|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
26.11.2009 9:56:00   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Veselka, za drugega sma se odločla že v porodni sobiuser posted image user posted image . sma pa vseeno eno leto počakala, drugače pa nisem zaščite uporabljala dobrih 5 let, je moj pazil, oba sta bila pa načrtno "posajena" user posted image , ampak ker moj hoče še enega, rabim zaščito .-.. za ziher.user posted image
kar se pa financ tiče ... vse je še od prvega, razen mleko in plenice kupujema, smo pa na 60-ih kvadratih, pa bo treba malo preuredit, pa bo za 4 dovolj prostora.

sej js vem, da se da. pri bivšem šefu od mojga 4 živijo na 50 kvadratih. sam moj ma non stop fiksno idejo, da rab ful lufta okrog sebe, kar je pa težko zadovoljit pri njegovih 190 cm user posted image . mi imamo giga dnevno s kuhinjo, pol pa 2 mali spalnici. otroška je bolj podolgovata, tko da najina postla niti ne gre notr. za otročke dokler bi bli mejhni, pač pograd in je tamala sobica dost, pol bi se pa preselil v spalnico, je mal večja, midva pa v dnevno. sam 5 jih pa ne bo šlo met user posted image ... no, sej do tega vsega je še delč user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
26.11.2009 9:56:49   
baby blue
Midva sva se odločila za dva s tem da z drugim oziroma načrtovanjem drugega počakava kaki dve leti... Do takrat nama Lana zadostuje pa ne bo preveč ali premalo razlike med obema... user posted image user posted image

uuuu saj res sem pozabila povedati da smo se končno znebili temenc user posted image user posted image Že prejšnji teden in to po 4 dneh user posted image user posted image krema od Mustele proti temencam je res čudežna user posted image user posted image Zvečer sem jo namazala s kremo in ji zjutraj umila glavo pa jo potem razčesala in namazala z mandljevim oljem... Sedaj imamo pa tako lepe laske user posted image user posted image

Je pa Lana čisto nora na rdečo barvo... Se ji kar odtrga in kar maha z vsemi štirimi in vriska user posted image user posted image Zdej se lepo na ležalniku igra user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
26.11.2009 10:00:03   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

ja tole sem kr vsake tolk prebrala...pisat sem začela pa šele konc avgusta,prej ste ble prehitre zame in nisem mogla sledit,pol sem mela pa več časa. Včas mi je kr mal žal da se nisem prej vklopla...k zdaj vidm da ste ful prijetne "sogovornice".....mogoče pri naslednji nosečnosti user posted image user posted image a že kera mogoče kaj razmišlja o naslednjem....

Meni je mama pred kratkim rekla, da bi bilo fajn, če bi imela še kakšna dvojčka user posted image user posted image user posted image , da imam možnost, ker jih je imela od stare mame sestra user posted image . Sem jo prav grdo pogledala... Si predstavljate dva taka user posted image kot sta bili Zala (aromaja) in Aurora (veselka) v prvem mesecu.... Dvomim, da bi imela tako srečo kot zdaj, ko bi skoraj res lahko imela brez večjega napora dva taka, kot je Tjaš.

kolk si zlobnauser posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa zdej ni nč kej dost bolš, sam manj jokamo, po rokah je še zmer 24ur/dan...

da mam js take dve.... se preselim v Idrijo user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
26.11.2009 10:27:40   
tulpek
user posted image user posted image user posted image user posted image

Včasih se res vprašam, s čim sem si zaslužila, glede na to, da sem bila sama takšna, kot sta vajini punčki. Je bil pa moj zelo priden user posted image . Ampak po kom bi bil pa drugi user posted image ? Tveganje je veliko.... js bi jih imela 5. če bi bil prostor in denar... in če je res vsaka nosečnost svoja zgodba, ker tistih 8 mesecev mi ni bilo všeč (9. je bil čist super).

Malega imam na sumu, da mu hočejo zobki zrastit. Si ful dlesni drgne z rokico ali pa na moje rame, prste, igračko... Baje jih lahko začne to kak mesec prej mučit user posted image . Kaj potem med dojenje,m kaj grizejo user posted image ?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 26.11.2009 10:31:40 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
26.11.2009 10:37:25   
altaja

Malega imam na sumu, da mu hočejo zobki zrastit. Si ful dlesni drgne z rokico ali pa na moje rame, prste, igračko... Baje jih lahko začne to kak mesec prej mučit user posted image . Kaj potem med dojenje,m kaj grizejo user posted image ?

