tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Malega imam na sumu, da mu hočejo zobki zrastit. Si ful dlesni drgne z rokico ali pa na moje rame, prste, igračko... Baje jih lahko začne to kak mesec prej mučit . Kaj potem med dojenje,m kaj grizejo ? Evo...isto sem hotla že enkrat napisat pa raj nisem da me ne bi mele za čudno. Men se sicer zdi še ful zgodaj za zobke, ni pa nemogoče, glede na to, da je mela moja sestra pri 3h mesecih zobek. Glede novega načrtovanja je pa pri nas tako, da je moj pogruntal, da znava tko lepe otroke delat, da bi blo škoda da bi se ustavla in mela sam enga image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Mava željo po vsaj še enem, ampak ne še... rada bi 3 leta razlike, al pa 4. To se mi zdi najbolj optimalno. Pri nas smo imeli vsi kmalu zobe, sestrin pri 3,5 (ampak ni toliko zamujak kot Tjaš ), tak da možno je, da bo čez kak mesec kaj ven pogledalo... mi pa tudi kdo drug reče (mama, tete, stare mame ), da jih lahko že en mesec prej začne mučit. Za mojega ne vem, bi mogla njegovo mamo vprašat, ker on nima spomina za take stvari . Na dlesni pa vidim, da ima spodaj otečeno oz. odebeljeno tam, kjer sta sprednja zobka. S prstom se še nič ne čuti. Sem pa js že tudi prej mislila kaj napisat, pa raje nisem , sem se danes opogumila, ko sem videla malo oteklino. Pa vsak, ki ga vidi, vpraša, če mu zobki rastejo. To z lepimi otroki pa poslušam js od mame. Ko sem ji pa omenila, da ji ga bom en dan pustila, da bova šla midva v Ikeo, pa jo je kar panika zagrabla, da ne bo znala stekleničke prav pogret....
|