|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.11.2009 0:10:08   
kerala
anč, sem komaj zdaj, ko sem oddala svoj post, videla, da si se tudi ti javila. Res si pridna, da ti uspe fax delat zraven obeh! Če je prava volja se vse da, sploh če veš zakaj to delaš. Februarja bodo pa naši sončki res že večji in če boš imela dobro varstvo, bo tudi šlo. Če pomisliš, da ponekod nimajo niti toliko porodniške...

Zdaj pa res lahko nočko.

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
24.11.2009 1:27:25   
Muca83
Čer! Popoldne, ko je Lana spala sem nekaj slikc dodala v album. Joj zvečer pa spet veselje, spet mi je ob polnoči šele zaspala. In jaz lepo ugasnem vse zadeve in pustim samo luč čisto na malo, toliko da sem kaj videla (imava luč, ki se ji regulira kako močno sveti). Tako, da kao ne bo nič zanimivega za gledat in bo zaspala. Pa leži tam na kavču in gleda tisto lampo, ona se pa pogovarja, smeji, vriska, maha z vsemi štirimi... dobre pol ure. user posted image user posted image Ena statična luč ji je tako zanimiva, ne moreš verjet. Pa sem mislila, da bo danes kaj prej omagala, ker je zjutraj že ob 9h bilo konec spanja (ponavadi je spala kar do 11h). Ma pa saj ni važno, glavno da ponoči nima izpadov in lepo spi. Jaz še kar upam, da bo sama malo obrnila tale bioritem.

Nisem si kaj veliko zapomnila za pokomentirat edino šivilja, groza, me je čisto šokiralo, da ste novo gripo fasali. user posted image Upam, da hitro mine in se ne nalezete še drugi.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
24.11.2009 7:49:12   
simonalokar
šivilija upam da boste kmalu zdravi vsi

včeri smo bili pr alerologu in niso odkrili alergije na jajca in mleko tko da so vzeli še kri da je 100%. za izvide izvem v torek in pol počasi uvajanje živil pr meniuser posted image user posted image user posted image . sva tako srečna - da jeuser posted image padel včeriuser posted image user posted image user posted image . sam koso ji vzeli kri iz žile se mi je smilila ko so dali notr iglo in iskali žilo - hvala bogu da so hiro najdl. 

drugače smo ok in da se še ta prehlad pozdarvimo..

flora če hočeš pomoč glede jedilnika in sladic mi povej- da ti pomagam ker je res težko ker imaš dieto. imam recepte

danes pa ven upam da bo lepo

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
24.11.2009 8:18:20   
aprilčica07
Jutro

noč pestra, Jakob kuhal, trenutno spi, bomo vidli kaj bo preko dneva. Pa tudi kašlja nekam grdo.. Upam, da ne bo kaj hujšega, ker nimam volje okoli dr hodit. Ponavadi ko gremo tam pokasiramo še dodatekuser posted image user posted image
Moj je bolši, danes je zjutraj bil brez vročine, upam, da bo zdaj šlo na bolše.

kerala: isto mislim o vrtcih in šolah tudi sama, ma kaj ko ima moj drgačno mnenje in se nisva nekako še dogovorila. Po moje so mestne šole bolj toge in dosti bolj neprijazne do učencev vrtci pa isto. Jst sem hodila v tak mali vrtec in imam lepe spomine, moj pa v velikega in pravi, da ni blo lepo. Ampak da so se kao časi spremenili in bla bla bla... Bomo vidli kaj se bomo zmenili. Vem, da doma ful nanj pritiskajo, moj tast je bil ravnatelj in posledično zagovarja mestne šole in vrtce.. Nič ne rečem, ampak se mi zdi, da bo težka za se zmenit..
anč: iste simptome ima Jakob, kašlja in je smrkav.. me tolaži, da je blo pr Tristanu hitro mimo, upam, da bo pr nas isto..
simonalokar: ma kam ven? mi imamo spet dež, ma če ni za popiuser posted image
hel: kako je Tjaša?

