|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
25.11.2009 16:18:51   
Dudica1
Jaz sm mal pospravla,zdaj sem pa lupilec mandarin user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
25.11.2009 16:31:29   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ja bakugan kroglic ni nikoli preveč user posted image , samo moraš vprašat katera barvo rabi.

drugače pa kakšna knjigica (gusarji, vitezi...)

Kaj to je in kok stane?
jaz nevednica  user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
25.11.2009 16:32:42   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

tubby Mutsya imamo.

Jst bi tud mogla met še neki jabučkov od Lekarne, če bo kera rabla...

ojoj, pa mate ful težave? Moj brat si je umislil ta voziček za drugega otroka.

jaz mam qinnya pa prodajam košaro na Bolhi pa jo noben noče, a ta voziček ni več u modi al kako?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
25.11.2009 16:40:00   
Anonimen
ajetam... mažem ga z bivacinom.

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
25.11.2009 16:53:44   
eelyy
evo kuham kosilo za mojga ker pride hmalu iz službe....Tian spančka spetuser posted image

ktja; za urbanauser posted image user posted image

tanja; mi smo skos kupovali novalac in smo šli zadnjič v mullerja pa sem nabavila bebo 2(600g pride nekaj čez 8 eur)...pa sploh nisem vedla,da obstajajo katice za v lekarno....ei pa tudi nič nobeden povedal: koliko so prijazni,pa skos sem kupovala v eni isti lekarni...se pravi,da se bolje splača kupovati novalac pa pride 800g....hvala lepa res!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
25.11.2009 16:59:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pa sva iz trgovine, pa še en mal večji krog sva nardile okol.

Cveka
Jst bi vse tole za mal več dnarja prodala.

sej vem, sam k se mi ne gre za dnar ampak samo da razveselim ene bodoče starše!

no mi smo bli pa brez netauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
25.11.2009 17:02:16   
Anonimen
ups... sem nazaj.

Oskar mi je spet naredil sceno...user posted image  prvo, ko me je videl, je vprašal, če sem prišla z avtom in ker nisem, se je začelo... v vrtcu je bilo še ok, na poti domov pa sem ga morala nesti, potem ni več govoril oz. je imel dojenčevski govor in ko sva se gugala na igrišču, je postajalo ozračje vedno težje in težje, solze vedno večje,... pa sem ga nesla vpijočega in brcajočega domov... v dvigalu ga je "zlata" soseda malo umirila (pa zakaj drugim rata meni pa ne?user posted image )... zdaj gleda risanke in je bolje. kot da se ni nič zgodilo.

Urbanu pa vidno rastejo laski... so vedno daljši in tudi nakazujejo, da se mu bodo proti enemu letu skodrali... samo na zatilju, kot Oskarjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
25.11.2009 17:02:28   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

tubby Mutsya imamo.

Jst bi tud mogla met še neki jabučkov od Lekarne, če bo kera rabla...

jaz mam qinnya pa prodajam košaro na Bolhi pa jo noben noče, a ta voziček ni več u modi al kako?

men se zdi da je še vedno IN ta voziček jih poznam veliko k ga imajo in ga še kupujejo.
Probaj ga dat še kam drugam al pa kaj znižat ceno al kaj pa vem...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
25.11.2009 17:04:09   
Anonimen
eelyy mislim, da imajo (samo?) ljubljanske lekarne kartico zaupanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
25.11.2009 17:04:41   
Anonimen
jz samo čakam, če kdo pokliče oz mi mail pošle če ne bo tako šlo bo šlo pa drugače

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
25.11.2009 17:05:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

eelyy mislim, da imajo (samo?) ljubljanske lekarne kartico zaupanja.

naša lekarna jo ima, sam ne vem kera je mislim da je res ljubljanskauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
25.11.2009 17:06:02   
Dudica1
Maj se postavlja na vse 4-i user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
25.11.2009 17:08:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Maj se postavlja na vse 4-i user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša pa noče nič slišat, sploh o obračanju, na bok še gre, na trebuh pa ne, če je pa na trebuhu se pa hiter obrne na hrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
25.11.2009 17:15:29   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Cveka

Samo to bojo pol zihr kupl kakšni k majo že tko dost denarja, vsaj ponavad je tko. Pa glede na to da tud vidva nimata glih dost, bi jst na tvojem mestu zihr mal več probala iztržt. Sicer pa sm na četrt gorenjka, tko da ne mene poslušat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
25.11.2009 17:17:26   
PapuaNG
Jst sem bla pa pridna zdej popoldne, je moj peljal malega na en dooolg sprehod, jst sm pa cunje oprala, smeti odnesla (to je pri nas cel projektuser posted image ), kuhno pospravla pa še kosilo skuhala. Prejle sva pa še telovadila z malim, tako da danes samo še uživam. Malo kasneje grem h bratu in njegovi ženi na 'predavanje' o poročnem potovanju, ker sta se ravno en teden nazaj vrnila, vmes pa upam, da tamal kej zaspi. Se že 15 minut upira spanjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
25.11.2009 17:17:35   
Anonimen

Cveka

Samo to bojo pol zihr kupl kakšni k majo že tko dost denarja, vsaj ponavad je tko. Pa glede na to da tud vidva nimata glih dost, bi jst na tvojem mestu zihr mal več probala iztržt. Sicer pa sm na četrt gorenjka, tko da ne mene poslušat user posted image

sej sm zdele primešljevala, da ga bom zbrisala, k poznam eno punco k je noseča in vem da je njen mož ostav brez službe, tako da bom kr njima dala, oz prodala za simbolično ceno user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
25.11.2009 17:18:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Jst sem bla pa pridna zdej popoldne, je moj peljal malega na en dooolg sprehod, jst sm pa cunje oprala, smeti odnesla (to je pri nas cel projektuser posted image ), kuhno pospravla pa še kosilo skuhala. Prejle sva pa še telovadila z malim, tako da danes samo še uživam. Malo kasneje grem h bratu in njegovi ženi na 'predavanje' o poročnem potovanju, ker sta se ravno en teden nazaj vrnila, vmes pa upam, da tamal kej zaspi. Se že 15 minut upira spanjuuser posted image

pri men pa oba spitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
25.11.2009 17:19:25   
Dudica1
papua pridna user posted image user posted image user posted image

Jaz sm pa od te Lj prtav zmatrana in tist dan ne naredim kej dost user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
25.11.2009 17:20:07   
Dudica1

pol je pa žur do poznih ur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
25.11.2009 17:21:48   
Anonimen

Cveka

sej sm zdele primešljevala, da ga bom zbrisala, k poznam eno punco k je noseča in vem da je njen mož ostav brez službe, tako da bom kr njima dala, oz prodala za simbolično ceno user posted image

no ja sm mal povečala ceno pa bomo videl če bo kaj če ne lahko še vedno dam unima, možek je glavniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
25.11.2009 17:23:14   
Anonimen

pol je pa žur do poznih ur

ne nika gre vseeno spat tja do osmih, tim bo šel pa ob devetih, tako kot vsak dan nič drugače niuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
25.11.2009 17:28:00   
Dudica1
Pr nas če bi tej šel tok pozn še spat zihr ne bi zaspal do 22h...Maj ma pa do 17h čas da se naspi pol pa ne pustim več...se pa igramo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
25.11.2009 17:39:53   
lake
Taja se je zbudla, zdej jo pride pa spet mal tašča zabavat. Mogoče mi pa še clo uspe muffine spečt. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
25.11.2009 17:45:41   
Dudica1
lake dej ti men povej tale tvoj recept za mufine user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
25.11.2009 18:01:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?