|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.11.2009 10:20:37   
*anč*
hruškolinka  to kar opisuješ se je meni dogajalo po 1. porodu, ko sem bla konkretno zašita. kot da bi še enkrat nedolžnost zgubljala. ampak se je po parih seansah vrnilo na normalo. probajta bolj počasi pa s kakim lubrikantom, ker je pri doječih ženskah pogosto vzrok bolečine suha nožnica. probaš lahko tudi vaginalne globule Cicatridina (2x na teden), ki povrnejo prožnost, gladkost ... 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
26.11.2009 10:23:00   
hruškolinka
Sanikaa, to mora bit res zabavno, ko pokajo take, ko so malo starejši. Sem zadnjič slišala, da je en mulček vprašal odraslega, če ve, katera je najstarejša žival na zemlji. In seveda ni pravilno odgovoril. Pravilen odg.je bil: zebra, ker je še vedno črno-bela!!!
Joj, blagor vam, ko lahko si date duška in malo zapravljate! Meni ko plačam položnice, ne ostane niti do konca meseca, dragi plača stanarino, kredit za avto, ga natanka, plača zavarovanje in ostalo sranje, pa eno malenkost da še na stran za parcelo, da bomo enkrat čez 50 let meli hiško, pol pa ostane samo še za sproti.
Eh, saj se ne morem pritoževat, glavno da smo zdravi, eni imajo še veliko manj, kot pa mi, pa tako slabo nam tudi ne gre, ja jesti pa tudi imamo (to se mi pa pošteno vidi). Ampak včasih me pa prime, da bi kaj kupla, pa vedno rečem: naslednji mesec, ko bo več dnarja (ha ha, pa ta mesec nikol ne pride). user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
26.11.2009 10:27:40   
hruškolinka
ANč, hvala za nasvet. samo da nisem bla edina..... Ko sem jaz nedolžnost zgubljala, niti približno ni bolelo, zdej je pa groza!!! Tud z lubrikantom sva probavala, je mal bolš, ampak še zdaleč ne v redu. Bom probala še to, kar si napisala. A kupiš v lekarni? JE pa res, da so me šivali noter in zunaj, rezali so me pa do tazadnje luknje. Ker sem imela srečo v nesreči. Porod je stekel tako hitro, da me je skor prehitel, pol se pa ni uspelo tkivo mehčat, in so me moral prerezat skor do gležnjev. user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
26.11.2009 10:32:10   
hel32
Dan vsem!

ZDRAVJE: Tjaša je valiko boljši, fasala je navaden prehlad, se že fajn izkašljuje, zgleda, da je FLUIMUKAN pomagal, pa žajblov čaj in juice iz pomaranč, ga redno stiskam, sem ga dobila od sestrice, uni power juicer, LUKAS- zdrav, mu pa redno dajem v noseka fiziološko, MAMA, šmrkava, pije lekadol+C in šprisa nos.Ata smrk, zdrav ko drenuser posted image
Včeraj je spal kr 4 ure v kosu in en obrok prespal, pa sem ga potem ob 20:30 okopala (se kopamo vsaki dan, bolše spi), je mali zaspal ob 21:30 in spal do 7mih zjutrajuser posted image user posted image , zdaj pa še kr spančka po zajtrku, sem mu pa na steklenički zamenjala velikost luknjice na ciclju, je prej pol ure pil, zdaj pa samo 15 min, se mi je prav otudu, revček moj.

Ayouser posted image user posted image , mi tudi bomo čez par let, ko končamo z reprodukcijo začeli gradit novo, većjo hiško, da bomo imeli veeeeeeeliko prostora, in vsi otroci svoje sobe in svoje kopalnice, da ne bo jutranjega prerivanja, sam mi parcelo že imamo, pa načrt tudi, sam denarčke šparamo, malo bomo vzeli kredita za mlade družine, in hiška bo 1,2,3 stala, komaj čakam da bom imela veliko kuhinjo, ker ful rada kuham in pečem, in veliko dnevno sobo zzastekljeno stenouser posted image .
Hvala za skrb, Tjaša je boljši, ja pauser posted image za varuško, in da jo je Gabriel sprejel.

