|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.11.2009 11:35:46   
aprilčica07
user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
27.11.2009 11:36:29   
aprilčica07
Evo mene in mojga, na dan krsta od Jakoba, ko sva bla oba fensi špenci poštimana, darkerja kot vednouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1727
27.11.2009 11:39:29   
eee35
Koooončno slikcauser posted image user posted image Zelo sta simpatičnauser posted image In hudo črna, to pa resuser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 1728
27.11.2009 11:43:25   
aprilčica07
user posted image

Evo, sem osvojila tehniko pa se zdaj malo preseravam.. še ena moja fotkauser posted image user posted image to smo bli pa na eni ohceti, glede na to, da se midva ne bova oženila, pač pokažem fotke od drugih porok..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
27.11.2009 11:46:56   
*Orhideja*
Pa še dve slikci našega fantka.

user posted image

user posted image

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
27.11.2009 11:57:58   
Sanikaa
O kakšne lepe slike!!!
Aprilčica ne vem zakaj ampak jaz sem te nekak imela v glavi da imaš blond lasjeuser posted image Fuul lepa sta in barva mi je zeeelo všeč user posted image Zakaj se pa vi2 ne bi poročila ?
Bom jaz dodala še par novih fotk v album od mojih princov user posted image
Orhideja Moj "kmalu štiriletnik" še vedno spi brez vzglavnika..sicer ga ima ,ampak nikoli ni na njemuuser posted image user posted image Mislim da prvo leto sploh ne rabijo vzglavnik.
Tina Tvoja Lija je pa luštkana in veeelikauser posted image user posted image Jaz drugače nimam pojma koliko Leo poje ker se doji ,ampak zvečer zgleda orang zmanjkauser posted image

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
27.11.2009 11:59:17   
Sanikaa
Orhideja tudi tvoj Beni je pravi cukerčekuser posted image user posted image Pa kako se smejiuser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
27.11.2009 12:07:06   
aprilčica07
orhideja: pravi cuker je vaš fantina..user posted image user posted image
sanikaa: a da sem blond? nisem še nikoli bila bjonda, ampak trenutno me neki daje, da bi spremenila odtenek, ker sem od kar vem zase na rdeče poplajhana, moja naravna je pa mišje rjava.. pa nevem kako bi se spremenila, ali na svetleje ali na rjavo.. kaj vem, bomo vidli kaj bo rekla frizerka..... nevem zakaj se nisva poročila... zdaj se mi pa kr nekam čudno zdi, da bi se poročila, ko že imava otročka... meni je kr nekako vseeno glede ohceti, mogoče se pa moj kaj spomni in me preseneti, pa bom tudi jst ratala gospauser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
27.11.2009 12:15:38   
hel32
Aprilčica, kooooončno fotke, pa tudi jaz sem mislila da si blondinka, in prav lušni par stauser posted image user posted image

Grema veeeen!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1734
27.11.2009 12:30:01   
Sanikaa
Aprilčica..moji sestrični je sin nosil prstana na poroki!! Tok je bilo lepo!! Tebi bo Julija lahko rožice metala pod noge ..Jakob pa prstana nosil na povštčkuuser posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
27.11.2009 12:34:37   
eee35
Aprilčica: jaz mislim, da bi bila blond huda za znoret!user posted image , ampak ne presvetla, takšen en lep poln odtenek bi mogla izbrat, s temi učki, whaoooo, pa tvoj bi takoj po prstanček tekel, hehe (hecam, če se vama ne da, ne se silit, seveda!)

