|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
28.11.2009 13:11:41   
mate0ja
dan. Evo mene dež me je prsilu, da sm pržgala računalnik.

Kosilo smo pojedli pospravli že tud, celo adventni večnki so narejeni, mala spi, moj v sližbi, jest pa tle user posted image user posted image

Slovenka, men je tud ful všeč pečenka z jabolki, sam mojmu ni. Ko sm jo prvič nardila se je paču pa reku, da tokrat mi ni ratal. Da sm mal sestavine zamešala in not vrgla sladkor namesto soli. user posted image

Obisk pri tašči je mimo. HB. Val da ni bla zadovoljna, še užaljena je bla, ker jo Tjaša ni hotla niti pogledat. Val da, če smo pa samo skos vrata stopli, pa ji je že začela težit, naj ji da dudo. In kdor ogroža njeno dudo je opravil. Pa še spala je v avtu in je rabla najprej k seb pridt, babi je pa kar rinla pa rinla vanjo. Ampak zdej je spet za nekaj časa mir.

Kaj počnete? Počivate po kosilu da vas ni?

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
28.11.2009 13:12:41   
mate0ja
pa jel mene no. Po tem ko sem včeraj eno stran skorej sama zapolnila danes že obračam novouser posted image user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
28.11.2009 15:05:48   
Anonimen
Slovenka,saj super za bolj spesl jedi.Daj napisi kako se pripravi,da se jaz probam.Ceprav bo od moza komentar po moje tak kot od Matejine slabse polovicauser posted image

Mateja,tasca pa uzaljena...kako to?Vazno,da orhideje nisi dobila v glavouser posted image

Kaj delamo...jaz pucam ze cel dan nekaj,pa vmes mal pocivam,pa mal na net pogledam.
Dons gremo po omaro.Upam,da bo kaj pametnega.Bi rada da pride komplet z previjalno,ce imajo.

Me je pa Meri zjezila.Spet noce jest,ne odpre ust,glavo cist nazaj obrne...za znortuser posted image .

Grem zdaj se v dnevni okna pomit...kolk je pa to BVuser posted image user posted image

papa

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 28.11.2009 15:07:49 >

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
28.11.2009 18:55:32   
slovenka
Ja, kaj vam pa dedi potem radi jejo? Ker jaz za sebe ne bi šla nikoli svinjske pečenke delat, je bilo to za mojega in je dobro...

Kleo, moram recept pretipkati, pa mi sedaj ni user posted image Bom drugič, ok? user posted image

Lep večer!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
28.11.2009 20:18:23   
Anonimen
Čer bejbike.

Jest sem ful žalostna, ker ima naša mala spet vnetje ušesuser posted image ...po pričakovanjih. To je 3 AB v 5 tednih,.user posted image v torek imamo kontrolo in bom zahtevala napotnico za naprej, homeopatsko gremo do ene dr., mi bo sestra zrihtala...jaz sem čist zgubljena. user posted image
Sem morala mal pojamrat, sem čist sesuta. In seveda to pride ravno na urgentni čas dela v zdr. domu.user posted image Še uro polovimo, ko je lekarna odprta.user posted image

Mateja, sem se tud jaz nasmejala tvojim postom.user posted image Drugače pa imam jaz zlato taščo,ker ko sem v službi, vse naredi za našo frajlo, jo pomerka, skuha ji kar ima rada...danes ko sem bla na šihtu jo je vse ona uštimala dopoldan. Sem srečna da jo imam. čeprav si velikokrat želim, da bi živeli vsaj 1 km stran...ne pa 10 metrov.user posted image ..v smislu, da imaš občutek, kot da si jim pod kontrolo non stop, pa ko jih srečaš na hodniku tisti filing,. da pridejo ravno takrat ven kot mi...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
28.11.2009 20:53:25   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je zate didlina,da se čim prej pocartate

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
28.11.2009 21:12:11   
Anonimen
Lunca hvala.user posted image Te pikepoke res potrebujemo. 

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
28.11.2009 21:35:52   
Anonimen
CER
Boga,boga,boga Saricauser posted image A jo fejst boli?Saj AB naj bi hitro prijel.Kaj sploh najvec povzroca vnetje usesk?Tali s tem ni imela problemov,ceprav sem se bala,ker se je zelo potila v glavo,je bila ponavadi zjutraj cist premocena.Je imela pa kolegicina tamala non stop vnetja,pa kolegica non stop v bolniski.Grozno.

Ja tvoja tasca je spodaj a ne?Kako vam je pa to uspelo?user posted image

Slovenka,ni problema,saj ne bom sla koj pect,niti jutri...kaksno sv.pecenko pa jaz v glavo dobim,al pa steno stempla,ce jo mozu postavim pred nos.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3983
28.11.2009 21:36:49   
Anonimen
Lunca sem te ze parx hotla pitat...warum imas ti tistole hudo cifro na nicku?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3984
28.11.2009 21:55:57   
slovenka
Aj, uboga Sara. Sigurno jo boli user posted image Pošiljam tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, Kleo, če tvoj ne mara svinjine, pa itak nima smisla pisati recepta, ali? user posted image Kaj ima pa potem tvoj rad? Mislim, me čudi za moškega... Mi sicer največ jemo perutnino, mojega silim z ribami, morski sadeži so obema ok, drugače pa ima moj zelo rad govedino in svinjino, samo slednjo res zelo redko delam. V glavnem to jemo na obisku pri starših - jaz naredim samo dobro tole z jabolki in pa še eno znam - ko se naredi premaz iz senfa in medu, zraven pa breskve in ananas ter z rižem se to je. To je tudi dobro. Saj vem, spet s sadjem user posted image No, pa kotlete ciganske tudi znam user posted image

Eh, pa ne bom dalje pisala, ko se mi Sarika smili, ko jo buba... Čimprej naj se pozdravi!