Aprilčica, user posted image , da nimateuser posted image gripe, imaš enake probleme, tudi jaz imam take črne misli, in ponoči ne morem spat, kr naprej imam nočne more,
in se zbudim vsa premočena, ma ne vem, zgleda, da nas mame vse preveč skrbi za naše malčke, pa še ta gripa, in smo čist panične.
Aja, povej mi, kaj je biberon, ker to pa res prvič slišimuser posted image a je mogoče pšenični zdrob za dojenčkeuser posted image , zdaj je tlk tega na tržišču, da več ne vem,
sicer pa bom tudi jaz nabavila, da mu začnem dodajat gosto hrano, začela bom pa z riševimi kosmiči, so mi najbolj všeč.

Šiviljauser posted image , da ste že bolj zdravi, držite se!

Eee, ja, kaj češ, malo mu sama spremeni ritem, al pa probaj mu malo dodatka še zvečer dat, mogoče je pa res mleko malo majn kalorično in rabi več, probaj, mogoče bo v enem kosu spal bolj dolgo potem. Zdaj vidim, kako srečo imam, da sem v hiši, in me sosedje ne motijo!

Alisa, naš tudi ful gleda nas ko jemo in ima take vlke očke, sam jaz mu še ne upam dat kaj, je še premali. In bravo za slončkanje, mi tudi redno, kak mali zvečer prej taspi, sma že v akciji, ne dojim več in imem kr uber preveč kil, pe je sex najboljše telovadbauser posted image user posted image

Muca, ja tako je s sexom, ko imamo otročke, najboljše, da počakata da trdno zaspi, in pšotem kr hitro v akcijo, dokler spiuser posted image
Naš spi že kr en cajt v vreši, ker drugače bi bil odkrit, er se je kr hitro zbrcal, ga pa dajem na bok ponoči še imam reklajner, uno blazino za zalaganje in kr lepo spi na boku ponoči, podnevi pa včasih malo tudi na hrbtu.Še enkrat, sreča, da sem v hiši in mi je vse prizanešeno, ne rabin nič daleč tovorit.

Go-ta, o verjemi, dobro vem, kako je biti samohranilka, nikoli več ti rečem, oooo, vidim vi tudi že športni del vozička uporabljateuser posted image , naš Lukas je tudi tak velikan, mu je že vse št 62 premalo, rokavi prekrarki, hlače napeteuser posted image , bo treba u šopingggggguser posted image jupi, greva z mami v avstrijo pa Tjaša bo šla zraven, Očka in Lukas bosta pa lepo doma čakalauser posted image
Naš tudi včasih ne kaka po 2-3 dni, sam je AM, jaz mu dam komarčkov čaj z glukozo, pa potem kaka, pa pravijo, da so zalivančki žejni, naš že ne, proti Tjaši, noče in noče pit čaja,sam, če je sila, oz.beri lačen.

Hruškolinka, user posted image za uporabo športnega dela vozička, pa malo več se pogovarjajta z dragim, pa lepo ga prosi, da ti pomaga, ker on to super zna, in da potem boste pa vsi skupaj, in bla, bla,.... moški, so kot mali otroci, hvalit, hvalit jih je treba, bučmane, sam moj je mal drugačen, ker ni živel od 10 leta z mamo ampak z očetom.

