Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 23:13:39
|
|
|
|
meduzica
|
jaz pa še kar bluzim ... nekaj delam zdej ko je mali končno zaspal ... pa mi že oči skup lezejo ampak sej bo .. sem en pocket coffie pojedla jooj srede je že konc .. še mal pa bo vikend .. sej sem ful vesela sam čist prehitro tečejo teli tedni okol ... sam še dobre 3 mesece pa konc porodniške zame moram nehat o tem razmišljat ker mi gre kr na jok ... ne sanja se mi kako bom brez mojega zakladka cel dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 0:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
meduzica, tudi jaz še bluzim,... samo toliko, da nas dvignem pa prec odhitim spat.... .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 7:41:25
|
|
|
|
PapuaNG
|
Sem bila že ponoči precej pokonci, ker je mali vročino dobil (verjetno zaradi cepljenja), eno uro nazaj mi je pa mami sporočila, da je imela od brata žena splav Sploh ne vem, kaj naj mu rečem...je bla že 6 mesecev , smo se že vsi veselili, ravno sta bila na medenih tednih....groza... Danes plavanje za nas odpade, nas lahko opravičite? Oh, grozen dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 7:55:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Sem bila že ponoči precej pokonci, ker je mali vročino dobil (verjetno zaradi cepljenja), eno uro nazaj mi je pa mami sporočila, da je imela od brata žena splav Sploh ne vem, kaj naj mu rečem...je bla že 6 mesecev , smo se že vsi veselili, ravno sta bila na medenih tednih....groza... Danes plavanje za nas odpade, nas lahko opravičite? Oh, grozen dan ojej kaj ji naj rečeš nič, samo daj ji vediti da se lahko nasloni nate, sam ne bodi jezna če te bo odrinila, ali te ne bo hotela vidit, moja kolegica je tudi splavila in je pol zelo težko sprejela da ni bila ljubosumna na mamice nosečke ali pa na mamice z majhnimi otroki, tako da samo stoj ji ob strani, nič drugega, daj ji vedeti da ti je hudo ....... no za nami je pa še ena grozna noč, imam občutek da nisem spala že 100 let, zakaj se T. tako smili samemu sebi, samo jambranje ga je, madonca tipičen moški HB vsaj nika spi in jo nič ne zmoti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 7:58:38
|
|
|
|
Anonimen
|
aja dobro jutro za bolčkane pa en
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:00:25
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Papua, najbrž jima nobene besede ne bodo v tolažbo... Lahko pa vprašaš Katmat, ona je imela tako izkušnjo, za kak nasvet. Mi je zelo žal, da se jima je to zgodilo Pri nas je bila mirna noč, z izjemo hranjenja, očitno mu jabolček v kašici ni škodil. Sem pa še vedno zelo utrujena in neprespana...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ktja hvala za pohvala, če želiš tavelzga ti ga včasih posodim za en dan mah se je že boli sam seb se smili k je zdej samo še prehlajen, jz bom pa kmal živčenga fasala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
nč gremo mal vn, k mi T. skače po glavi, upam da ne bo dežja, za eno urco, uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:06:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:06:39
|
|
|
|
eelyy
|
jutro! evo sem pa že ob 7h ustala,ker more en vodovodar pridet pa nekaj pogledat,Tian še vedno spančka.....jst sem pa že kavico spila in nekaj pospravila. Škoda,ker nimam nič jabolk na kartic bi lahko kupila novalac za toliko ceneje. punce sem zares ugotovila,da mi menstruacija zamuja že 3 dan,ponavadi je od poroda bila zmeraj na isti dan,pa tudi krče sem imela par dni nazaj ampak je niiiii!! papuang; za bratovo ženo,si kar prestavljam kako se počuti!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:07:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Sem bila že ponoči precej pokonci, ker je mali vročino dobil (verjetno zaradi cepljenja), eno uro nazaj mi je pa mami sporočila, da je imela od brata žena splav Sploh ne vem, kaj naj mu rečem...je bla že 6 mesecev , smo se že vsi veselili, ravno sta bila na medenih tednih....groza... Danes plavanje za nas odpade, nas lahko opravičite? Oh, grozen dan Grozno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:12:57