Evo...isto sem hotla že enkrat napisat pa raj nisem da me ne bi mele za čudno. Men se sicer zdi še ful zgodaj za zobke, ni pa nemogoče, glede na to, da je mela moja sestra pri 3h mesecih zobek.

Glede novega načrtovanja user posted image je pa pri nas tako, da je moj pogruntal, da znava tko lepe otroke delat, da bi blo škoda da bi se ustavla in mela sam enga user posted image . Mava željo po vsaj še enem, ampak ne še... rada bi 3 leta razlike, al pa 4. To se mi zdi najbolj optimalno.

Brez kondoma se še pogledava ne user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
26.11.2009 10:39:21   
baby blue
Lana je izredno pridna punca.... Se vidi da je po mamici user posted image user posted image Ne sej je bil ati kot otrok tudi priden... Sam je bla mami bolj user posted image user posted image

Jo je pa tak veselje gledat ko maha z rokami in nogami pa roke v usta... Pa kolk je fletna ko se slini... Kot polžek je user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
26.11.2009 10:44:17   
tulpek
Da povem, kaj si je ta moj sicer priden otroček izmislil v zadnjih dneh.... da mu desna ziza ni všeč in da hoče levo user posted image . Mu bom zdaj desno tiščala v primeru najhujše lakote (zjutraj, po daljšem spancu čez dan).

Mene danes noga boli, kot da mi mali pritiska na živec (ko je bil še v bušiju). Sem se čudno zaležala... verjetno ne bo sprehoda. Pa še veter je.

Pa še moje sanje... s spomnite, ko je altaja enkrat pisala, kako je njen Vid med kopanjem dobil vodo v nosek... no, meni se je sanjalo, da je bila posteljica kar naenkrat polna vode in potem je Tjaš dobil to vodo v nos in bil moder, sem ga najprej tresla, potem sem se spomnila, da ne smem, pa sem ga dala na bok, je šla voda ven in je bilo vse ok. Nato sem ga dala spat in je bil kar naenkrat vijoličen in trd in sem ga spet dala na bok in udarila po hrbtu, da je spet pljusknila voda ven in potem je bilo končno OK. Prava mora. Se je pa zvečer med kopanjem zgodilo, da je dobil mali malo vode v usta, tak brca in miga, da voda šprica po celi kopalnici, js sem čist mokra, moj tudi in potem seveda mimogrede še mali kaj pokasira. On se ne sekira kaj preveč, še oblizne se, meni pa ni najbolj všeč. In potem take sanje, ko pomislim, kaj bi bilo, če ni to šlo v nosek...

Tiste, ki dajete malim navadno fiziološko iz lekarne v nosek (barika, mož.. se mi zdi)
:
s čim jo dozirate? Js imam pretočeno v manjšo plastično flaško - kupila v lekarni, ampak mali tak miga, da mu komaj kaj v nos spravim... Aja, pa mojemu user posted image je to fulll dobro za popit, potem ko pride do grla user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
26.11.2009 10:44:21   
altaja
Sem tako vesela, da moram povedat...

moj najboljši prjatu je danes postal dvojni stric! Fantek in punčka... jeeeeeee....

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
26.11.2009 10:47:07   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

JaLuca, jamraš o kg, po avtarju sodeč imaš res še malo viška v pasu user posted image user posted image user posted image user posted image

bom popravila ko bom imela časuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
26.11.2009 10:51:50   
altaja
Joooj Tulpek...grozne sanje...ne me spominjat. Grozno je blo in pri  meni na žalost resnično user posted image

Zdej ful paziva..mali je pa pravi Mankoč. Skrči nogice in se odriva, ko žabica user posted image . Včeraj sem klicala za plavalni tečaj za dojenčke. Prestavili so mejo na 6 mesecev zaradi cepljenja proti rotavirusu (baje ne smeš 3 tedne v vodo) pa še več majo od tega če so malo starejši. Tko da spomladi gremo na tečaj. Organizira ga pa plavalna zveza slovenije v različnih krajih. Če vas zanima si lahko pogledate na:

http://www.plavanje-dojenckov.com/index.php?stran=main&id=284

Fiziološka:
men je najboljš Nivea, ker je pakunga ful dobra in se komot v noska zlije. Mam pa tud lekarniško in je v podobnih dozicah, sam je mal večja lukna in rado mimo leti.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
26.11.2009 10:52:23   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Evo...isto sem hotla že enkrat napisat pa raj nisem da me ne bi mele za čudno. Men se sicer zdi še ful zgodaj za zobke, ni pa nemogoče, glede na to, da je mela moja sestra pri 3h mesecih zobek.

