barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Meni je mama pred kratkim rekla, da bi bilo fajn, če bi imela še kakšna dvojčka , da imam možnost, ker jih je imela od stare mame sestra . Sem jo prav grdo pogledala... Si predstavljate dva taka kot sta bili Zala (aromaja) in Aurora (veselka) v prvem mesecu.... Dvomim, da bi imela tako srečo kot zdaj, ko bi skoraj res lahko imela brez večjega napora dva taka, kot je Tjaš. Ahahahahhaha, sem se prav morala nasmehnit ;) Mater, jaz sem vedno mislila, da bom takoj imela še enega in mi je potem tale moja zahtevna češpla hitro prekrižala načrte. Ravno par dni nazaj sem obujala spomine na prvi mesec, šit...ne vem niti kako sem zdržala. Zdaj je neprimerljivo boljše. Sicer še vedno veliko joka, ampak ni za primerjat..sploh! Ravno danes ima enega svojih sitnih dni, ko mi je tulila kar tako, za vajo. Ji nudim flaško, noče, jo nosim na rami, noče, v naročju, noče, otok-noče, ležalnik-noče, kavč leže in jaz frise pokam-noče, na previjalni je bla še kar v redu, ma dobro, ne morem zdaj cel dan preživet ob previjalni mizi ;) Sem jo končno v slingu ukrotila in zdaj spi ko bubica. Ah, merde...zbuja se ;) mene pa vsi občudujejo in ne vem kaj še vse ker sem večino dneva sama z dvema. Tavečji ne hodi v vrtec. Pa sploh ni nič takega. pač skočiš v vodo in ...splavaš. Veselka, dej reč, da je službeno. Pa a ne morejo koga drugega poslat, ko ima starejše otroke ali pa jih sploh nima...ali pa nej oni k vam pridejo na obisk. (jaz osebno v taki službi ne bi dolgo zdržala, ker sem "zapečkar", pa še ful se npr. ne vozim rada sama, rajši sem sovoznik)
|