|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
24.11.2009 21:46:05   
Anonimen
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
24.11.2009 21:51:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 24.11.2009 21:52:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
24.11.2009 21:58:59   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
24.11.2009 22:08:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca,moja,mojauser posted image

Ga nekaj sracka,noce spat...in to ze drugi dan.Sem jo spet hvalila,kako pridno zaspi,pa evouser posted image

Ja, jaz nič ne govorim to gor raje, ker se mi je parkrat zgodilo, da se je tisto potem takoj pokvarilo user posted image

Kleo, kaj tista grdoba je meni namenjena? user posted image

Zdaj počasi zaključujem z delom, sploh ni bilo tako težko, kot sem imela velik odpor do tega user posted image

Lahko noč!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
24.11.2009 22:27:16   
Anonimen
ja ce ga hoces,pol je zate Slovenkauser posted image

Fino,da si zaklucila,pridna.Pa dobro se naspiuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
24.11.2009 23:13:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
I, kake dolge laske ima Meri user posted image Kak lep čopek... Ja, lepo mizico si izbrala. Mi bomo tudi pozimi morali urediti mansardo - spalnico, dnevno (bolj igralnica bo zgornja dnevna), kopalnico in otroško sobo, ki je zelo velika, tako da bo treba veliko raznih zadev, da jo malo napolnimo... Drugače si otroško sobo zamišljam v kombinaciji vijolične in zelene - samo bo morala Nya to požegnat... user posted image

o, fajn je vedet, da me tkole ceniš - in ja, super ideja

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
25.11.2009 7:41:32   
slovenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moramo nekaj drugače zgoraj narediti, ker spodaj imamo vse v kombinaciji živo oranžne in zelo temno rjave, v garderobi je samo nekaj bordo rdeče, tako da zgoraj bo pa bolj vijolična, nekaj zelene... user posted image

Kleo, potem pa Sofija vzame Luna, hvala za prijaznost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
25.11.2009 8:12:59   
mate0ja
juuuuuuuuuuuuuuttttrrrrrrooooo,

dons nič kaj zaspano in polno energije. No to zase govorim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se kuha, deci so verjetno na poti. Ugotavljam, da je danes šele sreda in jutri šele četrtek, potem je šele petek. Še dvakrat bo treba rit iz pojstle ob nenormalni uri dvignt. Pol pa na morje user posted image user posted image user posted image .

Kaj berem, da vi svoje otroke že žente? A se je treba koj pobrigat, da bo še kej pamentnega ostal na terenu. Madonca vsaj tok bi lahko počakale, da si frajle lahko mal same snubce ogledajo. user posted image

Slovenka jest sm tud že napaljena na zeleno-vijolično sobico. Sam ne bo še tko kmal. Bp mogla par mesecev spat tko k se zagre, ker jest res nism za nočno vstajanje kaj šele sprehajanje po stanovanju. Sam a si vidla Kleo je čist na vijolčno navalila. Vijolčna miza pa voziček... Kaj pa je fora v resni Sofiji? A sm kej zamudila al pa mi nikakor ne potegne. Kakšna resna, otroc se morjo skos smejat user posted image Je pa luštna punca. Pa tak akademski pogled ima user posted image .

Kleo kaj pa teb dogaja, najprej dojenčke popaš pol pošasti pol smeške .... a so to hormoni?

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.11.2009 10:03:45   
slovenka
Ja, mene tudi skrbijo te mračne strani v Kleo user posted image user posted image user posted image

Mi bomo pa v mansardi naredili še eno spalnico, da ne bom hodila gor in dol ponoči, je zgoraj tudi 120 m2 in bomo potem to spalnico od naju imeli za goste, jo bomo preselili v eno manjšo sobo, v spalnici bo pa lahko otroška... Sva mislila sedaj v spodnji spalnici kaj drugega naredit, pa sem potem pomislila, kako pride prav, ko sva se včasih pri dojenčku zamenjala in je eden šel v dnevno spat - tako bo pa lahko šel v spodnjo spalnico. Tako da bo ostalo tako, kot je, spodaj še ena spalnica, zdaj bomo pa za par let, kakih 5 let, zgoraj vsi skupaj... da se otroci navadijo hoditi po stopnicah... drugače kak špancir gor in dol tudi pri nas ni praktičen za ponoči.

