|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
25.11.2009 23:21:05   
Anonimen
Zdej grem pa spat, ker tolk megleno vidim, da je jojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
26.11.2009 8:52:03   
lunca144
user posted image user posted image user posted image sara,sara,sarauser posted image user posted image ,pa saj si lahko brez besed,kok ta tvoja mala obvlada,nadvlada tudi mojga triletnikauser posted image ,mi bo še nerodno ratalo,jaz sem bla včeraj hepi,ko je lun pokazal,na noge in rekel patkiuser posted image ..............glede ženitve,prav počakamo še par deset letuser posted image
kleo..........user posted image a,se spomniš,kako se je moj maj postrigel,ko sem bla noseča z lunom,kako sem popenila,tako,se v življenju nisem razjezila nanj,se še danes spomne in mi reče,a boš tako,jezna,kot si bla,takrat,ko sem se postriguuser posted image .........vem,ni mi všeč,moje dejanje,ampak ,ko pa zagledaš enga oskubljenca,se ti svet podre,no,pa ma spet dolge laske,so mu zrasli.Sej bo,bo pa kratkolasa,neki časa.Pa super,da si sosedu napela štreneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
26.11.2009 9:20:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Zdej grem pa spat, ker tolk megleno vidim, da je jojuser posted image

a ti tudi?Pri meni je tako ze par vecerovuser posted image
Sarauser posted image user posted image user posted image user posted image .Otroc se naucijo sami,brez da jim pribor v roke tiscimo,pa zraven strelamo z ocmi.pesmice-facka.Samo da ti povem,sama sem bila tudi zelo zgodnja z njimi.Sem se cist mini ze po hrvasko nekaj pela...takrat so bili taki komadi moderni,pa je mami samo te poslusala in tudi pela.Me je posnela na kasetouser posted image Ljubezen do pliskotov pa moja tudi goji.Obvezno morajo biti poleg pri spanju..pa vcasih v vozicku,pri jedi...user posted image

LUnca,saj se je meni Tali tudi kot majhna 3x sama postrigla.Me je prvic tudi tko vrglo..ne vem,ce se nisem zjokala.Samo halooo,saj ima 14let,pa se gre samauser posted image Se ze en cas pogovarjava,da bi se rada postrigla na rese,kot ena sosolka.Mi je pokazala slike...ampak sem ji povedala,da pri njej tako ne bo izpadlo,ker ima bolj tanke lase.Tele moderne najstniske frizure so meni sicer cist mim.In se gre gospodicna vseen vceraj-me ni bilo doma,posisat sama.Pa res je imela tooolk lepeuser posted image se kar sem zalostna.
Nc,grem mal spedenat bajto,pa Meri crkljat(se mi je sanjalo,da je ostala z ocijem v Slo.jaz sem sla v Nemcijo),pol pa se on pride,brez tamale...sem tolk jokala..)...
...se pisemo kasneje.

Aja polma,olaaaauser posted image
Za kaselj pa jaz se nisem expert,ampak jaz bi jo peljala k zdravniku,da dobi nekaj,ker ce zelo veliko kaslja,so boljsa zdravila,da je hitro bolje,ne pa,da se matra.Pa se pljuca trpijo in se slabsajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
26.11.2009 15:06:06   
lunca144
Da,nas malo dvignem gor proti nebuuser posted image user posted image ,tam,kjer je sonček,nad oblakeuser posted image user posted image user posted image .......................lep,dan še naprej punce.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
26.11.2009 15:10:01   
mate0ja
en lep dan vsem skupaj. Dons sm čist v oblakih poleg naših lepotcev sta prišla na sestank dva reeeeeeeeeeeeeesssssssss lepa. Ampak prav lepa. Sm bla skor ko najstinca. Juhu dotaknla sem se ga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In naši deci so čist užaljeni. Fantje pa res ne prenesejo konkurence.

