![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 10:38:26
|
|
|
|
BIA79
|
Danny, jaz upam, da mi bodo v službi dovoli skrajšan delovni čas...ne 4 ure, ampak 6 (drugače žal finančno ne pridemo skozi) vsaj za par mesecev. Klara (pod pogojem da dobimo vrtec) bi morala aprila v vrtec, tako da če hočem imeti kaj od poletja z njo, je 6 ur glih prav...ob 2 končas, greš po otroka v vrtec in ob 3 si doma...ob 5 pa na plaži...Ne vem, pa če mi bodo odobrili, čeprav po zakonu lahko tako delaš 3 leta se mi zdi... Gia jaz za Klaro uporabljam olivno olje. Že od samega začetka. Sem sicer prebrala da ga je bolje dodat potem ko je jed kuhana (tu seveda govorim o majhnih količinah) in zaenkrat ni problemov. Včasih ji zelenjavo tudi na maslu naredim (mi že jemo skuto in jogurte). Kar se tiče prehrane sem s Klaro poskusila tako, ob 6 dojenje, potem 9 sadje, 12 zelenjavna mineštra z dodatki (smo začeli z mesom) in potem dojenje...Ker Klara hodi relativno pozno spat (tam okoli 20.30) jo dojim recimo ob 15, potem ob 17...in okoli 19 ure ji dam flaško z hippovim mlekom + biškotek+2 žliči riževih kosmičev. Potem, ko to poje, se gremo kopat, preobleč...in preden zaspi se še podoji. Mleka ne spije vedno veliko v povprečju 100ml, ampak odkar je biškotek notri ji tekne. Ko vidi flašo se že veseli. Upam, pa da bom z dojenjem še nekaj časa nadaljevala, čeprav priznam mi je sedaj zoprno, če ne drugega da preživimo to zimo brez hujših obolenj. Tako vsaj pravi naša pediatrinja, da je z materim mlekom otrok zaščiten. Pancottina upam,da se kmalu pozdravite. Ni ga hujšega kot kadar so mali črvi bolani... Weledine izdelke imajo tako v Mullerju in DM. Nisem sigurna, ampak mislim da so v Mullerju najbolj poceni (ni preverjena informacija)... Belen, kdaj bomo zalili nov avto????? Ma kje je pa Momacus???
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 10:40:13
|
|
|
|
momacus
|
jutro in evo spet vreme od ben ben , mi smo ponoči pridelali še en zobek, tako da imamo zdaj celo dva glede GH mi imamo 2 obroka na da samo GH (ponavadi je eden sadni drugi zelenjavni z dodatkom ali riža ali ajde ali prosa in probali 0smo tudi mesko, ma ga moram it še kupit kr je zmanjkalo ) ponavadi mu dam tam okoli 11-12 in potem okoli 15-16 , drugače imamo še 3 včasih 2 obroka na mlečna( ko vstane in potem še enega okoli 18-19 in 23-24) pijemo ne popolnoma nič ma očitno dobi dovolj s hrano. 1X sem mu dala malo domačega olivnega olja v hrano in je blo vse OK. sojinega ne bom dajala kr je soja alergen. gia riž na mleku lahko skuhaš tako da pač skuhaš riž na vodi in dodaš adaptirano mleko. adapritanega mleka ne smeš kuhati tako kot navadnega ! kadar jaz skuham riž in ga dodam k hrani ga vedno zmiksam, se mi zdi še premajhen da bi pustila cele kose. aja in riž kupim rjavi nebrušeni riž- naj bi imel več v sebi glede kozmetike pa ne bom svetovala , kr mi se borimo proti dermatitisom. Lahko pa povem da imamo od avene kremo cicalfate za suho kožo in njihovo mleko za kopanje, pa ribje mazilo za suho kožo, za ritko navadno hladilno mazilo in kot negovalno kremo 30% aqua purificata v eucerolu( zmešajo v lekarni) belen se rezerviram za 1 giro ...ko bo lepo vreme da lahko gledam modro nebo
< Sporočilo je popravil momacus -- 30.11.2009 10:44:44 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 13:35:20
|
|
|
|
supernova2002
|