Moram it previt malo, je očitno neki nardila v plenice po zvokih sodeč. Pa grem pogledat Jakoba, če spi ali le počiva v mamini postelji:)
Se javim kasneje:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
24.11.2009 9:32:40   
romana24
Šivilja kako kaj gripa pri vas? Je že bolje,al sta še vidva z možem zbolela? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdravite

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
24.11.2009 9:59:43   
Alisa
ojla mamice user posted image

Sploh nimam časa za RR, pa niso otroc krivi. Skoz se potepava in pol treba hitro kosilo skuhat, pol pa itak, igranje, večerja in...počas za spat zrihtat in dnevi letijo.
No pa da malo napišem o naši princeski- Klari
Je cuker od cukra, zelo rada se smeje, noče ležat skoz bi bila v pokončnem položaju, kadar je budna.Težka je 5.700, velika pa 60 cm.
Bila je že cepljena 1x in sva lepo prenesli.
Žal pa se ne dojiva večuser posted image . Ker sva prejšnji teden skoz jokali, meni niti ni potegnilo da dobi premalo in je skoz jokcala. Nakar ji dam aptamil in mi revček spije 180ml in zaspi za 3 ure. Potem pa zvečer nisem dojila in sva zjutraj izčrpale komaj 40mluser posted image , se pravi po dobrih 16h urah. Tako da sem ugotovila da ni več mleka. Zdaj je že 5 dni od kar ne dojim nič in mi ni bilo treba še nič črpat, kar posušilo se je vse skup.
Zdaj jeva na 3h po 150 ml, nato je kake pol ure budna in zaspi za dobre 2h in tako preko celega dneva. Kopamo se po 18h uri, pojeva in gre spat ob 19h do 6h. tak ritem sva si zdaj nardile in jaz sem zadovoljna ona pa tud.

tok za enkrat zdaj bom pa malo preletela strani pa mogoče še kaj pokomentiram user posted image

Še slikico naše miške;
user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
24.11.2009 10:05:47   
romana24
Alisa maš pa prav pridno punčko. To imajo nekaj v imenu, ker naša Klara je tudi čisto nezahteven dojenčekuser posted image . Pa je potlej od 19-6 mir pri vas, ali še kaj je ponoči? Ker če je čist mir, to je pa že cel luksuz!!
Naša mala zaspi tam okoli 10 in spi do 8 ampak ponoči je pa treba kdaj dudo dat ki jo zgubiuser posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
24.11.2009 10:38:11   
hel32
Jutro

Spali smo super, kar do 9tih user posted image , imamo sonček,in greva ven z Lukasom.

Tjaša ima danes uro ob 11:30 pri zdravnici, vročine trenutno nima ima temperaturo 35,4,a katera ve kaj to pomeniuser posted image , mali je zaenkrat še zdrav, sem pa jaz neka šmrkasta, si kr piham fiziološko v nos, Lukasu pa tudi, ker se očiju zdi da nakam več kiha, kaj pa vem, meni se ne zdi.
Meni se zdi da delajo za to pandemsko gripo mediji malo preveliko paniko in smo potem posledično vsi panični.

Šiviljauser posted image user posted image user posted image , da se pozdravite, in da bo brez posledic.

Aprilčica
user posted image user posted image za tvojega, da je samo prehlad. In pri Jakobu enako, bogec mali, če ne bo boljši, je pač treba k dr. nič ne pomaga.

