lunca144
|
o,mateja-sonček,lepo,lepo,in kok,fajn skrbiš za svoje fante ,te majo verjetno fajn radi?In mislim,da ni ista miška,no vsaj upam,da ni,ker ena se je ponoči ujela v past,na žalost,tragično,je nisem mogla več rešit,tako,da upam,da jih ne bo več,ker so mi zelo simpatične,samo,ni mi pa fajn,da mi hodijo po hiši . anaj........oj,kje je rim,sem že pozabila ,ja fino,da si se umirila,da si našla svoj hobi,da delaš okraske,in da maš vse pripravljeno za ,a jakata si tud pripravla,nna prihod novega člana,ti,pa svetujem,da sebe malo psihično pripraviš,na to,da lahko jaka odreagira na malo bolj ljubosumno,lahko tudi agresivno,malo si preberi kak članek,da boš potem znala reagirat.Saj lahko da ga bo sprejel zelo lepo,to so sanje vsake mamice,samo donbro je ,če si pripravljen,tudi na tisto nevšečnost-ljubosumje. Moja noč,je bila danes spet katastrofa,najprej sem šla pozno spat,zaradi miške,potem,se je maj zbudil,čez kako uro,čez kako urco se je nekaj lun mal pojokal,pol spet mal zaspim,pa se ujame druga miška,pa spet dirkam naokrog,čez kako urco se je lun zbudil ker je bil lačen,grem spat in se zbudi mal pred peto in nihotel več spat,men pa se je mal