|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
24.11.2009 10:58:04   
san
aleži, članek sem videla, ja. ampak vedno je povsod nekaj, žal...

azzurra, hvala za informacijo, več kot dobrodošlauser posted image

mumu, kaj pa ti je rekel dr za rezultat? jaz mislim, da je ok. a nosna kost se je videla?
jaz sem imela 1:760 oz. nekaj podobnega, skupno pa 1:3300 oz. neki takega, pa mi je bilo v bistvu pomembno bolj to, da je dr rekel, da se mu zdi ok in da je nosna vodna. prve trikrat sploh nisme šla pa je bilo še najbolj, ker se nisem sekirala še zaradi tegauser posted image

pa čestitke za pregled:)

jaz grem pa zdele na pregleduser posted image komaj čakam, da ga vidim

papa

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
24.11.2009 11:24:25   
aleži
Dober dan iz že 1 tedenske megelne Obale!user posted image

Zofy sožalje pa drži seuser posted image user posted image user posted image

San ja ja saj vemuser posted image  Itak jaz tudi kupijem in bom kuppovala v Ikeei tako da user posted image . Mi smo bili ravno pred 1 tednom v Villessu in smo rabli malo več kot pol urce, nakupili vse za otroka, tako,da jaz sem zelooo zadovoljna. Kar se pa tiče cen, je čisto prav napisala azzurra.user posted image
San sporoči kako bo!!!
Mumu: user posted image user posted image user posted image  za pregled.
Jaz sem tudi obkrožena z samimi nosečnicami...user posted image

lepo se imejte in lep dan

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
24.11.2009 11:41:30   
mumu
Ja tole 1:1334 je rezultat samo nuhalne svetline brez odvzema krvi. Nosna kost je lepo vidna, rokice lepo drži pred sabo oz.  že veselo sesa prstke, kar je rekla zdravnica da je tudi ok, srček bije 148 na minuto, pri možganih je pa tudi lepo vidno da so lepo razdeljeni. Tako da mislim, da je vse v najlepšem redu.

San lep pregled ti želim.

Aleži, če so same nosečke okrog tebe se jim pa še ti pridruži user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
24.11.2009 11:50:09   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

recimo razlika
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/00053932
in
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00053932

pa sej ne morem verjet! user posted image user posted image  to pa ni več majhna razlika. Potem se pa res splača vsaj malo vedeti po kaj greš pa malo kalkulacijo narest preden greš. Hvala Azzurra za info. To si pa nisem mislila.

Mumu, čestitke za preged user posted image  pa mal večkrat se javi, no user posted image . Pomojem je rezultat čist kul, sej če ne bi bil ti bi verjetno G kaj rekel. A da je ta 2. še bolj nemiren kot Tia? a je to sploh možno? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

aleži, članek sem videla, ja. ampak vedno je povsod nekaj, žal...

Itak! kaj bi vse lahko javnost pisala o našem podjetju, bi se samo križale, res. Ampak več kot očitno imamo zakupljene tudi medije, ker take stvari kot se pri nas dogajajo, se ne bi smele. pa ne bom o tem tukaj, ker ne bi še jaz rada pristala na kakem seznamu za odpis.
San, srečno danes na pregledu in naj bodo tiste minutke ko ti bo delala UZ doooooolge user posted image .

Aleži, vračamo pozdrave iz že več kot en teden sončne Ljubljane user posted image user posted image ...vsaj enkrat da je malo obratno. Tudi zdejle ga imamo user posted image  a kaj ko mormo bit v ppisarnah zaprti user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Jaz sem tudi obkrožena z samimi nosečnicami...user posted image

in, in??? je kaj nalezljivo? user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
24.11.2009 12:22:04   
aleži
Dinki o hvalaaaaaaaa za sonček,da si mi ga poslala, prave sončnica si!!user posted image  

Mumu: jojme, neeeee mene štet. Sem pa vesela za moji 2 prijateljici, pa ena se tudi poroči, tako,da bo pestro drugo leto. user posted image  Tebi Dinki pa pošiljam user posted image , da se čimprej prime!!user posted image