Sama zajebancija že cel dan. Zdej je direktor pršu na idejo, da mi na deskotop njune slike nalima, da me ob živčnih dnevih odvrnejo od želje, da bi zapustila firmo user posted image user posted image .  Ampak na slikah zgledata ko planšarja user posted image . Sm rekla direktorčku, da bi blo že dost da on paradira pred mano in zdej ko pav hodi mimo moje pisalne mize. Že šestnajstkrat je šu sodelavca neki prašat. Kao. user posted image user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
26.11.2009 19:32:11   
lunca144
mateja......lepo,da si bila danes v oblakih,in da te je obsijal sonček,kar 16xuser posted image user posted image user posted image user posted image
.............in čveke kje ste?...............moje dva že spita,sedaj,pa mava še z majem skupno urico,potem,pa tudi on spat,in njegov slavni stavek zvečer:mami,a boš,kaj poleškala zdraven mene?user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
26.11.2009 20:01:07   
RMRM
Ojla!

Vidim da pridno čvekate user posted image user posted image user posted image , zdej pa tud men kar zmanjkuje časa za tale moj hobiuser posted image user posted image . Je pri nas v službi ful bolanih in se tud mene nekaj prijemlje, že drugič. Prvič mi je uspelo da sem se pocajtala z vitaminčki, zdej pa ne vem. Je bolš, pa spet ni. Močno samo upam da na otroke ne prenesem. Zaenkrat je še vse ok. Naj tako ostane.

Kleo, verjamem da si bla žalostna ko se je Tali ustrigla, samo pusti ji svobodo odločanja. Zdej je pa dovolj stara, da lahko s svojo glavo razmišlja. Povej česa striktno ne dovoliš (npr. barvanja s kakimi norimi barvami, trajne...... - govorim česar jaz ne bi pustila user posted image user posted image ) ostalo naj se pa sama odloč. Pri nas je blo isto. Je mela ful dolge lase, pol pa v enem 6. razredu pride z idejo da bi se čist nakratko postrigla. Sem ji nekajkrat rekla, da ne vem če ji bo pasal, bla, bla...., pol sem pa rekla naj se sama odloč, samo da slučajno ne bo kakega joka pol. V glavnem, bla je ko fantek, na začetku ji je blo super, samo je kmal rekla da bo spet dolge pustila.

Men se zdi pomembno,da otroc kmal sami odločajo o določenih stvareh. oz. soodločajo.Jaz sem jim že ko sta bla čist majhna vedno dala na rapolago npr. 3 pare čevljev, ki so bli men sprejemljivi, pol sta pa sama odločila. Mi grejo lasje pokonc ko vidim pri moji sestri, kako svoji hčeri vsiljuje svoj okus, svoje mnenje user posted image

Joj, spet klobasam.Soriuser posted image

Drgač ma pa Meri ful luštno mizico in klopco. Pa taka cukrica je user posted image user posted image user posted image . Pa Sofija tud user posted image user posted image user posted image . Je pa res ko en mali škratek.

Mate0ja, super za dobro družbo v službi. Je res zakon delat v moški družbi. Jaz sem sedem let tko delala, božansko. No, sej mi zdej tud ni nič hudga. Je pa res zakon delat 4 ure. Ravno prav user posted image . Kot me je na začetku skrbel kako bo vse skup izpadlo,sem res ful pozitivno presenečena. So mi čist vse moje specifike ostale, le da mam izvedbenega dela minimalno. Moj škratek je pa tud čist zadovoljen v varstvu, edin popoldne ni drugega kot crklanje.user posted image

Nya - sem ti poslala obljubljeno.

Lunca, Slovenka - men je tud ful dobra kombinacija zelena in lila, čeprav teh barv nimam skup kombiniranih,mam pa lila eno steno v spalnici in zeleno v kuhni. Sam jaz imam večinoma po eno steno barvno, razen otroških sob.

Pridem še mal okrog pogledat, če bo katera tuki, dons tko čakam na mojga user posted image da pride enkrat zvečer. 

