veselka
|
jutro, ajoj ta megla in rosenje... upam, da se bova vseeno spravili kej vn. Aurora pa še dremucka... damn, že 3. noč spi pri meni se sploh ne da. je pa zanimivo, kadar bi mami in ati , pa pridno spi v svoji postlci pol se pa takoj zbudi tiste, ki ste "takoj" delale na drugem otročku... kdaj ste se odločle? ker js sm med nosečnostjo misnla, da bomo enega za drugim, sam zdej k mam pa Auroro se mi pa nikamor ne mudi k naslednjemu... v bisvtu sploh ne razmišljam o naslednjem, ker bi se rada njej čim bolj posvetila... sej verjetno se to spremeni, ane. da ne bo edinka. moj je edinec, pa si ne želi, da bi bla Aurora edinka, ker je bil ful sam. ker tm nekje zadaj si še vedno želim veliko družino. sicer b v stanovanju malo prostorske stiske, ampak sva že razmišljala, da bi potlej midva v dnevni spala, otroci bi pa sobe imeli. kaj vem, če bo kdaj denar za večje stanovanje. že za tega imava tak kredit, da te glava zaboli (buhnedej, da kdo od naju brez službe ostane), če sploh še dobiš večje stanovanje. se mi zdi, da zdej sploh več ne gradijo blokov z res velikimi stanovanji, max. se mi zdi je 80 kvm, midva imava pa 75. za hišo pa sploh ne bi blo denarja. je pa moj že odločno reku, da naslednji bo pa fant, ker on ne bo imel samih bab doma zdej Aurori šivam blazino za ležat, da ji bom lahko na kavč odlagala, ko zaspi, ker nosit jo v spalnico... se zbudi vmes . stvar je v tem, ker je umetno usnje, pa še površina sedala ni ravna, ampak v loku izbočeno (ikein klipan), pa bom z blazino podložila. sem pa vzela en kovterček v ikei, pa tisto nepremočljivo rjuho in sem nekte gor našila, da pripnem lepo (če gre lulanje mim pleničke - se nam pač dogaja) da enostavno snamem in operem samo to. pa še prevleko bom zašila no, in bo lahko tud v veliki postli ležala na tem, ker sva že par bruhic z jogija dol pucala. grem pogledat kakšno je stanje. eva ana kako je tvoja danes po cepljenju?