Glede novega načrtovanja user posted image je pa pri nas tako, da je moj pogruntal, da znava tko lepe otroke delat, da bi blo škoda da bi se ustavla in mela sam enga image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Mava željo po vsaj še enem, ampak ne še... rada bi 3 leta razlike, al pa 4. To se mi zdi najbolj optimalno.

Pri nas smo imeli vsi kmalu zobe, sestrin pri 3,5 (ampak ni toliko zamujak kot Tjaš user posted image ), tak da možno je, da bo čez kak mesec kaj ven pogledalo... mi pa tudi kdo drug reče (mama, tete, stare mame user posted image ), da jih lahko že en mesec prej začne mučit. Za mojegauser posted image ne vem, bi mogla njegovo mamo vprašat, ker on nima spomina za take stvari user posted image . Na dlesni pa vidim, da ima spodaj otečeno oz. odebeljeno tam, kjer sta sprednja zobka. S prstom se še nič ne čuti. Sem pa js že tudi prej mislila kaj napisat, pa raje nisem user posted image , sem se danes opogumila, ko sem videla malo oteklino. Pa vsak, ki ga vidi, vpraša, če mu zobki rastejo.

To z lepimi otroki pa poslušam js od mame. Ko sem ji pa omenila, da ji ga bom en dan pustila, da bova šla midva v Ikeo, pa jo je kar panika zagrabla, da ne bo znala stekleničke prav pogret....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
26.11.2009 10:53:53   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Sem tako vesela, da moram povedat...

moj najboljši prjatu je danes postal dvojni stric! Fantek in punčka... jeeeeeee....

Čestitam! Dvojčki torej?

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
26.11.2009 11:22:28   
Mož*
Fiziološka: potegnem v iniekcijsko brizgalko (5 ml) in narahlo vbrizgam.
Načrtovanje: konec. Sem si dala vstavit mireno. Pred tem sva uporabljala izključno kondome.
Po prvem porodu pa sem drugega načrtovala čim prej: in res sta 14 mesecev narazen; za tretjega sva si vzela dobro leto odmora. Po tretjem sva mislila prenehati, ker je bil izjemno naporen, ampa čas dela svojeuser posted image user posted image user posted image
Spanje: zaspal okoli 1.00, dokončno vstal ob 8.15; vmes se je dojil ob 4.30 in potem skoraj nepretrgoma, vsaj meni se je tako zdelo me, 6.30 in 8.15user posted image user posted image user posted image .

Naša smučarka je včeraj odlično nastopila na SG, s startno številkp 119 se je prebila na 32. mesto in dobila zelo zelo spodobne FIS točke. Daleć najpomembneje je, da si z boljšimi FIS točkami zagotovi boljšo startno mesto in s tem boljšo progo.
Greva ven!

Punce, kje sta Lubenička in Kepica??

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.11.2009 11:36:33   
baby blue
Fiziološko uporabljam kar od Nivee ki je v majhnih epruvetkah dobi se jo pa v škatlici... Je fajn in praktično za kapnit kapljice v noska...

Mož* čestitke hčerkici... user posted image Super rezultat

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.11.2009 11:45:18   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Fiziološka: potegnem v iniekcijsko brizgalko (5 ml) in narahlo vbrizgam.

To bo to... samo injekcijo še rabim user posted image .
Čestitke tvoji hčerki user posted image .

Kepica ima verjetno preveč dela z dvema otročkoma, se mi zid, da ko se oglasi, to omeni. Lubeničke pa kar ni... pa še več jih ni. user posted image terjajo svoj davek. Moj se je zbudil in se na moje presenečenje zadovoljil z desno zizo, zdaj se pa veselo igra na igralnem otoku. Mi je fajn, da se zna sam zamotit, bom kar vzpodbujala to. Ko se naveliča, pa skupaj nadaljujeva.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
26.11.2009 11:53:43   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