Kerala, še z moje strani, pohvale, ste lepa družinica, ma sem ugotovila, da nimam sploh slike ko smo skupaj gor, namreč nimamo doma koga, ki bi nas slikal, moram brateca nahecat, da nas slika, ko pride, to so taki lepi spomini.
Hja glede pospravljanja je pa tako, da sem bila prej nora na čistočo, zdaj pač sam na 2 tedna generalno spučem bajto, ker drugače se mi meša, je pa res, da sem potem ful utrujena, mi je všeč, ta vaš podest, namesto kavča, zanimivo!
Alisa, lepotička, ta vaša mala Klara, ma tudi mi imamo obljubljene obiske, moremo še obiskati našo razširjeno familijo, se je letos povečala za 6 dojenčkov, in jih moremo obiskati, oz. oni nas, pa vem, kako poteka dan ko se potepaš. Mi se tudi ne dojimo, pa kr fejn napredujemo, pa še celo noč spimo, tak, da je še boljši!

Simonalokaruser posted image , da ni Maja alergična na jajca, in za user posted image
Anč,
pridna, si vse pohvale z 2 otročkoma nikakor ni lahko na fax hodit, čestitke.
Tejči, jaz bi malčka vzela kr zraven, je le premali, da bi bil tako dogo brez mamice, pa hitro okrevanje.

Ja go-ta, pa saj je tudi mani v bistvu vseeno, ali imam še eno punčko, ali še enega fantka, pač moj si želi še enega fantka, če bo pa punčka pa bo tudi dobro,
oh kaj pridna, malo pretiravam, če pa mi gre na živce ko je takouser posted image pa saj samo na 14 dni!

Morem it nekaj naumit kaj bomo danes kuhali, nimam pojma, ma nekaj že bo.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
24.11.2009 11:02:04   
go_ta
Dober dan! današnja noč je bila pa grozljivkauser posted image  Od pol 9 do 6 se je zbudil 4x pa jamral, pa obračal se je, odkrival, borila sva se z dudo. Ob 6 sem imela pa dost in sem ga k sebi vzela, pa sva spala do 9. ne vem, kaj mu je blouser posted image  A ga je napenjalo, zeblo, mogoče so zobki ... kaj jaz vem. Zadnje dni štrajkamo s kakanjem, nazadnje je kakal v ponedeljek, in to samo enkrat. Prdi pa fuluser posted image  Uglavnem, počutim se kot rožicauser posted image
hel32, saj jaz sem taka kot ti pomoje. Pred Nikotom sem večkrat čistila, zdaj pa ... če enkrat na teden naredim generalko, sem veselauser posted image  Me že ob živce spravlja vse. Ampak za zdaj imam preveč dela s perilom, kosilom ... Ma, saj bomo imeli še dosti časa za čiščenje, zdaj so pomembni naši dojenčki.
šivilja, kako ste?
anč, ja, Kiara bo januarja, februarja že večja, pa bo tudi kaj drugega jedla, zdaj so pa res odvisni od nas.
Alisa, super, da si se oglasila pa Klara je luštnaaaa!user posted image
muca, sem si ogledala slikice, cukerček mali je vaša Lana!user posted image
aprilčica, evo user posted image  za Jakoba pa tvojega, da sta samo prehlajena!! Pa naredila si mi lušte s tistim tiramisujem, bom morala tudi jaz kaj spacat, mam en super recept pa hiter pa na rabiš veliko stvari, dober je pa ko user posted image user posted image
simonalokar, user posted image  da nima alergije!! Si si oddahnila, ne?user posted image
Grem zdaj kaj pojest, potem pa ven, spet imamo super vreme!user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
24.11.2009 11:37:15   
kerala
Mi smo pa že s prelgeda. Imeli smo še predavanje o ukrepanju v primeru bolezni dojenčka. Res je pridna tale naša pediatrinja, vsak mesec ima enkrat predavanje za starše 3-mesečnih user posted image , pa lahko tudi kaj vprašamo... Mali je bil pa takoooo pridkan, vsi so nekaj nergali med predavanjem, on je pa gledal P in seji tako lepo smejškal, pa vriskal jeuser posted image ... zlati sonček moj...
Taras se je zrediluser posted image user posted image user posted image  več kot prejšnji mesec, HB, zrasel je pa manj. Izmera je precej približna, se mi zdi, odvisna od tega kako se stegne, mimgrede je kak cm ali pa dva + ali pa -...