belen in bia jaz sem resno mislila da me ne zanima kakšen oz katere znamke bo sedež...jaz jo bom posedla v sedeže ko bom kupovala in bom pol vidla kaj in kako. če nam je usojena prometna...****t ga...tudi v najboljšem stolčku bi ga najebala... jaz sem se vozila brez sedeža, moj brat tudi...kolegi so imeli nek sedež ultrasuper iz anglije al amerike...kaj je že??? fak sem pozabila znamko...kao na testih super sedež...a ko so imeli nesrečo, so mogli bogi Jani vseeno amputirat nogo. pa naj izpadem glupa in neozaveščena...****t ga...jaz bom kupla lih da ne fasamo multe. vozimo trezno in lepo...če pa fasamo enega pijanega indijanca pa Bog pomagaj! mi mleko damo samo zjutraj in pred spanjem...in še to s piškotki noter. vse ostale obroke pa je gosto hrano. ful ima rada ribe, pa mandarine, pa breskve, pa jagode, pa mineštre, pa kakije...ma vse! :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 13:47:07
|
|
|
|
momacus
|
supernova ne zameri, ma takega razmišljanja pa res ne "razumem" in ne odobravam... vsekakor ne bi želela bit tvoj otrok. pa brez zamere, to je samo moje osebno mnenje !!!
< Sporočilo je popravil momacus -- 30.11.2009 13:48:26 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 13:55:00
|
|
|
|
DannyS
|
BIA79 jaz bom verjetno dala prošnjo za 5 ur, bomo vidli če mi odobrijo, tako ali tako imamo poleti bolj malo dela, pa po mojem bi moral bit šef še vesel... če pa ne bomo dobili vrtca pa sploh ne vem kaj bomo. Kaj veš mogoče v kakšnem deležu ti pol socialna plača za tiste ure, ko ne delaš? Ja po zakonu itak lahko marsikaj v tej naši Sloveniji, ma pol ko bi rad v praksi, se malo zakomplicira ponavadi... Joj, ne govori, to poletje itak zame skoraj ni obstajalo,... enkrat sem se kopala v maju in enkrat v septembru, tako da bo treba drugo leto maksimalno izkoristit. Drugače bom pa tudi jaz uporabljala olivno olje, sploh ker imamo domače. Se mi zdi brezveze komplicirat. momacus, čestitke še za drugi zobek. Ma je priden al ga mučijo zobki? IZVIRNO SPOROČILO: supernova2002 belen in bia jaz sem resno mislila da me ne zanima kakšen oz katere znamke bo sedež...jaz jo bom posedla v sedeže ko bom kupovala in bom pol vidla kaj in kako. če nam je usojena prometna...****t ga...tudi v najboljšem stolčku bi ga najebala... jaz sem se vozila brez sedeža, moj brat tudi...kolegi so imeli nek sedež ultrasuper iz anglije al amerike...kaj je že??? fak sem pozabila znamko...kao na testih super sedež...a ko so imeli nesrečo, so mogli bogi Jani vseeno amputirat nogo. pa naj izpadem glupa in neozaveščena...****t ga...jaz bom kupla lih da ne fasamo multe. vozimo trezno in lepo...če pa fasamo enega pijanega indijanca pa Bog pomagaj! Po eni strani se strinjam s tabo, če se ima kaj za zgodit se bo, ne glede na to če imaš najboljši avto in avtosedež. Včasih pa je blo itak marsikaj drugače... manj prometa, po mojem tudi kaj več kulture na cesti...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 14:05:14
|
|
|
|
supernova2002
|
momacus ne zamerim. sem vesela da poveš tvoje mnenje. najraje imam tiste ki imajo kaj proti :D ja pač čudno razmišljam. to kar je napisala dannyS je zadela v polno kar sem mislila povedat. tudi v debatah pri nosečnicah je bilo takrat en cel doktorat o vozičkih, ki jaz pač ne razumem čemu...itak na koncu kar je pomembno je le da ta voziček vozi, se fajn spravi v avto in da ti je všeč barva. in nisem pač tak tip ki hoče dat vse otroku. dala bom tolko kot rabi. več pa naj dajo drugi-none npr. materialno me ni nikoli privlačlo... pač ne kompliciram, se ne sekiram...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 15:38:06
