|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
25.11.2009 18:18:08   
Dudica1
Zdaj mora samo še ugotovit za kaj se ta položaj uporablja user posted image ...plazenje...

Maj je malo v hojci in ga je T peljal v svojo sobo in se že nekaj časa lepo igrata user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
25.11.2009 18:36:25   
Anonimen
naša nika je pa zbujena dobro uro, pa e že tojk utrujena da bi šla kr spatuser posted image sam bomo še kakšno uro počakal, pol bo pa šla

me pa sinko skrbi, že od sobote ni skoraj nič pojedel, HB mi vsaj veliko pije in HB ima veliko podloge k je močan, sam me vseeno skrbiuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
25.11.2009 18:37:08   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Zdaj mora samo še ugotovit za kaj se ta položaj uporablja user posted image ...plazenje...

Maj je malo v hojci in ga je T peljal v svojo sobo in se že nekaj časa lepo igrata user posted image

user posted image user posted image user posted image

super, pr nas še nič plazenja, mal se postavlja v sedeč položaj, ampak ne zna še samostojno sedet.
Danes je zaspanko, ne vem kaj mu je? upam da bo ponoči priden.

ja Quinnyja košaro prodajam približno tok k drugi pa nobenga zanimanja... user posted image

K.tja ma Urban vnete oči? pol bi blo fajn po kako antibiotično mazilo?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
25.11.2009 18:39:40   
Dudica1
sm dobila danes tefalovo posodo user posted image user posted image user posted image

Bom zdajle stestirala in bom v njej skuhala polento za večerjo

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
25.11.2009 18:44:21   
petrazg
Dudi... najprej čestitke za Maja user posted image , da kmalu osvoji še plazenje in seveda za nakup
Cveka...user posted image user posted image user posted image za Tima...

Tubby... jaz sem pa košaro prodala v parih dneh na Bolhi... Je bilo kar nekaj zanimanja...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
25.11.2009 18:53:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dudi... najprej čestitke za Maja user posted image , da kmalu osvoji še plazenje in seveda za nakup

Tubby... jaz sem pa košaro prodala v parih dneh na Bolhi... Je bilo kar nekaj zanimanja...user posted image

hvala!

grem k svijimi najljubšimi, je pršu možek domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
25.11.2009 18:59:21   
tubby

PetraZg
a je skrivnost po kaki ceni?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
25.11.2009 19:13:38   
petrazg
Tubby... nastavila sem 90, prodala za 85 eur. Pa imaš slikce gor?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
25.11.2009 19:19:12   
ajetam*
Midve sva pa nazaj s telovadbe, se cel teden že vnaprej veseli, da greva.
Pri nas se plazimo še vedno po vojaško, na vse 4 se postavljamo že cel mesec,
pa več kot od enega giba naprej ne pridemo. Zobkov tud še ni na vidiku.

Zdaj grem pa J. skopat, pa uspavat.Potem me pa čaka cela košara cunj za zlikat, pa ne vem, če bi danes.user posted image

K.tja upam, da se U.očke hitro pozdravijo. Če jih mažeš z AB, se ponavadi izboljša zelo hitro, že v 24 urah. Mi smo Izi dajali Tobrex kapljice na 4 ure čez dan, zvečer pred spanjem pa istoimensko mazilo.
Petrazg, kako ste pa kaj pri vas.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
25.11.2009 19:25:14   
petrazg
Ajetam... hvala za skrb. Danes L skoraj normalno je, z veseljem je pojedel tudi svojo kašico bučke in koruza, druga mu še ne diši. Se mu pa vidi, da še ni čisto pravi, saj veliko spi... Očitno nadomešča vse tiste urice, ki sva jih prebedela. No, saj zdaj mora počasi bit ok. Tudi zobki upam, da so zakljuili za nekaj časa. O likanju pa raje ne bi... komaj bom vse preprala... user posted image Naj bo hitro uspavanje, da boš imela nekaj časa zase... user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
25.11.2009 19:25:24   
tubby

Tubby... nastavila sem 90, prodala za 85 eur. Pa imaš slikce gor?