Hel, tudi pri nas je teh "družinskih" fotk vedno premalo. Ko hočem narediti kak koledar al pa kako sličiso za babi je izbor tako skromen. Najboljše pa je, če kar stojalo naštimaš, pa samosprožilec, pol se pa mal afnamo, tako da kaka dobra tudi ven prideuser posted image . Prav danes bom spet tortico pekla, za Tarasov 3. mesec (malo že zamujam), pa bomo spet kako fotko naredili. Ma, pospravljanje... meni je to res huuuuuda muka. Prej sva se ves čas nekaj kolebala kdo bo kdaj kaj... zdaj pa raje čistilko plačamo, da 1x na teden lepo vse popuca, pa je mir v hišiuser posted image . Je ravnokar šla domov, pa se vse lepo svetiuser posted image

Alisa, škoda, da je mlekec kar usahnil. Sploh mi ni jasno zakaj do tega pride, pa naj bi bilo ponudbe toliko kot povpraševanjauser posted image . Pa kak cukerček je tamalauser posted image . Bo pa že nekaj na tem, da so Klare očitno pridkane pupike, kot pravi Romanauser posted image .

Aprilčica, daj zdržite brez bolezniuser posted image

Šibam, se je zbudil, potem pa še podpis z novimi podatki up-datam...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
24.11.2009 14:24:06   
Sanikaa
Živijo !!
Bom kratka..
Vsem bolnikom veliko user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image da čim prej premagate viruse in bakterije!!

Kerala krasno družino imaš!! Taras izgleda čisto pravuser posted image Luštkan!! Pač včasih gre več v centimetre včasih več v grame. Čisto lep fant je in mislim da ne rabiš skrbet!! Tudi jaz sem danes imala snažilko user posted image Takoj je vse lepše user posted image user posted image
Miška in vse ki ne sexate svetujem vam da NUJNO nabavite kakšno varstvo za otroke in svojega dočakate, ko pride iz službe v sexi spodnjem perilu in vprašajte : Si lačen? Boš prvo kosilo ,ali takoj desert!??
Ni vrag da ne bo akcijeuser posted image user posted image Pa ženske kdaj boste sexale če ne zdaj!??user posted image

Ste me narajcale s slatkimi dobrotami ...kdaj naj zgubim teh 8 kg!!!??? Če non stop nekaj mešam in kuham in žvečimuser posted image

No moram nekaj kuhat za svojegauser posted image user posted image
lp

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
24.11.2009 14:44:01   
Muca83
Moja miška se je pa naučila kravce past. Ravno prav, ker bo v četrtek stara 3 mesece. Ampak zanimivo kako en dan ni znala, naslednji dan pa ful user posted image Evo takole se matra, no saj ji je kar všeč, se ne pritožuje, ko jo pa nazaj na hrbet obrnem se pa ful smeji user posted image

user posted image

Ah se je že zbudila, šibam...

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
24.11.2009 16:20:43   
aprilčica07
Hvala pupe za dobre želje in pikapoke..user posted image user posted image user posted image

Stanje je sledeeč: Jakob se kr drži, ima sicer malo vročine, ma zaenkrat je ok, in ni blo potrebe po zbivanju, moj je spet zakuhal, tako, da bomo vidli kaj jutri reče dr... sem pa kr zmatrana že od vsega, kaj vem, verjetno je bolj spiha kot fizično:(