Sara je še vedno doma za preventivo, ker v petek jo grem končno cepit in na sistematski, ker če ne ga bomo odlašale v nedogled. Drugače sta oba user posted image .
Čez vikend je imel Žiga maskoto doma zajčka Mikija in smo mogli napisat v knjigo kaj je delal z njim, kje smo bili...pa sem ju poslala pomagat pobirat oljke user posted image , da opišemo pustolovščino. Jaz in Sara sva pa doma delali kosilo, pekli nutelino torto za pobiralce. Lepo je bilo!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
24.11.2009 12:54:22   
mumu
Mumu, čestitke za preged user posted image  pa mal večkrat se javi, no user posted image . Pomojem je rezultat čist kul, sej če ne bi bil ti bi verjetno G kaj rekel. A da je ta 2. še bolj nemiren kot Tia? a je to sploh možno? user posted image

Če se spomnin nuhalne s Tio, je tale sedaj pravi akrobat, dobrih 20 minut sem bila na UZ pa tut sekunde ni bil pri miru. user posted image user posted image  Tko da sem potem razmišljala Tia je bila pridna v maternici pa je zunaj pravi mali razbojnik, tokrat bo pa obratno user posted image user posted image user posted image . (važno da sem našla eno tolažbo).

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
24.11.2009 13:19:27   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Če se spomnin nuhalne s Tio, je tale sedaj pravi akrobat, dobrih 20 minut sem bila na UZ pa tut sekunde ni bil pri miru. user posted image user posted image  Tko da sem potem razmišljala Tia je bila pridna v maternici pa je zunaj pravi mali razbojnik, tokrat bo pa obratno user posted image user posted image user posted image . (važno da sem našla eno tolažbo).

no naj ti bo user posted image
si si pa dobro tolažbo našla user posted image

Aleži user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
24.11.2009 13:26:50   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

user posted image user posted image user posted image user posted image  
boš vidla,da bo res. user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
24.11.2009 13:56:26   
san
jevo sem s pregleda... moje g ni bilo in me je ena nadomestna na hitr odpravlauser posted image . sm bla prav žalostna. tako brzinskega pregleda pa še nikoli nisem imela. sama zase je neki govorila, pa gledala moje izvide in naslednjo sekundo sem bila že na stolu, na hitr je prižgala uz in videla utrip, pa baje se je premaknil, ampak je imela stran obrnjen monitor in potem je že končalauser posted image .ma ne vem če je 5 sek gledala. sem prosila, če lahko sam na hitro vidim, pa je obrnila monitor in rekla tukaj se vidi utrip in končala. no, na hitro sem ga pa le videla miška mojegauser posted image . upam pa, da mi k tej g ne bo treba več!
v dveh mesecih sem se zredila 3 kg. kar solidno glede na moje prenajedanjeuser posted image . ostalo (urin, hemoglobin, testi krvi od laboratorija za tokso) vse ok.

mumu, jst mislim, da je rezultat čist ok. jaz bi bila čist brez skrbi. hehe, si me nasmejala z akrobatko tiouser posted image

ikea mene bolj vleče vilesse, ker je zihr boljša kava tamuser posted image , pa hrana verjetno tudi, pa še ac je in se mi zdi hitrej. sami plusiuser posted image . sam cene morm prečekirat

evo, še jaz pošiljam sonceuser posted image na oblalo

joj, joj, zdej morm pa letet, k zobarju...

uživajte punceuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
24.11.2009 20:34:17   
Azzurra
Tle pri nas doma se je naselila gripa, tista ganc nova gripa. Pri Liamu, danes sva bila v laboratoriju in so mu jo diagnosticirali na podlagi krvne slike in po naslednjem ključu : tipična krvna slika za gripo PLUS predhodni pozitivni brisi pri posameznikih PLUS globalni premiki okužbe PLUS tipični znaki nove gripe MINUS morebiten pojav sezonske gripe (je še ni na pohodu) JE ENAKO nova gripa.