Uh, moram nazaj v predavalnico user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.11.2009 10:21:34   
mate0ja
da spet mal pojamram. Oh tej deci. Eden pride oziroma že kar prihaja ob 9:30 v službo, čeprav ob 16:30 ne duha ne sluha več o njem, drugi je podupliciral stroške projekta, ker je naredil slab načrt in so mu stvari čist ušle iz rok, direktorja nism vidla že tri dni, tko da se še na njega ne morm znest. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Edino naš Grego še drži povprečje v pisarni. Zdej pa letim na en sestanek. Z moškim seveda. Joj kok pogrešam žensko družbo. A je pol čudno da sem čist zapalila za RR??

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.11.2009 10:38:59   
Anonimen
morgen

kolk ste zaposlene,sami sestanke...no sej,jaz imam zdejle sestanek s sesalcem,pol z kopalnico..user posted image
Jaz pogresam vsakrsno druzbo,ni vazno kter spol...pa po moznosti odrasel,ne otrokuser posted image

Slovenka,jaz nisem cist stekala,kako boste uredili,kje bo kajuser posted image ...spalnico imate zdaj spodaj,pol bo ta za goste...vi boste sli pa vsi v mansardo.A je prav?
Mateja,tale tvoj direktor,je pa kar vecx odsoten....saj bo,vikend se blizauser posted image

Aja,lep soncek...jaz bi tudi spet mal menjalauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.11.2009 11:03:36   
lunca144
Dan,jaz mam,tud sestanek,s seslacem,pa s krpo,se morva neki dogovort,pisker me neki noče ubogat,prah,je pa tud zadnje čase neki čuden ratal,pa skoz tle visi,ga mam že poven kuferuser posted image user posted image
...........no,kaj smo potem zmenjene,lun,pa sofija-ok,ker do nemčije mi je res mal deleč,pa še slovenka,ma tko fajn veliko hišo,pa velik vrt,bi kar šlouser posted image user posted image
.......kombinacija zelene in vijolčne........ja fino,jaz jo mam v spalniciuser posted image
Kaj moram,pokomentirat,hvala za kavo,kleo,tiste slike so res mal hudeuser posted image slovenka,uživaj na predavanju,mateja na sestanku,naya,prid kej na okrog,ne sam en stavek napisatuser posted image .
Stanje pri nas nespremenjeno,za enkrat,še vedno samo šmrklasti,naj tako,ostane.Sedaj pa šibam na zasedanje,hišnega sveta,z vsemi pripomočki.............lepo se mejte,danes bo še sonček,tako,da lepo iskoristit,in peljite otroke ven,ker drug teden,bo baje sam deeeeeeeeeeeeežžžžžžžžžžuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.11.2009 12:29:40   
slovenka
mateja, a nisi ravno pred kratkim hvalila, kako je fajn s sodelavci? user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, ja, zdaj imava spalnico spodaj, potem jo bova pa za pet let imela še zgoraj, spodnja ostane za rezervo, ko se bova morala izmenično v miru naspati. Čez 5 let bova pa midva šla spet nazaj dol in bo mansarda cela otroška, tisto pohištvo v začasni spalnici pa bo dano v sobico za goste... Tako da v glavnem si prav razumela, samo ne čisto...

Kleo, lunca, fajn čistita... user posted image

Moje zadeve s študenti so se danes zelo zavlekle, ne bom mogla nič za sebe naredit. Sem mislila biti ob 9h fraj, zdaj pa je že pol enih user posted image Grem, pa pa

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
25.11.2009 12:52:59   
polma
user posted image user posted image user posted image , sem spet mislila, da sem zgubila denarnico-mislim, a se bo kidaj moje življenje znormaliziralo???
Tolk sem penasta, da sem prišla mal na RR po dobro energijo, jo že kradem vsaki malo user posted image .
in sem seveda takoj na eno vprašanje na otroški opremi odgovorila kratko in jedernato, mislim, ker res ne štekam, kako da folk ne uporablja google searcha in sprašujejuo ene in iste stvari..
Mah, nima veze, sem tolk jezna nase, ker stalno neki zgublam, iščem, bljak, nikoli ne bom normalna user posted image user posted image user posted image .

Pa drgać...???user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.11.2009 12:55:28   
polma
Aja...kak nasvet? Hči kašlja cele noči, se sliši kot bi na pločevinasto kanto tolkel-zračim stalno, pretoplo ni, mažem z materino dušico od JUsta- ne vem, vedno slabše je, se sploh ne umiri user posted image ...
Lunca????