muca, alisa: lepe otročke imate..user posted image

alisa: lepo te je prebrat! pa ful je pridna Klara, da tolko spi.. rbravo pupika, saj naša je tudi kr pridna, ma da bi kr tolko v kosu spala pa vseeno ne znese, še..user posted image
muca: fanj, da se oglasiš tudi kaj podnevi, ponavadi so tvoje urice bolj nočne, kajne?
sanikaa: si kaj dobrega skuhala? kaj boste jedli? una ideja o seksi spodnjem perilu je res mega...bom provala tud jst, samo, da mu vidim fris, ko me zagleda... sicer midva nimam sušeuser posted image
kerala: super pedijatrinja, da taka predavanja organizirajo.. pr nas lahko o čem takem samo sanjamo... ni nikoli nič organizirano.. saj e ne pritožujem, je fanj naš dr, ampak bi lahko imeli tudi kašno tako predavanje..
hel: kako je vaša Tjaša?
go ta: to vreme me bo ubiloooooooooooo, sicer smo šle prej malo ven z Julijo,ma ni to to, jst hočem sonceeeeeeeeeeeuser posted image

Glede kg, jst sicer nimam težav, sem skoraj na svoji teži,me pa moti, ker imam na trebuhu tako visečo kožo in ni lih apetitlih za videt... me moti in pika. Bo res treba kaj potelovadit, ma ni volje, očitno ma spet ne tolko grozno moti...user posted image Evo, pa spet neki mlaskam tle zraven kompa.. pol pa jamram, da sem zaprta.. user posted image

Grem pogledat Jakoba, vozi avtiče, pa moram videt kako je:)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
24.11.2009 18:10:13   
Sanikaa
Aprilčica...papcala sva riž z zelenjavo (prvo kuham riž z delcem bio zelenjavne kocke in po 10 minutah dodam zamrznjeno mešanco koruze, korenčeka in graha in še 4 min dušim), praženi riblji fileji in radič za solatko. Vse skupaj traja 15 min. To je tok lahko, da se potem nisem mogla ustavit pri kavici in piškotihuser posted image .
Vedno paše mal presenetit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1639
24.11.2009 18:13:43   
kerala
Joj, Sanikaa, jaz se pa raj ne bi videla v sexi spodnjem perilu, z vsemi temi skoraj +8user posted image se raj pod kovter skrijem...user posted image  Imam pa veliiiiko srečo, da mojega user posted image  moje + kile ne motijo, jih pa od punc skoz poslušam, da me bodo izstradale, ko neham dojituser posted image , ker take mame pa reeees ne morejo imet! Sicer pa verjetno najbolj motijo meneuser posted image , se močno izogibam ogledaluser posted image .

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

Neposredna povezava do sporočila: 1640
24.11.2009 18:14:43   
kerala
Ja, še to - zdaj grem tortico iz kakijev pečtuser posted image ... za Tarsauser posted image ...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
24.11.2009 18:26:35   
eee35
sanikaa: ideja ni slabauser posted image , ampak jaz bi lahko bila samo v seksi gatkah, ker gledena velikost jošk imam samo dva modrca tipa ˝šotor˝...Kaj a naj moj vpraša pol če gremo taboriti?user posted image user posted image

Drugače pa moj nekaj smrka, tako, da bo počakala akcija malouser posted image

kerala: bravo za Tarasa! user posted image Pa v banji zgleda čist lepo, nič ni presuh!

muca: tvoja mala je ful sladkauser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
24.11.2009 18:41:53   
Joob

Ker sem si naredila zalogo adaptiranega mleka, in ker zaradi prebave uporabljamo zdaj drugo mleko, bi tega rada prodala.
Imam 1 škatljo Aptamila 900g (navaden) in 1 škatljo Aptamil Comfortmil 800g (proti napenjanju, krčkom in zaprtosti), od 0 do 6 mesecev. (13 evr za komad). Aja, obadva sta kupljena v Mullerju.

Pozdravček od naju z Nikcem. Sva obadva super, prespimo že celo nočko...zbujamo se nekje med 8 in 9 zjutraj, tako, da se je mamica tudi končno naspala. Je pa tamali začel sesat palčka in imamo cele borbe, ker mu ga ne dovolim sesati. Ima katera kak predlog kako ga odvaditi...ga lahko s čim namažem, da ga odvrnem od sesanja?