Babica od spodaj poje, pa neke kotlete očitno tolče v kuhinji, zmagovalna kombinacijauser posted image , jo bom enkrat fentala...user posted image

Orhideja, tina: lepa otročička!user posted image , Tina, tvoja pa je fensi šmensi naštimanauser posted image

< Sporočilo je popravil eee35 -- 27.11.2009 12:35:12 >

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
27.11.2009 12:48:59   
aprilčica07
eee35: si me nasmejala zdaj z idejo o ohceti in z opisom dogajanja v spodnjem štukuuser posted image glede barve las, pa ja, nekako sem štufa teh rdečkastih odtenkov in bi rada neki spremenila... že dolgo cajta, pa nisem še zbrala zadosti korajžeuser posted image
sanikaa: ja, kaj vem, mogoče enkrat....user posted image je pa res lušno ko ti sine nosi prstane...ampak naš je tak gajser, da bi jih raztresel predno bi prišel do cilja..user posted image
hel: ma kaj imate spet sonce? mater, se bom res preselilauser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
27.11.2009 13:05:16   
kerala
Moj sonček je pa včeraj rekordno hitro zaspal. Očitno Tomyjeva zvezdica res dela čudežeuser posted image ! Moj je šel zvečer v trgovino po sendviče za Živo, ki je šla že ob 5h zjutraj na izlet na Dunaj, pa sem ga poslala še v Baby center, da ne zamudimo akcijeuser posted image . Hotela sem jo prišparat za božička, sam sem ist preveč neučakana za take stvariuser posted image  Ob 21 je Taras pojedel, potem je bil pa malo sitnjakav, pa sem ga dala kar v posteljo in zvezdico vklopila - in čez 5 minut je SPAL! Kolikokrat se je zbudil raje ne govorim, saj niti sama ne vem, ampak se mi zdi, da se je zbujal vsako uro. Zato sva pa dopoldan skor cel prespala, primajala sva se ob 11h, kar je pa tut rekord!

Anžetka, dobrodošla spet tle. Joj, porod je pa meni tudi že takoooo daleč. Ste pa dobre tiste, ki vam ni bilo hudo. Meni je bilo prvič in drugič strašno hudo, tokrat pa user posted image  zaradi epiduralne... Mi pa ni čisto jasno, kdaj sta glavico pobožale? A takrat, ko je bil mali že cel zunaj ali ko je bila zunaj samo glavica? A se s tistim trebuhom da tolk sklonit, da se glavica poboža? Ma saj vem, butasto vprašanjeuser posted image ... Meni pa babica sploh ni tega predlagalauser posted image

sams, nimaš kaj, bo treba vač ven... Tudi jaz nisem ravno vozičkarca, sploh zato, ker se moram vedno z avtom odpeljat od doma, pa sami se mi sploh ne da. Še dobro, da mam mojga user posted image  doma, pa si ponavadi vzame čas, da greva skup na kofe (al pa na pivo, če je že popoldanuser posted image ) Recept za dober ulov je pa res perfekten, ti ga kar patentiraj!

Kapljice proti krčkom so pa zakon! Tudi jaz sem že nove naročila, tokrat kar 2 flaškiciuser posted image . Ne vem, ali je placebo ali karkoli že, samo pri nas ponagajo fullllllll!

Drnula, ti se pa res nekaj časa nisi oglasila, sem glih pred kako urco razmišljala o temuser posted image . A ti sama kuriš pečko? Držim pesti, da keksi ratajo!

Simonalokar, jaz Tarasu še nisem dala čajčka. Dojim ga, zvečer pa dodamo mal, max 100ml, drugega pa nič.

Aprilčica, uau, kolk sta dobra, prava darkerja! Meni je pa fulllll všeč tale barva, verjamem pa, da se je naveličaš, pa paše mal spremembe... ma ko je model dober, mu vsaka barva paše! Kdaj pade kavica v Ljubljani? Jaz sem praktično vsak petek gor, da vsaj mal sončka vidimo. Danes je pa v Lj tut user posted image , kolikor sem slišala, pa je šel user posted image  sam. Pa sem mislila, da ponovim tisto vajo z Gradom... in muskelfibromuser posted image

Muca, jaz sem pa kar Aljaževo posteljnino vzela, mi je full super, pa še v akciji je bila, čeprav še vedno kar draga. Zdaj je pa sploh ne rabimo,m ker mali spi pr namauser posted image

Tina, tvoja Lija je pa tooooolk luškana! Je pa res težkokategorik! Jaz Tarasu plenice tehtam, samo več kot 600mg nisemo še nabrali, pa da raje ne govorim kolikokrat se hranivauser posted image ... Kilc je pa Taras glihkomaj 6 nabral pri 3 mesecih, pa je bil 4kg že ob porodu. Kolk je pa dolga?

