Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 18:18:08
|
|
|
|
Dudica1
|
Zdaj mora samo še ugotovit za kaj se ta položaj uporablja ...plazenje... Maj je malo v hojci in ga je T peljal v svojo sobo in se že nekaj časa lepo igrata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 18:36:25
|
|
|
|
Anonimen
|
naša nika je pa zbujena dobro uro, pa e že tojk utrujena da bi šla kr spat sam bomo še kakšno uro počakal, pol bo pa šla me pa sinko skrbi, že od sobote ni skoraj nič pojedel, HB mi vsaj veliko pije in HB ima veliko podloge k je močan, sam me vseeno skrbi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 18:37:08
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Zdaj mora samo še ugotovit za kaj se ta položaj uporablja ...plazenje... Maj je malo v hojci in ga je T peljal v svojo sobo in se že nekaj časa lepo igrata super, pr nas še nič plazenja, mal se postavlja v sedeč položaj, ampak ne zna še samostojno sedet. Danes je zaspanko, ne vem kaj mu je? upam da bo ponoči priden. ja Quinnyja košaro prodajam približno tok k drugi pa nobenga zanimanja... K.tja ma Urban vnete oči? pol bi blo fajn po kako antibiotično mazilo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 18:39:40
|
|
|
|
Dudica1
|
sm dobila danes tefalovo posodo Bom zdajle stestirala in bom v njej skuhala polento za večerjo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 18:44:21
|
|
|
|
petrazg
|
Dudi... najprej čestitke za Maja , da kmalu osvoji še plazenje in seveda za nakup Cveka... za Tima... Tubby... jaz sem pa košaro prodala v parih dneh na Bolhi... Je bilo kar nekaj zanimanja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 18:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dudi... najprej čestitke za Maja , da kmalu osvoji še plazenje in seveda za nakup Cveka... za Tima... Tubby... jaz sem pa košaro prodala v parih dneh na Bolhi... Je bilo kar nekaj zanimanja... hvala! grem k svijimi najljubšimi, je pršu možek domov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 18:59:21
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dudi... najprej čestitke za Maja , da kmalu osvoji še plazenje in seveda za nakup Cveka... za Tima... Tubby... jaz sem pa košaro prodala v parih dneh na Bolhi... Je bilo kar nekaj zanimanja... PetraZg a je skrivnost po kaki ceni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 19:13:38
|
|
|
|
petrazg
|
Tubby... nastavila sem 90, prodala za 85 eur. Pa imaš slikce gor?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 19:19:12
|
|
|
|
ajetam*
|
Midve sva pa nazaj s telovadbe, se cel teden že vnaprej veseli, da greva. Pri nas se plazimo še vedno po vojaško, na vse 4 se postavljamo že cel mesec, pa več kot od enega giba naprej ne pridemo. Zobkov tud še ni na vidiku. Zdaj grem pa J. skopat, pa uspavat.Potem me pa čaka cela košara cunj za zlikat, pa ne vem, če bi danes. K.tja upam, da se U.očke hitro pozdravijo. Če jih mažeš z AB, se ponavadi izboljša zelo hitro, že v 24 urah. Mi smo Izi dajali Tobrex kapljice na 4 ure čez dan, zvečer pred spanjem pa istoimensko mazilo. Petrazg, kako ste pa kaj pri vas.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 19:25:14
|
|
|
|
petrazg
|
Ajetam... hvala za skrb. Danes L skoraj normalno je, z veseljem je pojedel tudi svojo kašico bučke in koruza, druga mu še ne diši. Se mu pa vidi, da še ni čisto pravi, saj veliko spi... Očitno nadomešča vse tiste urice, ki sva jih prebedela. No, saj zdaj mora počasi bit ok. Tudi zobki upam, da so zakljuili za nekaj časa. O likanju pa raje ne bi... komaj bom vse preprala... Naj bo hitro uspavanje, da boš imela nekaj časa zase...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 19:25:24
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tubby... nastavila sem 90, prodala za 85 eur. Pa imaš slikce gor? Petrazg jaz sm mela pa 100 pa sm lihkar dala na 90. ja mam slikce-ful lepe upam da bo kaj zdaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 19:58:16
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo sta me skoraj spravla ob živce ,še dobr da je ati pršu da ju je prevzel...Maj se je drl-lačen in zaspan...T se je drl...ne bi polente...oba skupaj sta se tko drla da sm mislna da se mi bo res zmešal!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 20:07:14
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo,oči kopa Hano, jst sm pa mal preletela, kaj počnete. lake te je kaj klicala nazaj? eelly da dobiš Novalac mleko ceneje, moraš imet nekaj jabolk na njihovi kartici, ki si jih dobiš z nakupi v Lekarni. tubby jst tud prodajam košaro že kr neki časa. Pa ful ugodneje, kot ostale, pa se tud noben ne javi. Dva sta se, pa pol ni blo nič iz tega, ker sta bla iz predaleč, pa se jim ni dal prit ponjo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 20:22:00
|
|
|
|
pokica_
|