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
25.11.2009 13:22:51   
lunca144
polma..........bom,kratka,ker mava pravkar kosilo,jaz prakticiram,če je produktiven kašelj,se pravi,da je v plučih sluz,sledeče,kot si napisala,mazanje z materino dušco,ogromne količine fiziološke raztopine v nos,potem dajem prašek za razkroj sluzi fluimukan,pa inhalacije s fiziološko,pa fajn dvigni vzglavje,aja pa na prsa prepražene kamilice.Če je pa suh kašelj,potem,pa kak sirup,ali pa smrekovi vršički-sirup.Upam,da sem ti kaj pomagala,pa ne se preveč sekirat,zaradi denarnice,jaz sem jo tud zadnjič,dala na avto in se z njim odpeljala,in mi je padla,neki na sredi poti,pa jo je na srečo nekdo našel,in mi jo prinesel domov,sem tud včasih zgubljena ko kura,ampak to zaradi živčkov.Tako,lepo se relaksiraj,jaz pa grem jest.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
25.11.2009 13:43:27   
mate0ja
pa sej sm dons enakega mnenja, da je super delat v moškem kolektivu. Vse spletke so ti prihranjene in hkrati ne padajo okol, če jim direkt poveš kar jim gre. So pa dnevi, ko jih morm vzgajt ko malega otroka (dobr da imam izkušnje od doma user posted image user posted image user posted image ), ker so malo manj dojemljivi za red in organizacijo. Na žalost sm deloma odgovorna tudi za njihovo delo in takoj ko jim pustim malo daljše vajeti pobezlajo. Kot mladi user posted image user posted image .

Polma naša je tudi na začetku kurilne sezone ponoči kašljala. Napadel jo je suh kašelj in kar ni nehala. Pa smo skos zračli in radiator v spalnici imamo zaprt.  Sm že parkart napisala, da sem zelo hvaležna mami, ki mi je priskrbela Eucasol sprej od Justa. Preden gre spat enkrat špricnem po zraku in to je to. Lahko pošpricaš tudi posteljnino ali ovratnik pižamice. Pri nas je delovalo. Nič več kašlja ponoči. 

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
25.11.2009 13:56:35   
slovenka
pupe, grem počasi domov...

glede denarnice - meni pa Sofija rada po njej natika in mi je zadnjič vse po spalnici razmetala, ok, poberem dokumente skupaj in dam v denarnico, potem pa enkrat na banki ugotovim, da nimam osebne, zadnjič pri ginekologinji pa še za zdravstveno kartico. Obakrat sem se nekak zmazala, ampak nekak si nisem šla uredit novih dokumentov, ker se mi je zdelo ,da nekje morajo biti, samo kje... in zadnjič vidim, da sofija dviguje tepih okrog francoske postelje in dobim idejo in gre vse okrog gledat in res najdem obe kartici. Jupija.... Zdaj me pa njena jeza, ko ji denarnico vzamem, ne gane več user posted image Gre pa sama v spalnico in rova po moji torbici, vse labele mi uniči, zdaj eno široko zapestnico rada nosi in take. Aj ti dete. Res boljše, da dobimo pubeca v drugo user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
25.11.2009 13:57:15   
slovenka
O, eucasol bi pa potem tudi jaz nabavila user posted image Sicer ni kakih večjih težav, pa vendar...

Lepo bodite babe žabe...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
25.11.2009 14:25:43   
mate0ja
Punce so pač punce. Sploh jih ni treba usmerjati v to, da se krasijo in mažejo. Moja zadnjič pride izza ovinka vsa kremasta po licih. Čist ponosna nase, ker se je namazala. Sploh mi ni blo jasno s katero kremo se je uspela namazat in kje jo je staknila saj so vse pospravljene na varmen vsaj 1,5 m od tal. Gledam po stanovanju in vidm, da si punčke tud namazane po licih in po riti user posted image user posted image . In v enem kotu najdem mojo kremo za obraz k se vedno nahaja v omarici v kopalnici nad lijakom. Pa pravi moj, da je ful težila da jo hoče met, pa ji je dal ker jo itak kao ne bo znala odpret. user posted image user posted image Ko da ne ve, da je že pri osmih mesecih naštudirala sistem, ko se je igrala s hladilno kremo med previjanjem. In zdej vsakič v kopalnici teži, da bi mela kremo, zato ker jo je enkrat že dobila in se splača probat, če je še kaka šansa.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
25.11.2009 21:42:30   
slovenka
user posted image user posted image user posted image Eh, mali vse obvladajo, ja... Pri nas sem pa jaz bolj popustljive sorte in če hoče kaj imeti, težko vztrajam, npr. pri telefonu itd. Moj je pa bolj nepopustljiv in ga ne gane jeza od male, jo bolj komandira user posted image Tako da ona že zdaj ve, kako so vloge, z atijom se nori, pa ati je hud in nepopustljiv, z mami se pa carta in pleše in previja....