Zdaj pa samo upat, da jo odnesemo brez posledic.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
24.11.2009 20:44:02   
Zofy
Azzurra user posted image user posted image user posted image user posted image za Liama, da se bo čimprej pozdravil in za vse vas, da se ne boste nalezli.

Sem slišala že od 2 družin čisto drugačne simptome bolezni. Eni so rekli, da je bila čisto na izi, da so bili v 2 dneh vsi že kolikor toliko ok, drugi pa, da so bili ful bogi. Po moje je odvisno koliko si odporen in koliko si nagnjen h jamranjuuser posted image . VSekakor vam želim, da jo odnesete na limlažji in krajši način. Pa poročaj kako steuser posted image user posted image user posted image .

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
24.11.2009 22:49:10   
terida
Da najprej malo pokomentiram:

Imunoglukan je zakon user posted image Ne vem, saj mogoče si samo domišljam, a Erika ga zdaj jemlje cca. en teden in po dolgem času je res zdrava (trkam). Bomo vztrajali še kak teden in potem prekinili (tako kot svetujejo). Res ga priporočam vsem, ki imate težave z zdravjem malčkov (Špela, upam da tudi vam prime). Prej smo Pikovit imeli pa se mi zdi, da ni bilo nobene koristi. Je pa res, da ji je Imunoglukan slabšega okusa kot Pikovit ali pa sirup za izkašljevanje. Se sama sebe prepričuje, da je dober (pravi dobel silup, fin silup), potem pa se zmrduje, ko ga poje user posted image

KUD... Zofy, hvala za informacije. Če bom to soboto še v enem kosu, bi rada šla z Eriko tja. Mogoče se bomo pa zdaj na takšnih dogodkih srečevale user posted image

Trma je prišla tudi k nam! Danes je imela Erika en tak izpad, da sem samo gledala. Je bila jezna kot hudič (seveda zaradi ene malenkosti) in je metala kocke okrog. Malo smo jo okregali (ji povedali, da se tako ne dela), malo tudi ignorirali pa je nekako šlo skozi. Moram priznat, da se je še kar hitro ohladila. Je pa to definitivno začetek nečesa novega - pri nas do zdaj ni bilo neke hude panike s trmo. Očitno nas vse čaka eno luštno obdobje user posted image

Petje... mi imamo zadnje čase že prav predstave, ne samo petje user posted image Enkrat samkrat sva z user posted image naredila tako, da sem jaz pela Hudo mravljico, on pa je zraven "plesal" - kazal stvari z besedila, pa je konec! Zdaj moramo to ponavljat 10-krat dnevno. Večinoma jaz pojem, ona pa pleše, čeprav mora vsaj parkrat na dan plesat tudi user posted image . Dobro, da nas nihče ne vidi user posted image Erika je res za posnet, a kaj ko bi jo moral skrivaj snemat - če vidi fotoaparat, bi ga rada imela in neha počet tisto zaradi česar bi jo človek rad posnel...

san in Pomlad, čestitke za dojenje!

IKEA je super zadeva user posted image Midva tam nisva kupovala tako velikih stvari kot je kuhinja, ampak ogromno "malenkosti". Zdaj nas čaka samo še dnevna soba (zaenkrat imamo samo en star kavč pa par predalnikov), ampak to bo enkrat drugo leto - prej moramo vrnit denar, ki smo si ga izposodili od žlahte. No, ko bom bolj resno za dnevno sobo gledala, bom pa sigurno spet v IKEO šla. Do zdaj sem bila tako v Celovcu kot v Villesseju in je dejansko tako, da so cene drugačne, a ne moreš na hitro rečt kje se bolj splača (kot je rekla Azzurra). Pogledat moraš kaj rabiš in koliko to stane v Avstriji ter v Italiji. Samo še eno "opozorilo" za tiste, ki planirate it v Villesse: trgovino so odprli šele pred kratkim in je v njej precejšnja gneča. Mi smo šli na soboto - ko smo mi odhajali, so ljudje parkirali ob cesti, ker na parkirišču ni bilo več prostora (pa ni ravno majhno parkirišče)! Dveh artiklov, ki smo ju iskali, nismo dobili (prejšnji večer sem preverila na internetu in so jih še imeli). Moj nasvet: bodite previdne pri izdelkih, ki jih imajo bolj malo na zalogi, ker je trgovina nova in vse hitro gre.