hruškolinka, a tvoj si tut 4 user posted image  želi? Tako kot moj. Pa sva potem dolgo mislila, da bo pri dveh ostalo, zdaj se mu bo pa mogoče le želja uresničilauser posted image  Hel, mogoče nas bo pa več, bomo kar en novi forum odprleuser posted image

Miška, in kako je bilo user posted image  po tolikem času, paše, a ne?

go_ta, mi bomo tudi kar doma za novo leto. Smo velikokrat tu pri nas, k mamo velik prostora, pa še kolegi pridejo. Letos pride moja sestrična s familijo, ima eno hčerko tolk staro kot moji dve, pa so se že vse zmenileuser posted image . Nas za dva dni prej v Lj pošiljajo, kaj vem kaj naklepajouser posted image

Orhideja, ma je cukr tale tvoj Benjamon! Meni so tolk corti tele Nextove cunjice, tudi s kvaliteto in ceno sem full zadovoljna. Mi imamo tudi ta komlet slinčkovuser posted image ! Katero cifro pa pa tvoj nosi? Tarasu so hlače 3-6 mesecev že prekratkeuser posted image , bom že novo "kolekcijo" morala naročituser posted image ... Komaj čakam december, da bomo imeli "božička"user posted image , sem mu kupila tisti rdeči pajacek, tko mal za hecuser posted image
Fredov obroč smo mi že nabavili, zdaj se mormo pa sam še do bazena spravit... komaj čakam!

eee, kaj pa če bi mal vrnila tisti babnici tam spodaj pod tabouser posted image  pa saj si v prednosti, da si nad njo, pa lahko še kake fajn poskoke dodašuser posted image  pa itak da sam plešeš s tamalimuser posted image

A AD3 kapljice vse dajete? Mi jih še kar ne... je mel mal krčkov po njih, pa sem rekla da počakam, moj pa itak pravi, da ni potrebe, kao saj je dovolj sončka tle...user posted image  se moram kar odločit pa spet probatuser posted image

Naš Tars pa nonstop pljuva, če mu dam kaj v usta al pa nič. Mu menjam slinčke lahko na 1 uro, drugač ga moram pa preoblačit, ker je ves moker. Stalno mi jih zmanjkuje, čeprav jih imam full velik...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

Neposredna povezava do sporočila: 1738
27.11.2009 13:29:00   
hruškolinka
Orhideja, nam so na šoli za starše rekli, da lahko damo vzglavnik šele po 3 letu otrokove starosti, prej ga ne rabi.

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1739
27.11.2009 14:09:48   
Ayo
Dan!

Sanikaa user posted image za spanje, sem bila prav radovedna, ce ti bo dalj spal po vsem tem kar je pojedel!

Mogoce bi tudi pri moji delovalo...to sem ze pri Gabrielu razmisljala...ampak kaj pa vem, nekako imam svoje prepricanje, da je moje mleko popolnoma dovolj. In tudi vse vsebujo oz. boljse hrane od materinega mleka itak ni. Zato tudi ne dajem nobenih cajckov niti vode, striktno moje mleko do 6. meseca.

En podoj pa se vedno traja nekje 7 minut iz ene joske, ko ji ponudim drugo, je noce vec zagrabit, si rajsi tlaci v usta pesti. Vcasih si rine obe hrati, lumpa moja. Jaz pa joske trde ko kamen. user posted image

Muca, tudi Ilaria ze kar nekaj casa 1. rundo spanja ne zdrzi vec kot 4-5 ur, pa ji je ze uspelo max 7.
Bogica, da si bila uspavana pri CR...to meni sploh ne gre v racun, da so nekatere P se tako zadaj, da ne omogocijo mamicam s CR najlepsi trenutek v zivljenju user posted image Res skoda!

Aprilcica, ocitno je ze kaj na tem, da sem tudi jaz mislila da si blond, ko sem vidla tvoje slikce. user posted image Drugace pa lepa barva las in una v avtu je ful lepa! user posted image

Tina, Orhideja, lepi user posted image !

