|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
25.11.2009 21:30:30   
Belen
hehe...bo bo štekal.... reči da če te saruška ustawi.... da ti da multo user posted image user posted image user posted image

ajde grem k mojmu možu se mal stisnit na kawč.... user posted image user posted image user posted image

user posted image nočko....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
25.11.2009 21:30:41   
momacus
maš tudi une brez g lutena, mleka in jajc isto od plasmon. so iz riža in koruze

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
25.11.2009 21:34:57   
Belen
wse mi je zbrisalo user posted image user posted image user posted image

ja OK sam jih ni blo ne v lekarni ne w DM.... user posted image user posted image zakaj piše od 4.mes dalje tej z glutenom???
moja frendica jih je dala,kr ni brala...sej ni nič wrjetno narobe...sam ne štekam pol zakaj ga kasneje priporočajo  user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
25.11.2009 21:44:51   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

o ptička selivka amaya user posted image

se bo kmalu selila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
25.11.2009 21:48:38   
amaya
Belen: ker naše jote od uvoznikov samo prevedejo...ni pa povsod po svetu, da je gluten šele po 6, 7m...vsaka država ima nekaj po svoje in nisi več pameten...sploh pa kravje mleko je tudi v apatmilu

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
25.11.2009 22:28:13   
gia15
A hodi katera s svojim(i) user posted image  na telovadbo k Maji na ogrlico (Kp)? Vaše mnenja in izkušnje?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
26.11.2009 9:25:16   
momacus
belen tako je kot je rekla amaya , glede glutena ni v vseh državah enako user posted image čeprav smo EU nimam pojma zakaj...tudi ko je bil Tjaš dojenček (10let nazaj) je blo rečeno nič glutena do dopolnjenega 6 meseca. ma sej ga itak ni treba kr lahko daš koruzo, riž, ajdo, proso, tako da se ne manjka nadomestkov. je pa res da je bolj komot piškot . jaz sem jih kupla v izoli v DM , mogoče so zmanjkali ??? si vprašala ?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
26.11.2009 9:26:56   
momacus
amaya boš nardila vselitveni žur ?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.11.2009 10:14:30   
BIA79
Biškoti: smo šli v familo pogledat (oz. moj je šel pogledat zato informacija ni verodostojna) baje sploh nimajo biškotov, kjer piše da so brez glutena. In seveda mi je kupil tiste brez jajc..Ne vem zakaj ne razume ko mu rečeš če ni teh biškotov ne kupit nič.

Belen...jaz se sploh nise "užalila" nad tvojo izjavo. Vsak ve kaj je za svojega otroka najboljše in zase. Če bi mi kaj pametovala, bi pa ti verjetno kaj rekla nazaj. Ti si povedala svoje mnenje in ga nisi vsiljevala tako da lahko zaključimo to štorjo in prosim komentiraj naprej :)

Zdaj pa grem, da ne zamudimo telovadbe.Gia..s Klaro hodimo na telovadbo. Moje izkušnje. Meni paše. Zdaj, ki se uvajamo na gosto hrano mi je sicer mal smotano, ker je vse tempirano, ampak po neprespanih nočeh paše se raztegnit. Klara pa ne vem...Ona kot ponavadi tam njuri :) Mi pa pomaga ful, ker je Klara v zaostanku z razvojem, da mi pokaže vaje in jih potem delava še doma...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
26.11.2009 10:21:34   
momacus
ej bia kaj pomeni da je v zaostanku z razvojem???

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
26.11.2009 14:03:44   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Belen...jaz se sploh nise "užalila" nad tvojo izjavo. Vsak ve kaj je za svojega otroka najboljše in zase. Če bi mi kaj pametovala, bi pa ti verjetno kaj rekla nazaj. Ti si povedala svoje mnenje in ga nisi vsiljevala tako da lahko zaključimo to štorjo in prosim komentiraj naprej :)

no sm kontenta,da si saj ti "bolj pametna" in štekala kar sm hotla poowedat...in w bistwu je bil wse skupaj en štos na začetku...sam pol se je drugače razvilo.... no kakorkoli, eni user posted image so raje doma, moji user posted image (na žalost) zunaj.... user posted image user posted image
OK ta debata je rešena user posted image user posted image

bia.... kaj ne obstajajo brez glutena??? user posted image in kaj si jih dala pol? te ki ti je kupu brez jajc? ben sej Klara jih lahko že je, ne? user posted image user posted image

momacus...nič ne zaostaja w razvoju....to je pa tisto ki wsi P imajo une njihowe tabele di m...in če ni po njihowi kriwulji je bala..... tipo komaj pri 6m te pošlje w RA??halooooooo... wsi otroci se drugače razvijajo.... wsak je (HB) različen.... zdej bo mogla w RA ko bo mela 8m.namesto da bi jo hercegowac prej poslala...kr ji je že takrat rekla da je "lene" sorte, oz.ma slabši mišični tonus? user posted image neki tazga bia,ne? user posted image zdej bo šla w RA uno jo bo dala pri 8-9mes na FTp, in mala se bo drla,kr je že prepozno!!!!!!!!!!! kr dela sama gibe....ki jih w RA ne bo hotla!!! tako je zdej moja frendica pri 8m  FTP in mala se non stop dere-.... user posted image user posted image
no sicer upam,da se Klara ne bo..... user posted image user posted image

uglawnem... mi wedno manj spimo čez dan...noč prespimo BP že neki časa od 19-7h.... wem wem se ne smem preweč hwalit.oz.njih kr se wse obrne.... aja pa mi čez dan spijo mejbi eno urco doma(tipo zdej) al pa w wozičku in to ne hkrati.... user posted image user posted image

grem pojest dokler ne bo alarma... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.11.2009 15:05:55   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

no sm kontenta,da si saj ti "bolj pametna" in štekala kar sm hotla poowedat...in w bistwu je bil wse skupaj en štos na začetku...sam pol se je drugače razvilo.... 

user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
26.11.2009 15:21:20   
gia15
Aha, bia ti torej hodiš na ogrlico na telovadbo; ob katerih dnevih pa (tor. ali/in čet. je možno, če se ne motim)? Je velika skupina?