Azzurra, kup user posted image user posted image user posted image za novo gripo! Moram priznat, da so me zdaj s temi priporočili za cepljenje nosečnic res spravili v dvome... Samo zdaj pa verjetno res nima smisla, da se grem cepit - kvečjemu, če bi šla po porodu... Ampak jaz sem še vedno skeptična, ne vem.

V nedeljo sem zagnala paniko, ker sem v soboto otroka bolj malo čutila in sem šla v porodnišnico, da me dajo na CTG. Seveda so me tam gledale, kot da sem z Lune padla, samo me nič ne briga (da ne rečem, da je bila sestra prav nesramna in neprijazna). Otrok se je res zelo malo premikal dan prej in raje delam paniko brez potrebe kot da bi bilo kaj narobe, jaz pa ne bi ukrepala... No, HB je vse OK, seveda je mali en lumpek, ker me je med CTGjem 7-krat brcnil, prejšnji dan pa skoraj nič!  Dali so me tudi na UZ, kjer sem potem vprašala za velikost glave. In ga je izmerila in ugotovila, da je čisto na sredini user posted image Moram priznat, da sem se kar malo oddahnila. Saj vem, da sta Dinki in san čisto OK rodili bučmane, a jaz raje ne bi, če mi ni treba user posted image

mumu, san, čestitke za preglede! Jaz ga imam jutri - točno en teden pred rokom. Moj G ima take hitre in brezvezne preglede - samo srčka posluša in to je to. Tako da so me v nedeljo v porodnišnici pregledali res fantastično v primerjavi z njim in se tega pregleda niti ne veselim kaj preveč...

Včeraj je prišla Zofy na obisk. In lahko povem, da nima tako ogromnega trebuha kot pravi! V primerjavi z mojim je itak čisto majčken user posted image Je bilo pa prav fajn spet videt njo in Julijo. Erika je bila čisto navdušena (saj potem sta se tudi ravsali, a to pač spada zraven user posted image ). Danes, ko je prišla domov, je vprašala po Juliji. Mogoče je pa mislila, da bo zdaj vsak dan prišla na obisk user posted image

Evo, pa sem vam dala nekaj branja user posted image Moj me že priganja! Lahko noč.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
25.11.2009 8:32:52   
Azzurra
kaj je imunoglukan in kje se ga kupi?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
25.11.2009 8:40:57   
Lona76

kaj je imunoglukan in kje se ga kupi?

http://www.lekarna-plavz.com/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=77&category_id=8&vmcchk=1

Kupiš v lekarni.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
25.11.2009 8:53:37   
Lona76
Dober dan!!

No tudi pri nas smo začeli z imunoglukanom, ampak ga jemo od sobote. No Taja še vedno smrka in kašlja. Jo pa moram pohvalit da že zelo lepo pihne. Sicer jo je treba prosit, ampak ko se odloči tako pihne ko kakšen odrasu. Tako da ji fiziološko dajem samo zjutraj in zvečer. Pa inhalacije delamo popoldne in zvečer. Ma upam, da bo do torka zdrava ker imava sistematiko pri P in cepljenje, pa rada bi jo že cepila proti navadni gripi.

Azzurra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da to gripo čimprej in čimlažje prebolite.

Terida user posted image user posted image user posted image za nastope in da je vse ok.

Trma pri nas je Taja tako trmasta da je joj. Če ni po njeno zna tudi udarit, praskat, cepeta z nogami po tleh, se uleže na tla in naredi tak teater da ne vem če ne bo igralka. Afna je tut taka ratala da je joj. Skos hoče špangice in potem se hodi v pečico gledat in ko jo vprašam kakšna pa si mi reče EEEEPAAAAuser posted image .