|
|
|
|
nena30
|
se podpišem!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 16:45:06
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus čestitke za 2.zobek..pri nas ni še nič...se pa slinimo kot polži in grizemo vse naokoli... Ni stvar v kompliciranju...jaz bi se tudi drugače vprašala, če bi imeli slabši avtosedež kaj bi se zgodilo... Ne bom gledala na denar, ko bom kupovala avtosedež, ampak na kakovost,če pa dobim isto kakovost za polovico cene, temu pravite kompliciranje?...no mogoče...mene filozofija laisse faire, pustimo stvarem svoj tok, mi ni najbolj všeč... Poznam osebe, ki kupuje igrače otrokom v 99 shop trgovini..Kao itak otroci vse razbijejo...ampak kako lahko daš majhnemu otroku igračo, ki ne veš če je "zdrava", glede na to da tudi v BC prodajajo igrače, ki bi jih mogli vzet iz prodaje..ne vem...mogoče 100 otrokom ne bo nič, lahko bo pa enemu sprožilo kakšno reakcijo ali pojedel kakšen majhen del...ne vem, če sem glih zadela primerjavo... Dat otroku preveč, ampak toliko kot rabi...Se strinjam, ampak zakaj bi morali nonoti dajat več? Ni njihov otrok, je tvoj...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 18:37:12
|
|
|
|
teičy
|
ejla mamice! Končno sem našla čas da se vam malo posvetim. Pancottina ti si tudi tuki! superrrrr Alora glede kozmetike jaz uporabljam Mustelo in sem ful zadovoljna. Imamo tekoče milo,mleko za telo in šampon (čeprav nimamo lask ) Naše dojenje je šlo mimo . Moj mali sinček je najprej delal probleme za primit flašo potem pa ko je ugotovil kako lepo tam teče brez se mučit ni hotel več joške. niti za se pocrtat . Malo je blo hudo, kr jo je iz nenada zavrnil, ma če dobro pomislim raje tako kot da bi jo hotu do 2 let. Gia mi smo imeli probleme z mleki. Probala sm vse in edino ki je sprejel je od Milupe Milumil z okusom vanilije.(ga imajo samo v Mulerju). Moraš bit ful vstrajna.Mi smo rabli skoraj 1 mesec da se je navadu na boco.In še zdej zvečer jo spije ko napol spi.zjutraj pa ko je lačen itak da ni problema . Glede olja olivnega sm se jaz posvetovala v posvetovalnici in so rekli da mu ga lahko daš od vsega začetka v majhnih količinah seveda.in je med vsemi naštetimi najbolj zdravo . Kaj mi lahko katera svetuje kaj naj Liamu pripravim za večerjo? Vse mlečne kašice raznih okusov se mu gnjusijo. Ne vem kaj naj mu pripravim fajn nasitnega, da bo lepo spal . Belen si me pogrešala? kdaj prideš na testno vožnjo v Kampel, da vidimo lepotca? MAMICE STE ZA DA SE DOBIMO NA KAKŠNIH IGRALIH ALI KAVICI KO BOJO ZAČELA LEPA VREMENA?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 20:24:42
|
|
|
|
Belen
|
ciao pupe, mame, ženske.... torej gremo po wrsti: dannyS: alora ja moje pupe sicer jejo že dobr mesec GH....oz.sam sadje pa kašice pa riž ta brez okusa ki gostim zrawen.... štos je bl w tem,da smo komi zdej 1-2 tedna začeli zares....prej smo samo pokušawali...moja P je rekla s 5m,kr ipak smo nedonošeni in w real.imamo 3,5m....sam ne wem ke čentra s hrano ?! bia...zalijemo ga lahko kadar koli...najbolje en dan ko bo lepo wreme nekje na passegiati momacus.... ko bojo zwezde,ti sam pokliči teičy....ja bom pršla zdej en dan mimo...dej dej tolk stwari ima notri-kot super car...še malo bi sam vozu nič grem,ki pridejo frendi k meni gledat GF in da mal zalijemo awto.... papa
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.11.2009 20:50:13
|
|
|
|
momacus
|
