|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
24.11.2009 21:32:50   
MalaČebelica
pa dober večer.

spet ste mi že vse pobegnile.

no, saj se mam itak za učiti...

kaj ta teden ne bo nobenega srečanja v mb?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
24.11.2009 21:41:53   
trinity22
Dober večeruser posted image

midve sva bile spet skoraj cel dan zunaj, potem pa gužva doma, kuhanje, previjanje, psa na sprehod, igranje ... tak da nama res ni dolg čas, tule pa sem se komi zdaj uspela prebit čez vse te strani, ki ste jih naklofaleuser posted image
malo bom pokomentirala, tist kar sem si zapomnila

cita vse naj, naj, najuser posted image user posted image user posted image

KOKICA tega hotela in term sicer ne poznam, smo pa mi bili v hotelu v Čatežkih in pri nas v teh hotelih ni grelcev za vodo jaz vedno nesem s sabo ta električni lonec v katerem tudi doma grejem vodo za čaj, kašice ...
Glede večerje pri nas v Čatežu ni bil problem, potem v septembru, ko smo bili pa na morju pa je bila zvečer tak sitna v vozičku, da z dragim ene večerje nisva skupi pojedla, vedno jo je moral en vozit okrog, da je drugi lahko jedel. Gremo pa mi v decembru spet v Čatežke v hotel, pa bomo vidli kako bo, neki v naprej sekirat se mi zdi brezveze, bo kak bouser posted image
user posted image user posted image user posted image za Anžeta in njegovo plazenje

Bravo pocka, super da si se odločila dokončat študijuser posted image user posted image user posted image le pogumnouser posted image
Felix mi imamo dva avtosedeža v moževem avtu imamo kiddya - zaenkrat je bila z njim zadovoljna, v mojem s katerim se zelo poredko voziva pa bova imela neki od tašče, rabljen, ker ga je ona imela za malega( 5 let nazaj)
glede kože pa ti ne bi vedla pomagat, mi nimamo suhe kože, jepa res da jo vsak večer po kopeli celo namažem z mlekom za telo
user posted image user posted image user posted image za Timona in za ostale bolančke
spps user posted image user posted image user posted image za nespanje in za gužvo
ziher sem še kaj izpustila se globoko pardoniramuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3952
24.11.2009 21:43:05   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

pa dober večer.

spet ste mi že vse pobegnile.

no, saj se mam itak za učiti...

dober večeruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3953
24.11.2009 21:45:08   
trinity22
no zgleda da nobene ni .... grem pa še jaz ...lahko noč

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
24.11.2009 21:49:01   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ker potem pa bo že tak NL in služba. user posted image

kaj ti se veseliš it v službo? user posted image user posted image

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sem že mislila, da te moram čez rit user posted image

Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala user posted image

user posted image user posted image user posted image

Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! user posted image

Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost?

moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otrociuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
K men gA NA pogovor pripelji...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
24.11.2009 22:02:05   
mmmc

moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otrociuser posted image

Kdaj pa bi šli? A to misliš Zelenoortske?

gledam vse živo, mene ful Azija mika, sem bila tako navdušena,ko sva bila dol,da mi ne da miru, hehe....ampak zaradi otrok gledamo zdaj kaj bližjega, trenutno so v igri Zelenortski, Turčija in mogoče Grčija...ker 10 ur na letalu si RES ne upam biti z dvema malima

Šli bi pa enkrat med februarjem in junijem,odvisno od destinacije...no, če bi bilo po moje,bi bili že zdaj tam, ampak me moj bremzauser posted image user posted image user posted image

Vauuuu! Res si korajžna. JAz si z enim ne upam tako daleč. No, naslednje poletje že...pa še to ne kaka Azija. Turčija in Grčija pa je že padla..le celinska Grčija (tudi Atene) in Istanbul še čakata. user posted image Kdaj pa bo to, pa pojma nima. Sedaj smo tak čoln nabavili, pa bomo pač pri sosedih malo več, ker sva sedaj zadnja leta špricala.

ma mi smo bili s Tajo,ko je imela 15 mesecev (torej toliko kot jih bo imel tudi Blaž takrat,no mogoče malo manj) v Grčiji in je bilo fenomenalno,tako,da kar pogumno...poglej našo mmmc, ona si upa,ko je res šla v Azijo z mali...malo sem ji pa foušuser posted image

