|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
25.11.2009 12:52:36   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

zdaj me je pa sezulo....sem kontaktirala agencijo glede Zelenortskih otokov, cena za 8 dni je 3500 € za vse, ker pazi to...Taja plača polno cenouser posted image user posted image user posted image

Ja Taja se tak šteje kot odraslo, mi je že par ljudi rekel, da je tak blouser posted image

ma se najde tudi hotel, kjer ima lahko zastonj ali pa vsaj polovično ceno...ampak tej hoteli,ki sem jih gledala, očitno nimajo te opcijeuser posted image ...iščemo daljeuser posted image

Midva imava plan za drugo leto Grčija otok Kos, Djerba, Turčija, imela sva tudi Egipt, sam nama je družinska prijateljica odsvetovala, zaradi njihove vode.Pa glede na to, da je tašča sam mal čaja spila, ker drugač je pazla, prišla domov komaj, zakaj komaj ker je driskala ko vidra, tam pa sploh niso imel ustreznih zdravil, kljub temu da sta bila v najboljšem hotelu, v glavnme driska taka da ne priderš do WCuser posted image user posted image user posted image

na Djerbi sva bila, pa me ne vidi več, na Kosu sva  bila lani in je bilo super, hotel fenomenalen, plaža tudi v redu, čeprav smo bili več na bazenu,hrana odlična, izbire še pa još, za otroke super, glede vode pa jaz osebno že prav povsod pazim, no, razen pri nas ji zaupamuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
25.11.2009 12:53:16   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

zdaj me je pa sezulo....sem kontaktirala agencijo glede Zelenortskih otokov, cena za 8 dni je 3500 € za vse, ker pazi to...Taja plača polno cenouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Zakaj pa je treba za Tajo polno plačati?

ma brezvezeuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
25.11.2009 12:55:08   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Zakaj pa je treba za Tajo polno plačati?

ma brezvezeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
25.11.2009 12:55:34   
KOKICA32
Tasika moja.. drugič, veš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
25.11.2009 13:02:11   
KOKICA32

Ja Taja se tak šteje kot odraslo, mi je že par ljudi rekel, da je tak blouser posted image

ma se najde tudi hotel, kjer ima lahko zastonj ali pa vsaj polovično ceno...ampak tej hoteli,ki sem jih gledala, očitno nimajo te opcijeuser posted image ...iščemo daljeuser posted image

Midva imava plan za drugo leto Grčija otok Kos, Djerba, Turčija, imela sva tudi Egipt, sam nama je družinska prijateljica odsvetovala, zaradi njihove vode.Pa glede na to, da je tašča sam mal čaja spila, ker drugač je pazla, prišla domov komaj, zakaj komaj ker je driskala ko vidra, tam pa sploh niso imel ustreznih zdravil, kljub temu da sta bila v najboljšem hotelu, v glavnme driska taka da ne priderš do WCuser posted image user posted image user posted image

na Djerbi sva bila, pa me ne vidi več, na Kosu sva  bila lani in je bilo super, hotel fenomenalen, plaža tudi v redu, čeprav smo bili več na bazenu,hrana odlična, izbire še pa još, za otroke super, glede vode pa jaz osebno že prav povsod pazim, no, razen pri nas ji zaupamuser posted image

Pocka, midva sva bila na Kreti in se mi je zeloooo dopadla, bila v Alanyi, Turčija, tudi supe, lani pa na
Djerbi, ker sva prvič prostala v ALL INKL. varinati, ker so nama 3 dni pred odhodom skenslali  safari, ker ni bilo dovolj prijav. Do sedaj sva vedno vzela le hotel z zajtrkom in potem rentala motor in si naredila dopust kot se šika.  in vedno uživala. Na Djerbi pa sva vzela to AI varianto in bila navdušena, saj so nama jo prodali za 170,00 EUR po glavi in sva uživala, šla sva na vse izlete, kot bi šla, če bi bila na safariju, v hotelu sva le jedla, ker tam pa res ni , da bi človek upal jesti zunaj na lastno pest. No, tam sva med drugim naredila tudi Valentina. Tak, da same pohvale. user posted image Res je težko izbirati destinacijo glede na  pripovedi ljudi, saj enim se dopade drugim spet ne...najbolj je od vseh malo odvzeti in pri nekaterih malo pogledati čez prst. Taki smo...različni, in se nam dopade različno.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
25.11.2009 13:38:55   
pocka