supernova, iz lastnih izkušenj ti povem, da je dobro imet kvaliteten sedež. smo meli prometno ko je mel moj taprvi 5 let , zadel nas je en pijan in verjamem da če ne bi imeli sedeža ki smo ga imeli ne bi bil tamali brez praske ! recimo da je res da če maš za met nesrečo jo maš - recimo kr ne verjamem v usodo- ma če je stolček kvaliteten , ne bo otroku nič,oz dosti manj kot če je sedež za poki šoldi ...istega mnenja sem za avto. glede vozička pa ima pač vsak svoje muhe. meni je blo važno da lahko obračam smer vožnje, prtljažnik mam na srečo velik, tako da stoji not svašta in barva je bila tudi sekundarnega pomena. ne vidim pa smisla v tem da naj dajo nonoti več materialno ti pa nisi materialno usmerjena ??? bo ?!?! jaz ne pričakujem da bojo drugi "skrbeli" za mojega otroka, naj grejo raje z njim na sprehod, pobirat grozdje, jih naučijo peč biškote, vozit kolo.... bia ti dam popolnoma prav ko se čudiš tistim ki kupijo otrokom igrače iz 99cent shop....materiali in barve so popolnoma neprimerni za otroke. imam službene izkušnje z neustreznostjo proizvodov, še posebej za otroke in verjemite da je tega dosti !! preveč!!! belen čestitke in srečno in varno vožnjo z novim jeklenim konjičkom
< Sporočilo je popravil momacus -- 30.11.2009 20:51:04 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 9:20:12
|
|
|
|
nena30
|
hm, vroče tema!!! Mi Lisi nikoli ne kupujemo tvari, ki so kar nekaj...ala 99shop...Ji pa kupima manj in tisto kvalitetno. Vsaj jest mislimda je. Moja mama, se pravi Lisina nona, je pa za razvajanje in ji kupuje višek. Npr. če ima že 8 hlač ji bo ona kupila še 9 in 10te. Jest vem da jih nebi, ker se mi zdi da jih imamo dovolj..., če pa je ona pripravljena kupovat za svojo vnukico,pa naj. Smo veseli. Naša mat je vzgojiteljica in včasih tolko komplicera ...živčen zlom. Avtosedež bo pa kvaliteten sej gre za mojega otroka nikakor pa ne dam zanj več kot 200- 250eur, ker si enostavno ne moreva privoščit- že za tega šparamo! Sa mi pa full fržmaga, da mama od moža namenila Lisi niti ropotuljice, še popestvala je ni nikoli. To mi je pa res nizek udarec!! Ah, spet jamram.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 9:21:19
|
|
|
|
nena30
|
Aja Belen , srečno vožnjo!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 9:51:49
|
|
|
|
momacus
|
nena no glede tega kar kupujejo nonoti, tete...smo mi zmenjeni da preden kaj kupijo al vprašajo kaj rabimo al dajo dinarčke. se mi zdi boljše, kr konec koncev zakaj bi metali dnar stran , sej tudi njim ne rase na drevesu. glede posvečanja otroku pa imta moja otroka srečo, da imata pranono, mojo taščo ki je stara in je se dejansko obnaša ko nona, moje starše ki so še mladi in so nekje med nonoti in starši, pa sestrične ki bi mu lahklo ble mame , pa eno tetko ki mu je starejša teta in drugo teto in strica ki so nekje med starši in nonoti .... vsi jih majo ful radi in se jim posvečajo čustveno in materialno ( čokoladice ....) in na srečo ne zanemarjajo prvorojenega kr se zavedajo da "ne smejo" glede kvantitete/kvalitete. svoja otroka ne oblačim v draga oblačila kr jih al preraseta al uničita zaenkrat tavečji , dosti pa dam na kvalitetno obutev,hrano , toaletne pripomočke, varnost,šolsko torbo.. na srečo imam srečo, da jim lahko privoščim dosti in za to sem hvaležna
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 9:58:02
|
|
|
|
BIA79
|