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
26.11.2009 20:09:14   
Anonimen
cer

RMRM,saj ne vsiljujem tali svojo voljo,nic bat.Seveda ona odloca,v mejah normale.No,je sla k frizerju in ima zdaj moderno frizuro.Je vsa navdusena.Saj prav,itak ima vecinoma isto frizuro ze od majhnega.Samo,ko je imela pa tooolk lepe laseuser posted image user posted image Sem se ze pomirila.Trajna,pa barvanje-kaksno blont...ni sans.Oblaci se itak po svoje,ji pa seveda svetujem in cist vsega pa zut ne sme nase navlect...saj pravi,da sem brez okusa,ampak nazadnje pa vseen ugotovi,da sem imela pravuser posted image

Sem kar par ur zunaj,zdaj sem pa cist razstelana-bi rekla Matejauser posted image .
Mateja,ti kar uzivaj,pa oci si napasiuser posted image user posted image user posted image kolk ima ze tvoj telefon..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3933
26.11.2009 20:12:47   
RMRM
ojla, kleo. Super da je Tali zadovolna. Sm mogoče mal čudn napisalauser posted image . Sej je šlo men tud na jok ko je moj poleti Lukasa postrigel, k je mel take lepe kravžle. Sam je blo kr treba. Zdej ma pa spet tok las, da bi lahko repke delal user posted image user posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
26.11.2009 20:43:06   
Anonimen
Ne ne,saj vem kaj si hotla rectuser posted image
Grem zdaj pred tv,pa knjigo...noge mi bodo odpadle.Pa tako cudno...tale dojencek,ko me brca,oz.ko se premika..fuuul cuti.Prav neprijetno vcasih.se posebej ko hodim,me vcasih kar vrze.To se mi pri tavelkih2 ni dogajalo.Cist nor otrokuser posted image Sem pa cist raca...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
26.11.2009 22:18:07   
lonapo
Ojla bejbe, punce,MAMICE, žene...
Me je kr mal sram ker tolk dolg časa nisem bila na formumu, cca ene 100 strani. V glavnem delam, pospravljam, kuham, vozim mularijo k dohtarjem, na infekcijsko itd. Zdej mam že drugi teden bolniško. Njaprej mi je mali zbolu, imel crp-ja 165, pa mi niso znal povedat kaj mu je, verjetno vnetje ušes, dons mi je še večji zbolel- tudi vnetje ušes, polhn kufer mam baketrij, virusov, zdravnikov, vožnje od enega do drugega, skratka poln k.... vseh. Drugač pa, kako ste ve, a imamo kakšno novo mamico-poleg kleopatre, ki bo itaj kmalu rodila, kako pa MOjca kaj....
Se opravičujem, ker nisem na tekočem, se pa vsak dan spomin na Vas.

Lep pozdravček vsem.. Rada Vas imam.
Vaša Lonapo!user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
27.11.2009 9:09:40   
lunca144
Čao lonapo,super,da si se oglasila,in upam,da boš,kmalu prenehala s to turnejo okrog dohtarjev,verjamem,da imaš dovolj virusov in bakterij....bc,bc,bc,bc,stranuser posted image ............upam,da bo pomagalouser posted image .............naše nove mamice,jih je kar nekaj:kleopatra,anaj,mojca,slovenka,tweetik,a,sem še katero spustila?
.........pridi še kaj naokrog, ne sam mislit na nasuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
27.11.2009 9:12:14   
slovenka
ojla lonapo, seveda imamo še druge bodoče mamice - mene na primer user posted image

punce, včeraj sem bila na NS - se spomnim, da je pri Sofiji namerila 1,3 mm debeli sloj tekočine, zdaj je pa še manj - 0,9 mm - tako da mi je rekel, da je razmerje za DS več kot 1:5000. Potem pa je rekel, da sedaj delajo tudi dvojne presejalne teste, če bi želela, a ker sem v 14. tednu, se moram kar danes naročiti, stane pa 170 eur. KAj mi svetujete? Se vam zdi potrebno? Ker potem še zmeraj ni 100% test, ampak samo nekaj večja gotovost pri NS. Nisem kar takoj tam vedela povedati, a bi ali ne, sploh ker je vse ok. Dajte mi prosim svetovati. Samo štejejo samo nasveti tam do 15h, ker do takrat moram najkasneje poklicati... Bi ve šle še na ta test?