Jaz zdaj pišem svoj del za soavtorstvo druge knjige. Ona prejšnja je končana, čaka sklepe založbe... Ampak za nocoj sem fertik, se grem malo cartat... Detece pa spi.

Lepo spite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
28.11.2009 21:58:05   
Anonimen
Ne ne mara svinjine, ne sme je jest Slovenka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
28.11.2009 22:02:40   
Anonimen
Jah, naš otrok vsakič bolje prenaša tole bolečino v ušesih, ker danes se je v bistvu zbudila po 12 urnem spancu in začela jokat za znoret, se zvijat, vlečt za ušesa....baje vsakič bolj prenašaš bolečino, čeprav itak ni nič prijetno.user posted image

Slovenka, pridna si...itak,sej to veš.user posted image Pa kuhanje in te zadeve...jaz rabim že dopust za take specialitete.user posted image
Kleo, slučajno je naneslo za tole stanovanje, HB v centru in za tako ceno smo valda zagrabili...kdo je pa takrat mislil na to, kdo vse živi tam (tašča...). Sej se je itak pokazalo za pozitivo vse skupaj, čeprav so tisti pregovori o copatih in te fore. Mi se dobro razumemo. Sva le 10 let že skupaj. Prejšnjo soboto sva praznovala.user posted image

Moram it dat mali AB zdej, cel projekt jo zbudit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
28.11.2009 22:07:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ne ne mara svinjine, ne sme je jest Slovenka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti vesuser posted image

Slovenka,sem spregledala tisto pujso,sem mislila,da je kurauser posted image

Ti pa Didlina,obnovo pliiiiissss....me matra,me matrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
28.11.2009 22:16:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kaj pa ti vesuser posted image

Vem vem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3989
28.11.2009 22:17:32   
RMRM
Čeruser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
28.11.2009 22:40:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Čeruser posted image

Čer.

Kako ste kaj? Kako kaj mali šarmer?user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
28.11.2009 22:54:40   
Anonimen
No,ta je pa dobrauser posted image

Sem gledala super talent,zdaj pa spet mal na netuser posted image

RMRM,tebe sem hotla vprasat...kako da tvoj ze ob cetrtkih konca?Kaj je privat,al ima tako v redu placo,da mu znese?Ce je prevec osebno,al pa ne za javnost,kar preskociuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3992
28.11.2009 22:55:49   
Anonimen

RMRM,tebe sem hotla vprasat...kako da tvoj ze ob cetrtkih konca?Kaj je privat,al ima tako v redu placo,da mu znese?Ce je prevec osebno,al pa ne za javnost,kar preskociuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej izbrisana tema je prebrana, ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
28.11.2009 22:58:26   
Anonimen

Jaaa,ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
28.11.2009 23:03:37   
Anonimen
Ja, ma so tud linke zbrisal. Ostalo je sam njeno jamranje po fantu, če naj ga zapusti blablabla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3995
28.11.2009 23:23:06   
Anonimen
A res?Pol se je mogoce izpisala...no,saj je vseeno.
Grem na kavc,me vse boli.Ja,zdaj vam bom en mesec samo jamrala...moram nadoknadit,se za prejsnjicuser posted image

nocko

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 28.11.2009 23:24:05 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3996
28.11.2009 23:54:09   
Anonimen

Jaaa,ne?user posted image

???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3997
29.11.2009 0:30:46   
lunca144
naya................si,faca,prideš,in kaj pokomentiraš..........???????????????????????????user posted image user posted image user posted image
kleo...........144.......prej sem bla lunca14,ker sem se morala na novo registrirat,ker starega gesla nisem našlauser posted image ,tako,pa sem dodala samo eno številko,tako,da sem praktično ista,samo malo višja luncauser posted image
Moj je pa šel na badminton turnir,in ga še vedno niuser posted image ,pol jutri,bo pa ves polomljen,in bo hotel sam ležat,jaz pa spet sama za tamale...........ma,sem mal tečna,ko mam menzus............evo ga je prišel.............nočko vsem skupi

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
29.11.2009 11:09:59   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Čeruser posted image

Čer.

Kako ste kaj? Kako kaj mali šarmer?user posted image

Dobr, hvala. Pa vi? Vidim da ste spet na ABuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej mine.

Mi smo k sreči zdravi, upam da tko ostane. Moj mali šarmer pa še vedno šarmira vse naokroguser posted image user posted image . Je zadnjič dr. po diktafonu narekovala izvid in se je sred diktiranja začela smejat, je mogla prekint. Se ni in ni mogla nagledat njegovih očk, pol se ji je pa  še skoz smejčkal cukr moj mali.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
29.11.2009 11:12:28   
RMRM

user posted image user posted image user posted image  plača je kar ok, sam saj veš da ojrčkov ni nikol prevečuser posted image . Drgač pa en teden pride v četrtek zvečer, en teden pa v petek popoldne. Je kar ok, smo se navadl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......