Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:12:29
|
|
|
|
Dudica1
|
grem spat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:12:48
|
|
|
|
majana79
|
olivca, pa še malo zaudarjej pa tle vis Ampak res... Tole z gripo je grozno, pa še vreme je tako, da se virusi hitro širijo. Če bi biu vsaj mraz...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:13:13
|
|
|
|
majana79
|
Nočko dudi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:14:52
|
|
|
|
Tanja_
|
majana sej sem dons v bistvu voziček peljala pokazat eni gospe,ki je šeficareklamacij.Je slišala,da škripa in bo kao še enkrat serviserja poklicala.Ampak sem povedala,da hočem novo podvozje.Če ne bo šlo tako,pa napišem dopis.In še to,da me čaka nadomestni voz-Bebe comfort-umazan od hrane,brez zimske vreče Če do petka ne uredijo ničesar,bom zahtevala voziček,ki ga lahko uporabljam kot svojega, na pa,da bom še odeje kupovala,da bom malo lahko pokrila,ker ni zimske vreče. pokica na razgovoru je blo Mah, bo že...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:16:17
|
|
|
|
Tanja_
|
Jst sm pa zdele jedla polento pa mleko, prej sem pa Hanuta napolitanke iz Mullerja-so mi ful dobre.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:19:23
|
|
|
|
pokica_
|
Tanja jst grem tud pod tuš in pančat Nočko!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:23:58
|
|
|
|
OliveOyl
|
majana po nagi rit te bom..jaz pa ja ne zaudarjam.. Tanja imaš pa res veliko preglavic s temle vozičkom.Jaz bi novega zahtevala,sam ne vem kako bi se lotila zadeva.Enkrat vem da sem neke zakone iskala,nov comp.se nam je kvaril,pa sem nekaj našla in prav strokovno spisala en mejl,mal zagrozila z nekimi napakami ,inšpekcijo in ne vem še čim,pa mi je ratalo.Najprej so naredili 2x servis pa je bilo lih tako,pol so ga pa zamenjali,po grožnji seveda. Nč,drage moje se grem umit.Je vse s kopalnice slišat,na eni strani stene tuš na drugi Tina in pol vse sliši,ja picaju zlasta je pa jo vse moti ,ampak res vse sliši, pol se pa zbudi.Zato grem zdaj dokler še trdno spi.
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 25.11.2009 21:25:19 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:29:56
|
|
|
|
lake
|
Tašča je šla, Taja je komej zaspala, Muffini niso pečeni. Dudica za vse štiri. Zdej se mi pa nič ne lub. Tud jst bi mogla pod tuš. Pa smeti ven nest, pa.... ne vem kaj še.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:30:45
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja olivca kaj nis povedala, da se ti na pravniške zadeve spoznaš, bi te dons s sabo vzela Sej sm že rekla, da hočem nov voz. Ampak je serviser strokvno ugotovil, da je voz okej. dons je pa ta gospa slišala, da ni okej. Čakam, da se zmenijo. Če ne bojo hotli zamenjat, bom pa pač zagrozila, tako kot si rekla. BTW- sem dala na FB posnetek od danes, kakšni prijateljici sta H. in naša kužica.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:30:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo, sem nazaj z obiska pri bratu, spet nažrta Sta celo večerjo nardila...tamal je bil od treh pokonci in nikakor zaspat. Tut prej doma ni zaspal, ne v posteljici, ne na rokah...ne vem, kaj mu je zadnje dni, da popoldne sploh noče zaspat. No, malo čez osmo je končno omagal pri moji mami v naročju in ga potem ni zbudila niti pot domov niti prestavljanje v posteljico. Upam, da čim dlje potegne (sanja svinja... ). Tanja vreče ti pa ne bodo dali, ker ne pride v kompletu z vozičkom. Mam jst bebe confort,pa smo jo moral posebi kupit (tut ni bla ravno poceni). A od svojega nimaš vreče? Maš pa res smolo z vozičkom Aja, sem pozabila prejle povedat-tamal se je danes čisto sam obrnil iz trebuha na hrbet, in to dvakrat Sva z mojim ravno kosilo jedla, pa je bil kar naenkrat na hrbtu, malo pred tem pa še na trebuščku. Upam, da ne bo pozabil do jutri... jst grem pa še mal nadaljevanke gledat,pol pa mižule,sm čist zmatrana...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:36:09
|
|
|
|
OliveOyl
|
Tanja jaz se sam delam,da se spoznam... bog ne daj da bi me takrat kdo kaj vprašal. Lej tukaj je nekaj o stvarnih napakah,nekaj sem tudi o tem pisala,pa ne vem točno kaj še.Malo si preberi al pa na strani o varstvo potrošnikov,mal preberi. http://www.uvp.gov.si/si/praktikum/odgovornost_za_stvarne_napake/
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:40:01
|
|
|
|
majana79
|
Dej olivca, a si še kar tle. T. se bo zbudila Po moje bi šla dobr z našim J. skupej, on tut vse sliš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:43:01
|
|
|
|
lake
|
Tanja Ni me poklcala nazaj, bom jutr še enkrat probala. Ne vem a ji kr mejl pošljem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:46:40
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja Ni me poklcala nazaj, bom jutr še enkrat probala. Ne vem a ji kr mejl pošljem? Lahko jo probava jutri še enkrat poklicat, drugač pa mail pošljeva? Sem pa srečala dons eno punco, ki se je tud za ponedeljek zmenila, da pride.Tko da, upam da bo za obe prostor, če ne pa ti kr pejt, pa bom šla jaz en drug termin.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:47:40
