Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 16:18:51
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz sm mal pospravla,zdaj sem pa lupilec mandarin
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 16:31:29
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ja bakugan kroglic ni nikoli preveč , samo moraš vprašat katera barvo rabi. drugače pa kakšna knjigica (gusarji, vitezi...) Kaj to je in kok stane? jaz nevednica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 16:32:42
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ tubby Mutsya imamo. Jst bi tud mogla met še neki jabučkov od Lekarne, če bo kera rabla... ojoj, pa mate ful težave? Moj brat si je umislil ta voziček za drugega otroka. jaz mam qinnya pa prodajam košaro na Bolhi pa jo noben noče, a ta voziček ni več u modi al kako?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 16:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ajetam... mažem ga z bivacinom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 16:53:44
|
|
|
|
eelyy
|
evo kuham kosilo za mojga ker pride hmalu iz službe....Tian spančka spet ktja; za urbana tanja; mi smo skos kupovali novalac in smo šli zadnjič v mullerja pa sem nabavila bebo 2(600g pride nekaj čez 8 eur)...pa sploh nisem vedla,da obstajajo katice za v lekarno....ei pa tudi nič nobeden povedal: koliko so prijazni,pa skos sem kupovala v eni isti lekarni...se pravi,da se bolje splača kupovati novalac pa pride 800g....hvala lepa res!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 16:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pa sva iz trgovine, pa še en mal večji krog sva nardile okol. Cveka Jst bi vse tole za mal več dnarja prodala. sej vem, sam k se mi ne gre za dnar ampak samo da razveselim ene bodoče starše! no mi smo bli pa brez neta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ups... sem nazaj. Oskar mi je spet naredil sceno... prvo, ko me je videl, je vprašal, če sem prišla z avtom in ker nisem, se je začelo... v vrtcu je bilo še ok, na poti domov pa sem ga morala nesti, potem ni več govoril oz. je imel dojenčevski govor in ko sva se gugala na igrišču, je postajalo ozračje vedno težje in težje, solze vedno večje,... pa sem ga nesla vpijočega in brcajočega domov... v dvigalu ga je "zlata" soseda malo umirila (pa zakaj drugim rata meni pa ne? )... zdaj gleda risanke in je bolje. kot da se ni nič zgodilo. Urbanu pa vidno rastejo laski... so vedno daljši in tudi nakazujejo, da se mu bodo proti enemu letu skodrali... samo na zatilju, kot Oskarju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:02:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ tubby Mutsya imamo. Jst bi tud mogla met še neki jabučkov od Lekarne, če bo kera rabla... jaz mam qinnya pa prodajam košaro na Bolhi pa jo noben noče, a ta voziček ni več u modi al kako? men se zdi da je še vedno IN ta voziček jih poznam veliko k ga imajo in ga še kupujejo. Probaj ga dat še kam drugam al pa kaj znižat ceno al kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
eelyy mislim, da imajo (samo?) ljubljanske lekarne kartico zaupanja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jz samo čakam, če kdo pokliče oz mi mail pošle če ne bo tako šlo bo šlo pa drugače
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja eelyy mislim, da imajo (samo?) ljubljanske lekarne kartico zaupanja. naša lekarna jo ima, sam ne vem kera je mislim da je res ljubljanska
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:06:02
|
|
|
|
Dudica1
|
Maj se postavlja na vse 4-i
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Maj se postavlja na vse 4-i naša pa noče nič slišat, sploh o obračanju, na bok še gre, na trebuh pa ne, če je pa na trebuhu se pa hiter obrne na hrbet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:15:29
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Pa sva iz trgovine, pa še en mal večji krog sva nardile okol. Cveka Jst bi vse tole za mal več dnarja prodala. sej vem, sam k se mi ne gre za dnar ampak samo da razveselim ene bodoče starše! no mi smo bli pa brez neta Samo to bojo pol zihr kupl kakšni k majo že tko dost denarja, vsaj ponavad je tko. Pa glede na to da tud vidva nimata glih dost, bi jst na tvojem mestu zihr mal več probala iztržt. Sicer pa sm na četrt gorenjka, tko da ne mene poslušat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:17:26
|
|
|
|
PapuaNG
|
