Belen nas je zapustila...se je šla šetat po Ikei...s takim vremenom res ne preostane drugega.

Chiara, res vam Tadei stoji še v jajčku? Klara tudi stoji, sam ne prenese da ne vidi ven. Potem je odvisno tudi kakšen jajček imaš, naš je tak ozek, tako da jo moram vedno slečt, ko jo dam notri. V pajacu pa sploh ne stoji notri....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
27.11.2009 10:43:07   
Anonimen
pridna, pridna. Tudi pri nas so si in je bilo vse katastrofa počiščeno, zato se je že moja mama javila, da jim bo čistila in odkar moje mame ni več sem jaz prevzela njeno delo. Moram pa reči, da imam jaz v pomoč samo taščo in še to samo, da mi pazi Tadeička, ko jaz čistim po hiši in okoli nje. Imamo pa delavce in veš kakšni so moški pri čiščenju.

(odgovor članu momacus)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
27.11.2009 10:46:43   
Anonimen
BIA79 ja, mi imamo maxi cosi in kljub oblečeni bundici je komot. Zaenkrat. Našemu dam igrače pred nos in se zamoti. Se pa že od začetka rad vozi v avtu, tako da ko mu je dolgčas enostavno zaspi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
27.11.2009 11:10:24   
momacus
e ben chiara, kot ste jih razvaldli....tudi jaz bi se tako razvalda user posted image

bia jaz imam gašperja zadaj na sredini v jajčku od roemerja in sem kupla tisto ogledalo od safety first, tako da me vidi v vzvratnem ogledalu od avta in jaz vidim njega in ne teži, samo če je tema ni lih zadovoljen, ma mu prižgem lučko in sm mu kupla tisto igračo ki če jo rukneš se sveti, ne vem kako se kliče, ma majo v mercatorju, sparu....za dva šolda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
27.11.2009 11:20:01   
momacus
eko link za ogledalo http://www.lovecnacene.si/vzvratno-ogledalo-za-nadzor-otroka-safety-1-st/m/114286/

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
27.11.2009 12:24:19   
BIA79
Klara se tudi ne mara vozit v temi. Drugače ima žabico z ogledalom, bom pa pogledala še za to igračo, ki se sveti.

Momacus eno vprašanje...ma ti riževi kosmiči, ki jih daš ponavadi v mleko, ma se jih lahko uporabi tudi npr. za zgostit mineštro ali treba dat kaj drugega?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
27.11.2009 13:30:34   
momacus
BIA TE KOSMIČE , ČE SO SAMO KOSMIČI BREZ OKUSA (BANANA, JABOLKA...) DAŠ KAMOR HOČEŠ. JAZ JIH DAJEM V MLEKO KR SE HITRO STOPIJO, AL PA V KAKŠNO SADNO KAŠO RECIMO KO MU DAM KAKI IN JABOLKO JE PRECEJ TEKOČE PA DAM NOT KOSMIČE. ČE PA KUHAM ZELENJAVO AL SADJE PA SKUHAM TUDI RIŽ AL PA AJDO LA PA PROSO AL PA KORUZO. SAMO KORUZA JE SITNA KR IMA TAKO LUPINICO, DA JO JE POTREBNO ŠE ČEZ SITO DAT, NI DOVOLJ ZMIKSAT. joj zdaj sm vidla da pišem vse z velikimi. ma se mi ne da pisat še enkrat user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
27.11.2009 13:58:32   
BIA79
Belen že nazaj?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
27.11.2009 14:21:41   
Belen
eko mene Wb user posted image user posted image user posted image

glede na wreme (dež) nism wen mogla,smo šli past firbec w ikeo... 40min.in si tam.... ql.... kupla par prčkarij za stan. user posted image čepraw sm rekla da ne bom nič...tudi  to če ne bi kupla-ne bi blo panike...ah kajčem... ženska user posted image user posted image user posted image

končno sm dobila žličke-ne wem 8 kmadow za par ewrow za njih.... ploščate!!!!!!! ki pri nas so samo neke globoke in mi ne pridejo wpoštew za GH saj na začetku user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
27.11.2009 14:25:19   
momacus
o pohajačka user posted image ja vreme spet raztura ,tako da ni druge ku it špendavat user posted image ma kakšne žličke pa si vzela ? jaz mam od aVenta in so NAM super.

JOJ SKORAJ SM POZABLA, IMAMO PRVI ZOBEK user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
27.11.2009 14:33:31   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

o pohajačka user posted image ja vreme spet raztura ,tako da ni druge ku it špendavat user posted image ma kakšne žličke pa si vzela ? jaz mam od aVenta in so NAM super.

JOJ SKORAJ SM POZABLA, IMAMO PRVI ZOBEK user posted image

čestitke za zobek... user posted image user posted image user posted image

ja no od aventa so še nekako, ampak mam ene od tomee tepee al kaj je že....globoke katastrofa.....

te w ikei so super, čist plitke in malo izbočene na okroglo...ne wem kako opisat user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
27.11.2009 14:54:41   
momacus
HVALA ZA ČESTITKE user posted image žličke pa upam da jim bodo ustrezale user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
27.11.2009 15:03:01   
DannyS
Hoj.

momacus čestitke za zobka! user posted image

Jaz sem tudi že ko smo nakupovali med nosečnostjo v Ikei kupla žličke, krožničke, posodice: http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/50096905
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/30096906
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/90096908

Glede uporabe jajčkov jih menda priporočajo čim dlje, ker so menda najbolj varni... sem pa enkrat nekje prebrala, da ni priporočljivo dajat dojenčka notri oblečenega v pajacku oz. kombinezonu ali bundici, kao vem da je blo nekaj glede varnosti, pač ker ga pas ne more lepo zatisnit pa tudi ker se pol v avtu skuha in prepoti, zunaj pa je pol mraz.

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
27.11.2009 15:09:34   
DannyS
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/otroka-v-avtomobilu-slecite.html?page=1&order=ASC

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.