Papa

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
24.11.2009 20:13:31   
Sanikaa
Kerala sem pozabila komentirat, pa se vedno spomnim ker jaz to ne bi mogla zdržat...kako lahko spite na 15°C!!??Jaz na naših 24 imam ledene noge , kaj bi šele bilo na 15!!??user posted image Vedno me zebeuser posted image user posted image

Saj ni pomembno kako bi ti sebi izgledala v sexi perilu, ampak dragemuuser posted image
Obožujem kaki ..moji fanti ga ne morejo pogoltnituser posted image Daj prosim kakšen dober recept ..bom ga zakamufliralauser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
24.11.2009 21:50:37   
hruškolinka
Punce, hvala za podporo, sem bla kar boljše volje, ko sem vas brala. Jaz bom mojega malega že naučila manir, da se ženi pomaga pa konec. Se strinjam, da so naše mame naredile medvedjo uslugo, ko so stregle svojim sinekom, in zdaj sadove tega dela pobiramo me!!!user posted image Hudirja! Moji sestri mož kar pomaga, ko so bili 3 fantje doma, mama glavna medicinska sestra kirurgije in je ni blo skor nikol doma, pa so se vse sami naučil delat, jim ni noben riti odnašal! Se pozna.
Drugač pa sem cel vikend kuhala mulo in mi je pol v nedeljo pomagal likat. Pol sem pa nehala kuhat mulo.

Go_ta, komot lahko greste z malčkom na bazen, sam ne v bazen, ki ima manj kot 30 stopinj. Najboljš, da ima voda vsaj 32 stopinj. Pa ne bit z malčkom več kot pol ure v vodi, ker se ful hitro ohlajajo. Priporočam, da greste rajši večkrat po 15 minut.
eee35, če bi šla rada na plavalni tečaj z malčkom, ti bolj priporočam da greš na DIF, kjer organizira PZS. Sicer je drago, ampak tudi v Atlantisu ni nič kaj ceneje. Na DIFU je voda resnično boljša, ker jo pogosto menjajo, v Atlantisu pa preverjeno manj čista (to še ne pomeni, da bo malček zdaj izpuščaje dobil, še vedno ustreza standardom), pa v atlantisu jih majo v takih obročih, da bog pomagi. Nikar ne dajajte dojenčke v tiste velike rumene obroče, ker so tako skrivenčeni notri, v sedečem položaju! Odsvetujem! S tečaji na Difu začnejo spet januarja, prijavit se je treba pa že decembra.
Ayo, joooj, kako boste papcali, same dobrote in torte, ko mate toliko praznovanj!
Flora, držim pesti, da se vam kožica lepo porihta! Piši še kaj, kako vam gre.
Miska mccute, midva tudi ne user posted image . user posted image Sploh nimam neke ful želje. Včasih že, zvečer, ko pa moj pride s službe, se mi pa ne da več, ker sem že utrujena od celga dneva, pa še slabo samopodobo mam in slabo samozavest zaradi vsega tega špeha, ki se mi je nabral, pa je verjetno tudi to vzrok!

Jaz pa sem danes pospravila košaro in namontirala športni del na voziček, ker malega že stiska pri rokicah košara in se mi že 14 dni dere v košari, tko da sem obupala. Pa v dolžino mu je bila tudi že tam tam. Se pa športni del tudi skor čisto poleže dol, tako da je v redu, pa še kontra smeri vožnje se obrne, tak da ga loh gledam. Tko da bomo kar na športnem delu od zdaj naprej.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
24.11.2009 22:05:10   
hruškolinka
Sanikaa, jaz v seksi spodnjem perilu bi zgledala tako, da bi se moj verjetno valjal od smeha po tleh. Z vsem tem špehom pa kakšne čipke na meni? Katastrofa. user posted image user posted image user posted image user posted image . Take, ki imajo take postavo kot ti bi palilo ja, take ko sem pa jaz bi ble pa ko vic dneva.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
24.11.2009 22:06:11   
hruškolinka
Alisa, sej je super, da ste se do sedaj dojile! Ti bo pa malčica sedaj bolje in dlje spančkala.