Pocka, midva sva bila na Kreti in se mi je zeloooo dopadla, bila v Alanyi, Turčija, tudi supe, lani pa na
Djerbi, ker sva prvič prostala v ALL INKL. varinati, ker so nama 3 dni pred odhodom skenslali  safari, ker ni bilo dovolj prijav. Do sedaj sva vedno vzela le hotel z zajtrkom in potem rentala motor in si naredila dopust kot se šika.  in vedno uživala. Na Djerbi pa sva vzela to AI varianto in bila navdušena, saj so nama jo prodali za 170,00 EUR po glavi in sva uživala, šla sva na vse izlete, kot bi šla, če bi bila na safariju, v hotelu sva le jedla, ker tam pa res ni , da bi človek upal jesti zunaj na lastno pest. No, tam sva med drugim naredila tudi Valentina. Tak, da same pohvale. user posted image Res je težko izbirati destinacijo glede na  pripovedi ljudi, saj enim se dopade drugim spet ne...najbolj je od vseh malo odvzeti in pri nekaterih malo pogledati čez prst. Taki smo...različni, in se nam dopade različno.

hehe, pol smo bili pa v enakem terminu na dopustu,ker mi smo tudi Blaža v Grčiji narediliuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
25.11.2009 13:43:08   
KOKICA32

hehe, pol smo bili pa v enakem terminu na dopustu,ker mi smo tudi Blaža v Grčiji narediliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
25.11.2009 14:28:04   
Lolita23

Lolita  na vseh destinacijah, ki si jih naštela je problem VODA, vsepovsod je treba utekleničeno piti, za čaj pa ja res ne sme biti problem, saj pa je prekuhana...user posted image Verjetno je bil pri tvoji tašči kak drug problem in ne čaj. user posted image Jaz sem ga pila povsod, pa kavo tudi pa ni bil  noben problem. Pa sladoledov ne smeš njihovih. Uuuu, pa na Djerbi tak fino zgledajo. Midva se vedno sama zunaj prehranjujeva pa dos edaj še ni bilop nobene driske ali drugih težav. user posted image Že trkam.

To vem, sam pač najbolj odvsvetujejo egipt.Drugače pa je bil kriv čaj in to tam v parfumeriji, ker je tašča ful pecajzlasta, in ni jedla nobene solate ali kar bi lahko imelo neprekuhano vodo, edin tam sta še z enim kolegom pila, jima je bilo pa čuden da je bil mrzel čaj in ne topel, pač in potem onadva zbolela, un kolega je bil še potem na inekcijahuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
25.11.2009 14:43:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Juretu od Felix vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Matteo od Lejca vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
25.11.2009 14:44:17   
Najaa

joj, našemu pikecu pa zgoraj trije zobki naenkrat ven lezejo, revček maliuser posted image

Bogi. user posted image
Ko je P pogledala Niki v usta danes je rekla, da je vse nabreklo in da bo zgleda na enkrat začelo vse ven rit. user posted image No jaz sploh nisem opazla, da je nabreklo. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
25.11.2009 14:48:28   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Aja dalinc: Ja pri nas je tudi aktualen, samo ga ne pustimo, ker bi se zobi gor poznal!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes smo 5 zobek dobili, pa še 6. je na pohodu.

čestitke. ko gobe po dežju. user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
25.11.2009 14:48:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan.Mi še dihamo.Predvčerajšnjm me je bolela glava tak ,da se skoraj v norišnici pristala.Pol sem se naspala eno uro in je bilo bolje.Včeraj smo ,pa atija po sto letih imeli doma in smo dan izkoristili tudi za nakupe.Celo prvič se nam je zgodilo da smo šli skupaj kupovat.To je ,pa za na kolendar a ne.Popoldan smo še ,pa pri babici zatežili user posted image ,ker je imela rd.Končno nam je uspelo nabavit nove avtosedeže,celoooooo.Včeraj mami kar namontirala in sedela ko gospoda.V šusu zaspala .Jamrala nič tak ,da upam ,da jima je všeč nov sedež.In celo smo dobili pri nakupu 90 eur bonov tak ,da sem malo potolažena od zadnje depresijeuser posted image .Zaspala ob 19 uri včeraj.Jaz ,pa sem ponovno šibala v mb malo ,pa saj vesteuser posted image .No prišla domov vas prečekirala in črta ,ker ni bilo dobene nikjer.Z felix in Najo ,pa se ne grem tak poznouser posted image .Aha Najaa nimam časa za dopisovanjeuser posted image user posted image .
Danes pa ustajanje ob šestih en spi en ,pa ordinira  po posteljiuser posted image .Pol ,pa gremo na sončka ,pa nekaj konkretnega bi mogli danes v piskre vrečt ,ker oča pridejo zvečeruser posted image .Ja ,pa bo spet dan minil ko keks.
Pridne bit.

Jure in Mateoo vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeee
user posted image

pa super za sedeže. si že kaj dokumentirala, da vidimo?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
25.11.2009 15:13:55   
yania
Ojla..
Jure in Mateo, vse najboljše za osmičko!!! user posted image user posted image user posted image

Kako smo?..meni tudi časa zmanjkuje, tako da smo aktivni na FB, občasno, za tule pa kadar kliknem ni nobene, potem pa se na FB tolk dogaja, da ostanem tam..

