|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
23.11.2009 20:48:12   
lunca144
user posted image user posted image slovenka,se vidi,da pišeš knjigouser posted image user posted image ,lepo te je bratiuser posted image ..........glede daril,mamo podobno,nekaj malenkosti,drugače pa sadnje in sladkarije,zato imenujem december sladki december.Igrač majo itak preveč,ampak,kaka malenkost,da jim pričara te ledene može.
didlina...........sedaj veš,kaj smeš in česa ne smeš oblečiuser posted image ...........in ja ,jaz sem tud čist ponedeljkova,se mi ne da niiiiiiiiiiiičččččččččččččččččč
Danes sem se slišala z aleksandro in je patricija bolje,samo boga revica,je fasala še vodene kozeuser posted image in sedaj čaka,kdaj jih bosta dobila še jernej in lovro..................en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
23.11.2009 20:48:39   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
23.11.2009 23:02:21   
lunca144
user posted image user posted image spet sva mela akcijo,reševanje miške,ta je bla sedaj že tretja,in ta današnja je bila v najini spalnici,sem že dopoldne kupila mišolovko,jo nastavila v kuhinji,potem,pa sem letala s to rečjo po spalnici in ji sekala pot,tako,da sva ji čist stisnila pot,in je morala stopit na mišolovko,in se je ujela,na srečo,se je ujela samo malo za nogico,kok,je začela jokat,ko malo dete,jaz sem jo takoj,dala v škatlo in nesla ven,sprostila vzmet,in miška je odšla nazaj v svoj mišji svet.In naj vam povem,kako je bla lepa,pisano rjava,belo in siva,lepi uhelki,lepe okice,res tako lepe miške,nisem še videla,bi jo kar obdržala za svojo.In sedaj pa upam,da je bilo to zadnje reševanje miške,ker pasti so nastavljene.
.............user posted image user posted image kratka zgodbica za lahko nočuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
23.11.2009 23:09:31   
Anonimen
ojjj Lunca.Ti pa miskeuser posted image pa pridna,da si jo resila...me je kar streslo,ko si napisala kako je jokalauser posted image bogica...sem taka cmera postala zadnje case.VCERAJ SEM NEKAJ NA TV GLEDALA..ups...no,sem skoraj zacela histericno jokat.V glavnem,dobro da si misko spustila,sicer bi ble spet solzeuser posted image

Grem zdaj knjigo do konca prebrat....sem pozna,ker je sla tamala kasneje spat.

Slovenka,ti kar daj kako resno slikco od Sofije,da malo popravis skratovski vtisuser posted image Tale tvoja tamala mora biti pravi mali vragecuser posted image user posted image

Didlina,pol je sara menjala nocno petje s telovadbouser posted image

ASuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
24.11.2009 7:43:19   
anaj22
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image

Kako ste pridne mamice?
Upam da ste zdravi, če ne pa hitro nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se pozdravite

Sem samo na hitro preletela zdnji dve strani, da ml vidim o čem debata teče.

Didlina, nam je babi vse pižame predelala, je stopla dal stra in patente našila. Jaka pa ne more zaspati, če ga ne damo v žekelj, ga ponavadi kar sam prinese.

Miklavž pri nas nosi samo pri naših dveh, pri tašči in tastu je pa božiček. Jaz se včasih prov sprašujem kako naj babici in dedija mal zabremzam pri nakupih, tašča bi če bi lahko celo trgovino pokupla za Jaka. Moj oče tud pleše tko kot mu Jaka živžga. Uh kaj še bo, ko jih že sedaj okol prsta vrti.

Jaz mislim, da sem z genzdenjim zaklučla, sam še čakam da grem v rim. 

Sem pa po novem v polnem elemantu izdelave novoletnih okarskov, sem se odločila, da je letos čas za mal spremembe. No bomo vidl če mi do božiča sploh rata vse naredit, če ne bodo pa za drugo leto.

Lepo se imejte

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
24.11.2009 8:23:20   
mate0ja
Jutro. user posted image user posted image se kuha. Fantja počasi kapljajo.