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1647
24.11.2009 23:36:09   
Muca83
Uspeh!! Lana je zaspala že ob 22h!! Sicer se je potem še ene 5x oglasila ampak sem ji samo dudo dala nazaj v usta in zdaj očitno spi. Joj da bi blo vsak dan tko. user posted image Zdaj bo počasi čas, da spet nek dnevni red ustvariva, sva ga že imeli v nulo, pa se je vse podrlo, ko se je odločila, da ne mara več flaše in sem jo imela cele dneve na joškah user posted image
simonalokar, sem vesela za vas, da nimate alergije! user posted image

Alisa, uau, tvoja pa ful veliko spi. Moja je pa preveč firbčna, da bi kar spala user posted image Sem jaz tudi bila skoz za ime Klara samo kaj ko mojemu ni všeč. Mogoče bi pa tudi moja več spala če bi bila Klara user posted image Men se je tud en teden na veliko jokala, se nama je obema kar mešalo. Sva bila prepričana, da so se krčki vrnili potem sem pa le ugotovila, da je toliko zaspana in ne more zaspat. Sicer pa se ne sekiraj glede dojenja, če ni pač ni. Kaj pa pred 30 leti, ko so baje kar priporočali umetno mleko user posted image

go_ta zdele sem opazila, da je imela moja user posted image čisto enako porodno težo in velikost kot tvoj Niko. Samo najbrž on ni imel tako velike bučke, ker je imela Lana kar 37 cm obseg user posted image

kerala, uau, a samo 1 cm je zrastel Taras v enem mesecu. Na teži je pa kar lepo pridobil se mi zdi. Mi imamo pa naslednji teden posvetovalnico. Me prav zanima koliko je zrastla za težo pa itak vem, ker imam tehtnico doma. Ja za 15°C pa tudi meni ni jasno. Brrrr! Mi imamo nekje 20-22°C ponoči, pa ko moram vstat da grem dojit me ful zebe.

aprilčica, ja danes sem se čisto slučajno tudi podnevi malo oglasila, sicer raje kaj drugega na hitro postorim v tistih trenutkih ko sem frej. Dojenčki so pa itak vsi ful luštni, vsaki mamici pa je njen najlepši user posted image Jaz sem pa kg, ki sem jih pridobila med user posted image izgubila v treh tednih, zdaj sem pa že na -2kg. Sem prav vesela user posted image Čeprav špeha na trebuhu pa ne vem kako se bom znebila, pa še strije pod popkom sem fasala, te so pa za večni spomin user posted image

hruškolinka, pri meni sem bila pa jaz tista, ki ji je mamica skoz rit odnašala in nisem doma praktično nič delala. Še svojo sobo sem redko pospravila. Ampak ko sem šla na svoje sem pa pač mogla, me pa zanima kako bi bilo če bi bila fant. user posted image Jaz tudi že malo postrani gledam košaro od vozička, odkar Lana nima opornice je tako velika noter, da je skor čez celo košaro, pa je komaj 3 mesece stara. Močno dvomim, da bo zdržalo do 6. meseca, pomoje še kak mesec pa konec.

Dobre ste tiste, ki nič ne user posted image . Sploh ne vem kako vam to rata. Meni je pa prav hudo, ko pomislim kako malo je bilo akcije v zadnjem letu... Na začetku nosečnosti mi ni pasalo zaradi slabosti, pol mi tud ni preveč pasalo ne vem zakaj, pol proti koncu pa moj ni več hotel, ker je imel predsodke... No zdaj pa bi večkrat ampak otrok prepozno zaspi user posted image Ampak ene 1x na teden se pa spraviva. In včasih sem klela menstruacijo ker zaradi nje nisem mogla, zdaj ko je nimam pa še manj user posted image user posted image Sem pa ful zadovoljna, da sem imela CR, ker je vse na istem mestu kot prej in nič ne boli.