Vsem user posted image čestitke za preglede.

DA vam povem še kaj je zadnjič ušpičila naša lumpa. Sem jo dala spat in po dvajsetih minutah nekega momlanja me je začela klicat in sem si rekla no pa grem pogledat kaj je. In vidim Tajo sredi posteljice nago. Si je slekla pižamo, dala dol plenico in ko pridem mi reče kaku. Mi je kr slabo ratalo. HB se je polulala v pleničko in si jo je hotla preoblečt. In potem jo oblečem in pridem čez 3 min v sobo in ona spet naga. No potem sem jo oblekla v žakelj in se ni mogla več slečt. Naslednji dan pa spet kliče da je kakala in pride mož v sobo in taja spet brez pižame, HB pa je pleničko obdržala na sebi ker je res kakala.

Tko zdej pa šibam delat.

Aja Zofy mislim da sem danes spet vidla Julijo skozi okno, kako je veselo poskakovala po sobi user posted image . Njej je pa res lušno v vrtcu.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
25.11.2009 9:13:03   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

DA vam povem še kaj je zadnjič ušpičila naša lumpa. Sem jo dala spat in po dvajsetih minutah nekega momlanja me je začela klicat in sem si rekla no pa grem pogledat kaj je. In vidim Tajo sredi posteljice nago. Si je slekla pižamo, dala dol plenico in ko pridem mi reče kaku. Mi je kr slabo ratalo. HB se je polulala v pleničko in si jo je hotla preoblečt. In potem jo oblečem in pridem čez 3 min v sobo in ona spet naga. No potem sem jo oblekla v žakelj in se ni mogla več slečt. Naslednji dan pa spet kliče da je kakala in pride mož v sobo in taja spet brez pižame, HB pa je pleničko obdržala na sebi ker je res kakala.

user posted image user posted image user posted image frajerka, ona bi se kar sama poštimalauser posted image

naš urban se tut ponoči rad slači, v žaklju pa histeričnega dobi, tko da pri nas ponoči dežuram, če so oblečeni, ker tud izabela in izidro sta to počela, zdej se pa odkrijeta in čist gor potegneta majce od pižam. pa sploh niamamo tko vroče in še okno je na pol odprto, da lahko spijo.

Tle pri nas doma se je naselila gripa, tista ganc nova gripa. Pri Liamu, danes sva bila v laboratoriju in so mu jo diagnosticirali na podlagi krvne slike in po naslednjem ključu : tipična krvna slika za gripo PLUS predhodni pozitivni brisi pri posameznikih PLUS globalni premiki okužbe PLUS tipični znaki nove gripe MINUS morebiten pojav sezonske gripe (je še ni na pohodu) JE ENAKO nova gripa.

Zdaj pa samo upat, da jo odnesemo brez posledic.

držim pesti, da bo hitro mimo in v čim lažji obliki, pa veliko slane vode grgrat in v nos špricat, najmanj 3 krat na dan vsi člani familije, pa velik vitamina c. sej nočem solit pameti, ampak to sm nekje prebrala, poleg osnovne higiene, kaj lahko še naredimo... goro user posted image user posted image user posted image

drugače pa: o cepljenju sem tole dobila na meil, če katero zanima. tolk nas pumpajo in strašijo z različnimi informacijami in bombandirani iz vseh strani, da itak sploh ne veš kaj je ok in kaj ne:

