Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:37:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- takoj na Gmail! že pa? Kaj jaz pa smrdim al kaj?! Pa daj nehaj no ...nekaj v zvezi s plavanjem, okej? Da ne bova tu smetili... Čuj, kaj v ponedeljek dopoldan lahko pridem na čokoladnega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:39:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dekline "zgoraj" ne berite tolko, pišite že!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:39:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj nehaj no ...nekaj v zvezi s plavanjem, okej? Da ne bova tu smetili... Čuj, kaj v ponedeljek dopoldan lahko pridem na čokoladnega? oki doki..te pa se kuj tam menita. JA, seveda da lahko prideš. Se boš zazihrala ha? Pravilno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:40:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem se francoske zdaj najedla.. Vau! Domače? Kake lušte mi delaš! Jaz pa sem spila šalco kakava in dva kosa pizze, ki mi je še od kosila ostala. Somačo, domačo ja. Vidiš, to bi vse lahko papcala, če bi včeraj prišla Sem nardila še tortilje zraven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:41:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem se francoske zdaj najedla.. Vau! Domače? Kake lušte mi delaš! Jaz pa sem spila šalco kakava in dva kosa pizze, ki mi je še od kosila ostala. Somačo, domačo ja. Vidiš, to bi vse lahko papcala, če bi včeraj prišla Sem nardila še tortilje zraven [/quote Pa daj nehaj..noooo! Res? Vau! Prava pojedina! Te pa jih še do ponedeljka shrani!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:42:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj nehaj no ...nekaj v zvezi s plavanjem, okej? Da ne bova tu smetili... Čuj, kaj v ponedeljek dopoldan lahko pridem na čokoladnega? oki doki..te pa se kuj tam menita. JA, seveda da lahko prideš. Se boš zazihrala ha? Pravilno! no, vidiš! Zazihrala ja, pa rada bi se ti oddolžila za zadnjič. Kdaj lahko pridem? Mislim ob kolkih?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 26.11.2009 20:44:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:44:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, si bila kaj v Mullerju te dni? Neee, zakaj? sem te hotela vpr. če si videla, če še imajo Plenice Activ Fit? Baje gredo iz prodaje Imajo še jih čeprav bolj malo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:44:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 no, vidiš! Zazihrala ja, pa rada bi se ti oddolžila za zadnjič. Kdaj lahko pridem? Mislim ob kolkih? mi smo že od 6h auf, tak da si dobrodošla od 6h dalje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:45:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kokica za plavanje. pa super da je še ati lahko šel enkat zraven tasa da boš s škornji še bolj dobra frača kot si že sataraš riž - jaz naredim čebula, paprika in paradajz na koščke in zdušeno pa potem gor riž, ki ga prej skuham. možno je tudi z jajčko - namesto riža.... ooo, hvala za recept. Bom to probala, sam nimam paprike. Bom jo jutri nabavila. Kako si ti, že kaj bolje? mami me malo razvaja - čajčke pa to mi kuha pa gre... pa ti? Lija pridno spančka po celodnevnem žuranju?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:45:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Imajo še jih čeprav bolj malo oooo, sida no, upam, da jih do sob. še kaj ostane
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:46:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mami me malo razvaja - čajčke pa to mi kuha pa gre... pa ti? Lija pridno spančka po celodnevnem žuranju? za mami... Lija spi ja,če pa pridno, pa ti jutri javim. Ok?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:47:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- takoj na Gmail! že pa? Kaj jaz pa smrdim al kaj?! pa jaz tebe nikoli ne vidim na gmailu za klepet grem te zdaj povabit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:47:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 no, vidiš! Zazihrala ja, pa rada bi se ti oddolžila za zadnjič. Kdaj lahko pridem? Mislim ob kolkih? mi smo že od 6h auf, tak da si dobrodošla od 6h dalje Pa daj nehaj nooo.. Resno! Klasika..ob 09.30h! Pa samo midva z Valentinom prideva, okej!