Nena, saj v tem so bile naše debate, kako za cim manj denarja dobit čimboljši avtosedež. Sam poglej, mi gledamo sedež z isofixom (moj ne popusti pri tem), in v baby centru je 320 eurov, medtem ko, če ga naročim preko spleta v angliji mi s poštino pride 250 eurov (kar je tudi moja zgornja meja denarja, ki ga imam namen porabit za avtosedež). Jaz pač za vsako stvar delam tako...čim je dražja..pregledam ves splet in vse možne reklame, ker meni 100 eurov je veliko...nekaterim ne pomeni nič...pač nimamo vsi enako debele denarnice. Meni porodniška zmanjka tako hitro Na srečo so nam ob rojstvu Klare nekateri dali denar, ker sem vedela da nas čakajo še "veliki" nakupi in ji bomo s tem kupili avtosedež, drugače bi že kot ti zbirali denar. Zdaj smo se odločili pa da bomo kupili videokamero tako da nam terme drugi teden odpadejo...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 10:03:51
|
|
|
|
momacus
|
jutro bia kamero boste kupli. prav imaš , boljša "naložba" ,meni je tako lepo gledat filme ko je bil Tjaš še dojenček in tudi njemu je lepo ko se vidi kakšen črv je bil. pa tudi zdaj snemam Gašperja da bo imel za spomin včasih gledam filme ko sem bla jaz "majhna" , ma preden se lotim gledat so posneti na trak in brez glasu in moram postavit projektor....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 10:10:25
|
|
|
|
Belen
|
ciao pupe, eko mene ne boste werjele ob tej ur doma..... odkar so rojene,se mi je zgodilo to 1. moje pike so trenutno "motijo" z igralnim lokom...uffffffff 15minut mira..... me prow zanima kaj bomo delali do 13h do naslednje hrane in spanja??? wen ne moremo, na obisk se mi ne da hodit, po špežo nanka ne, kr w teh NC je kr dosti zdej kakih virusow,.... čepraw itak bomo mogli.... no sej js bi šla,sam mi raje odswetujejo.... ben po šežo bo treba kaj we delate ko ste po ure in ure doma,ko waši ne spijo????
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 10:30:47
|
|
|
|
momacus
|
ha ha ha belen maš srečo se dela vreme boš lahko šibnila vn , lahko pa se lotiš likat, pucat šipe, kuhat.... ne ne maš prav boljše it vn.
< Sporočilo je popravil momacus -- 1.12.2009 10:31:46 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 10:51:30
|
|
|
|
nena30
|
joj, nisem hotla bit neki žaljiva...upam da ni padla kaka zamera. Belen, moj črviček tud redko še spi. In zdaj ko smo več notri se igram z njo, pa pred ogledalom je rada in da se jo mečka po rokah. No to je pri tebi težko izvedljivo, ker maš 2. Ko pa kuham jo dam pa v bumbo- tam za 15mim vec itak noče bit not. Je pa Lisa tud rada v postlci. Hecno ampak je res. Včasih nerga in jo dam v postlo pa se pol pokaže, da hoče mal miru. in tamzna bit tud pol ure...pa ma monolog...uživa sama v svojem svetu. Očitno ji je zanimivo opazovat vse kar je okol kreveta ! Tanja00 ju3 nam sprehod ne uide, ker se že jasni!! Kaj praviš?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 10:54:01
|
|
|
|
nena30
|
Aja Bia, kamera je super naložba!! Mi mamo za 1x samo kamero na digitalcu, ampak razmišljamo, da bi nabavli orng.To so večni spomini.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 13:32:01
|
|
|
|
Belen
|
hehe bli zunaj..... očitno mi ni blo niti dans usojeno,da bi bla 1X (prwič) dopoldne doma..... sonček nas je razweselil po 2-3 tednih zdej sicer pike imajo popoldanski počitek...1-2 uri(i hope) in js si tačas kuham pašto z šalšo po dolgem času ena meni boljših jedi s fullllllll parmezana seweda..... kuhat....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.12.2009 18:05:03
|
|
|
|
DannyS
|