Jst sem bla pa pridna zdej popoldne, je moj peljal malega na en dooolg sprehod, jst sm pa cunje oprala, smeti odnesla (to je pri nas cel projekt ), kuhno pospravla pa še kosilo skuhala. Prejle sva pa še telovadila z malim, tako da danes samo še uživam. Malo kasneje grem h bratu in njegovi ženi na 'predavanje' o poročnem potovanju, ker sta se ravno en teden nazaj vrnila, vmes pa upam, da tamal kej zaspi. Se že 15 minut upira spanju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Pa sva iz trgovine, pa še en mal večji krog sva nardile okol. Cveka Jst bi vse tole za mal več dnarja prodala. sej vem, sam k se mi ne gre za dnar ampak samo da razveselim ene bodoče starše! no mi smo bli pa brez neta Samo to bojo pol zihr kupl kakšni k majo že tko dost denarja, vsaj ponavad je tko. Pa glede na to da tud vidva nimata glih dost, bi jst na tvojem mestu zihr mal več probala iztržt. Sicer pa sm na četrt gorenjka, tko da ne mene poslušat sej sm zdele primešljevala, da ga bom zbrisala, k poznam eno punco k je noseča in vem da je njen mož ostav brez službe, tako da bom kr njima dala, oz prodala za simbolično ceno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Jst sem bla pa pridna zdej popoldne, je moj peljal malega na en dooolg sprehod, jst sm pa cunje oprala, smeti odnesla (to je pri nas cel projekt ), kuhno pospravla pa še kosilo skuhala. Prejle sva pa še telovadila z malim, tako da danes samo še uživam. Malo kasneje grem h bratu in njegovi ženi na 'predavanje' o poročnem potovanju, ker sta se ravno en teden nazaj vrnila, vmes pa upam, da tamal kej zaspi. Se že 15 minut upira spanju pri men pa oba spita
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:19:25
|
|
|
|
Dudica1
|
papua pridna Jaz sm pa od te Lj prtav zmatrana in tist dan ne naredim kej dost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:20:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Jst sem bla pa pridna zdej popoldne, je moj peljal malega na en dooolg sprehod, jst sm pa cunje oprala, smeti odnesla (to je pri nas cel projekt ), kuhno pospravla pa še kosilo skuhala. Prejle sva pa še telovadila z malim, tako da danes samo še uživam. Malo kasneje grem h bratu in njegovi ženi na 'predavanje' o poročnem potovanju, ker sta se ravno en teden nazaj vrnila, vmes pa upam, da tamal kej zaspi. Se že 15 minut upira spanju pri men pa oba spita pol je pa žur do poznih ur
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:21:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Pa sva iz trgovine, pa še en mal večji krog sva nardile okol. Cveka Jst bi vse tole za mal več dnarja prodala. sej vem, sam k se mi ne gre za dnar ampak samo da razveselim ene bodoče starše! no mi smo bli pa brez neta Samo to bojo pol zihr kupl kakšni k majo že tko dost denarja, vsaj ponavad je tko. Pa glede na to da tud vidva nimata glih dost, bi jst na tvojem mestu zihr mal več probala iztržt. Sicer pa sm na četrt gorenjka, tko da ne mene poslušat sej sm zdele primešljevala, da ga bom zbrisala, k poznam eno punco k je noseča in vem da je njen mož ostav brez službe, tako da bom kr njima dala, oz prodala za simbolično ceno no ja sm mal povečala ceno pa bomo videl če bo kaj če ne lahko še vedno dam unima, možek je glavni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Jst sem bla pa pridna zdej popoldne, je moj peljal malega na en dooolg sprehod, jst sm pa cunje oprala, smeti odnesla (to je pri nas cel projekt ), kuhno pospravla pa še kosilo skuhala. Prejle sva pa še telovadila z malim, tako da danes samo še uživam. Malo kasneje grem h bratu in njegovi ženi na 'predavanje' o poročnem potovanju, ker sta se ravno en teden nazaj vrnila, vmes pa upam, da tamal kej zaspi. Se že 15 minut upira spanju pri men pa oba spita pol je pa žur do poznih ur ne nika gre vseeno spat tja do osmih, tim bo šel pa ob devetih, tako kot vsak dan nič drugače ni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:28:00
|
|
|
|
Dudica1
|
Pr nas če bi tej šel tok pozn še spat zihr ne bi zaspal do 22h...Maj ma pa do 17h čas da se naspi pol pa ne pustim več...se pa igramo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:39:53
|
|
|
|
lake
|
Taja se je zbudla, zdej jo pride pa spet mal tašča zabavat. Mogoče mi pa še clo uspe muffine spečt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 17:45:41
|
|
|
|
Dudica1
|
lake dej ti men povej tale tvoj recept za mufine
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 18:01:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Maj se postavlja na vse 4-i
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?