Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:06:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 naš pa komot potem ob 18.30h zaspi, če je že pred tem ob 17h spal. ja, afnaj se zdaj ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:06:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer No ja...končno! Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:07:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem danes izvedela, da je en "motoristični" prijatelj samomor naredil. Ustrelil se je! sožalje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:07:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 naš pa komot potem ob 18.30h zaspi, če je že pred tem ob 17h spal. ja, afnaj se zdaj ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:07:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz bom mogoče do ponedeljka čisto obležala.... tak da ti si v torek na listi povabljencev, tak da imaš se do torka časa k sebi spravit v torek pa ne bom prišla ker v ponedeljek nisem povabljena. tak
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:07:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem danes izvedela, da je en "motoristični" prijatelj samomor naredil. Ustrelil se je! sožalje... Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:08:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelca - recesija je šparamo na msm-ih.Sori sem sem s tvojo drugo polovico menla S kom to? A z G.?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:08:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? čuj, nea vem. MČ vprašaj pa če pa si rekla da ti med tednom mogoče kdaj ne bi pasalo ob 18ih...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:08:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ok. čuj glede one aerobike. kaj pa ob sobotah dopoldne? bi ti imela čas? čuj, pa ja, pa to pa take.. pa kaj zaj - ja al ja? ja pa ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:08:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ker bi tasi pasalo med tednom bolj pozno, da pride T domov, da lahko Lijo pusti, meni pa bolj zgodaj, da lahko dam pol Klaro spat, ker si joške ne morem odmontirat. in potem sem predlagala da v soboto dopoldne. ker med tednom dopoldne ne bi šlo, ker nima nobena od naju kje otrok pustit, čez vikend bi pa mogoče šlo... kdo ve
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:08:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja! Kje pa je blo po TV! Hvala! na POPu so nekaj omenili..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:09:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem danes izvedela, da je en "motoristični" prijatelj samomor naredil. Ustrelil se je! grozno
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:09:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? čuj, nea vem. MČ vprašaj pa če pa si rekla da ti med tednom mogoče kdaj ne bi pasalo ob 18ih... pa ne, rekla sem da lahko, ker bom Lijo dala babici pa jo bo Tomaž pobral Lahko kamot. 1x / tedn pa bo že vzdržala tam tisto urco.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:09:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja! Kje pa je blo po TV! Hvala! na POPu so nekaj omenili.. aha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:09:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja! Kje pa je blo po TV! Hvala! na POPu so nekaj omenili.. pa pri Svetu tudi (sem slučajno ujela, ker ob takem cajtu ne gledam tvja, še manj pa Svet )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:10:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz bom mogoče do ponedeljka čisto obležala.... tak da ti si v torek na listi povabljencev, tak da imaš se do torka časa k sebi spravit v torek pa ne bom prišla ker v ponedeljek nisem povabljena. tak no, te pa pridi v sredo, če ti torek ne odgovarja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:10:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? čuj, nea vem. MČ vprašaj pa če pa si rekla da ti med tednom mogoče kdaj ne bi pasalo ob 18ih... pa ne, rekla sem da lahko, ker bom Lijo dala babici pa jo bo Tomaž pobral Lahko kamot. 1x / tedn pa bo že vzdržala tam tisto urco. Kam bosta to hodili?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:10:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
ups
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:10:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja! Kje pa je blo po TV! Hvala! na POPu so nekaj omenili.. pa pri Svetu tudi (sem slučajno ujela, ker ob takem cajtu ne gledam tvja, še manj pa Svet ) a ti voditelj ni všeč?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:11:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelca - recesija je šparamo na msm-ih.Sori sem sem s tvojo drugo polovico menla ha ha ha. a ona je moja druga polovica
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:11:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam bosta to hodili? tu pri Tušu sva se menli..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:11:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
Evo da malo pojamram.Sicer Persida vas gleda ampak ko jaz pridem tu gor je že vse tiho.Nimam več moči ,ponoči se kar naprej zbujamo,če ne en te drug.Smrkata kašljata se drgneta s tem gnojem ,pa še jemo ponoči ma ni da ni.Enostavno se ne grem več ker že stoje spim. In danes zvečer še ugotovim oziroma otipam odzgoraj š**** tak da vprašanje časa.Do tedaj pa upam da ne naredim samomora. Z eno besedo CRKJENAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Ja to sem se zdaj mogla zadret ,da mi je lažje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:12:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja! Kje pa je blo po TV! Hvala! na POPu so nekaj omenili.. pa pri Svetu tudi (sem slučajno ujela, ker ob takem cajtu ne gledam tvja, še manj pa Svet ) a ti voditelj ni všeč? a tudi...moram malo po netu pogledati, ker se že širijo čudne novice
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:12:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čebelca - recesija je šparamo na msm-ih.Sori sem sem s tvojo drugo polovico menla S kom to? A z G.? ne z N. po moje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:12:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Evo da malo pojamram.Sicer Persida vas gleda ampak ko jaz pridem tu gor je že vse tiho.Nimam več moči ,ponoči se kar naprej zbujamo,če ne en te drug.Smrkata kašljata se drgneta s tem gnojem ,pa še jemo ponoči ma ni da ni.Enostavno se ne grem več ker že stoje spim. In danes zvečer še ugotovim oziroma otipam odzgoraj š**** tak da vprašanje časa.Do tedaj pa upam da ne naredim samomora. Z eno besedo CRKJENAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Ja to sem se zdaj mogla zadret ,da mi je lažje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......