Hoj! IZVIRNO SPOROČILO: Belen hehe bli zunaj..... očitno mi ni blo niti dans usojeno,da bi bla 1X (prwič) dopoldne doma..... sonček nas je razweselil po 2-3 tednih Kaj pa v nedeljo, ni blo sončka v Izoli? V Kopru je bil... No tudi mi smo danes klatli malo več kot ponavadi, se vidi da je tati doma. Glede šoldov, tudi mi smo kar nekaj dobili ob rojstvu Florijana, samo tiste šolde nič ne tikamo, ker mu bomo odprli varčevalni račun ali kaj podobnega... troši večinoma mamica porodniško, za te stvari ki mu jih kupujemo...:) Z oblačili sem se hvala bogu malo umirila, ker vidim da če ima preveč stvari, nam nekaterih sploh ne uspe oblečt in jih že preraste. Tudi mi naredimo vsake tolko kak filmatin, ma z digitalcem, ki je kar dober... čeprav filmatini ful hitro zasedejo kartico. Aja gia15, ti ki si spraševala za sojino in repično olje, sem obe danes vidla v mercator centru v Kopru, sicer so na eni polici kjer so bolj kao bio izdelki, ne skupaj z drugimi olji... imajo pa tudi od Plasmona piškote brez glutena in jajc, če bo katera iskala. Drugače pa nam je neki zatrokiral pomivalni stroj . Si sploh ne predstavljam spet prat posode na roke, tako da upam da čimprej kaj rešimo.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.12.2009 8:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! DannyS jaz sem končno dokončala foto knjigo. Dala sem pa najbolj zanimive slikce vanjo. Vse ostale slike bom pa dala v navaden album. Dobili smo za darilo kar dva albuma in edino tako ju bom zapolnila. Odločila sem se, da za prvo Tadeievo leto naredim 2 fotoknjigi. Eno od rojstva do šestih mesecev, drugo pa od šestih mesecev pa do enega leta. Potem bom pa delala vsako leto eno. Kamera. Tudi midva se odločava za kamero, vendar bo še malo počakala, ker imamo veliko izdatkov v prihajajočih mesecih ( kar 2 registraciji in servisa naenkrat + avtosedež + stol za hranjenje). Se mi pa zdi zelo dobra investicija. Kar se varnosti in avtosedežev tiče. Vsak ima svojo pamet in mislim, da če je sposoben otroka narediti, je sposoben tudi misliti na posledice za vsako dejanje, ki ga naredijo. Moje mnenje je, da je po toči zvoniti prepozno in bolje preprečit kot zdravit. Potem se pa sprašujejo zakaj se je prav njim nesreča zgodila in zakaj niso naredili vse, da bi to preprečili. Vsakemu želim, da se nič hudega nikoli ne zgodi ne glede koliko poskrbi za varnost. Danes se gremo malo namakat v bazene. Sva z mojim tako okorna postala. Se vidi, da se letos nisva nič kopala v morju. Uživajte v čudovitem vremenu in upam, da bo še najmanj cel teden tako.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.12.2009 8:24:41
|
|
|
|
nena30
|
Dobro jutro!! no pa mamo orng sončka ze na vse zgodaj!!! Dane smo dopolnili 2m- že!! mi2 sva tud odprla varčevalni račun za malo in sem si kar na trajnik dala. Pri Lonu imajo lepe obresti!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.12.2009 9:11:33
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena30 Dobro jutro!! no pa mamo orng sončka ze na vse zgodaj!!! Dane smo dopolnili 2m- že!! mi2 sva tud odprla varčevalni račun za malo in sem si kar na trajnik dala. Pri Lonu imajo lepe obresti!! kdo je dopolnil 2m?????? nism štekala nič mogoče je še zgodaj... mi imamo tudi za Lijo in Našo trajnik za varčewalni račun...pa kar smo dobili (kar ni mama porabila) smo dali gor....hehe majo weč šoldow kot mi nič, lepo wreme, seweda js pičim wen na doooooolg sprehod.... papa
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.