|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 22:55:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otroci Kdaj pa bi šli? A to misliš Zelenoortske? gledam vse živo, mene ful Azija mika, sem bila tako navdušena,ko sva bila dol,da mi ne da miru, hehe....ampak zaradi otrok gledamo zdaj kaj bližjega, trenutno so v igri Zelenortski, Turčija in mogoče Grčija...ker 10 ur na letalu si RES ne upam biti z dvema malima Šli bi pa enkrat med februarjem in junijem,odvisno od destinacije...no, če bi bilo po moje,bi bili že zdaj tam, ampak me moj bremza Vauuuu! Res si korajžna. JAz si z enim ne upam tako daleč. No, naslednje poletje že...pa še to ne kaka Azija. Turčija in Grčija pa je že padla..le celinska Grčija (tudi Atene) in Istanbul še čakata. Kdaj pa bo to, pa pojma nima. Sedaj smo tak čoln nabavili, pa bomo pač pri sosedih malo več, ker sva sedaj zadnja leta špricala. ma mi smo bili s Tajo,ko je imela 15 mesecev (torej toliko kot jih bo imel tudi Blaž takrat,no mogoče malo manj) v Grčiji in je bilo fenomenalno,tako,da kar pogumno...poglej našo mmmc, ona si upa,ko je res šla v Azijo z mali...malo sem ji pa fouš Jaz sem vedno rekla, da ne bom spreminjala dopustovanja, ko bom imela otroka, ker sem na potovanjih v preteklosti opažala, da so med popotniki vedno otroci tisti, ki nimajo nobenih težav s prilagajanjem. Res otroci radi potujejo. Je pa tudi res, da je odvisno kakšen človek si. Jaz sem preprosta, sproščena, skulirana in res ne paničarim nikoli!!! Tko da je potem veliko lažje. Če pozitivno razmišljaš, vedno ko se najdeš pred prepreko najdeš rešitev. So pa ljudje katerim nebi nikoli priporočala, da gredo na potovanje z otrokom. Pa ne mislim tukaj nič negativnega. Ljudje smo različni eni za nekaj, drugi za nekaj drugega. Naš je bil star 2,5 meseca, ko smo šli v Azijo in se je počutil odlično. Na avionu je dobil košaro v kateri je spal. S pritiskom ni imel težav... Na avionu je bil fuuul priden. Tko da so ga stevardese in stuardi proglasili za bodočega pilota. Tam pa tudi, ful je rajši jedel, kot doma. Očitno mu je bila všeč moja prehrana, pridno je pančkal in gledal palmice, kako se premikajo v vetru. Pa še voda ima 30 stopinj, pol veste kolk mu je blo fino... Tko da mi bomo še naprej potovali. ma saj, ko tak lepo napišeš, bi še jaz šla. no, saj jaz bi ful šla. samo če bi se lahko nekak teleportirala tja, ker mi ni za letet daleč