|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
26.11.2009 20:55:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

dober večer

ma ti kmeti so adijouser posted image user posted image
jaz sem pa danes spet čist fuč ... me je nazeblo okoli jezera, drugače pa je bilo super šetkat a ne Lolitauser posted image
zdaj grem še pod tuš pol pa k moji pikici v posteljouser posted image
user posted image user posted image da se čimprej ogreješ in spraviš k sebi!
Lepo pančaj. user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
26.11.2009 20:56:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ok. čuj glede one aerobike. kaj pa ob sobotah dopoldne? bi ti imela čas?

čuj, pa ja, pa to pa take..user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
26.11.2009 20:56:55   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

no, vidiš!user posted image

Zazihrala ja, pa rada bi se ti oddolžila za zadnjič. user posted image Kdaj lahko pridem? Mislim ob kolkih?
mi smo že od 6h auf, tak da si dobrodošla od 6h dalje user posted image

Pa daj nehaj nooo.. Resno! Klasika..ob 09.30h! Pa samo midva z Valentinom prideva, okej!

oki doki user posted image

Tisto prej, da prideva sama, boš že ti določila, sem se hecala. Samo z drugimi MB se lahko drugi dan dobiš, okej. Da me ne bodo zraven gledale kak bom čokoladnega pila. user posted image user posted image user posted image Pa brez zamere mariborčanke, saj teden je dolg.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom mogoče do ponedeljka čisto obležala.... tak da user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
26.11.2009 20:57:17   
KOKICA32

Tisto prej, da prideva sama, boš že ti določila, sem se hecala. Samo z drugimi MB se lahko drugi dan dobiš, okej. Da me ne bodo zraven gledale kak bom čokoladnega pila. user posted image user posted image user posted image Pa brez zamere mariborčanke, saj teden je dolg.user posted image user posted image user posted image

ponedeljek imam rezerviran samo za vaju, torek pa lahko Mb. pridejo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
26.11.2009 20:58:03   
KOKICA32

kaka aerobika to? Jaz bi tudi hodila..samo ZAKAJ ob sobotah?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
26.11.2009 20:58:41   
KOKICA32

no, vidiš!user posted image

Zazihrala ja, pa rada bi se ti oddolžila za zadnjič. user posted image Kdaj lahko pridem? Mislim ob kolkih?
mi smo že od 6h auf, tak da si dobrodošla od 6h dalje user posted image

Pa daj nehaj nooo.. Resno! Klasika..ob 09.30h! Pa samo midva z Valentinom prideva, okej!

oki doki user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom mogoče do ponedeljka čisto obležala.... tak da user posted image user posted image

ni panike, ker ne smeš priti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4306
26.11.2009 20:58:48   
tasa_m
jaz pa dam Tiano spat tudi ob 17h včasih tudi ob 17.30 še, pa mi potem čist lepo zaspi, mogoče jo res zanem 10 minut kasneje spravljat v posteljo ampak do 20h že spiuser posted image
tak kot v oni knjigi piše več kot spijo podnevi lepše spijo ponoči in pri naši to drži
pr naši pa ne. Sem se enkrat tak veselila, ker je ful lepo spala čez dan, pa je bila ponoi na 2 uri auf.
Pa itak se zbujamo 1x na noč..samo je razlika ali ob 00.17 ali pa 2h.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4307
26.11.2009 20:59:42   
tasa_m

ti si v torek na listi povabljencev, tak da imaš se do torka časa k sebi spravit user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4308
26.11.2009 21:00:07   
tasa_m

čuj, nea vem. MČ vprašaj user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
26.11.2009 21:00:33   
KOKICA32

jaz pa dam Tiano spat tudi ob 17h včasih tudi ob 17.30 še, pa mi potem čist lepo zaspi, mogoče jo res zanem 10 minut kasneje spravljat v posteljo ampak do 20h že spiuser posted image
tak kot v oni knjigi piše več kot spijo podnevi lepše spijo ponoči in pri naši to drži
pr naši pa ne. Sem se enkrat tak veselila, ker je ful lepo spala čez dan, pa je bila ponoi na 2 uri auf.
Pa itak se zbujamo 1x na noč..samo je razlika ali ob 00.17 ali pa 2h.user posted image

to pa zato, ker na RR čepiš! Če bi bla ob 21h že v postelji, te to ne bi motilo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
26.11.2009 21:00:40   
MalaČebelica

Jaaaa, danes je bil celo ata zraven...sem bila jaz malo na off! Samo so0 nas po cca 30-ih minutah ven iz vode "vrgli", ker je bila kao premrzla voda...No, mi nismo šli, ker je V. vajen morja, ki je bilo kar bolj hladno, kot ta voda tam v bazenu.

