Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:55:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 dober večer ma ti kmeti so adijo jaz sem pa danes spet čist fuč ... me je nazeblo okoli jezera, drugače pa je bilo super šetkat a ne Lolita zdaj grem še pod tuš pol pa k moji pikici v posteljo da se čimprej ogreješ in spraviš k sebi! Lepo pančaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:56:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ok. čuj glede one aerobike. kaj pa ob sobotah dopoldne? bi ti imela čas? čuj, pa ja, pa to pa take..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:56:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 no, vidiš! Zazihrala ja, pa rada bi se ti oddolžila za zadnjič. Kdaj lahko pridem? Mislim ob kolkih? mi smo že od 6h auf, tak da si dobrodošla od 6h dalje Pa daj nehaj nooo.. Resno! Klasika..ob 09.30h! Pa samo midva z Valentinom prideva, okej! oki doki Tisto prej, da prideva sama, boš že ti določila, sem se hecala. Samo z drugimi MB se lahko drugi dan dobiš, okej. Da me ne bodo zraven gledale kak bom čokoladnega pila. Pa brez zamere mariborčanke, saj teden je dolg. jaz bom mogoče do ponedeljka čisto obležala.... tak da
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:57:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tisto prej, da prideva sama, boš že ti določila, sem se hecala. Samo z drugimi MB se lahko drugi dan dobiš, okej. Da me ne bodo zraven gledale kak bom čokoladnega pila. Pa brez zamere mariborčanke, saj teden je dolg. ponedeljek imam rezerviran samo za vaju, torek pa lahko Mb. pridejo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:58:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ok. čuj glede one aerobike. kaj pa ob sobotah dopoldne? bi ti imela čas? čuj, pa ja, pa to pa take.. kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:58:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 no, vidiš! Zazihrala ja, pa rada bi se ti oddolžila za zadnjič. Kdaj lahko pridem? Mislim ob kolkih? mi smo že od 6h auf, tak da si dobrodošla od 6h dalje Pa daj nehaj nooo.. Resno! Klasika..ob 09.30h! Pa samo midva z Valentinom prideva, okej! oki doki Tisto prej, da prideva sama, boš že ti določila, sem se hecala. Samo z drugimi MB se lahko drugi dan dobiš, okej. Da me ne bodo zraven gledale kak bom čokoladnega pila. Pa brez zamere mariborčanke, saj teden je dolg. jaz bom mogoče do ponedeljka čisto obležala.... tak da ni panike, ker ne smeš priti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:58:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jaz pa dam Tiano spat tudi ob 17h včasih tudi ob 17.30 še, pa mi potem čist lepo zaspi, mogoče jo res zanem 10 minut kasneje spravljat v posteljo ampak do 20h že spi tak kot v oni knjigi piše več kot spijo podnevi lepše spijo ponoči in pri naši to drži pr naši pa ne. Sem se enkrat tak veselila, ker je ful lepo spala čez dan, pa je bila ponoi na 2 uri auf. Pa itak se zbujamo 1x na noč..samo je razlika ali ob 00.17 ali pa 2h.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:59:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz bom mogoče do ponedeljka čisto obležala.... tak da ti si v torek na listi povabljencev, tak da imaš se do torka časa k sebi spravit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:00:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? čuj, nea vem. MČ vprašaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:00:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jaz pa dam Tiano spat tudi ob 17h včasih tudi ob 17.30 še, pa mi potem čist lepo zaspi, mogoče jo res zanem 10 minut kasneje spravljat v posteljo ampak do 20h že spi tak kot v oni knjigi piše več kot spijo podnevi lepše spijo ponoči in pri naši to drži pr naši pa ne. Sem se enkrat tak veselila, ker je ful lepo spala čez dan, pa je bila ponoi na 2 uri auf. Pa itak se zbujamo 1x na noč..samo je razlika ali ob 00.17 ali pa 2h. to pa zato, ker na RR čepiš! Če bi bla ob 21h že v postelji, te to ne bi motilo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:00:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaaaa, danes je bil celo ata zraven...sem bila jaz malo na off! Samo so0 nas po cca 30-ih minutah ven iz vode "vrgli", ker je bila kao premrzla voda...No, mi nismo šli, ker je V. vajen morja, ki je bilo kar bolj hladno, kot ta voda tam v bazenu. In ti? Lija? Je zaspala potem? ooo, to pa ni kuj tak, če ste imela ateja zraven Lija je zaspala toliko, da sem sir naribala in sem hotela se k njej vležt in je že bila AUF . In ni spala do 19h nič. No, nisem je pustila, da zaspi ob 17h ker pol bi zdaj večer bil , ko ona nebi spala. Ob 19h pa sva jo dala v posteljico in je takoj zaspala. Me zanima kako dolgo jaz pa dam Tiano spat tudi ob 17h včasih tudi ob 17.30 še, pa mi potem čist lepo zaspi, mogoče jo res zanem 10 minut kasneje spravljat v posteljo ampak do 20h že spi tak kot v oni knjigi piše več kot spijo podnevi lepše spijo ponoči in pri naši to drži pri nas načeloma tudi. samo če spi že čez dan tri ure, pol je ponavadi ne dajem več po 17. uri spat, ker pol pa se mi zdi da bi blo preveč.... mah saj človek včasih ne ve več, kaj bi naredil
