hel32
|
Jutro Spali smo super, kar do 9tih , imamo sonček,in greva ven z Lukasom. Tjaša ima danes uro ob 11:30 pri zdravnici, vročine trenutno nima ima temperaturo 35,4,a katera ve kaj to pomeni , mali je zaenkrat še zdrav, sem pa jaz neka šmrkasta, si kr piham fiziološko v nos, Lukasu pa tudi, ker se očiju zdi da nakam več kiha, kaj pa vem, meni se ne zdi. Meni se zdi da delajo za to pandemsko gripo mediji malo preveliko paniko in smo potem posledično vsi panični. Šivilja , da se pozdravite, in da bo brez posledic. Aprilčica za tvojega, da je samo prehlad. In pri Jakobu enako, bogec mali, če ne bo boljši, je pač treba k dr. nič ne pomaga. Kerala, še z moje strani, pohvale, ste lepa družinica, ma sem ugotovila, da nimam sploh slike ko smo skupaj gor, namreč nimamo doma koga, ki bi nas slikal, moram brateca nahecat, da nas slika, ko pride, to so taki lepi spomini. Hja glede pospravljanja je pa tako, da sem bila prej nora na čistočo, zdaj pač sam na 2 tedna generalno spučem bajto, ker drugače se mi meša, je pa res, da sem potem ful utrujena, mi je všeč, ta vaš podest, namesto kavča, zanimivo! Alisa, lepotička, ta vaša mala Klara, ma tudi mi imamo obljubljene obiske, moremo še obiskati našo razširjeno familijo, se je letos povečala za 6 dojenčkov, in jih moremo obiskati, oz. oni nas, pa vem, kako poteka dan ko se potepaš. Mi se tudi ne dojimo, pa kr fejn napredujemo, pa še celo noč spimo, tak, da je še boljši! Simonalokar , da ni Maja alergična na jajca, in za Anč, pridna, si vse pohvale z 2 otročkoma nikakor ni lahko na fax hodit, čestitke. Tejči, jaz bi malčka vzela kr zraven, je le premali, da bi bil tako dogo brez mamice, pa hitro okrevanje. Ja go-ta, pa saj je tudi mani v bistvu vseeno, ali imam še eno punčko, ali še enega fantka, pač moj si želi še enega fantka, če bo pa punčka pa bo tudi dobro, oh kaj pridna, malo pretiravam, če pa mi gre na živce ko je tako pa saj samo na 14 dni! Morem it nekaj naumit kaj bomo danes kuhali, nimam pojma, ma nekaj že bo.