Jaz pa zadnje case tako malo slikam, enostavno kar pozabim, ko nimam nic casa; Ilaria pa raste user posted image

Nic, si grem pripravit kaj za papcat, zjutraj sem bila ze na pedikuri, jutri frizer, v nedeljo krst. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
27.11.2009 14:31:48   
Ayo
Sem seveda pozabila pohvalit misko za user posted image !! user posted image user posted image user posted image

Pri meni se mi zdi, da se mi mogoce pooocaaasiii vraca libido...sem v nedeljo po 3-eh tednih jaz mojga napadla, pa je blo kar fino user posted image In zadnje dni me tudi cez dan kar nekaj prime da bi, sam moj je v sluzbi...zvecer pa pol samo v postlo padem.

Pa Sanikaa tolk je blo lepo brat, ko si napisala, da Vida vprasas, ce je tvoj user posted image
Meni je tudi takooooo lepo, ko recem Gabrielu "kdo je moj lubi?" Pa odgovori "Gabriel". Pol pa vprasam, kdo je pa tvoja lubica in on "Ilaria" user posted image user posted image user posted image

Ko smo ravno pri limanju slik, pa vam pokazem naso hisico v gradnji, sicer so cegli in tko ampak to je to, nas bodoci domek user posted image (to kar se vidi bo dnevna s kuhinjo)

user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
27.11.2009 14:37:35   
hel32
EEE ma ti si faca, s to sosedo, malo ji poklofaj z čim po tleh, mogoče pa vadi kako operouser posted image
Orhideja, lep fantič.
Aprilčica, pa ja, malo je sijal sonček, sam zdaj se pa napravlja k dežu.

Sem se že napapcala, ričeta, Lukas pa še spi kr v košari od vozička, uživa, mama pa tudiuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
27.11.2009 14:40:12   
hel32
Kerala, velja, nov forum, sam, jaz te moram prej dohitet, mi še 2 manjkata do 4, tebi sam 1,
al pa bomo naslednje dvojče dobiliuser posted image
morem it, dragi je doma!!!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
27.11.2009 14:43:38   
go_ta
Dež, dež, dež ...user posted image  Sva se prejle že oblekla za ven, prideva ven, pa dež spet začne padat. Ah, se bo pa mami odpočila od vozičkanjauser posted image  Hel, pri vas je lepo? Se bo res treba malo bolj vzhodno preselituser posted image
Sem pa gledala slikce v albumihuser posted image  Ayo, tudi jaz nekako pozabljam slikati, ampak danes, ko pride lubi, moramo malo nadoknadituser posted image
hel, vaš je pa res korenjakuser posted image  Pa luštn itakuser posted image
sanikaa, ti imaš pa vedno take dobre komentarje pod slikami, da me nasmejišuser posted image  Imaš pa krasna fantka. Aja, a nisi ti jamrala, da moraš shujšat? To si se vrjetno zmotila, pa hotela reči, da se moraš zrediti?user posted image  Ker ti pa res nimaš odvečnih kilogramovuser posted image
tina, tvoja pikapoka je pa hudo moderna bejbauser posted image
aprilčica, jst pa nisem mislila, da si blond, ampak rjavolaskauser posted image  Ja, bi ti pa definitvno pasala vsaka barva, čeprav je tudi ta huda! jakob je pa podobenrada tolkla kotlete. tebi ane?
Je fajn, da vidiš, s kom se meniš, jauser posted image
orhideja, benjamin je pa tudi en srček, dobrovoljčekuser posted image
ayo, ti boš pa čisto preveč lepa za krstuser posted image
kerala, bolje, da ne veš, kaj puncce naklepajouser posted image  Ko se spomnim teh let ... sami načrti so nas biliuser posted image
eee35, vrni babnici milo za drago. Muzika (po možnosti kakšen heavy metal benduser posted image ) pa mal poskoči. ALpa malo pohištvo premakni sem pa tjauser posted image  da ne bi slučajno brali po časopisih: Stanovalka ubila svojo sosedo, ki je rada tolkla kotleteuser posted image
grem kuhat ... blitva pa krompir pa ribice, mjamsiuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
27.11.2009 14:53:07   
romana24
Oj, oj ena zgublena duša se vam mal javljauser posted image

Naša Klara je kar pridna jo moram kar pohvalit. Edino zadne dva dni ponoči neki sračka kako urco skupi in pol je spet koma. Se mi zdi da bo treba zibko počasi zamenjati z pojstlico.