Sm mislla, lih prašat, če so bolezni mimo pa berem, da si trenutno norice v igri. Pri nas smo to že skos dal user posted image user posted image user posted image . Še vedno zdravi, vendar zadnje dva dni joka ko jo pripeljem v vrtec user posted image user posted image . Po dveh mesecih jo je doletela kriza. user posted image user posted image

Anaj pridno božaj trebušček. Zadnjič sm na bibaleze en post prebrala, da naj bi tudi božanje spodbudilo porod.user posted image user posted image . Si že predstavljaš kako je tisto malo kepico v naročju držat?

Lunca, da ni to vedno ista miška? Ste jo udomačili?

Piždamice ima pa naša s stopali. Zaenkrat jo nič ne moti. Pa frotirke sm ji nabavla ravno zaradi tega ker je non stop odkrita.

Tile decemberski možje so pa pri nas mal izpod nadzora ušli. Smo že lansko leto govoril, da miklavž nosi sadje in kako sladkarijo, pa so na koncu čakale sanke pa ne vem kaj še, letos je pa moj oče sploh not padu. Kake probleme dela s tistim konjičkom. Ne vem kok štacun sta z mami že skos dala - eden je premajhen, drugi ima predebele noge, tretji je preveč plastičen, četrti nima usnjenega sedla.... Se že bojim, da mi bo na koncu živega prtresu. Zdej je najdu enga k ma nosilnost 100 kg. Me zanima zakaj je potrebna taka nosilnost.  Prababice so pa tud ene prababice. Vsaka po svoje jamra pa nej ma nekej od mene za spomin, sej ne vem če naslednje leto še bom ... user posted image user posted image Pa to poslušamo že vsaj ene dvajset let pa še so tle. user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
24.11.2009 9:34:32   
lunca144
user posted image user posted image o,mateja-sonček,lepo,lepo,in kok,fajn skrbiš za svoje fanteuser posted image user posted image ,te majo verjetno fajn radi?In mislim,da ni ista miška,no vsaj upam,da ni,ker ena se je ponoči ujela v past,na žalost,tragično,je nisem mogla več rešit,tako,da upam,da jih ne bo več,ker so mi zelo simpatične,samo,ni mi pa fajn,da mi hodijo po hišiuser posted image .
anaj........oj,kje je rim,sem že pozabilauser posted image user posted image ,ja fino,da si se umirila,da si našla svoj hobi,da delaš okraske,in da maš vse pripravljeno za user posted image ,a jakata si tud pripravla,nna prihod novega člana,ti,pa svetujem,da sebe malo psihično pripraviš,na to,da lahko jaka odreagira nauser posted image malo bolj ljubosumno,lahko tudi agresivno,malo si preberi kak članek,da boš potem znala reagirat.Saj lahko da ga bo sprejel zelo lepo,to so sanje vsake mamice,samo donbro je ,če si pripravljen,tudi na tisto nevšečnost-ljubosumje.
Moja noč,je bila danes spet katastrofa,najprej sem šla pozno spat,zaradi miške,potem,se je maj zbudil,čez kako uro,čez kako urco se je nekaj lun mal pojokal,pol spet mal zaspim,pa se ujame druga miška,pa spet dirkam naokrog,čez kako urco se je lun zbudil ker je bil lačen,grem spat in se zbudi mal pred peto in nihotel več spat,men pa se je maluser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
24.11.2009 10:03:46   
slovenka
joj, ja, strašno, kakšne romane pišem user posted image Bom zdaj čist na kratko - pa se boste bunile, kako sem izginila user posted image

Kleo, bom doma pogledala za slikice in jih prilepim - čeprav iskreno, je res težko našo resno najti user posted image Je tak škrat, ja. Sinoči mi je bila hecna, ko sem prišla iz francoščine in je tako priletela iz dnevne v predprostor, cela rdeča, kao da je ful zaposlena s peko kakšnega peciva, potem pa naredi krog po predsobi, pa nazaj v dnevno... ma ni pet sekund pri miru... me prav skrbi, da ne bo zdravnica na pregledu rekla, da je kaj shujšala. Saj je bila vedno živa, samo zdaj ima večje sposobnosti in lažje gor in dol...