Neposredna povezava do sporočila: 1648
25.11.2009 8:32:24   
aprilčica07
Jutro

pijem kafe in vas berem:) Jakob se igra z avtiči, je kr ok, spali smo dobro, edino revež ima še vedno zabit nos, ma pridno pucamo, tako, da upamo, da bo to to in se ne bo razvilo kaj drugega. Julija je v stolčku in opazuje svet okoli sebe. Je pa taka smeška, skozi se smeji in ful se že pogovarja sama s sabo... Jakob ni bil tako hiter za te reči:) Pol pa pride moj tata počuvat deco, da grem jst v trgovino, ker nimamo doma čisto nič več. Pa čakam, da me moj pokliče, da vidimo kaj je fasal:(

hruškolinka: a že v športni del ga boš dala? Sicer če je košara premajhna nimaš kaj drugega nardit. Jst sem Jakoba dala v športni del, ko je imel malo manj kot 4 mesece, no, saj tvoj Martin je tudi en tolko star.. pa super, da sta z lubijem bolše in da se stvari izbolšujejouser posted image
sanikaa, muca: ej, unih 15 stoinj v keralini hiški je pa tudi meni premalo...mi imamo čez dan okoli 22 do 23 stopinj, ponoči pade na 20, če pade na manj je meni že kr mraz.. brrrrrrrrrrrr....
joob: daj se večkrat oglasit, no...
sanikaa: jst sem ista kot tvoji fantje, ne morem prebavit kakvijev, mi kr želodec obrne.. tudi meni niso dobri..user posted image
eee35: ma joj.. sem se spet nasmejala tvoji ideji o kampiranju pod tvojimi joškicami..user posted image user posted image
muca: vidiš, da bo tudi Lana šla prej spančkat... se mi je zdelo precej pozno, da zaspi okoli 24 ure.. kaj vem, naši otročki so vedno prej zaspali, je pa res, da niso vsi otroci glih.. bistveno je, da spi en par uric v kosu, da se ti odpočiješ:) to noč je naša spala od 21 30 do 3 30, pojedla dozo mleka in zaspala takoj nazaj do 7 30, imam občutek, da bi še spala, pa je Jakob vstal in naredil takoj red (beri: jo v sekundi zbudi)user posted image

Lepo se mejte, pridem nazaj:)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
25.11.2009 10:16:48   
eee35
Ojjj, Aleksander pa je včeraj štrajkal...Šel je sicer spat ob 23, že malo prej, ampak ni hotel joške!!! Pol ob 1.40 sva že bila na delu, pa pol ob 3.40 spet. Packarija malauser posted image . No HB pol do 9.00 je žagal, pa jaz skupaj z njim. In ljubi tudi, ni mi jasno, zakaj, pa malo prehlajen je, upam, da mi tega ne proda. Ampak je po moje samo prehlad, ker smrka, pa ga grlo boli, nima pa nič vročine.
Muca: bravo za težo! Vsaj ena, ki ne jamra!user posted image . No jaz sem se resno lotila omejevanja sladkarij in to tako, da ne bom v trgovino hodila, mojega pošiljam, on pa nikoli nič takšnega ne kupi. Bom vsake tok sendvič z marmelado pojedla, pa bo. Nočem kupovat novih hlač, pa moram se v dveh mescih znebit malo zaloge, ne morem tako zavaljena nazaj v službo.
V soboto grem k frizerju, imam grooozen narastek, pa nikakvo frizuro. Lasje so slabi, izpadajo, sranje.
Aprilčica: držim pesti, da se čim prej zneboite prehlada!
hel: kako pa tvoja mala?
šivilja: in tvoji malčki?
Pismo, polovica jih je bolnih....

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?