Tako, danes bom prviš pekla pečeno ajdo z jabolki, da vidim, kako to zgleda, pa še zdravo je, pa pečico sem našpricala, jo moram še poslednjič spucat, potem bo samo še za kuhanje za delavce, dobim za božička nov steklokeramično plato in ventilacijsko pečico, tako bolj poceni, sam, da ne rabimo več plina v bajto nosituser posted image ,
Pa naročila sem 4 kuharske knjige nove od Dober tek, mi je dragi obljubo, da bo on plačal, da bo kaj dobrega popapcal, bogi, prej mu ni noben nič speko, pa se ne more prenejest sladkarij.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
26.11.2009 10:38:42   
Sanikaa
Hruškolinka O boga ti . En lubrikant , pa počasi in mogoče kakšna vaginaleta z mlečnimi bakterijami da se "flora in fauna" povrnetauser posted image Ker plavanje in klor vse fino ščistita pa je še bolj suho.
Ah denarja nikoli dovolj. Mi imamo kar "dober" stanovanjski kredit. Taki obrok da mi ostane manj kot propisan minimalcuser posted image . Ampak za Lea res nisem nič kupovala ker vse ima od Vida..pa vsaj stolček naj ima novuser posted image Itak bo revež celo življnje v ponucanih cunjah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1680
26.11.2009 10:40:26   
*Orhideja*
Živjo

Da se še jaz malo oglasim. Še ena avgustovka, ki ima sedaj zopet malo več časa. Pri nas je pa tako. Prvi mesec smo se dojili, ampak je počasi zmanjkalo, tako da smo sedaj na Novalacu. Spimo že kakšen mesec celo noč in upam, da tako tudi ostane. Zvečer zaspi okoli 19-20 in spi do 6-7.
Tudi jaz bom po 4. mesecu počasi začela z dodajanjem goste hrane. Mi je prav težko, ko gleda v krožnik, medtem ko jemo.
Pri nas bo Miklavž prinesel žličko in krožnik, pa frutek :)

kerala: Benjamin je imel enak kompletek, kot ga ima Taras na sliki nekaj strani nazaj. Tistega iz nexta z kužkom. Res majo ful luštne stvari.

lp

Benjamin: 13.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1681
26.11.2009 10:48:36   
hruškolinka
Sanikaa, na Zs sem ti poslala sporočilo.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
26.11.2009 11:05:20   
eee35
Hruškolinka: jaz sem imela CR, nič nobenega šivanja, pa tudi mi ni nič prijetno, ko probavava slončkat. Se počutim, sori, čist podrajsanauser posted image . Upam, da bo res bolje, ker meni se počasi tudi vrača želja, pa bi kar user posted image . Lubrikant imava. Ampak za zdaj ni kaj pomagal...
Evo, Aleksander je zaspal na ležalničku, drži svojo ovčko iz Ikeje, pa spančka. Ta mali so takooo sladkiuser posted image , pa jaz drugače ne maram preveč otrokuser posted image , ampak moj je za pojest (in vejetno večina mamic si misli enakouser posted image )

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 1683
26.11.2009 11:15:20   
sams
hruškolinka, mogoče so te preveč zašili ali pa ful grdo. Poznam eno, ki ji je celo ginekolog, ko je videl, rekel, da naj čimprej naredi še enega otroka, da popravijo to šlamparijo (raje kot da gre na operacijo samo za popravit presredek user posted image ) in še za eno vem, da ima fuuuul težave, ker so jo tako grdo zašili. Mene so recimo ful dobro, ker so me uspavali, ker sem izgubljala preveč krvi in še ful sem se drla user posted image . Sem pa bila popokana ful, približno tako kot ti in anč. Glede kil: na istem sva!!! Ne sekiraj se in ne boš jih mogla izgubiti tako na hitro, s tem se sprijazni user posted image . Jaz sem zdej obtičala na neki točki in ne gre in ne gre dol....ma bo že! Tudi pri tebi, samo res, ne izgubiti samozavesti zaradi tega.