Upam da ste zdravi, naš spet diha Ventolin, ampak saj bo, samo da mu pomaga...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
25.11.2009 15:31:39   
mmmc

Uffff
user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
25.11.2009 15:43:10   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Uffff
user posted image

Sm čudn, hotel je ponavadi do 12 leta polovičen, pa avion cca75%.
Hmmmm
Samo agencije so lahko problem. Midva sva bila na Baliju ( v lastni režiji, kot vedno), ko sem bila dobre 4 mesece noseča in sva se slučajno znajdla v resortu, ki ga ima 50% zakupljena ena naša agencija una " s potenco" ( to je asociacija), če kera ve. Ne bom točnega imena pisala.
No in so imeli tisti čas tam grupo družin in so zaračunal otrokom za celotno popotovanje 75% celotne cene. Ampak v resortu, če si prišel direktno na recepcijo, je bil otrok do 12 leta brezplačen ( samo zajtrk si moral doplačat). In enako je na avionu  malo ceneje za otroke in na trajektih... Kar pomeni, da so ljudi nategnil že pri otrocih, če so hoteli v katerih so bili za otroke do 12 leta brezplačni, potem bi morala biti otroška cena za celotno popotovanje 50% cene odraslega in ne 75%. S tem da je itak jasno, da so vsi stroški organizacije, vodenja, spremstva, marža... že v ceni odraslega vključeni.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
25.11.2009 16:18:56   
pocka
ja sej niti meni ni bilo nič jasno,...sem šla pol na stran od hotela, book online in pride cena za vse štiri 1400 eur, no pol je pa še enih 600 - 700 eur za letalske karte, ampak še vedno ni primerjave....oderuhi jedni slovenskiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
25.11.2009 17:01:37   
tasa_m

Tasika moja.. drugič, veš! user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
25.11.2009 19:38:24   
zorica

Danes smo bili spet skoraj cel dan zunaj, ko pa je tako lepo vreme.Pa še jutri pravijo da bo.Uživancija na kvadrat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
25.11.2009 19:42:45   
leo**tia
čer.yania---user posted image user posted image

• za timona da bo čimprej zdrav.mi smo hb vsi super..trkamuser posted image ..včeraj sem bila na obisku kje imajo 2mesece staregauser posted image ..ma katastrofa..malega je imela v sedečem položaju,glava mu je seveda letala sem in tja..user posted image pa še kadijo not pred malimuser posted image ..in dudo mu namaka v med ker drugače noče vlečtuser posted image user posted image ...ma jaz sem tiji res dala že veliko toga za jest,ampak med ne,pa še tako zgodajuser posted image ..no pol sem še od 2kolegic zvedla da so s 6mesecev dajale otrokom jajčke pečene,pa kozje mleko,frutkov ne nikoli,so bolj revni..ma zdravi so ko dren..mali ima 5let,punčka 3..jaz sem tiji po posvetu tud dala pečen kruh v jajcu šele zdaj..in ga ima zelo rada..pa preliv+špagete,seveda piščančje meso..ma jaz sem čudna,ampak eno so pa resuser posted image user posted image ..tia se dere v postelki-mama,atiiiiiuser posted image .noče spat.ima vse nabrekle dlesni.ponoč se zbuja.ma včeraj je od 5ure zvečer pa do 10 pojela 4flaške mlekauser posted image je pa biser.zna se zborit za svoje,trma je,kot leo.pa tud udari že nazajuser posted image ..kaj pa vem..11mesečna punčka jo je porinila,ki sama hodi.tia pa se je držala za mizo in je ne morem k sebi prit,punčko porinila nazaj..a že vejo,ali je bilo naključje??ma leo jo vsega vraga nauči.eno vprašanjedaje katera MED otrokom in kakšni?od akacije?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
25.11.2009 19:44:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
25.11.2009 19:50:16   
leo**tia
ma grem ker tia ves čas leta..joj,po 4gre kot raketa..res leti.pa cel čas hodi v kopalnico k banji..hodi tud za eno rokicouser posted image .pa par korakov sama..ma dobra je..pa tud smešna take zganja da sem zvečer utrujena ko user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
25.11.2009 19:53:23   
tasa_m
leo*tia jaz ji meda še ne dam. In super za Tio, da je že tak "poskočna" user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
25.11.2009 19:56:56   
tasa_m
user posted image

kokica, kje si?user posted image
Za ostale vem, da še ni prava ura..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
25.11.2009 20:00:37   
leo**tia

user posted image

kak lep twetty.ali kak se že pišeuser posted image ...zdaj letim malo dat spat,leo jo jezi.pa samo cendra.najraje je v njegovisobici..s tepiha ven vleče nitke in daja v usta.bo trebalo obrit tepihauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
25.11.2009 20:02:09   
KOKICA32

user posted image

tukaj...sva z mojim mizo postavljala..tak da...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......