Večer! Pr nas že otroc spijo . Je bil danes čudovit dan, sonček, sprehod, papcanje GH,...igranje do onemoglosti. Se mi zdi, da sem zdaj končno začela še bolj uživat z Anejem, je vse bolj sproščeno, ko ni več tiste posebne nege in vsakdanjega menjavanja tiste ploščice...tako da je res fenomenalno zdaj življenje z mojim sončkom...ta malim in velikim! Dudi, a lahko pr nas na seznamu označiš, da se plazimo? In to že dober teden, kar aktivno čez cel dan po dnevni. Si že ogleduje moje rožce....in valda premšljuje kako jih bo uničil, ko bo prišel do njih.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 20:22:55
|
|
|
|
majana79
|
Čer! Se je kar dogajalo popoldne J. ni skoraj nič spal, tako da nisem imela niti časa prebrat vas prej. Zdaj spi in upam da vsaj do polnoči, ampak nekako nimam več pravega upanja... Smo spet jedli riževo kašico, ampak ne z banano, sem mu dala čisto malo skuhanega jabolčka notr, prepasiranega, ker spet ni kakal. Upam da ga nisem preveč polomila, ker ga je dobil zvečer? Ampak sej smo krčev že navajeni... zapomnila sem si da je Maj šel na vse 4 , da je Lukec boljše , da ima Tanja probleme z vozičkom - daj že enkrat napiši dopis, tako kot ti je petra svetovala... Ta voziček je med dražjimi, pa se takole igrajo, kr neki. Ostalo sem pa pozabila Malo sem slabe volje, ker imamo tuki v bajti probleme z enimi sosedi, ki so sicer najemniki MOL ampak se obnašajo kot da je cel svet njihov in sam zdraho delajo... Če pa kličeš na MOL pa nič ne naredijo A zarad njih nam snaga noče smeti odvažat, so premaknili kontejner da moramo ful stran nosit... Bah, sem mogla mal pojamrat, ker me tako jezi, da se kregamo zato, ker so bedaki. A vpit pa znajo o svojih pravicah, pravic ostalih pa ne vidijo. No zdej pa še rr šteka in ni smeškov v sporočilu... Kr neki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 20:36:55
|
|
|
|
Dudica1
|
majana joj ...bo boljši dan jutri verjemi poki me veseli da se dobro počutiš in da uživaš vsak dan posebaj z družinico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 20:45:32
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ma počas dela tole... men so tudi nervuse ven spipali... Ponavadi jih stuširam,velika dva gresta pogledat risanko,T.dam spat pol grem še una dva spravit spat in je aleluja...Kaj mi ni danes -ek od Laure v sobo pritulil,drugače ne morem rečt,in mi jo zbudil in zdaj veselo čuje in sedi v mojem naročju.Mož lost in space,bi rekla ledenka. Aja na pregledu smo bili-67cm veliki in 7500g težki,glava pa 43 cm.Pa še za zobek napiši,enrat 21.men se zdi da je bil,desna enka.Cepila jo ni,ker je bil S.bolan pa moramo počakat,če se kaj razvije.V vrtcu imamo potrjenih nekaj primerov pipi gripe,je pa katastrofa v vrtcu,nikdje nikog-pustinja.. Tudi vzgojiteljice je napadlo,groza.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 20:53:52
|
|
|
|
Leela
|
dudi a ni to fajn, da si tudi ti enkrat živčna zaradi otrok hahaha pa čestitke za skoraj plazenje.. Pri nas bo najbrž tam okoli 10 meseca. majana samo da se dogaja. pri nas so sporočili komunalci, da bodo sedaj smeti odvažali na 14 dni. V blokovskem naselju!! Bomo videli kako bo zdaj to laufalo. maja, zoja, dudi etc. a bo petek po? al kva Če ne pa drug teden, povejte babuške.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 20:55:11
|
|
|
|
Dudica1
|
čestitke za pregled Pa tole z gripo je pa že prav grozno no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 20:59:19
|
|
|
|
Dudica1
|
Mene v postojno ne bo ker se mi pomoje ne bo dalo ker mava plesne jutri zvečer v petek pa greva na Rd od moževe sestrične v en vikend
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:03:56
|
|
|
|
pokica_
|
Čestitke za pregled Oliva! Kako je blo pa s Tanjo na razgovoru? Ni mi za it vse nazaj brat,...k se mi zdi da se me neki loteva,..oba z možem smrkama:((( Upam, da ni kaj prnesel z šihta,..ko so tam imeli ta teden že vse...od pljučnic pr 2 sodelavkah, pa do grip..ne ta novih...pa do vsega kar je možno
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:05:37
|
|
|
|
majana79
|
Upam da bo res boljše... Tale luna očitno dela na polno... Mogoče bo vsaj Olimpija danes zmagala leela, na 14 dni?! pri nas odvažajo 2x tedensko pa je vedno polno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:07:34
|
|
|
|
OliveOyl
|
Evo ,sem jo dala v posteljo,sam prej je mogla na jošku zaspat,standard.. Ja ta gripca je že povsod,lih danes je ena pediatrinjo klicala,da kaj naj naredi ker ima tamala 42 vročine in ji tudi Voltaren ne zbije.So mogli pod nujno na inf.kl.Men se zmeša.. Jutri gre pa L. h pulmologu,jo bodo oča peljali,bogve kaj bo povedal tam..Sem mu naročila kaj more rečt.Dedci.. Zdaj pa grem pod tuš ,pa veste kaj jem zdaj ene dva dni?Plazma kekse si z medom namažem,pa je fino ja...V sili še muhe žre a ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:10:07
|
|
|
|
OliveOyl
|
poki hvala... pa tisoč pikapolončik za zdravje.. leela pri nas odvažajo 1x tedensko pa je full robe,smo se že pričkali da bi moglui večx pa se jih ne da prepričat. No kaj čem zdaj..se mi ne da še pod tuš...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 21:10:45
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja ne vem tole z tole gripo je eno sranje res...sej si sploh ne predstavljam kako je to s takimi malimi otročki Keksi z medom...njami
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.