In še to vedno pozabim napisati:
ko smo pisale, kako smo se spoznale z našimi user posted image , sem malo razmišljala in prišla do idealnega recepta, kako "uloviti" moškega (malo za šalo): greš nekam na potovanje (kot jaz in sanikaa), po možnosti zato, da pozabiš bivšega (kot kerala) in se ga fajn napiješ (kot miska, hel in go_ta) in tako ogovoriš lepega (ne)znanca!!!!user posted image

Včeraj smo tudi mi imeli posvetovalnico in sem malo žalostna: izgleda, da je naša Sofija malček nezaupljiva do drugih ljudi (razen nas 3) in se ful kremži in joče, ko vidi tuje face. To sem že opazila, ampak včeraj je prav jokala oz bila slabe volje ob vsakem pogledu na neznanca. Tako da so nam svetovali, naj jo peljemo med ljudi... Tako da bo zdej mala romarica. Sicer še vedno ne bom ful vozičkala, ker se mi ne da toliko, ampak vseeno maaaalo več. Čeprav danes že štrajkam, ker se mi ne da user posted image . Pa pustili jo bomo tu pa tam malo več pri noničih....

Neposredna povezava do sporočila: 1684
26.11.2009 11:32:28   
eee35
pozabila sem, miška: user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
26.11.2009 11:43:01   
aprilčica07
Sem žalostna, Juliji je začelo tečt iz noska.. mater, pa smo jo skasirali.. pa tako sem jo čuvala, da ni bil Jakob zraven nje in je lupčkal... oh ja... me panika daje, Jakob je bil prvo bolan kot je imel 10 mesecev, ta bogica pa že zdaj.. upam, upam, da mien brez vročine in brez lajdarnja okoli dr-jev....user posted image

Mene pa opet grlo boli, pa če ni za popiz... ne boste verjele ma sem prej ruknila, eno šilce žganja od tasta, tako zdravilno, ura ni lih prava, ker ni niti poldne, pa sem čisto sesuta, še to z Julijo me skrbi, Jakob še ni čisto dober, jst nekam šwoh.. pa sem šla do omare in nagnila...user posted image če pride kdo od CSD-ja mi vzamejo otročke...user posted image

sanikaa: saj nič ni cmerav in jel že spal pri obeh nonah, sploh ni uno navezan name, ampak za tri dni bo pa šel res prvič pohajat brez naju in me malo skrbi.. mojim popolnoma zaupam, tako, da vem, da mu ne bo nič manjkalo, ma saj veš.. mamica pač..user posted image
sams: moji otročki so pa kot cigani, ni problema, Jakob itak, ma mala je ista, samo rokice ji pokažeš in se pestva pr bilokomu brez težav.... super si napisala, recept za spoznavanje... user posted image
hruškolinka: počasi počasi pa boste zalaufali user posted image nevem kako je to zoprno, ker HB nisem mela problemov niti prvič, zdaj pa spljoh nič... in bi mojga kr zmozgala...user posted image
anč: šmorn? a to je kot ena palačinka?
orhideja: dobrodošla spet med nami!user posted image
sanikaa; hel: biberon je en tak otroški piškotek, Plasmon se piškoti imenujejo (brez glutena itak) in tle pr nas je navada, da se otročku zvečer da v melko, da je bolj sit...user posted image v posvetovalnici to strogo odsvetujejo, ma jst tle okoli ne poznam mame, ki tega ni delala, od naših mam dalje pa do najbolj skrbnih mamic sedanjega cajta...user posted image
eee35: faca tvoj mali, da zaspi z igračko v rokicah...user posted image kako je zdravje moža?

Grem kaj skuhat, pa se mi itak ne dauser posted image user posted image če nisem danes spila že liter čaja z medom, mi prav čreva obrača od slabega okusa...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
26.11.2009 11:45:20   
aprilčica07
miska: čestitke za seksanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še to mi povejte: kje in kako naročate oblekic od Next-a?

in drugo pitanje: kako naštimam podpis, da bo raven? veste kaj čem vprašat, podpis znam naredit, pa ne znam naštimat tako, da bi blo vse v linijah in ne bi kje odstopala kašna črka ali številka.. ne maram če besedilo ni poravnano.. mislim, da ima hrušolinka vse poravnano in še kašna ma sem pozabla, (stoplo žganje v glavo)user posted image user posted image [sm=jezicek.g
if]

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
26.11.2009 11:49:42   
aprilčica07
sanikaa: še to, tudi mi smo imeli včeraj koncert, Jakob je nažigal na sintisajzer, Julija je pa zraven jokala, mene so pa živčki dajali..
šivilja: HB, da so otročki bolše.....in da se tudi vidva držita dobro..
ayo: fanj, da ste najdli varuško, še bolj fanj je, da je dobra in ji mali zaupajo..