Ima katera izkušnje z gospo za čičenje doma???

Mi smo totalno user posted image , moji nagajajo zobki in se dere skoraj cel dan/noč! Pa še neko alergijo je dobila, verjetno na meso iz juhice in verjetno na piščanca in na teletino, sem ji oboje samo enkrat poskusila dat (vsako posebej, da ne bo pomote) in je rada jedla, zdaj pa ima pikice/mozoljčke po obrazu in za ušeski in se praska...user posted image user posted image  Je bila katera s svojim user posted image  na alergo testu?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
26.11.2009 16:13:28   
momacus
ej gia ti si pa ko voditeljica kviza user posted image
mi smo bli na alergotestu na debelem rtiču in smo meli zelo močno reakcijo na jajce, zato ne smemo jajc od nobene ptic (raca, prepelica, kura...) in ne smemo kurjega-piščančjega mesa.

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
26.11.2009 16:27:29   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

ej gia ti si pa ko voditeljica kviza user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
26.11.2009 16:39:24   
gia15
Ej babe ne me hecat!!!user posted image user posted image

A za alergo test rabiš napotnico?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
26.11.2009 18:37:59   
BIA79
Belen, tiste brez glutena sem kupila v sparu v Kopru. Tiste brez jajc in z glutenom bodo počakali v omari še kakšen teden :)

Belen večje bodo pupe, manj ti bodo spale...Ni kaj se boš mogla navadit..Klara podnevi ne spi več kot pol ure (to je 2x max 3x na dan)

Kar se tiče razvoja Momacus ti je Belen napisala kar bi ti jaz...Ker je razvojna "zaprta" do januarja, bom pač ukrepala po svoje in bom šla na privat uro tam kjer hodim na telovadbo in bo. Klara ima "mehke" mišice (to mi je že Nataša na telovadbi povedala) in ima en kup napačnih gibov....

Gia.Po mojem če greš brez napotnice te bodo obravnavali kot samoplačnika,najbolje bo da pokličeš pediatra in se zmeniš za napotnico, če je potrebna. Sporoči kako bo...Jaz bom tudi poskusila z mesom, ma bom pozorna na kakšno reakcijo...

Kar se tiče telovadba, pa sta dve skupini. Ena ob 9.30, druga 10.45. Je 2x na teden, torek in četrtek. Lahko pa hodiš 1x na teden tudi če želiš. V skupini nas je največ 8, tako da pokliči, če je kaj placa. Tu pa tam kdo izpade. Še mi štrajkamo...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
26.11.2009 19:49:17   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: gia15

Ej babe ne me hecat!!!user posted image user posted image

A za alergo test rabiš napotnico?

ja sorry, ne bom se weč hecala...sm pozabla user posted image user posted image user posted image

glede napotnice pa nimam pojma in kako se naročiš...zaenkrat še ne rabmo tega user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
26.11.2009 20:33:50   
spetko
'čer punce..

kako ste?
jaz spet malo zabušavam..ampak smo zdej preboleli to 6.bolezen..pa nisem imela časa it sploh na wc a na tukaj gledat pa še manj..
pa še se psihično pripravljam ki grem delat čez en teden..tko da...user posted image user posted image

kaj kej novega pri vas..
kako čas leti...zdej ko gledam vaši malčki že počasi jejo vse...že pol leta imajo...jjaaoo..a spomnem se ko se je komaj odprl ta forumuser posted image

eno neumesno vprašanje..a se kej bojite te nove gripe?

lep večer še naprej

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
26.11.2009 20:55:05   
momacus
gia rabiš napotnico in potem ko jo imaš kličeš na rtič in te naročijo

bia ma kaj so to napačni gibi ? meso pa če daš zajčka ne fališ nič, gluten pa lahko po dopolnjenem 6. mesecu

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
26.11.2009 21:11:50   
BIA79
Klara ne zna past kravic. No sedaj se je stanje malo izboljšalo, ona namesto da se dvigne na rokice, je kot en avijonček. Ne vem če si predstavljaš...Rokice ima še vedno stisnjene, še ne sedi sama...in ima mehke mišice.... Mah bomo vidli. Mogoče rabi le čas.

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
26.11.2009 21:21:07   
momacus
glede pasenja ne rečem nič. ma sedet ima pa še čas, sej tudi gašper je še neroda in če ga dam sedet samega v stajici se zvrne. nisem pa razumela tisto o rokicah

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
26.11.2009 21:22:14   
momacus
http://www.babybook.si/razvoj-otroka/mejniki-otrokovega-razvoja

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/razvoj-dojencka-6-mesec.html

< Sporočilo je popravil momacus -- 26.11.2009 21:27:22 >

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
26.11.2009 21:29:27   
BIA79
Rokice oz. dlan ima vedno stisnjene v pesti...Tudi ko pase kravice se ne nasloni na prste. Ma počasi gre na boljše...sproti popravljamo pa je :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
26.11.2009 21:32:27   
momacus
a ma ben ben to valda ni taka stvar al aj ? ma lej vsak otrok ima svoj tempo , itak vsi zrasejo in je vse lepo in prav. pomisli koliko so se naši starši s tem obremenjevali in naši nototi sz našimi starši in tako nazaj....ne se sekirat je pač malo bolj komot gospodična user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.