![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 16:01:24
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus o la, pa smo ga jedli mesko , pa takoooooo fino je blo si ga zmiksala al???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 16:11:00
|
|
|
|
momacus
|
najprej fajn skuhala in zraven še zelenjavo in potem ful zmiksala. je tako odpiral usta in delal njam njam
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 17:14:30
|
|
|
|
DannyS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen ciao pupe, eko mene saruška....hehe.... js ne wem kje najdete (jo) tolko časa za bit na netu... ma hodite wi kej šetat??? bia??? (brez zamere) Belen, brez zamere, ampak to lih ni blo lepo za prebrat... mislim, da nobena med nami ne izstopa po temu, da je stalno oz. tolko časa na netu... pač pride kak dan, ko je ena več druga manj gor... glede šetanja pa je tako, vsaj pri meni,... kak dan se zna zgodit, da šetamo pol dneva ali cel dan, kak dan pa tudi nič... če bi bla stalno okoli, bi bla hiša še bolj v razsulu kot je...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 19:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
momacus vsak mi pove svojo verzijo, več ne vem koga naj poslušam, no bom izkušeno mamico. . kakšne vrste meska ste jedli? Tadei fuuuulll obožuje zajca. Danes smo začeli tudi s polento. BIA79 mi imamo že lep čas številko 4 plenice Pampers baby dry (so bile v akciji v Italiji) in se super obnesejo.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 19:22:29
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS IZVIRNO SPOROČILO: Belen ciao pupe, eko mene saruška....hehe.... js ne wem kje najdete (jo) tolko časa za bit na netu... ma hodite wi kej šetat??? bia??? (brez zamere) Belen, brez zamere, ampak to lih ni blo lepo za prebrat... mislim, da nobena med nami ne izstopa po temu, da je stalno oz. tolko časa na netu... pač pride kak dan, ko je ena več druga manj gor... glede šetanja pa je tako, vsaj pri meni,... kak dan se zna zgodit, da šetamo pol dneva ali cel dan, kak dan pa tudi nič... če bi bla stalno okoli, bi bla hiša še bolj v razsulu kot je... ja w redu...sej če kdo kej napiše, pa komu kej ne paše, pa takoj wsi surlo spustijo....sicer pa... je baje forum za powedat wsak swoje mnenje.... al se motim??? gledam pač po sebi (ker sm wsak dan zunaj) in wem da mam čas, zjutraj ko ustanem 5 min.pol smo itak do 13h zunaj...in do nekje 16h smo doma...in ko spijo mam pač čas, pol smo pa itak sped zunaj al pa me "zasedejo"...no očitno imam js weč dela,ker imam dwe.... ne wem pa kako je z enim pač sm opazla,da je bia zadnje dwa dni pač fulll pisala in če se člowek mal poheca...js sne wem,kaj je w tem narobe??? HB da pač ima tolko časa za net...js bi ga rada tudi imela -kaj da rečem?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 19:29:18
|
|
|
|
Belen
|
še nekaj: sedaj naprej bom uradna- kr če se člowek mal poheca je takoj baw baw...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 20:31:54
|
|
|
|
DannyS
|
Uffa, na zdej... si se užalila še ti:) Hec al ne, vidiš da so vse zginle zdej,... ki se te bojijo...:) Ne sej itak, da je forum za povedat svoje mnenje in jaz osebno nisem spustila surle... itak, da vsak gleda po sebi in smo si različni... jaz osebno za cel dan bit zunaj, ne vem kam bi se dala, al grem v Kp, al v Izolo al Portorož... če imamo npr. tatija s sabo al kako kolegico še nekako, ma sama booo...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 20:55:45
|
|
|
|
BIA79
|
Belen...če bi imela pupe kot so tvoje, bi bila vedno zunaj, ma kaj ki Klara več kot urco ne drži v vozičku. Še v jajčku ne mara več bit. Bo treba res kmalu avtosedež nabavit, ker ji gre na živce, ker ne vidi ven in se počuti "omejeno". In zdaj, ko je v vozičku v vreči je štala, bo treba na pajac it..Aja Belen...Klara tudi če je ves dan zunaj ne spi...porka...vedno smo neke izjeme Danes smo šli pa v Ikeo :) Mi je moj obljubil, ker ni hotel preoblečt Klare, ki se je na veliko pokakala :) Smo bli glih en giro, kupla par stvari pa je šlo sto eurov kot za šalo ...no vsaj večino daril sem kupila in končno dobila košarico za shranjevanje vrečk :) Momacus tudi jaz sem rekla da bomo začeli z mesom...čakam, ker imamo za dobit domače piščance, pa še zajčka domačega upam, da bom kje dobila...Sem še jaz štufa jest stalno to minestro. Jaz jo vedno naredim za 3 osebe :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 20:59:49
|
|
|
|
momacus
|