Zdaj pa šibam, ker če ne bomo lačniiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1688
26.11.2009 11:56:29   
eee35
aprilčica: jaz skoraj nikoli alkohola ne pijem, ampak ne boš verjela, kok bi ga zdaj ruknila!!! Pa hodi za mano neki baileys, ali limoncello, ali kaj že, pojma nimam, ne vem, od kod mi to!user posted image HB nimam nič takšnega doma, samo en poljski pir z okusom, pa je svinjsko doberuser posted image .
Mojega možeka sem deportirala v dnevno sobo spat, danes vsak v svoji sobi je spaluser posted image . V glavnem še smrka, filam ga z vsem možnim, med in čajčke to itak, pa kivi je požrl že celo gajbo, ima veliko C vitamina.

Neposredna povezava do sporočila: 1689
26.11.2009 13:51:37   
pearl_shell
sem se vama pa zdajle nasmejala, sams in aprilčicauser posted image  sams, tebi o lepem neznancu, aprilčica tebi pa o rukanju žganja hahahaha ste mi polepšale danuser posted image

aja, aprilčica, če kar odgovorim namesto anč...šmorn je carski praženec, zmešana palačinka recimouser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
26.11.2009 13:57:48   
*Orhideja*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

miska: čestitke za seksanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še to mi povejte: kje in kako naročate oblekic od Next-a?

in drugo pitanje: kako naštimam podpis, da bo raven? veste kaj čem vprašat, podpis znam naredit, pa ne znam naštimat tako, da bi blo vse v linijah in ne bi kje odstopala kašna črka ali številka.. ne maram če besedilo ni poravnano.. mislim, da ima hrušolinka vse poravnano in še kašna ma sem pozabla, (stoplo žganje v glavo)user posted image user posted image [sm=jezicek.g
if]

Na spletni strani www.nextdirectory.eu/ ampak moraš imeti kreditno kartico.

< Sporočilo je popravil *Orhideja* -- 26.11.2009 14:00:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1691
26.11.2009 13:58:52   
šivilja
A ni cesarski praženec?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
26.11.2009 14:16:15   
aprilčica07
pearl shell: no, vsaj nekomu da polepšam dan z mojimi kozlarijamiuser posted image no, saj se mi je zdelo, da je šmorn neki takega kot palačinka, mi tega pač ne poznamo, poznamo le palačinke in frtaljo, ki je po mojem tudi ena vrsta šmorna, pač primorska izvedba..user posted image ..
orhideja: hvala za pojasnilo.. povsod berem kako super truper so te oblekice pa nisem imela pojma kje jih dobiš.. kašno karitco pa moraš imet? sem ful skeptična do nakupov preko interneta pa lih ne zaupam...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
26.11.2009 14:24:42   
*Orhideja*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

pearl shell: no, vsaj nekomu da polepšam dan z mojimi kozlarijamiuser posted image no, saj se mi je zdelo, da je šmorn neki takega kot palačinka, mi tega pač ne poznamo, poznamo le palačinke in frtaljo, ki je po mojem tudi ena vrsta šmorna, pač primorska izvedba..user posted image ..
orhideja: hvala za pojasnilo.. povsod berem kako super truper so te oblekice pa nisem imela pojma kje jih dobiš.. kašno karitco pa moraš imet? sem ful skeptična do nakupov preko interneta pa lih ne zaupam...