No, ampak sicer je vse ok, dojenček je velk 7,5 cm, pa videla sva z možem, kako se prijema za obraz z rokicami itd. No, kakšnega lulčka pa zdravnik ni hotel komentirati. Je rekel, da bomo to januarja pogledali. Sem namreč z njim zmenjena, da pridemo v Feldbach na ogled porodnišnice in bomo potem še 3D UZ naredili zgoraj in si ogledali kakšnega morebitnega lulčija...user posted image Čeprav, res nimam preferenc, moram reči...

S Sofijo dobiva obisk, tako da grem še malo pospravit user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
27.11.2009 9:47:23   
mate0ja
jutro, jest sm še kar mal pod vplivom včerajšnjega dne. user posted image user posted image user posted image Se pa veselim, da je danes petek in sm se že kar v štrtu odločla, da podelam samo najnujnejše user posted image user posted image

Moja malčica ima že prvo najboljšo prijateljico. Čist je navdušena nad eno punčko v vrtcu in tud vem zakaj je v ponedeljek in torek jokala zjutrej. Prva je pršla in Kiare še ni blo. To sem pogruntala, ker je blo včer vse ql, dons se je pa prpravlala, da bo jokala, ko je jo je pa zagledala je pa kar poskočila v igralnico user posted image user posted image

Nč niste ble preveč zgovorne včeraj. Upam, da ste zaposlene s prijetnimi stvarmi in ne s kakšnimi problemčki. Lonapo user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje sončke.

A loh še mal pojamram? Tašča ...user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
27.11.2009 9:52:53   
mate0ja
Slovenka ne obremenjuj se z dodatnimi preiskavami. To je moje mnenje. Če mene vprašaš je to samo njihov zaslužek in ker zadeva ni 100% boš še vedno razmišljala od tistih parih procentih možnosti, da bi blo kaj narobe. Poleg tega, pa če se prav spomnim, presejalni testi nosijo določeno tveganje za mamo in otročiča. Prepusti se veselemu pričakovanju in teh 170€ raje zapravi zase. 

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
27.11.2009 9:59:35   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Slovenka ne obremenjuj se z dodatnimi preiskavami. To je moje mnenje. Če mene vprašaš je to samo njihov zaslužek in ker zadeva ni 100% boš še vedno razmišljala od tistih parih procentih možnosti, da bi blo kaj narobe. Poleg tega, pa če se prav spomnim, presejalni testi nosijo določeno tveganje za mamo in otročiča. Prepusti se veselemu pričakovanju in teh 170€ raje zapravi zase. 

Se čist strinjam z matejo.Bi razmišljala o tem testu,če bi mela zelo slab rezultat iz ns,drugače pa ne.To je čisto odiranje user posted image in prestraševanje,mi je sploh čudno,da ti je ginekologinja to predlagala,glede na super rezultat ns.Aja user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za super duper zdravo detece,ki raste v tebiuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
27.11.2009 10:00:24   
lunca144
mateja,ja kva pa je s taščo?..............ti samo jamrejuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
27.11.2009 10:34:18   
mate0ja
joj lunca rajš me ne spodbujej. Verjetno nimaš časa niti vilje brati romana. En čudn tič je tale naša tašča. Izogiba se vseh in vsakogar, tako da sploh nimamo veliko stikov z njo. Takrat ko pa so, so bolj intenzivni. user posted image

Ko je mel moj rojstni dan ga baba niti poklicat ni mogla, poslala mu je eno čestitko, tisto na kateri je že vse napisano in se je treba samo podpisat. In še ta je prišla dan po njegovem RD. Baba pa živi sama cca 20 km od nas in njena edina obveznost je služba pa to je bil še vikend, tako da nikakor nima opravičila zakaj svojo rit ni mogla do nas pripeljat in svojega sina polubčkat.