Moram iti, sem v službi, ne smem biti na forumu user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
24.11.2009 10:19:36   
mate0ja
Lunca po moje moraš v akcijo pa najdt kje imajo te miške gnezdo, ker drugače se jih boš težko znebila. To čudo se kar množi in množi. Sploh še niso slišale za devet mesecev pa naslednji rod po tridesetih letihuser posted image user posted image user posted image

Slovenka -  naša tud dela kroge po prostorih. Če se le kaka stvar premakne v bajti more jit pogledat ampak isti trenutek je ne zanima več. Naša je shujšala, čeprav veliko je. Ima pa turbo mašino za to pa vemo, da je hudo požrešna. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
24.11.2009 13:47:29   
polma
Ljubbe žene in matere user posted image !!!!

Delam kot zamorc-ampak ar se mora, ni težko. Malo sem preletela nazaj, kaj ste se menle...

as-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lunca-ti pošiljam eno user posted image za tvoje miške...da bo naravna selekcija in se ne boš sekirala, ker joh moraš lovit..user posted image

anaj-si še v enem kosu...user posted image pridna, da delaš okraske, to je v bistvu sedeča oblika gnezdenja-lišpanje brlogauser posted image , uŽIVAJ!!!

kleo- mene  tvoje zgodbe o joku spravijo v jok...od smehauser posted image ..sespomim sebe-velika vreča homonov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slovenka-da vidmo, če res že znaš kaj francosko... Ca va?user posted image
didli-sara je faca, ki ji ni para user posted image ! user posted image user posted image user posted image za zdravje

mate0ja-za crknit, teli praziki, sem se nasmejala-kot bi o naši družini brala user posted image . Ampak  moja svakinja (jo bom spet mal pokritizirala, dovolte mi, no user posted image user posted image user posted image ), sploh ne dovoli da se kupuje tisto, kar ona noče. Moja boga starša je spet prikrajšala za vse veselje, in naročila naj kupita SAMO ene lesene domine user posted image user posted image user posted image ...je reku foter-p...., sam jih bom naredu, da bojo vsaj kaj vredneuser posted image user posted image user posted image .

No, po bolezih smo se spet spravli nazaj v šolo, vrtec, službo. Včeri sem bla v Deichmanu, je ena mala drobna punčka govorila kot dež. Pa vprašam in povejo, da ima 17m- ena mala Sarauser posted image ! Lušna za pojest, glavo manjša in pol lažja od našega Martina Krpana, ki je pa celo spregovoril in reče vsem in vsakomur MA-MA user posted image .

< Sporočilo je popravil polma -- 24.11.2009 13:51:31 >

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
24.11.2009 13:53:06   
polma
ah....šibam naprej...kdaj bom spet klepetala z vami user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
24.11.2009 13:58:00   
Anonimen
O Polma,daj veckrat pridi,me vedno nasmejis,mi ne gre nc na jokuser posted image

Pri nas nic novega...spim slabo,me ze kolki bolijo,stegna pecejo,tamala se zbuja,na wc tekam,pa zeja me muci...spat hodim ob enih..imamo dez...nc se mi ne dauser posted image ...evo,tamala se je zbudila...zgaga me pece skoooosssssuser posted image ....na rr nic pametnega...

mejte seuser posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
24.11.2009 14:40:47   
mate0ja
Uh sm se zdej nadelala. user posted image user posted image Sm naše drage fante organizacije učila. Verjetno brezuspešno. Smo na sestankiču ugotovil, da ostaja kup stvari nedokončanih. Zakaj? Ker si ne zapišejo stvari, ker ne težijo folku, če kaj potrebujejo ampak samo enkrat OBVESTIJO kaj bi meli čakajo, čakajo. Pa sej bi loh že po seb vidl, da je treba človeka večkrat spomnit, da si ga za nekej prosu user posted image user posted image user posted image . Ha, obstajajo tudi slabe stvari delav moškem koletivu.

Polma zdravo, večkrat prlet. Se boš večkrat nasmejala. user posted image Čas si moraš kar vzet user posted image user posted image user posted image .