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:48:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- takoj na Gmail! že pa? Kaj jaz pa smrdim al kaj?! pa jaz tebe nikoli ne vidim na gmailu za klepet grem te zdaj povabit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:48:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 no, vidiš! Zazihrala ja, pa rada bi se ti oddolžila za zadnjič. Kdaj lahko pridem? Mislim ob kolkih? mi smo že od 6h auf, tak da si dobrodošla od 6h dalje Pa daj nehaj nooo.. Resno! Klasika..ob 09.30h! Pa samo midva z Valentinom prideva, okej! oki doki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:48:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, si bila kaj v Mullerju te dni? Neee, zakaj? sem te hotela vpr. če si videla, če še imajo Plenice Activ Fit? Baje gredo iz prodaje Imajo še jih čeprav bolj malo o, ki se pa ti skrivaš? al se me izogibaš oz ignoriraš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:50:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, si bila kaj v Mullerju te dni? Neee, zakaj? sem te hotela vpr. če si videla, če še imajo Plenice Activ Fit? Baje gredo iz prodaje Imajo še jih čeprav bolj malo o, ki se pa ti skrivaš? al se me izogibaš oz ignoriraš mogoče te pa ona tudi ne vidi, jo moraš povabiti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:51:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 no, vidiš! Zazihrala ja, pa rada bi se ti oddolžila za zadnjič. Kdaj lahko pridem? Mislim ob kolkih? mi smo že od 6h auf, tak da si dobrodošla od 6h dalje Pa daj nehaj nooo.. Resno! Klasika..ob 09.30h! Pa samo midva z Valentinom prideva, okej! oki doki Tisto prej, da prideva sama, boš že ti določila, sem se hecala. Samo z drugimi MB se lahko drugi dan dobiš, okej. Da me ne bodo zraven gledale kak bom čokoladnega pila. Pa brez zamere mariborčanke, saj teden je dolg.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:51:56
|
|
|
|
trinity22
|
dober večer ma ti kmeti so adijo jaz sem pa danes spet čist fuč ... me je nazeblo okoli jezera, drugače pa je bilo super šetkat a ne Lolita zdaj grem še pod tuš pol pa k moji pikici v posteljo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:52:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mami me malo razvaja - čajčke pa to mi kuha pa gre... pa ti? Lija pridno spančka po celodnevnem žuranju? za mami... Lija spi ja,če pa pridno, pa ti jutri javim. Ok? ok. čuj glede one aerobike. kaj pa ob sobotah dopoldne? bi ti imela čas?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:53:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 dober večer ma ti kmeti so adijo jaz sem pa danes spet čist fuč ... me je nazeblo okoli jezera, drugače pa je bilo super šetkat a ne Lolita zdaj grem še pod tuš pol pa k moji pikici v posteljo Čer! Ti se le ogrej, da te ne bo več zeblo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:53:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, si bila kaj v Mullerju te dni? Neee, zakaj? sem te hotela vpr. če si videla, če še imajo Plenice Activ Fit? Baje gredo iz prodaje Imajo še jih čeprav bolj malo o, ki se pa ti skrivaš? al se me izogibaš oz ignoriraš mogoče te pa ona tudi ne vidi, jo moraš povabiti... midve se vidima na gmailu. sem pa mislila sms, da je zignorirala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:53:49
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaaaa, danes je bil celo ata zraven...sem bila jaz malo na off! Samo so0 nas po cca 30-ih minutah ven iz vode "vrgli", ker je bila kao premrzla voda...No, mi nismo šli, ker je V. vajen morja, ki je bilo kar bolj hladno, kot ta voda tam v bazenu. In ti? Lija? Je zaspala potem? ooo, to pa ni kuj tak, če ste imela ateja zraven Lija je zaspala toliko, da sem sir naribala in sem hotela se k njej vležt in je že bila AUF . In ni spala do 19h nič. No, nisem je pustila, da zaspi ob 17h ker pol bi zdaj večer bil , ko ona nebi spala. Ob 19h pa sva jo dala v posteljico in je takoj zaspala. Me zanima kako dolgo jaz pa dam Tiano spat tudi ob 17h včasih tudi ob 17.30 še, pa mi potem čist lepo zaspi, mogoče jo res zanem 10 minut kasneje spravljat v posteljo ampak do 20h že spi tak kot v oni knjigi piše več kot spijo podnevi lepše spijo ponoči in pri naši to drži
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:54:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, si bila kaj v Mullerju te dni? Neee, zakaj? sem te hotela vpr. če si videla, če še imajo Plenice Activ Fit? Baje gredo iz prodaje Imajo še jih čeprav bolj malo o, ki se pa ti skrivaš? al se me izogibaš oz ignoriraš mogoče te pa ona tudi ne vidi, jo moraš povabiti... midve se vidima na gmailu. sem pa mislila sms, da je zignorirala Psstttt!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 26.11.2009 20:54:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tisto prej, da prideva sama, boš že ti določila, sem se hecala. Samo z drugimi MB se lahko drugi dan dobiš, okej. Da me ne bodo zraven gledale kak bom čokoladnega pila. Pa brez zamere mariborčanke, saj teden je dolg. ponedeljek imam rezerviran samo za vaju, torek pa lahko Mb. pridejo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......