Petrazg jaz sm mela pa 100 pa sm lihkar dala na 90.
ja mam slikce-ful lepe user posted image
upam da bo kaj zdaj

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
25.11.2009 19:58:16   
Dudica1
Evo sta me skoraj spravla ob živce user posted image ,še dobr da je ati pršu da ju je prevzel...Maj se je drl-lačen in zaspan...T se je drl...ne bi polente...oba skupaj sta se tko drla da sm mislna da se mi bo res zmešal!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
25.11.2009 20:07:14   
Tanja_
Evo,oči kopa Hano, jst sm pa mal preletela, kaj počnete.

lake te je kaj klicala nazaj?

eelly da dobiš Novalac mleko ceneje, moraš imet nekaj jabolk na njihovi kartici, ki si jih dobiš z nakupi v Lekarni.

tubby jst tud prodajam košaro že kr neki časa. Pa ful ugodneje, kot ostale, pa se tud noben ne javi. Dva sta se, pa pol ni blo nič iz tega, ker sta bla iz predaleč, pa se jim ni dal prit ponjo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
25.11.2009 20:22:00   
pokica_
Večer!

Pr nas že otroc spijouser posted image . Je bil danes čudovit dan, sonček, sprehod, papcanje GH,...igranje do onemoglosti. Se mi zdi, da sem zdaj končno začela še bolj uživat z Anejem, je vse bolj sproščeno, ko ni več tiste posebne nege in vsakdanjega menjavanja tiste ploščice...tako da je res fenomenalno zdaj življenje z mojim sončkom...ta malim in velikim! user posted image

Dudi, a lahko pr nas na seznamu označiš, da se plazimo? In to že dober teden, kar aktivno čez cel dan po dnevni. user posted image  Si že ogleduje moje rožce....in valda premšljuje kako jih bo uničil, ko bo prišel do njih. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
25.11.2009 20:22:55   
majana79
Čer!

Se je kar dogajalo popoldne J. ni skoraj nič spal, tako da nisem imela niti časa prebrat vas prej. Zdaj spi in upam da vsaj do polnoči, ampak nekako nimam več pravega upanja...
Smo spet jedli riževo kašico, ampak ne z banano, sem mu dala čisto malo skuhanega jabolčka notr, prepasiranega, ker spet ni kakal. Upam da ga nisem preveč polomila, ker ga je dobil zvečer? Ampak sej smo krčev že navajeni...

zapomnila sem si da je Maj šel na vse 4 , da je Lukec boljše , da ima Tanja probleme z vozičkom - daj že enkrat napiši dopis, tako kot ti je petra svetovala... Ta voziček je med dražjimi, pa se takole igrajo, kr neki.

Ostalo sem pa pozabila

Malo sem slabe volje, ker imamo tuki v bajti probleme z enimi sosedi, ki so sicer najemniki MOL ampak se obnašajo kot da je cel svet njihov in sam zdraho delajo... Če pa kličeš na MOL pa nič ne naredijo A zarad njih nam snaga noče smeti odvažat, so premaknili kontejner da moramo ful stran nosit... Bah, sem mogla mal pojamrat, ker me tako jezi, da se kregamo zato, ker so bedaki. A vpit pa znajo o svojih pravicah, pravic ostalih pa ne vidijo.