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Dej olivca, a si še kar tle. T. se bo zbudila Po moje bi šla dobr z našim J. skupej, on tut vse sliš Ne,saj grem... Sam je hudič to k vse sliši,pol pa še vsi nekaj kašljajo,sem kar živčna..Komaj jo spravim spat pa mi jo že nekdo zbudi.Sam hecno,zunaj pa spi pa lahko žagaš zraven. Grem,nočko.. O j...,se že dere..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:50:14
|
|
|
|
petra a
|
tanja-moja sošolka je mela 2x na servisu voziček, potem ko je pa ŠE TRETJIČ PRIŠLA ZA ISTO (sorry velike črke) so ji dali pa novega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:53:45
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a tanja-moja sošolka je mela 2x na servisu voziček, potem ko je pa ŠE TRETJIČ PRIŠLA ZA ISTO (sorry velike črke) so ji dali pa novega. Jaz še kar verjamem v dobro ljudi in računam, da mi ga bojo zdej zamenjali.Če ne bom pa zahtevala odškodnino za tiste dni, ko ga nisem imela, uveljaljala bom stvarno napako, pa še na inšpekcijo jih bom prijavila. Aja, sem čist pozabila povedat. Moj dragi me v petek pelje na večerjo, v meni najboljšo restavracijo. H. bo pa pri mojih Sem kr nervozna-ne vem, če še znam v fini obleki v restavraciji jest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 22:02:40
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: petra a tanja-moja sošolka je mela 2x na servisu voziček, potem ko je pa ŠE TRETJIČ PRIŠLA ZA ISTO (sorry velike črke) so ji dali pa novega. Jaz še kar verjamem v dobro ljudi in računam, da mi ga bojo zdej zamenjali.Če ne bom pa zahtevala odškodnino za tiste dni, ko ga nisem imela, uveljaljala bom stvarno napako, pa še na inšpekcijo jih bom prijavila. Aja, sem čist pozabila povedat. Moj dragi me v petek pelje na večerjo, v meni najboljšo restavracijo. H. bo pa pri mojih Sem kr nervozna-ne vem, če še znam v fini obleki v restavraciji jest še kr ne spim...lubi se je šel komaj tuširat...jst sem se že.. Bravo Tanja in tvoj lubi! Jst sem lih danes mojmu rekla, da bo počasi že nastopil cajt, ko boma Aneja dala še malo dediju in babici v varstvo...pa me je čukasto gledal, ja kako bosta pa onadva vedla, kako ga hranit, kako previt? Ja kako sem pa jst gor zrastla Ma malo bi rada šla nekam za kak večer nekam...da obudima spomine na stare cajte, Anej bo pa itak v najboljših rokah. Takrat ko pride do tega...očitno še ne kmalu.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 22:02:41
|
|
|
|
majana79
|
Oooo, fensiiii Itak da znaš, pa lepo se bosta mela, boš vidla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 22:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
'čer. je moj čas... za pisanje. pa sem morala še malo k vam pokukat. Tanja_ Hana ima čudovito prijateljico! pa plazi se tudi že... sem si kar večkrat zavrtela posnetek. upam, da se ti štorija z vozičkom čimprej konča... je pa že res, da ko malo oštreje nastopiš in malo "zagroziš" z inšpekcijo ali tv reklamo, se stvari hitro uredijo tebi v prid. (preverjeno večkrat z druge strani ) Leela, tudi pri nas odvažajo smeti 2x tedensko + 1x tedensko ekološke zabojnike. a se spomnite kaj se je dogajalo v Italiji? ko so se smeti kopičile po vsem mestu? potem pa si še večkrat pogledam Wall-eja in me je strah... kakšna bo naša prihodnost... Cveka, maš luštna lumpka! pa upam, da se T. pozdravi! Dudica, redko se pritožiš čez svoja sončka, zato sklepam, da je res nekaj na luni... pokica_ pa ne pustit, da te zdaj kakšna viroza dobi! moraš uživat naprej! ... ostalo mi je pa iz glave ušlo. tubby Urbana mažem z Bivacynom... pri Oskarju se je uredilo v treh dneh in je imel samo na enem očesu, Urbanu pa se je preneslo še na drugo oko. danes mi je tašča prinesla še kapljice. sicer se je sluz zdaj že rjavo-rumeno obarvala, tako da sklepam, da se izboljšuje. je pa lušten moj mulček, ko pase kravice in bi se rad premaknil naprej in se potek gunca naprej nazaj... seveda ima še vedno po krokodilje trebuh na tleh in vse skupaj izgleda kot da bi se šel spolno vzgojo (sem morala malo lepše napisati, da ne bo preveč pokvarjeno izpadlo) no, kljub temu, da se še ne plazi, pride kamor 'če... samo malo dlje traja. zdaj pa hitim... delat. upam, da bosta mulčka trdno spala do jutra.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 22:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ bravo za večerjico! jaz pa komaj čakam na "novoletno" zabavo, ki jo prireja moja firma. naslednjo soboto. absolutno grem! mogoče bom še kakšen glaž vina spila. zdaj pa res res grem!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 22:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 22:15:09
|
|
|
|
majana79
|
Grem poskusit kaj spat... Nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 22:18:40
|
|
|
|
lake
|
Tud jst grem pod tuš pa mal monte crista pogledat po TV. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 22:33:34
|
|
|
|
maja1488
|
Nisem utegnila prebrat. Pri nas vse OK. Tamali sta super, danes sva imeli z Mašo popoldan zase.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?