Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:37:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica v Prlekiji sem še. če pa se nič ne dobite ta teden. samevala pa tudi ne bom v Mb... bomo drugi teden nadoknadile pa se dobimo 2x, ok? oki doki smoki pr meni pr meni plissss ja 1x ja. al bi rada obakrat al kaj?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:38:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa saj maš zdaj čas, ali ni še stolov aja sori. tepa naj raje počakata, da ne bota rabla dvakrat - za mizo posebej in za stole posebej
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:38:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Imamo novo....končno...jutri pa še stoli pridejo. ja, pol pa bo treba vse to sprobat, pa to ja, samo čas je še treba najdit pa saj maš zdaj čas, ali če pa je treba tu debato vrečt ja to je pa res. jaz sem nujno potrebna debate - bolj kot sahara vode
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:39:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa saj maš zdaj čas, ali ni še stolov aja sori. tepa naj raje počakata, da ne bota rabla dvakrat - za mizo posebej in za stole posebej bravo MČ! Še vedno te ne vidim tam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:40:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a jaz sem pa vosek al kaj kaj te z tabo je?? pa nitko me ne šljivi 5% kak ste se imele dans s cito Midve z Lio sva se imele fulllll lepo....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:41:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa saj maš zdaj čas, ali ni še stolov aja sori. tepa naj raje počakata, da ne bota rabla dvakrat - za mizo posebej in za stole posebej bravo MČ! Še vedno te ne vidim tam? ha ha. še dobro da D. tega ne bere, drugače bi me naslednjič nabunkal zdaj se pa že vidimo tam
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:42:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a jaz sem pa vosek al kaj kaj te z tabo je?? pa nitko me ne šljivi 5% kak ste se imele dans s cito Midve z Lio sva se imele fulllll lepo.... super
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:45:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa saj maš zdaj čas, ali ni še stolov aja sori. tepa naj raje počakata, da ne bota rabla dvakrat - za mizo posebej in za stole posebej bo jma verjetno to ful težko a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:46:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja to je pa res. jaz sem nujno potrebna debate - bolj kot sahara vode bi rekla ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:47:03
|
|
|
|
tasa_m
|
ja, midve z Lijo sva se imele tudi super, fino, fajn
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:51:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa saj maš zdaj čas, ali ni še stolov aja sori. tepa naj raje počakata, da ne bota rabla dvakrat - za mizo posebej in za stole posebej bravo MČ! Še vedno te ne vidim tam? ha ha. še dobro da D. tega ne bere, drugače bi me naslednjič nabunkal zdaj se pa že vidimo tam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:52:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja, midve z Lijo sva se imele tudi super, fino, fajn
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:53:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja, midve z Lijo sva se imele tudi super, fino, fajn ti pa nič ne ploskaj, ker te bom čez rit, ko se vidimo. Jaz pa sem te taaaaakkk čakala, no obe z cito sva te!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:54:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja, midve z Lijo sva se imele tudi super, fino, fajn ti pa nič ne ploskaj, ker te bom čez rit, ko se vidimo. Jaz pa sem te taaaaakkk čakala, no obe z cito sva te!! pa, Tasa, saj sem lepo povedala, že včeraj, da me ne bo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:57:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa, obljubim ti, da se me naslednjič ne znebiš zlahka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 20:59:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Cita, dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:00:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:00:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, obljubim ti, da se me naslednjič ne znebiš zlahka. se že veselim!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:01:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Če sedaj pri priči ne bo nobene debate, jaz GREM! gospa, ne se tako jezit. Raje povej, kje sta mizo nabavila? Ikea?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:04:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Cita, dober večer! Čer, jaz sem tudi po tihem upala da prideta...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:05:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokicaaa, pa kaj si zdaj šla pa niti lahko noč nisi rekla al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:05:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa saj maš zdaj čas, ali ni še stolov aja sori. tepa naj raje počakata, da ne bota rabla dvakrat - za mizo posebej in za stole posebej bo jma verjetno to ful težko a ne? ja ne vem. ti si rekla, da moreta čakat na stole
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:06:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja to je pa res. jaz sem nujno potrebna debate - bolj kot sahara vode bi rekla ja poudarek je blo na debati, ne na onih stvareh, ki si jih ti poudarila. no, ampak če dobro premislim, pa niti nisi zelo zgrešila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:06:24
|
|
|
|
tasa_m
|
kje pa so ostale? mmmc,zorica, pocka, Najaa, yania, trinity,trezika, (feliša pride v pozno večernih urah ) in ostale?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 25.11.2009 21:06:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa, obljubim ti, da se me naslednjič ne znebiš zlahka. se že veselim!! le pazi se me...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......