Imeti moraš MasterCard ali Viso. Do zdaj sem 3x naročila in je vedno prišlo v enem tednu. Pozorna moraš pa biti, da je tisto kar si naročila na zalogi, kar ti napiše med oddajanjem naročila.

Neposredna povezava do sporočila: 1694
26.11.2009 15:16:06   
Sanikaa
Meni včeraj na nextu ni prijelo Viso ..ne vem zakaj, amazon jo je lepo pogoltniluser posted image

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
26.11.2009 16:12:59   
Drnula
Ojla punce,
sem si vzela mal časa da vas preberem. Sem tolk leteča, da rr sploh ne gledam zadnje čase ... ampak se pa vseeno večkrat spomnim user posted image Sicer sem bila kar na netu in zapravljala. Za dva rojstna dneva sem kupila piškotnik ... in danes pekla piškote. Pa mi niso preveč dobri in menda bom jutri spet pekla user posted image Te bo pa moj pojedel. On itak zmeri vse poje, suh je pa tolk, da se bojiš da se prelomi na pol.

Kaj je to Lubrikant?

Kerala, mi tudi kurimo na drva, peč je v dnevni sobi oz. je kuhinja+dnevna+hodnik+galerija vse en prostor. Zraven imamo sevalni sistem pod opažem - na elektriko, ki dogreva če je treba in vzdržuje neko temparaturo. Ampak zdaj ko sem jaz (več ali manj) doma laufa sam peč.

Me veseli, da vedno bolj laufa user posted image , mene pa trenutno nič posebej ne drži. Ne vem kaj je to ??? Saj ko da moj pobudo mi hitro zapaše, ni pa mi do tega da ga jaz naskočimuser posted image

Sicer zdravi smo. Čakam da se zbudi Hana, spi namreč že 3,5h. Mislim ena čudna fora ampak z njo tako podaljšuje spanje. Se že zbudi in zajoka in mi sploh ne zgleda da bi lahko še spala ... pa ji dam pikico tistega sirupa proti krčkom na dudo in ... koma. Danes med peko piškotov sem to naredila 2x, nazadnje pred 1 uro in pol pa sem bila ziher da si grem sam še roke umit in jo bom mogla dvignit, pa še kar spi.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
26.11.2009 16:34:28   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Mislim ena čudna fora ampak z njo tako podaljšuje spanje. Se že zbudi in zajoka in mi sploh ne zgleda da bi lahko še spala ... pa ji dam pikico tistega sirupa proti krčkom na dudo in ... koma.

Tudi mi tako delamo, neverjetna fora!!! Tisti sirup je zakon, smo glih prejšnji teden kupili novo dozo. Pa res proti krčkom pomaga, ki jih sicer ima Sofija vedno manj, HB.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
26.11.2009 18:21:38   
*anč*
hruškolinka  v lekarni, ja. so namenjene prav poporodnem obdobju, menopavzi, ko hormoni ne delajo tako kot je treba ... in imajo dolgoročno delovanje. probaj, meni so pomagale. 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
26.11.2009 18:32:32   
anžetka
Punceeee, končno se vam lahko javim in pridružim pri čvekanju! Sem spremenila priimek in kot, dobra poštena dušica, še podatke na profilu in se potem nisem mogla prijavit več. Zdej sm Anžetka, prej sm bla pa Sasa84user posted image
Najprej čestitam vsem mamicam in njihovim štručkam!
Naš pikec je bil rojen 16.8.. 18.11., ko je bil star 3m2d smo imeli 6200g in 62,5cm, obseg glavice 41cm. Je ful priden in naju blazno vrti okoli prstauser posted image  Hotela sem pripopati še slikico pa mi ne uspe...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
26.11.2009 18:47:13   
Sanikaa
Punce seveda da jim paše ta sirup, ker je osnova čisti sladkor!! Prvo jim paše okus in še jim dvigne sladkor v krvi in niso tok lačni za mleko ker jejo sami sladkor oziroma kapljice proti krčemuser posted image user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?