Kleo ti si pa že čist razmonitrana. A boš zdržala do konca?? Jest ne rabim bit noseča za jokcanje. Za to poskrbi moj drugi dvojčekuser posted image user posted image . Dominantni je odločen, neomajen, skratka borec, drugi, sicer deluje bolj v senci, je pa jokav, neodločen, vedno se mu godi velika krivica, neskončno se mu smilijo junaki v filmih ...

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 24.11.2009 14:41:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
24.11.2009 16:07:33   
slovenka
teta Kleo, tukaj je resna Sofija samo za tebe (ene 3 mesece stare slike, ostalih ni nič resnih user posted image )

user posted image

user posted image

No, tale slika je stara 1 teden:

user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
24.11.2009 16:10:44   
slovenka
Zdaj pa hitro popravimo vtis user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
24.11.2009 16:27:03   
Anonimen
na prvi je ..HAHAHA,cist preresna,na zadnji paaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image standarduser posted image
...prav smesna je tamala res.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
24.11.2009 16:28:35   
Anonimen
takole mizico in stolcka sem tudi jaz ogledovala,pa se mi je zdelo malo bolj nestabilno,kot tole za kar smo se pol odlocili.Bom poslikala,pa se Meri s copkom vam pokazem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3892
24.11.2009 20:38:52   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

takole mizico in stolcka sem tudi jaz ogledovala,pa se mi je zdelo malo bolj nestabilno,kot tole za kar smo se pol odlocili.Bom poslikala,pa se Meri s copkom vam pokazem.

Kleo, ta stolček in miza nista pri nas doma, to je slika z obiska...

No, in druga in tretja slika sta pa "normalni"? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
24.11.2009 20:39:38   
slovenka
No, samo Kleo, to ko tako spači obraz Sofija, to dejansko zaradi fleša, sicer ni da ima ves čas tak izraz... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
24.11.2009 20:47:17   
Anonimen
Meri meni pomaga pospravljati kuhinjouser posted image user posted image
gremo v nabavo za material..

user posted image
haloooo,halooo...
user posted image
user posted image
Meri se navaja na dojencka...nic vec se ga ne boji:)
user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
24.11.2009 20:52:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kleo, ta stolček in miza nista pri nas doma, to je slika z obiska...

No, in druga in tretja slika sta pa "normalni"? user posted image

ja,druga in tretja sta "normalni"user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3896
24.11.2009 20:58:29   
slovenka
Uh, meni je pa normalno, da se zmeraj smejčka - ker sem jaz tudi taka. Tako da mi je nenavadno, da to ni običajno. user posted image No saj, najin ati pa je bolj resne sorte, vsaj tako za izven user posted image

I, kake dolge laske ima Meri user posted image Kak lep čopek... Ja, lepo mizico si izbrala. Mi bomo tudi pozimi morali urediti mansardo - spalnico, dnevno (bolj igralnica bo zgornja dnevna), kopalnico in otroško sobo, ki je zelo velika, tako da bo treba veliko raznih zadev, da jo malo napolnimo... Drugače si otroško sobo zamišljam v kombinaciji vijolične in zelene - samo bo morala Nya to požegnat... user posted image

Grem še malo delat user posted image Kako sovražim, ko moram zvečer še kaj delat, samo sedaj je nuja, kaj hočem... Če pa rada v ponedeljek dopoldne spim... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
24.11.2009 21:16:16   
lunca144
kleo in slovenka........pa,kako nas se sedaj odločim,katera je lepša?user posted image obe,sta taki cartici,luškani,sta ,ko dva piškotka,ena bolj luštna od drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bi mogla luna vprašat,katera je zanjegauser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
24.11.2009 21:35:45   
slovenka
ne, lunca, ti kar našo izberi, ker Meri ti bo Luna v Germanijo odvlekla user posted image user posted image user posted image user posted image No, ampak ti imaš itak sinov na pretek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
24.11.2009 21:37:48   
Anonimen
Lunca,moja,mojauser posted image

Ga nekaj sracka,noce spat...in to ze drugi dan.Sem jo spet hvalila,kako pridno zaspi,pa evouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......