Aja, sem se pohvalila - da mi je danes šef, ki mi zdaj v bistvu ni več šef, ker sem sama tudi napredovala, rekel, da ima novo asistentko za dela, ki jih meni več ne more dati in da je ona fajn, vendar mu ne vidi tako v glavo kot mu jaz user posted image Se mi je fajn zdelo user posted image

Grem danes že spat. user posted image Lepo spite!

< Sporočilo je popravil slovenka -- 25.11.2009 21:45:09 >

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
25.11.2009 21:56:33   
Anonimen

ne, lunca, ti kar našo izberi, ker Meri ti bo Luna v Germanijo odvlekla user posted image user posted image user posted image user posted image No, ampak ti imaš itak sinov na pretek user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak zdej je pa Sara zviselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober večer babeuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
25.11.2009 22:22:29   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

ne, lunca, ti kar našo izberi, ker Meri ti bo Luna v Germanijo odvlekla user posted image user posted image user posted image user posted image No, ampak ti imaš itak sinov na pretek user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak zdej je pa Sara zviselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober večer babeuser posted image

...........ne,ni zvisela,sem,k preveč že zna,je prezrela za našga,no mogoče bi se pa enej lahko mal zagrebel,sam,če ne boš šla na madžarskouser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
25.11.2009 23:04:16   
Anonimen
ola
kaksno zenitno posredovalnico se greste...moja fantov do 21leta sploh ne bo pogledala-pravi ociuser posted image

Sem pa slabe volje za znort.Tali si je sla sama pri usesih stirc lase...cist zafurala.Me je skoraj kap,ko sem vidla rezultat..se mi je kar malo sfuzlal.Zdaj sem rekla,da gre jutri takoj k frizerju,sama placa...bo vidla kaj bo ven prislo...OSKUBLJENA KURA.Pa tako lepe je ze imela..user posted image

Aja,pa soseda sem srecala..sem mu svoje povedala-no,je blo kar bolj glasno,da so se prisluskovalci slisali.Sem rekla,da drúgic klicem policijo.Se je pa kreten zgovarjal,da on je spal,zato ni slisal zbijanja...mislimuser posted image
Je imel vceraj-danes spet zur,ob pol polnoci se,pol sem bila pa do enih se v dnevni in takrat je bila ze user posted image tisina.

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3924
25.11.2009 23:16:43   
Anonimen
Lunca, sej za ožent je še čas.user posted image
Kleo, prav si nardila, da si mu povedala sosedu.user posted image

Naša miška pa od včeraj naprej čisto sama lepo je. user posted image Ne morem verjet kakšen preobrat je naredila z žlico.user posted image Tako precizno jo nese do ust,sej včasih kej pade dol, ampak se tako baše, čeprav ji morda niti ni dobro za jest.user posted image pa tisti njen mmm, finu jeuser posted image
Pa spet je bila pohvaljena v vrtcu, kako samo poje, zdej je že pesmica zima zima bela, mi se mamo radi, ni copatka, marko skače...ja, kar požira vse skupaj. Zaenkrat je glavna v skupini, ker edina tolk govori in nekak otroci čredno sledijo njej. Sem se kar topila danes v vrtcu od pohval.user posted image Edin praska pa še vednouser posted image pa tud to bo počasi minilo očitno, ker zdej se učijo, kako se crta dojenčke, igračke, pa kako se jih lubčka in boža....prav zanimivo mi je brat tisti naš zvezek,v katerega pišejo vzgojiteljice, kaj vse spoznavajo, počnejo...men se je pa še čudno zdelo kako je ona včeraj zaspala objeta z medvedkomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......