In ti? Lija? Je zaspala potem?

ooo, to pa ni kuj tak, če ste imela ateja zraven user posted image user posted image
Lija je zaspala toliko, da sem sir naribala in sem hotela se k njej vležt in je že bila AUF user posted image . In ni spala do 19h nič. No, nisem je pustila, da zaspi ob 17h ker pol bi zdaj večer bil user posted image , ko ona nebi spala. Ob 19h pa sva jo dala v posteljico in je takoj zaspala. Me zanima kako dolgo user posted image

pri nas načeloma tudi. samo če spi že čez dan tri ure, pol je ponavadi ne dajem več po 17. uri spat, ker pol pa se mi zdi da bi blo preveč.... mah saj človek včasih ne ve več, kaj bi naredil user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4311
26.11.2009 21:01:17   
KOKICA32

čuj, nea vem. MČ vprašaj user posted image

MČ- na raport! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
26.11.2009 21:01:41   
KOKICA32

ti si v torek na listi povabljencev, tak da imaš se do torka časa k sebi spravit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
26.11.2009 21:02:05   
MalaČebelica

dober večer

ma ti kmeti so adijouser posted image user posted image
jaz sem pa danes spet čist fuč ... me je nazeblo okoli jezera, drugače pa je bilo super šetkat a ne Lolitauser posted image
zdaj grem še pod tuš pol pa k moji pikici v posteljouser posted image
user posted image user posted image da se čimprej ogreješ in spraviš k sebi!
Lepo pančaj. user posted image

pa kaj je te spet pri kmetih?

tepa lahko noč. pa upam da te tvoj pogreje user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
26.11.2009 21:02:19   
KOKICA32

Jaaaa, danes je bil celo ata zraven...sem bila jaz malo na off! Samo so0 nas po cca 30-ih minutah ven iz vode "vrgli", ker je bila kao premrzla voda...No, mi nismo šli, ker je V. vajen morja, ki je bilo kar bolj hladno, kot ta voda tam v bazenu.

In ti? Lija? Je zaspala potem?

ooo, to pa ni kuj tak, če ste imela ateja zraven user posted image user posted image
Lija je zaspala toliko, da sem sir naribala in sem hotela se k njej vležt in je že bila AUF user posted image . In ni spala do 19h nič. No, nisem je pustila, da zaspi ob 17h ker pol bi zdaj večer bil user posted image , ko ona nebi spala. Ob 19h pa sva jo dala v posteljico in je takoj zaspala. Me zanima kako dolgo user posted image

pri nas načeloma tudi. samo če spi že čez dan tri ure, pol je ponavadi ne dajem več po 17. uri spat, ker pol pa se mi zdi da bi blo preveč.... mah saj človek včasih ne ve več, kaj bi naredil user posted image user posted image user posted image

naš pa komot potem ob 18.30h zaspi, če je že pred tem ob 17h spal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4315
26.11.2009 21:03:35   
MalaČebelica

pa kaj zaj - ja al ja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
26.11.2009 21:04:26   
KOKICA32
Sem danes izvedela, da je en "motoristični" prijatelj samomor naredil. Ustrelil se je! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
26.11.2009 21:04:27   
tasa_m
to pa zato, ker na RR čepiš! Če bi bla ob 21h že v postelji, te to ne bi motilo. user posted image

ja, imaš prav ja.
Samo sem samo z dobrimi osebami v kontaktu preko RR,tak da me ne moti da je polnoč hitro user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
26.11.2009 21:05:03   
tasa_m

Sem danes izvedela, da je en "motoristični" prijatelj samomor naredil. Ustrelil se je! user posted image user posted image user posted image

pa ne ki tist vojak, kaj je bilo po TV.user posted image

Drugače pa..user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
26.11.2009 21:05:20   
KOKICA32

ja, imaš prav ja.
Samo sem samo z dobrimi osebami v kontaktu preko RR,tak da me ne moti da je polnoč hitro user posted image user posted image

Iiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
26.11.2009 21:05:47   
MalaČebelica

ker bi tasi pasalo med tednom bolj pozno, da pride T domov, da lahko Lijo pusti, meni pa bolj zgodaj, da lahko dam pol Klaro spat, ker si joške ne morem odmontirat. in potem sem predlagala da v soboto dopoldne. ker med tednom dopoldne ne bi šlo, ker nima nobena od naju kje otrok pustit, čez vikend bi pa mogoče šlo... kdo ve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
26.11.2009 21:05:47   
KOKICA32

pa ne ki tist vojak, kaj je bilo po TV.user posted image

Drugače pa..user posted image user posted image

Ja! Kje pa je blo po TV! user posted image user posted image

Hvala!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
26.11.2009 21:05:55   
PERSIDA
Dober večeruser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
26.11.2009 21:06:18   
KOKICA32

ker bi tasi pasalo med tednom bolj pozno, da pride T domov, da lahko Lijo pusti, meni pa bolj zgodaj, da lahko dam pol Klaro spat, ker si joške ne morem odmontirat. in potem sem predlagala da v soboto dopoldne. ker med tednom dopoldne ne bi šlo, ker nima nobena od naju kje otrok pustit, čez vikend bi pa mogoče šlo... kdo ve user posted image user posted image user posted image

aja..te pa nič

Neposredna povezava do sporočila: 4324
26.11.2009 21:06:52   
PERSIDA
Čebelca - recesija je šparamo na msm-ih.Sori sem sem s tvojo drugo polovico menlauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......