Jaz sem vedno rekla, da ne bom spreminjala dopustovanja, ko bom imela otroka, ker sem na potovanjih v preteklosti opažala, da so med popotniki vedno otroci tisti, ki nimajo nobenih težav s prilagajanjem. Res otroci radi potujejo. Je pa tudi res, da je odvisno kakšen človek si. Jaz sem preprosta, sproščena, skulirana in res ne paničarim nikoli!!! Tko da je potem veliko lažje. Če pozitivno razmišljaš, vedno ko se najdeš pred prepreko najdeš rešitev.
So pa ljudje katerim nebi nikoli priporočala, da gredo na potovanje z otrokom.
Pa ne mislim tukaj nič negativnega. Ljudje smo različni eni za nekaj, drugi za nekaj drugega.
Naš user posted image je bil star 2,5 meseca, ko smo šli v Azijo in se je počutil odlično.
Na avionu je dobil košaro v kateri je spal. S pritiskom ni imel težav... Na avionu je bil fuuul priden. Tko da so ga stevardese in stuardi proglasili za bodočega pilota. user posted image
Tam pa tudi, ful je rajši jedel, kot doma. Očitno mu je bila všeč moja prehrana, pridno je pančkal in gledal palmice, kako se premikajo v vetru. Pa še voda ima 30 stopinj, pol veste kolk mu je blo fino...
Tko da mi bomo še naprej potovali.user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
24.11.2009 22:55:06   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Kdaj pa bi šli? A to misliš Zelenoortske?

gledam vse živo, mene ful Azija mika, sem bila tako navdušena,ko sva bila dol,da mi ne da miru, hehe....ampak zaradi otrok gledamo zdaj kaj bližjega, trenutno so v igri Zelenortski, Turčija in mogoče Grčija...ker 10 ur na letalu si RES ne upam biti z dvema malima

Šli bi pa enkrat med februarjem in junijem,odvisno od destinacije...no, če bi bilo po moje,bi bili že zdaj tam, ampak me moj bremzauser posted image user posted image user posted image

Vauuuu! Res si korajžna. JAz si z enim ne upam tako daleč. No, naslednje poletje že...pa še to ne kaka Azija. Turčija in Grčija pa je že padla..le celinska Grčija (tudi Atene) in Istanbul še čakata. user posted image Kdaj pa bo to, pa pojma nima. Sedaj smo tak čoln nabavili, pa bomo pač pri sosedih malo več, ker sva sedaj zadnja leta špricala.

ma mi smo bili s Tajo,ko je imela 15 mesecev (torej toliko kot jih bo imel tudi Blaž takrat,no mogoče malo manj) v Grčiji in je bilo fenomenalno,tako,da kar pogumno...poglej našo mmmc, ona si upa,ko je res šla v Azijo z mali...malo sem ji pa foušuser posted image

Jaz sem vedno rekla, da ne bom spreminjala dopustovanja, ko bom imela otroka, ker sem na potovanjih v preteklosti opažala, da so med popotniki vedno otroci tisti, ki nimajo nobenih težav s prilagajanjem. Res otroci radi potujejo. Je pa tudi res, da je odvisno kakšen človek si. Jaz sem preprosta, sproščena, skulirana in res ne paničarim nikoli!!! Tko da je potem veliko lažje. Če pozitivno razmišljaš, vedno ko se najdeš pred prepreko najdeš rešitev.
So pa ljudje katerim nebi nikoli priporočala, da gredo na potovanje z otrokom.
Pa ne mislim tukaj nič negativnega. Ljudje smo različni eni za nekaj, drugi za nekaj drugega.
Naš user posted image je bil star 2,5 meseca, ko smo šli v Azijo in se je počutil odlično.
Na avionu je dobil košaro v kateri je spal. S pritiskom ni imel težav... Na avionu je bil fuuul priden. Tko da so ga stevardese in stuardi proglasili za bodočega pilota. user posted image
Tam pa tudi, ful je rajši jedel, kot doma. Očitno mu je bila všeč moja prehrana, pridno je pančkal in gledal palmice, kako se premikajo v vetru. Pa še voda ima 30 stopinj, pol veste kolk mu je blo fino...
Tko da mi bomo še naprej potovali.user posted image user posted image

ma saj, ko tak lepo napišeš, bi še jaz šla. no, saj jaz bi ful šla. samo če bi se lahko nekak teleportirala tja, ker mi ni za letet daleč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
24.11.2009 23:56:49   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A sva ble prej istočasne s seznamom? Al si mogoče hotla prevzet skrb zanj?

user posted image  

ne, ne, nč se ne grebem user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
24.11.2009 23:56:53   
felix7