A je že katera zamenjala?

Miška čestitk za user posted image . Pri nas je že postarem, 4-5 na teden tko da se nimam kaj pritoževatuser posted image user posted image

Ayo sem ti kar fouš ko vidim tele slikce nove hiškeuser posted image . Jaz bi tut pa zgleda da bom mogla kr mal počakat. A do penzije upam da bouser posted image

No upam da mi bo zdej uspelo počas malo bolj spremljat vašo debato.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
27.11.2009 15:18:29   
anjasa
ŽIVJO

Da se še jaz javim po dolgem času.
JAN je star že 3.mesece.Danes je bil cepljen.

Ob rojstvu je tehtal 3890g.velik 52cm
1.mesec je ------ 5500g.------54cm
2.mesec ----------6740g,------59cm
3.mesec------------7400g-------60cm

Dobro preživite dan in lep pozdrav.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
27.11.2009 16:01:13   
Sanikaa
Go-ta ..aha...sem ker tisti kilogrami , ki so ostali , so ostali do višine popkauser posted image v mehki in ne preveč lepi oblikiuser posted image ( beri celulit). Drugače pa bi bilo dobro, da bi ostali v mišični obliki user posted image
Punce leeep vikend ..mi šibamo na Hrvaško..lp

(odgovor članu anjasa)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
27.11.2009 16:18:09   
*Orhideja*
kerala: Naš nosi eno številko manjše kot tvoj. Sem pa opazila pri vseh firmih, da so pri kompletu hlače vedno manjše. Majčke še lahko nosi, hlač pa ne več. Jst sem tud ful zadovolna z nextom, lepe in kvalitetne stvari poceni.

Jaz tudi nisem dajala AD3 kapljic, dokler sem še dojila, sedaj jih pa itak ne rabi. Pa sprašujem okoli, pa jih skoraj nobena ne daje. Ven ga pelješ na sonce, ko pa začnejo jesti GH jim daš pa malo več korenja in je.

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
27.11.2009 18:37:14   
Joob
Punce hvala za nasvete glede sesanja palčka.
Zdej me pa še neki zanima...zadnjič em pozabila povedat in vprašat...Nika zanaša v levo ko pase kravice. P sama od sebe ni nič opazila (na 2.posvetovalnici), ko pa sem jo opozorila, ga je preverila in rekla da ga nese samo pri pasenju kravic, da pri drugih stvareh je tonus enak in da naj jo naslednjič zopet opozorim, ker če bo slabše naju bo poslala v razvojno. Ker sem tam postala zaskrbljena sem pozabila vprašat, če lahko kaj sama naredim proti temu? Ima mogoče kera kaj izkušenj s tem in mi lahko kaj pomaga?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 1749
27.11.2009 19:37:12   
go_ta
sanikaa, po tvojem nasvetu z masiranjem smo končno kakaliuser posted image  Hvala! Uživajte na Hrvaškem! Ja, saj pri meni je isto želatinasto področje ostalo na trebuhu. Do poletja bo treba to uredituser posted image
joob, pri naas je isto, ga tudi večkrat vleče v levo, ko pase kravice. Nimam pa nobenega nasveta, mogoče pravilen handling? Ni ti pa treba biti zaskrbljena, če te pošlje v razvojno, ti pokažjo vaje, ne bo pa imel kakih težav v življenju zaradi tega pomoje. V današnjem času spremljajo vsako malenkost. Tudi koga od nas je verjetno vleklo v levo ali pa se nismo začeli plazit pri tistih mesecih, ko bi bilo 'treba', pa smo vsi okej izpadli, ane?user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.