|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 13:02:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pocka zdaj me je pa sezulo....sem kontaktirala agencijo glede Zelenortskih otokov, cena za 8 dni je 3500 € za vse, ker pazi to...Taja plača polno ceno Ja Taja se tak šteje kot odraslo, mi je že par ljudi rekel, da je tak blo ma se najde tudi hotel, kjer ima lahko zastonj ali pa vsaj polovično ceno...ampak tej hoteli,ki sem jih gledala, očitno nimajo te opcije ...iščemo dalje Midva imava plan za drugo leto Grčija otok Kos, Djerba, Turčija, imela sva tudi Egipt, sam nama je družinska prijateljica odsvetovala, zaradi njihove vode.Pa glede na to, da je tašča sam mal čaja spila, ker drugač je pazla, prišla domov komaj, zakaj komaj ker je driskala ko vidra, tam pa sploh niso imel ustreznih zdravil, kljub temu da sta bila v najboljšem hotelu, v glavnme driska taka da ne priderš do WC na Djerbi sva bila, pa me ne vidi več, na Kosu sva bila lani in je bilo super, hotel fenomenalen, plaža tudi v redu, čeprav smo bili več na bazenu,hrana odlična, izbire še pa još, za otroke super, glede vode pa jaz osebno že prav povsod pazim, no, razen pri nas ji zaupam Pocka, midva sva bila na Kreti in se mi je zeloooo dopadla, bila v Alanyi, Turčija, tudi supe, lani pa na Djerbi, ker sva prvič prostala v ALL INKL. varinati, ker so nama 3 dni pred odhodom skenslali safari, ker ni bilo dovolj prijav. Do sedaj sva vedno vzela le hotel z zajtrkom in potem rentala motor in si naredila dopust kot se šika. in vedno uživala. Na Djerbi pa sva vzela to AI varianto in bila navdušena, saj so nama jo prodali za 170,00 EUR po glavi in sva uživala, šla sva na vse izlete, kot bi šla, če bi bila na safariju, v hotelu sva le jedla, ker tam pa res ni , da bi človek upal jesti zunaj na lastno pest. No, tam sva med drugim naredila tudi Valentina. Tak, da same pohvale. Res je težko izbirati destinacijo glede na pripovedi ljudi, saj enim se dopade drugim spet ne...najbolj je od vseh malo odvzeti in pri nekaterih malo pogledati čez prst. Taki smo...različni, in se nam dopade različno.
|
|
|