Aja,da se še "pohvalim"...danes sem se odločila,da po...khm...11. letihuser posted image ...dokončam študij! Zdaj malo zbiram podatke na kup,ker se je od takrat vse, ampak res vse spremenilo, še imena predmetov se ne ujemajo več, tako,da bom imela kar nekaj dela,ampak res, zdaj sem se odločila,da končam in pika!user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
24.11.2009 23:58:18   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image  

de si mujo? user posted image sam zarad tebe tu visim, a tebe nema .user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
25.11.2009 0:00:51   
felix7
no, jaz sem pa uspela grafično dodelat koledar za darilo za mojo mami. Ja, za mojo mami, ker delam personalizirane variante. Za mami so v koledarju slike, na katerih je ona gor z Juretom, zdaj moram pa narest še enega za moževo familijo, moževo teto, mojega ata, pa mojega fotra, mojega brata, ja, enega moramo pa tudi mi doma imet user posted image  Potem bom pa kupila en trši papir, ene 250 gramski in bom kar moža zadolžila, da mi v službi naprinta, ko majo en hud printer. Če ne bo šlo, bom pa nesla v kak grafični studio, pa dam še zvezat in "voila", darila so fertik user posted image  Bom poslikala, ko bom končala, sem se pa odločila, da bodo to kar namizni koledarji.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
25.11.2009 0:02:59   
felix7

user posted image  

de si mujo? user posted image sam zarad tebe tu visim, a tebe nema .user posted image

se apravičujem user posted image  sem mela "delo" z možem, ni pa ni hotu it spat user posted image  Ko je šel pa ob 11h v postlo, sem bla pa zihr, da te  ni več user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
25.11.2009 6:24:27   
Jutro,

jaz že oprano glavo Lia nekaj prepeva ampak še imaščas za kako kitico drugače pa nič kaj posebnega pri nas razen tega da sem leto mlajšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se odločila da štejem nazaj ne več naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image ...No sedaj se pa grem počasi še kaj naredit pol pa šibava se spet potepat z Lio juhuuuuuu Maribor prihajavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
25.11.2009 6:27:47   
user posted image

user posted image

user posted image  

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
25.11.2009 6:32:43   
Juretu od Felix vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Matteo od Lejca vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 25.11.2009 6:45:29 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
25.11.2009 7:36:00   
KOKICA32
Jutro!user posted image

Spali do 6.30h, dokaj dobro z dvema budnicama ponoči. 1x za hrano, 1x za čaj ali dudo, ne vem več.

Cita hvala za fulllll dober zajtrk. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čestitke današnjima slavljencema.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
25.11.2009 7:36:59   

Jutro!user posted image

Spali do 6.30h, dokaj dobro z dvema budnicama ponoči. 1x za hrano, 1x za čaj ali dudo, ne vem več.

Cita hvala za fulllll dober zajtrk. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čestitke današnjima slavljencema.user posted image user posted image user posted image

Kokica jutro...kako paše malo dobrega zjutraj pojestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidimo danes???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
25.11.2009 7:38:08   
KOKICA32
Ja, Cita res paše....mnjami...user posted image user posted image user posted image

Ne, ne midva ne prideva...drugič se vidimo. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
25.11.2009 7:38:44   

Ja, Cita res paše....mnjami...user posted image user posted image user posted image

Ne, ne midva ne prideva...drugič se vidimo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
25.11.2009 7:39:33   
KOKICA32
Sedaj pa šibava na FT! user posted image

Držite pesti, da nama danes končno le pripeljejo stole!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
25.11.2009 7:40:19   

Sedaj pa šibava na FT! user posted image

Držite pesti, da nama danes končno le pripeljejo stole!user posted image user posted image user posted image

Dobro opravita...user posted image user posted image user posted image

Stoleuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
25.11.2009 8:13:53   
mediuhec

Aja,da se še "pohvalim"...danes sem se odločila,da po...khm...11. letihuser posted image ...dokončam študij! Zdaj malo zbiram podatke na kup,ker se je od takrat vse, ampak res vse spremenilo, še imena predmetov se ne ujemajo več, tako,da bom imela kar nekaj dela,ampak res, zdaj sem se odločila,da končam in pika!user posted image

bravo!!!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
25.11.2009 8:15:18   
mediuhec
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ja, kaj vem- nobena se ne javi za "gostovanje"?? če ne pa drug teden pri meni- če se nobena ne javi, pa če se strinjate?

Neposredna povezava do sporočila: 3973
25.11.2009 8:15:28   
pocka
morgen!

Čestitke današnjima slavljenčkoma!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
25.11.2009 8:16:37   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Ker potem pa bo že tak NL in služba. user posted image

kaj ti se veseliš it v službo? user posted image user posted image

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sem že mislila, da te moram čez rit user posted image

Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala user posted image

Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! user posted image

Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
K men gA NA pogovor pripelji...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zmenjenouser posted image user posted image user posted image , bi ti bila zelo hvaležna,če ti ga uspe spreobrnitiuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......