RMRM
|
Ojla! Vidim da pridno čvekate , zdej pa tud men kar zmanjkuje časa za tale moj hobi . Je pri nas v službi ful bolanih in se tud mene nekaj prijemlje, že drugič. Prvič mi je uspelo da sem se pocajtala z vitaminčki, zdej pa ne vem. Je bolš, pa spet ni. Močno samo upam da na otroke ne prenesem. Zaenkrat je še vse ok. Naj tako ostane. Kleo, verjamem da si bla žalostna ko se je Tali ustrigla, samo pusti ji svobodo odločanja. Zdej je pa dovolj stara, da lahko s svojo glavo razmišlja. Povej česa striktno ne dovoliš (npr. barvanja s kakimi norimi barvami, trajne...... - govorim česar jaz ne bi pustila ) ostalo naj se pa sama odloč. Pri nas je blo isto. Je mela ful dolge lase, pol pa v enem 6. razredu pride z idejo da bi se čist nakratko postrigla. Sem ji nekajkrat rekla, da ne vem če ji bo pasal, bla, bla...., pol sem pa rekla naj se sama odloč, samo da slučajno ne bo kakega joka pol. V glavnem, bla je ko fantek, na začetku ji je blo super, samo je kmal rekla da bo spet dolge pustila. Men se zdi pomembno,da otroc kmal sami odločajo o določenih stvareh. oz. soodločajo.Jaz sem jim že ko sta bla čist majhna vedno dala na rapolago npr. 3 pare čevljev, ki so bli men sprejemljivi, pol sta pa sama odločila. Mi grejo lasje pokonc ko vidim pri moji sestri, kako svoji hčeri vsiljuje svoj okus, svoje mnenje Joj, spet klobasam.Sori Drgač ma pa Meri ful luštno mizico in klopco. Pa taka cukrica je . Pa Sofija tud . Je pa res ko en mali škratek. Mate0ja, super za dobro družbo v službi. Je res zakon delat v moški družbi. Jaz sem sedem let tko delala, božansko. No, sej mi zdej tud ni nič hudga. Je pa res zakon delat 4 ure. Ravno prav . Kot me je na začetku skrbel kako bo vse skup izpadlo,sem res ful pozitivno presenečena. So mi čist vse moje specifike ostale, le da mam izvedbenega dela minimalno. Moj škratek je pa tud čist zadovoljen v varstvu, edin popoldne ni drugega kot crklanje. Nya - sem ti poslala obljubljeno. Lunca, Slovenka - men je tud ful dobra kombinacija zelena in lila, čeprav teh barv nimam skup kombiniranih,mam pa lila eno steno v spalnici in zeleno v kuhni. Sam jaz imam večinoma po eno steno barvno, razen otroških sob. Pridem še mal okrog pogledat, če bo katera tuki, dons tko čakam na mojga da pride enkrat zvečer.