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro papua tud jaz sem imela ss samo ne tolk daleč,ampak ti povem da je tisti trenutek grozno...jokala sem cel dan,vsi so me nekaj tolažili...ne ji govorit sej bo - sej bo...to za njo v tem trenutku nič ne pomeni.Rabiš samo objeme in pogovore o vsakdanjih stvareh ne o tem. Jaz sem se nekako pobrala ker sem imela čez 2 dni poročni dan majana super za boljšo noč Midva greva pa zdej k tašči na kavo pol pa greva še k eni mamici z tolk starim na kavico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:16:46
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Papua Boga tvoja svakinja. Verjamem da ji je grozno. Sploh, ker je bil verjetno kr porod, al kako se je to zgodl? Te bomo opravičle. Eelyy Ko vodovodar pr teb konča, fa še k men pošl, jst ga tud že kr neki časa čakam, pa ma zmeri neke izgovore.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:22:20
|
|
|
|
majana79
|
lake, kaj pa maš za zrihtat? lahko jaz enega kolega prašam, če ima čas...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:23:58
|
|
|
|
lake
|
En radiator more pridt montirat, pa kao ga ma že kupljenga, ampak kr nima časa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro. spali... nič. se je U. stalno priklapljal in stokcal. učke zjutraj niso bile skoraj nič zlepljene, tako da smo na dobri poti, da se dokončno rešimo te pacarije! smo pa mal pred sedmo uro vsi trije (O., U. in jaz) imeli trenutek popolnega spanja, a nas je očka vrgel pokonci! ma, je bilo težko vstati! sem se pretegovala kot en maček... U. pa kot bi vklopil baterije IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ktja hvala za pohvala, če želiš tavelzga ti ga včasih posodim za en dan lahko narediva "rošado"... se mi zdi, da bosta T. in O. potem kot angelčka. eelyy, mogoče pa si ? lahko, da so krči bili vgnezdenje,... Dudica za bolečo izkušnjo... papua, ne vem, kaj naj rečem... res grozen dan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:26:44
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake En radiator more pridt montirat, pa kao ga ma že kupljenga, ampak kr nima časa. Ja če češ, lahko vprašam. Vmes se pa razpizdi mal na unga, da ti bo drug prišel vse zrihtat in mu bo pol tut radiator ostal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:28:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 dobro jutro papua tud jaz sem imela ss samo ne tolk daleč,ampak ti povem da je tisti trenutek grozno...jokala sem cel dan,vsi so me nekaj tolažili...ne ji govorit sej bo - sej bo...to za njo v tem trenutku nič ne pomeni.Rabiš samo objeme in pogovore o vsakdanjih stvareh ne o tem. Jaz sem se nekako pobrala ker sem imela čez 2 dni poročni dan majana super za boljšo noč Midva greva pa zdej k tašči na kavo pol pa greva še k eni mamici z tolk starim na kavico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:40:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
a bo danes deževalo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:41:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
pravijo da bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:47:07
|
|
|
|
lake
|
Mu bom zatežila, da ma še par dni časa da pride montirat, drgač pa res drzga pokličeva. Sej ni panike, samo glede na to da mava jedilno mizo v zimskem vrtu, in da je zdej tam zarad tega mraz ne morva jest zuni, ampak jeva na kavču.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:47:19
|
|
|
|
majana79
|
Jutro prjatlca flaska Kaj je novega pri vas?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:55:17
|
|
|
|
lake
|
Flaška Nisi povedala kaj si sanjala prvo noč v novem stanovanju?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 8:55:59
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 dobro jutro papua tud jaz sem imela ss samo ne tolk daleč,ampak ti povem da je tisti trenutek grozno...jokala sem cel dan,vsi so me nekaj tolažili...ne ji govorit sej bo - sej bo...to za njo v tem trenutku nič ne pomeni.Rabiš samo objeme in pogovore o vsakdanjih stvareh ne o tem. Jaz sem se nekako pobrala ker sem imela čez 2 dni poročni dan Papua in Dudica stoj ji ob strani, naj se zjoče, ampak besed sej bo pa noben ne mara!!! rajš ji nč ne govort kot da ji to rečeš. to mora prebolet. amapk zdaj bi že skoraj lahko preživel? pa vendar če je blo kaj narobe je bolje da je šlo po naravni poti kot da bi potem mela težave celo življenje če otrok ne bi bil zdrav. Tanja super za večerjo, veš ko mi je moj rekel za vikend da me pelje na kosilo sm mu smeška rekla, ja lahko na Šmarno Goro! pa smo šli vsi 4 športniki gor-jaz sm skor dušo spustila
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?