JaLuca, jamraš o kg, po avtarju sodeč imaš res še malo viška v pasu user posted image user posted image user posted image user posted image

bom popravila ko bom imela časuser posted image

Mi je jasno, samo mal smeha sem hotela user posted image

Jaz tudi fiziološko z injekcijo notri brizgam user posted image

Sva bila zunaj pol ure skupaj, zdaj sem ga pa zadekala in zunaj v zavetrju pustila (piha ko user posted image ) in upam, da bo še kakšno urico potegnil user posted image user posted image

Mož user posted image user posted image user posted image tvoji hčerki user posted image

Aja, plavat bova pa mi2 tudi šla, verjetno v začetku aprila v Atlantis, sem tja tudi s Taro hodila in je bilo superrrrr user posted image user posted image user posted image Je pa res bolje če imajo več kot samo 4 mesece, ker lažje in bolje sodelujejo (v Tarini skupini so bili od 4m do 1 leta) user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.11.2009 13:17:25   
škorpijončica

Nia je celo noč kašljala.. pa sem danes hotela klicat v posvetovalnico pa so nam isklopli telefon ker nismo položnice plačaliuser posted image ...

Zaščita in še en otrok- jemlem tabletke, vsaj kakšno leto ne bomo delali novega otroka, je ena dovolj..čeprav moj dragi bi rad pa kar takoj še enga..sm rekla, da ni šans  Jst sm tista, ki ga bom mogla nost 9 mescev, pa rodit pa poporodna depresija, dojenje na 2 uri, ustajanje ponoči..še enega bova imela ko bom jst tko hotla in nič prej.

še nekaj sm mislila vprašat- a je še kateri košara pri vozičku skoraj premajhnauser posted image mislim, da bo treba čez par tednov že športni voziček uvest...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.11.2009 13:44:40   
tulpek
Škorpijončica, upam da se tvoja mala čim prej pozdravi. Glede še enega imaš prav, ko boš ti pripravljena user posted image .

Glede košare: zdaj ne bodo rasli več tako hitro kot na začetku. Pa imej jo čim dlje v košari, boljše zaradi vremena, ki nas čaka (čeprav bi si želela ta november malo podaljšati) in tudi za malo. Če jo boš seveda spravila not user posted image .

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.11.2009 13:53:56   
kdusic
Pri nas je tudi košara skoraj že premajhna...jah hitro rastejouser posted image

http://www.copatki.com/

Če bi katero zanimalo...so ful lepi copatki..študiram da bi ene kupila....

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
26.11.2009 14:30:55   
Mož*
Punce, kaj se to dogajauser posted image user posted image user posted image Ob 11.30 sva šla ven, hodila skoraj 3 ure, je zaspal in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image .... Tri ure??? Upam, da ne misli, da je nočuser posted image user posted image

Lupinica/košara: mi košare nismo imeli, je ves čas v lupinici. Ker ga nese nazaj, bomo lupinico imeli še kar nekaj časa (upam, da kakšna 2 meseca), preden bomo prešli na športni del.

So mu pa vsi copatki premajhni; je na veliiiikiii nogi; včeraj sem kupila nove - št. 18.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
26.11.2009 14:56:47   
veselka
naša bo tud kmal celo košaro zasedla...

copatke pa men kr mami štrika user posted image . ima pa tud naša precej veliko nogico. trenutno ima štunfke 3-6, ampak naslednjič vse naročim 6-9.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
26.11.2009 15:02:32   
Bety11
Pozdravljene!

user posted image Ta anonimna, ki je začela temo "septembrčki" sem bila jaz...in potem je bil znani scenarij, splav, pa potem zopet zanositev, ki je zdržala 9 mesecev.....Lepi in grdi spomini....user posted image user posted image

Veselka....Škoda, ker ne živiš v moji bližini....prav rada bi te ovabila k sebi na klepet in da ti malo kurajže dam....Meni se zdi, da se ti zeeeeeelo trudiš okrog tvojega otročička in upam, da ti bo trud poplačan.... Zeeelo dobra mamica si....to mislim iskreno....user posted image

Otročiček tvoj, pa ima rada ziziko in ni važno ker je prazna....samo, da je s tabo...in to mi je luštno...lupčka od mene za lička.....

Mogoče si v knjižnici sposodiš knjigo Povezovalno starševstvo in za pogum prebereš, koliko dobrega si dala svoji pupiki....Ti bo toplo okrog srca, ko boš brala.....in odgovore na veeeliko vprašanj boš dobila....

Pogumno!