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:01:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? čuj, nea vem. MČ vprašaj MČ- na raport!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:01:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz bom mogoče do ponedeljka čisto obležala.... tak da ti si v torek na listi povabljencev, tak da imaš se do torka časa k sebi spravit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:02:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 dober večer ma ti kmeti so adijo jaz sem pa danes spet čist fuč ... me je nazeblo okoli jezera, drugače pa je bilo super šetkat a ne Lolita zdaj grem še pod tuš pol pa k moji pikici v posteljo da se čimprej ogreješ in spraviš k sebi! Lepo pančaj. pa kaj je te spet pri kmetih? tepa lahko noč. pa upam da te tvoj pogreje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:02:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaaaa, danes je bil celo ata zraven...sem bila jaz malo na off! Samo so0 nas po cca 30-ih minutah ven iz vode "vrgli", ker je bila kao premrzla voda...No, mi nismo šli, ker je V. vajen morja, ki je bilo kar bolj hladno, kot ta voda tam v bazenu. In ti? Lija? Je zaspala potem? ooo, to pa ni kuj tak, če ste imela ateja zraven Lija je zaspala toliko, da sem sir naribala in sem hotela se k njej vležt in je že bila AUF . In ni spala do 19h nič. No, nisem je pustila, da zaspi ob 17h ker pol bi zdaj večer bil , ko ona nebi spala. Ob 19h pa sva jo dala v posteljico in je takoj zaspala. Me zanima kako dolgo jaz pa dam Tiano spat tudi ob 17h včasih tudi ob 17.30 še, pa mi potem čist lepo zaspi, mogoče jo res zanem 10 minut kasneje spravljat v posteljo ampak do 20h že spi tak kot v oni knjigi piše več kot spijo podnevi lepše spijo ponoči in pri naši to drži pri nas načeloma tudi. samo če spi že čez dan tri ure, pol je ponavadi ne dajem več po 17. uri spat, ker pol pa se mi zdi da bi blo preveč.... mah saj človek včasih ne ve več, kaj bi naredil naš pa komot potem ob 18.30h zaspi, če je že pred tem ob 17h spal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:03:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ok. čuj glede one aerobike. kaj pa ob sobotah dopoldne? bi ti imela čas? čuj, pa ja, pa to pa take.. pa kaj zaj - ja al ja?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:04:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem danes izvedela, da je en "motoristični" prijatelj samomor naredil. Ustrelil se je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:04:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 to pa zato, ker na RR čepiš! Če bi bla ob 21h že v postelji, te to ne bi motilo. ja, imaš prav ja. Samo sem samo z dobrimi osebami v kontaktu preko RR,tak da me ne moti da je polnoč hitro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:05:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem danes izvedela, da je en "motoristični" prijatelj samomor naredil. Ustrelil se je! pa ne ki tist vojak, kaj je bilo po TV. Drugače pa..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:05:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 to pa zato, ker na RR čepiš! Če bi bla ob 21h že v postelji, te to ne bi motilo. ja, imaš prav ja. Samo sem samo z dobrimi osebami v kontaktu preko RR,tak da me ne moti da je polnoč hitro Iiiiiiii!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:05:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ok. čuj glede one aerobike. kaj pa ob sobotah dopoldne? bi ti imela čas? čuj, pa ja, pa to pa take.. kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? ker bi tasi pasalo med tednom bolj pozno, da pride T domov, da lahko Lijo pusti, meni pa bolj zgodaj, da lahko dam pol Klaro spat, ker si joške ne morem odmontirat. in potem sem predlagala da v soboto dopoldne. ker med tednom dopoldne ne bi šlo, ker nima nobena od naju kje otrok pustit, čez vikend bi pa mogoče šlo... kdo ve
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:05:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem danes izvedela, da je en "motoristični" prijatelj samomor naredil. Ustrelil se je! pa ne ki tist vojak, kaj je bilo po TV. Drugače pa.. Ja! Kje pa je blo po TV! Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:05:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:06:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ok. čuj glede one aerobike. kaj pa ob sobotah dopoldne? bi ti imela čas? čuj, pa ja, pa to pa take.. kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah? ker bi tasi pasalo med tednom bolj pozno, da pride T domov, da lahko Lijo pusti, meni pa bolj zgodaj, da lahko dam pol Klaro spat, ker si joške ne morem odmontirat. in potem sem predlagala da v soboto dopoldne. ker med tednom dopoldne ne bi šlo, ker nima nobena od naju kje otrok pustit, čez vikend bi pa mogoče šlo... kdo ve aja..te pa nič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 21:06:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čebelca - recesija je šparamo na msm-ih.Sori sem sem s tvojo drugo polovico menla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......