hel32
|
Dan vsem! ZDRAVJE: Tjaša je valiko boljši, fasala je navaden prehlad, se že fajn izkašljuje, zgleda, da je FLUIMUKAN pomagal, pa žajblov čaj in juice iz pomaranč, ga redno stiskam, sem ga dobila od sestrice, uni power juicer, LUKAS- zdrav, mu pa redno dajem v noseka fiziološko, MAMA, šmrkava, pije lekadol+C in šprisa nos.Ata smrk, zdrav ko dren Včeraj je spal kr 4 ure v kosu in en obrok prespal, pa sem ga potem ob 20:30 okopala (se kopamo vsaki dan, bolše spi), je mali zaspal ob 21:30 in spal do 7mih zjutraj , zdaj pa še kr spančka po zajtrku, sem mu pa na steklenički zamenjala velikost luknjice na ciclju, je prej pol ure pil, zdaj pa samo 15 min, se mi je prav otudu, revček moj. Ayo , mi tudi bomo čez par let, ko končamo z reprodukcijo začeli gradit novo, većjo hiško, da bomo imeli veeeeeeeliko prostora, in vsi otroci svoje sobe in svoje kopalnice, da ne bo jutranjega prerivanja, sam mi parcelo že imamo, pa načrt tudi, sam denarčke šparamo, malo bomo vzeli kredita za mlade družine, in hiška bo 1,2,3 stala, komaj čakam da bom imela veliko kuhinjo, ker ful rada kuham in pečem, in veliko dnevno sobo zzastekljeno steno . Hvala za skrb, Tjaša je boljši, ja pa za varuško, in da jo je Gabriel sprejel. Aprilčica, , da nimate gripe, imaš enake probleme, tudi jaz imam take črne misli, in ponoči ne morem spat, kr naprej imam nočne more, in se zbudim vsa premočena, ma ne vem, zgleda, da nas mame vse preveč skrbi za naše malčke, pa še ta gripa, in smo čist panične. Aja, povej mi, kaj je biberon, ker to pa res prvič slišim a je mogoče pšenični zdrob za dojenčke , zdaj je tlk tega na tržišču, da več ne vem, sicer pa bom tudi jaz nabavila, da mu začnem dodajat gosto hrano, začela bom pa z riševimi kosmiči, so mi najbolj všeč. Šivilja , da ste že bolj zdravi, držite se! Eee, ja, kaj češ, malo mu sama spremeni ritem, al pa probaj mu malo dodatka še zvečer dat, mogoče je pa res mleko malo majn kalorično in rabi več, probaj, mogoče bo v enem kosu spal bolj dolgo potem. Zdaj vidim, kako srečo imam, da sem v hiši, in me sosedje ne motijo! Alisa, naš tudi ful gleda nas ko jemo in ima take vlke očke, sam jaz mu še ne upam dat kaj, je še premali. In bravo za slončkanje, mi tudi redno, kak mali zvečer prej taspi, sma že v akciji, ne dojim več in imem kr uber preveč kil, pe je sex najboljše telovadba Muca, ja tako je s sexom, ko imamo otročke, najboljše, da počakata da trdno zaspi, in pšotem kr hitro v akcijo, dokler spi Naš spi že kr en cajt v vreši, ker drugače bi bil odkrit, er se je kr hitro zbrcal, ga pa dajem na bok ponoči še imam reklajner, uno blazino za zalaganje in kr lepo spi na boku ponoči, podnevi pa včasih malo tudi na hrbtu.Še enkrat, sreča, da sem v hiši in mi je vse prizanešeno, ne rabin nič daleč tovorit. Go-ta, o verjemi, dobro vem, kako je biti samohranilka, nikoli več ti rečem, oooo, vidim vi tudi že športni del vozička uporabljate , naš Lukas je tudi tak velikan, mu je že vse št 62 premalo, rokavi prekrarki, hlače napete , bo treba u šopingggggg jupi, greva z mami v avstrijo pa Tjaša bo šla zraven, Očka in Lukas bosta pa lepo doma čakala Naš tudi včasih ne kaka po 2-3 dni, sam je AM, jaz mu dam komarčkov čaj z glukozo, pa potem kaka, pa pravijo, da so zalivančki žejni, naš že ne, proti Tjaši, noče in noče pit čaja,sam, če je sila, oz.beri lačen. Hruškolinka, za uporabo športnega dela vozička, pa malo več se pogovarjajta z dragim, pa lepo ga prosi, da ti pomaga, ker on to super zna, in da potem boste pa vsi skupaj, in bla, bla,.... moški, so kot mali otroci, hvalit, hvalit jih je treba, bučmane, sam moj je mal drugačen, ker ni živel od 10 leta z mamo ampak z očetom. Tako, danes bom prviš pekla pečeno ajdo z jabolki, da vidim, kako to zgleda, pa še zdravo je, pa pečico sem našpricala, jo moram še poslednjič spucat, potem bo samo še za kuhanje za delavce, dobim za božička nov steklokeramično plato in ventilacijsko pečico, tako bolj poceni, sam, da ne rabimo več plina v bajto nosit , Pa naročila sem 4 kuharske knjige nove od Dober tek, mi je dragi obljubo, da bo on plačal, da bo kaj dobrega popapcal, bogi, prej mu ni noben nič speko, pa se ne more prenejest sladkarij.