chiara itak vsak naredi tako kot sam misli da je prav a ne...tudi mi smo danes prvič jedli meso in to zajca, kr je alergičen an jajca in ne sme perutnine čujte babe , ma ne da se mi boste zdaj kregale in obešale surle ala šu, ma sej je vseeno kdo je koliko časa kjerkoli že je.... alo dejte si roke in amici come prima e piu di prima
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:00:30
|
|
|
|
DannyS
|
BIA79, Florijan je tudi odvisno od dneva,... če bi se vozli cel dan po makadamu z vozičkom, bi še nekako šlo... da ne govorimo o jajčku, lih včeraj je bil tak vik in krik... smo peljali mojega očeta na kontrolo v SB Izola in midva sva se tačas zgubljala po svoje in ker so v SB tako hitri smo čakali skoraj 3 ure. In pol za nazaj smo bli sitni in zaspani...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:01:27
|
|
|
|
amaya
|
Maxi Cosi Tobi: je boljši kot Priori...jaz ga imam. Pasovi so bolj trdni in ne ohlapni, pa neka fora zapenjanja in pritrjevanja avtosedeža...no...osebno: JAZ SEM FUL ZADOVOLJNA
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:02:52
|
|
|
|
momacus
|
ha ha bia dobro si ga zafrknila tega tvojega dragega tudi moj že že nekaj časa govori da bomo šli ma.....slabo kaže ben ben glede zajca pa je ok tudi tisti iz trgovine, kr zajec sam po sebi je zelo delikatna žival glede hrane , tako da mu ne moreš uvalit vsega , kot recimo kure ki jejo manđime in govedo da ne povemo kaj je....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:06:23
|
|
|
|
amaya
|
Kako pa drugače žene? U, jaz sem pa tudi cele dneve naokoli in verjemte mi, da bi bila raje tudi kakšen dan doma, pa mi ne rata, ker pač MORAM prit v Izolo...tako da... Bia: ti se ne sekiraj. Po mojem se preveč sekiraš kako pa kaj. Verjemi, da je Klara srečna in zadovoljna punčka, pa čeprav je mama kdaj pa kdaj jezna in utrujena...pa tudi če tašča briše tvojo pa nečaka z istim robcem..pa kaj...ne zapiraj jo v epruveto, naj je mivko, mravlje in vse kar leze spada zraven . To sem jaz kaj kmalu ugotovila, ker če ne bi se mi sfrkalo. Tvojega pa malo za uha povleči
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:11:19
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus...en dva tri in si tam...mi smo štartali ob 3 in smo se vrnili okoli 19.30...pa še to se je zavleklo, ker so imeli nekaj problemov na kasah...če greš samo firbev matrat prideš hitro ven iz Ikee :) Je pa fajn da je tako blizu sedaj..
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:14:33
|
|
|
|
momacus
|
o ptička selivka amaya
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:15:57
|
|
|
|
momacus
|
ja bia vem da je blizu, ma mojga moža spravit v trgovino....moremo it pogledat za nov kavč
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:16:59
|
|
|
|
Belen
|
bia oz.dannyS...js nismo non stop zunaj...sm zjutraj 3-4 ure in popoldan-1-2 uri.... sm od wsega začetka in si ne predsawljam da bi bila doma....mogoče sm jih "razwadila" kr če sm slučajno kak dan doma-oz.bi bla ne morem,kr hočejo wen in je edino tako mir..... tudi po naswetu moje P, kr je zunaj najbolje,zato pa do sedaj še niso ble bolane, ne wročine, ne prehlajene itd..... sicer pa ....WSAKA DELA PO SWOJE,ne? sej nema weze-js se ne užalim tako hitro tako da.... ni panike....sej bom še pisala, ampak komentirala ne bom sploh weč nobene waše izjawe...samo to....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:18:23
|
|
|
|
Belen
|
amaya hwala za odg.glede awtosedeža....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:20:51
|
|
|
|
momacus
|
ej belen si dobila avto
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:24:03
|
|
|
|
Belen
|
ne še... sredi decembra nekje.... ...ben sej bo šlo hitro.... kaj si se odločla za avtosedež??? ma nimaš ga ti še od Tjaša? al ni weč uporaben?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:25:20
|
|
|
|
momacus
|
alora ga prinese božiček ma imam ja od Tjaša, ma je star model
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:27:07
|
|
|
|
Belen
|
ja neki tazga.... sam ponawadi božiček ne zahtewa nič w zameno (plačilo ) ja ja star model ni weč dober-nič weč waren
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:28:39
|
|
|
|
momacus
|
ma kaj mi božičku vedno pustimo mleko in biškote ha ha ha e bravo vidiš ki smo se razumele star modela ni več varen e bravo samo ki moj mož to ne šteka
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.11.2009 21:28:57
|
|
|
|
Belen
|
aja momacus.... tej plasmon...al sm js slabo vidla al kaj... ma tej za 4.mes vsebujejo GLUTEN + MLEKO piše na škatli.... kaj je to kul???? a ni da je to po 6-7.mes???
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.