kerala
|
Moj sonček je pa včeraj rekordno hitro zaspal. Očitno Tomyjeva zvezdica res dela čudeže ! Moj je šel zvečer v trgovino po sendviče za Živo, ki je šla že ob 5h zjutraj na izlet na Dunaj, pa sem ga poslala še v Baby center, da ne zamudimo akcije . Hotela sem jo prišparat za božička, sam sem ist preveč neučakana za take stvari Ob 21 je Taras pojedel, potem je bil pa malo sitnjakav, pa sem ga dala kar v posteljo in zvezdico vklopila - in čez 5 minut je SPAL! Kolikokrat se je zbudil raje ne govorim, saj niti sama ne vem, ampak se mi zdi, da se je zbujal vsako uro. Zato sva pa dopoldan skor cel prespala, primajala sva se ob 11h, kar je pa tut rekord! Anžetka, dobrodošla spet tle. Joj, porod je pa meni tudi že takoooo daleč. Ste pa dobre tiste, ki vam ni bilo hudo. Meni je bilo prvič in drugič strašno hudo, tokrat pa zaradi epiduralne... Mi pa ni čisto jasno, kdaj sta glavico pobožale? A takrat, ko je bil mali že cel zunaj ali ko je bila zunaj samo glavica? A se s tistim trebuhom da tolk sklonit, da se glavica poboža? Ma saj vem, butasto vprašanje ... Meni pa babica sploh ni tega predlagala sams, nimaš kaj, bo treba vač ven... Tudi jaz nisem ravno vozičkarca, sploh zato, ker se moram vedno z avtom odpeljat od doma, pa sami se mi sploh ne da. Še dobro, da mam mojga doma, pa si ponavadi vzame čas, da greva skup na kofe (al pa na pivo, če je že popoldan ) Recept za dober ulov je pa res perfekten, ti ga kar patentiraj! Kapljice proti krčkom so pa zakon! Tudi jaz sem že nove naročila, tokrat kar 2 flaškici . Ne vem, ali je placebo ali karkoli že, samo pri nas ponagajo fullllllll! Drnula, ti se pa res nekaj časa nisi oglasila, sem glih pred kako urco razmišljala o tem . A ti sama kuriš pečko? Držim pesti, da keksi ratajo! Simonalokar, jaz Tarasu še nisem dala čajčka. Dojim ga, zvečer pa dodamo mal, max 100ml, drugega pa nič. Aprilčica, uau, kolk sta dobra, prava darkerja! Meni je pa fulllll všeč tale barva, verjamem pa, da se je naveličaš, pa paše mal spremembe... ma ko je model dober, mu vsaka barva paše! Kdaj pade kavica v Ljubljani? Jaz sem praktično vsak petek gor, da vsaj mal sončka vidimo. Danes je pa v Lj tut , kolikor sem slišala, pa je šel sam. Pa sem mislila, da ponovim tisto vajo z Gradom... in muskelfibrom Muca, jaz sem pa kar Aljaževo posteljnino vzela, mi je full super, pa še v akciji je bila, čeprav še vedno kar draga. Zdaj je pa sploh ne rabimo,m ker mali spi pr nama Tina, tvoja Lija je pa tooooolk luškana! Je pa res težkokategorik! Jaz Tarasu plenice tehtam, samo več kot 600mg nisemo še nabrali, pa da raje ne govorim kolikokrat se hraniva ... Kilc je pa Taras glihkomaj 6 nabral pri 3 mesecih, pa je bil 4kg že ob porodu. Kolk je pa dolga? hruškolinka, a tvoj si tut 4 želi? Tako kot moj. Pa sva potem dolgo mislila, da bo pri dveh ostalo, zdaj se mu bo pa mogoče le želja uresničila Hel, mogoče nas bo pa več, bomo kar en novi forum odprle Miška, in kako je bilo po tolikem času, paše, a ne? go_ta, mi bomo tudi kar doma za novo leto. Smo velikokrat tu pri nas, k mamo velik prostora, pa še kolegi pridejo. Letos pride moja sestrična s familijo, ima eno hčerko tolk staro kot moji dve, pa so se že vse zmenile . Nas za dva dni prej v Lj pošiljajo, kaj vem kaj naklepajo Orhideja, ma je cukr tale tvoj Benjamon! Meni so tolk corti tele Nextove cunjice, tudi s kvaliteto in ceno sem full zadovoljna. Mi imamo tudi ta komlet slinčkov ! Katero cifro pa pa tvoj nosi? Tarasu so hlače 3-6 mesecev že prekratke , bom že novo "kolekcijo" morala naročit ... Komaj čakam december, da bomo imeli "božička" , sem mu kupila tisti rdeči pajacek, tko mal za hec Fredov obroč smo mi že nabavili, zdaj se mormo pa sam še do bazena spravit... komaj čakam! eee, kaj pa če bi mal vrnila tisti babnici tam spodaj pod tabo pa saj si v prednosti, da si nad njo, pa lahko še kake fajn poskoke dodaš pa itak da sam plešeš s tamalim A AD3 kapljice vse dajete? Mi jih še kar ne... je mel mal krčkov po njih, pa sem rekla da počakam, moj pa itak pravi, da ni potrebe, kao saj je dovolj sončka tle... se moram kar odločit pa spet probat Naš Tars pa nonstop pljuva, če mu dam kaj v usta al pa nič. Mu menjam slinčke lahko na 1 uro, drugač ga moram pa preoblačit, ker je ves moker. Stalno mi jih zmanjkuje, čeprav jih imam full velik...