Imam eno vprašanje za vas, oziroma kar dva vprašanja....user posted image user posted image

1. Zakaj je otrok priden, če prespi celo noč??? Jaz bi bila zeelo nesrečna, če bi on to meni naredil...in bi mislila, da je nekaj hudo narobe....Pa še prebrala sem, da če ukineš nočno dojenje, se lahko posloviš od dojenja nasploh.....ker se prolaktin največ izloča od 1h do 6h zjutraj.....

2. Zanima me, komu šparate tisto mleko v škrinji???? Za kdaj??? Saj joške dajo toliko, koliko otrok hoče, vleče, rabi, ciza....Ali boste šle nekam, pa je za očkota to zlata rezerva???!!!

LP

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
26.11.2009 15:10:59   
dolenjka
Bety, tole, da če nočno dojenje spustiš se lahko posloviš od dojenja pa ne bo držalo. No, vsaj pri meni 1. HB ni. Tara je pri 3 mesecih prespala celo noč, dojili sva se pa do njenega 9 meseca, od tega 7 mesecev izključno samo to, ker je zavračala vso GH, potem pa 1 mesec vse razen 1 obroka in potem pač kolikor je bilo potrebno.....

V skrinji pa imam jaz mleko iz 2 razlogov:

A) Da vem, da tudi če se mi kaj zgodi in mleko usahne al pa ne vem kaj že, imam v skrinji malo zaloge in to se mi zdi, da na mojo psiho izjemno dobro vpliva, saj je mleka vedno več in preveč user posted image

B) Da grem lahko od doma za več kot 2 uri, ko bo potreba (frizer ali pa kozmetičarka) - predvsem da se malo sprostim, sej več kot 1 x na mesec se tega verjetno ne bom postopila al pa še to ne user posted image Taka sem, da koza pač mislim, da samo jaz znam za svojega user posted image dovolj dobro skrbet user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
26.11.2009 15:18:53   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

1. Zakaj je otrok priden, če prespi celo noč??? Jaz bi bila zeelo nesrečna, če bi on to meni naredil...in bi mislila, da je nekaj hudo narobe....Pa še prebrala sem, da če ukineš nočno dojenje, se lahko posloviš od dojenja nasploh.....ker se prolaktin največ izloča od 1h do 6h zjutraj.....

Jst bi bla pa zelo nesrečna če bi se mi vsaki 2 uri zbujal user posted image

Ti vedno pomisliš da je nekaj hudo narobe. Jst pa vem, da je moj otrok ok. Zvečer se zrihtava, pocrkljava in dojiva dokler ni popolnoma sit in mi zaspi na prsih. In če njegova sitost traja od 20h do 6h zjutraj...hvala bogu. Tud jst sem naspana in zjutraj pripravljena na nove podvige. Mamica je spočita in polna energije user posted image Mali pa zdrav in zadovoljen. Kaj čš lepšga?

Zdej sem se spomnila na tvoj post, ko smo ble še v pričakovanju, da če maš trebušček manjši, če se cm ne ujemajo s tedni (tisto ki merijo pri G), da bi tebe to ful skrbelo ker to pomeni zastoj otroka v rasti in ne vem kaj še vsega boga. No, moj buško je bil skos manjši za NEKAJ centimetrov, rodila pa težkokategornika ki v nobenem obziru ne kaže zastoja rasti. Ne vem zakaj vedno pomisliš na najslabše?

Če sem iskrena...jst mislim da si sam fouš. Čeprav te cenim in verjamem, da si super ženska in še bolj super mamica.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
26.11.2009 15:20:40   
baby blue
Lana je do sedaj dvakrat prespala celo noč brez vmesnega bujenja da bi se podojili... Žal mi je ampak da bi jo zaradi tega zbujala pa nimam srca... Čez dan potem še vedno dobi 6 obrokov in lepo pridobiva na teži... Poznam kar nekaj mamic ki jim otroci prespijo celo noč...

In se strinjam z altajo... Midve se tudi zvečer podojiva previjeva in pocrkljava potem pa zaspi do jutra... Ji že to zadostuje ker če bi potrebovala več bi se zbudila ane... Meni drugače nikol ni bi problem ponoči vstajat in jo podojit - nasprotno to je najlepša vez ki jo imata otrok in mamica... Ampak če je sita je sita drugače bi pa ponoči jokala

< Sporočilo je popravil baby blue -- 26.11.2009 15:24:00 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.