No zdej pa še rr šteka in ni smeškov v sporočilu... Kr neki

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
25.11.2009 20:36:55   
Dudica1
majana joj user posted image ...bo boljši dan jutri verjemi user posted image

poki me veseli da se dobro počutiš in da uživaš vsak dan posebaj z družinico user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
25.11.2009 20:45:32   
OliveOyl
Ma počas dela tole...
men so tudi nervuse ven spipali...user posted image user posted image

Ponavadi jih stuširam,velika dva gresta pogledat risanko,T.dam spat pol grem še una dva spravit spat in je aleluja...Kaj mi ni danes user posted image -ek od Laure v sobo pritulil,drugače ne morem rečt,in mi jo zbudil in zdaj veselo čuje in sedi v mojem naročju.Mož lost in space,bi rekla ledenka.

Aja na pregledu smo bili-67cm veliki in 7500g težki,glava pa 43 cm.Pa še za zobek napiši,enrat 21.men se zdi da je bil,desna enka.Cepila jo ni,ker je bil S.bolan pa moramo počakat,če se kaj razvije.V vrtcu imamo potrjenih nekaj primerov pipi gripe,je pa katastrofa v vrtcu,nikdje nikog-pustinja..user posted image user posted image  Tudi vzgojiteljice je napadlo,groza.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
25.11.2009 20:53:52   
Leela
dudi a ni to fajn, da si tudi ti enkrat živčna zaradi otrok hahaha user posted image  pa čestitke za skoraj plazenje..
Pri nas bo najbrž tam okoli 10 meseca.

majana samo da se dogaja. pri nas so sporočili komunalci, da bodo sedaj smeti odvažali na 14 dni. V blokovskem naselju!! Bomo videli kako bo zdaj to laufalo.

maja, zoja, dudi etc. a bo petek po? al kva user posted image  Če ne pa drug teden, povejte babuške.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
25.11.2009 20:55:11   
Dudica1
čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

Pa tole z gripo je pa že prav grozno no user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
25.11.2009 20:59:19   
Dudica1
Mene v postojno ne bo ker se mi pomoje ne bo dalo ker mava plesne jutri zvečer v petek pa greva na Rd od moževe sestrične v en vikend

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
25.11.2009 21:03:56   
pokica_
Čestitke za pregled Oliva!

Kako je blo pa s Tanjo na razgovoru? Ni mi za it vse nazaj brat,...k se mi zdi da se me neki loteva,..oba z možem smrkama:((( Upam, da ni kaj prnesel z šihta,..ko so tam imeli ta teden že vse...od pljučnic pr 2 sodelavkah, pa do grip..ne ta novih...pa do vsega kar je možnouser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
25.11.2009 21:05:37   
majana79
Upam da bo res boljše... user posted image Tale luna očitno dela na polno...

Mogoče bo vsaj Olimpija danes zmagala user posted image

leela, na 14 dni?! user posted image pri nas odvažajo 2x tedensko pa je vedno polno

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
25.11.2009 21:07:34   
OliveOyl
Evo ,sem jo dala v posteljo,sam prej je mogla na jošku zaspat,standard..

Ja ta gripca je že povsod,lih danes je ena pediatrinjo klicala,da kaj naj naredi ker ima tamala 42 vročine in ji tudi Voltaren ne zbije.So mogli pod nujno na inf.kl.Men se zmeša..

Jutri gre pa L. h pulmologu,jo bodo oča peljali,bogve kaj bo povedal tam..Sem mu naročila kaj more rečt.Dedci..

Zdaj pa grem pod tuš ,pa veste kaj jem zdaj ene dva dni?Plazma kekse si z medom namažem,pa je fino ja...V sili user posted image  še muhe žre a ne?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
25.11.2009 21:10:07   
OliveOyl
poki hvala... pa tisoč pikapolončik za zdravje..user posted image

leela pri nas odvažajo 1x tedensko pa je full robe,smo se že pričkali da bi moglui večx pa se jih ne da prepričat.

No kaj čem zdaj..se mi ne da še pod tuš...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
25.11.2009 21:10:45   
Dudica1
Ja ne vem tole z tole gripo je eno sranje res...sej si sploh ne predstavljam kako je to s takimi malimi otročkiuser posted image

Keksi z medom...njami user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.