No in ona ima te dni rojstni dan. In je hotla da bomo pa mi celo nedeljo pri njej zapravli. Japajeda. Že dva tedna imamo plane za ta vikend in sm mojmu rekla, da gremo danes na obisk in ji nesemo eno rožico, popijemo skupaj eno kavo in gremo domov. In je moj včer pršu z idejo da je ona boga sama in da smo ji vsaj tok dolžni, da nedeljo preživimo z njo, ker je boga tok osamljena. Pa sej se lahko pripelje k nam na obisk, vsak dan če hoče pa ji očitno ni v interesu, če je bla od rojstva tamale naprej točno štirikrat. In za piko na i se je pa spomnu, da z rožo ne bo zadovoljna, da "sej ve" da jo bomo samo z denarjem osrečli" user posted image user posted image user posted image . Prokleta baba požrta. Pa kje ste še vidl, da otroci staršem podarjajo denar. Še zase komej skup naberemo. Jest bom ob večerih delala dodatno delo zato, da nam ni treba gledat a bomo kupl poceni al dobro salamo on bi pa denar nosu naprej osebi, ki se briga za nas samo takrat ko ona kaj potrebuje. Sm mu dala možnost 2, da grem v čokoldanico in kupim ročno izdelane preline, pa pravi moj sej veš kaj bo rekla, da hujša, za rožo bo pa itak rekla, da bo crknla, ker nima časa skrbet zanjo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je izsek trenutne situacije
Zgodba za nazaj je še fffffffffuuuuuuuullllll dolga in komplicirana. Ima cca 200 delov ko mehiška nadaljevanka. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 27.11.2009 10:36:01 >

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
27.11.2009 10:55:25   
lunca144
o,mateja,si me nasmejalauser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
27.11.2009 11:03:30   
mate0ja
user posted image user posted image men pa ni smešno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
27.11.2009 11:06:41   
lunca144
user posted image user posted image ja,res sem se nasmejala,ker si prav v živo predstavljam to tvojo taščo,ki ni zadovoljna z ničemer,kar ona ne da iz rok,verjetno,kar ona da,je zlata vredno in vse naj,naj............kok,mi je to znanouser posted image user posted image ..............veš,kaj ,jaz bi vstrajala pri tvoji ideji,en prijeten obisk danes ali jutri,da ji čestitata,ji kupiš en šopek,ne rožice,jo je škoda,če ne bo skrbela zanjo,šopek,pa itak oveni,in namesto bombonjere,ki bi jo morala sama pojest,ji zanesi eno majhno tortico,ki jo boste pojedli skupaj,pa se ne bo zredila.Tvojmu pa kar povej,da tako,kot ona tebi,ti njej.Šopek,naj ji da pa tamala,ga bo mogoče bolj cenila.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
27.11.2009 11:08:55   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

user posted image user posted image men pa ni smešno user posted image user posted image user posted image

.........sory,sej vem,da ti ni smešno,ampak,če poznaš mojo zgodovino o tastu,bi vedela,zakaj sem se nasmejalauser posted image .............ne se sekirat,zaradi nje,sploh,če imaš tako malos tikov z njo,nasmej se in pojdi naprejuser posted image pa spomni se na včerajšnji dan,ko ti je tako dogajalo

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
27.11.2009 11:13:41   
mate0ja
lunca pros podbujaš me, da jamram na to temo user posted image user posted image . kako si vedla, da ona vse najboljš in prav naredi? Jo poznaš? A tud to veš, da je ona najbolj boga in največ bolezni ima in največ dela v službi in najboljše kuha in edino ona zna prave izdelke v trgovini izbrat pa samo ona ... ona... ona... Tega ni konanca ne kraja. Ona je tko super da nimam nobene družbe zaradi tega, nihče se ji ne more ob bok postavit. user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
27.11.2009 11:20:45   
mate0ja
sej sm še zmerej pod vplivom včerejšnjega dne. Lih direktor se je končno prikazal. Sam res dobr zgleda. Da me ne bo še zmešal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
27.11.2009 11:23:43   
lunca144
user posted image user posted image ja,jo poznam,samo,da je v moški preobleki,a se čudiš,da nima nikogar ob sebi,če pa nihče ni dovolj popolen zanjo,vsi se delajo prepametne zanjo,ona,pa tega valda ne bo poslušala,kako jo nekdo uči,stvari,ki sploh niso prav..................pozanam take,še predobro,se pa jih izogibam po dolgem in počes............lepo se mej še naprej,jaz moram it kuhat,ko mamo spet delavca,bo jutri končno končal fasado-jejjjjj.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......