Nova gripa je v bistvu zelo blaga, po nobeni lastnosti niti približno ni tako huda kot navadna gripa v preteklih letih
Smrtnost je nizka v primerjavi z navadno gripo, tako pri odraslih kakor pri otrocih. Tudi nalezljivost je manjša kot pri običajni gripi
Stopnja hospitalizacije je izjemno nizka – skratka, nikjer nobenega razloga za paniko
51 znanstvenih študij je zelo jasno pokazalo, da otroci, mlajši od dveh let, s cepljenjem proti gripi ne pridobijo popolnoma nobene zaščite
30-letna študija cepljenj odraslih proti gripi je tudi pokazala, da cepljenje absolutno NE zmanjša števila hospitalizacij in tudi ne umrljivosti od gripe – treba se je torej vprašati, ZAKAJ PROMOVIRAJO VAKCINE?
Po drugi strani pa so cepiva kontaminirana z drugimi virusi, delci mikroplazme, strupenimi dodatki in konzervansi itd. Virologi se tega dobro zavedajo in za zaprtimi vrati burno diskutirajo o tem, ne dopustijo pa, da bi ti podatki prodrli v laično javnost. Kajti če bi ljudje vedeli, da cepiva povzročajo hude bolezni kot so obolenja možganov, rak itd. TUDI ŠE 20 LET PO CEPLJENJU, pač ne bi tako hiteli po cepivo!
Ljudje imajo zmotne predstave, da se v sterilni viali cepiva skriva rešitev – in da je ta rešitev varna. V resnici pa viala vsebuje strupene snovi … in se zato močno odsvetuje, tudi če bi bilo cepivo učinkovito.
Tako zdaj vemo, da vakcina proti otroški paralizi tudi še zdaj, po treh ali štirih generacijah povzroča možganske tumorje. Zdravniki to vedo, pred pacienti pa se to prikriva.
Javnost tudi ni seznanjena, da obstaja v cepivih na kupe t.i. prikritih virusov, ki jih je težko prepoznati in izolirati. Ti povzročajo vrsto hudih degenerativnih možganskih obolenj. Pojav teh obolenj je v zadnjih 20 letih dobesedno eksplodiral! Prav tako avtoimunske bolezni, kot so astma, diabetes tipa 1 itd., vse pa je posledica cepljenj
Poleg samih virusov so zelo zaskrbljujoči tudi adjuvansi, kakršen je skvalen. Ta ima za posledico izbruh drugih avtoimunskih bolezni – lupes, multipla skleroza, revmatoidni artritis. To so potrdile tudi številne študije na živalih.
Ta najnovejša cepiva so odobrili po hitrem postopku, ne da bi uporabili običajen pristop k preizkušanju varnosti in učinkovitosti (ki že itak ni posebno zanesljiv …)
Vsi nam zagotavljajo, da so bile opravljene študije o varnosti vakcin, ne povedo pa tega, da so bile te študije opravljene na različici cepiv BREZ ADJUVANSOV, medtem ko ljudi pa cepijo z različico, ki adjuvanse vsebuje.
Dr. Blaylock zato napoveduje še precej več smrti zaradi cepljenja kot kdaj prej ter pojavov Guillain-Barrejeve paralize (http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=40406), medtem ko nosečnice izpostavljajo plod nevarnosti shizofrenije in avtizma. Velika je tudi nevarnost še za druge nevrološke bolezni. Ker dojenčki dobijo še druga cepiva, od katerih nekatera zatrejo delovanje imunskega sistema (n.pr. MMR), to pri njih poveča tveganje za smrt.
Cepivo torej ne le da ni učinkovito, ampak ima še nevarne stranske učinke.
Napovedi o visokem odstotku smrtnosti, če se ne cepimo, so čiste blodnje in niso osnovane prav na nobenem znanstvenem dejstvu.
Dr. Blaylock je preveril vse znanstvene študije, ki obstajajo o skvalenu: le tri študije trdijo, da je varen. Prvo je objavil Novartis, ki skvalen v svojem cepivu uporablja, drugo je objavil Tyronne, ki skvalen izdeluje, tretjo pa ameriško Ministrstvo za obrambo. VSE ostale študije (se pravi, vse tiste, ki so bile neodvisne), so potrdile nevarnost skvalena in dejstvo, da povzroča hude avtoimunske bolezni
Gre torej za ostudno, načrtovano pobijanje ljudi, zlasti pa imunsko ogroženih – se pravi otrok, starostnikov, nosečnic in bolnih ljudi
Izdelovalci se izgovarjajo, da se skvalen nahaja v kozmetiki in mnogih živilih, ter da zato ni nevaren. Toda velika razlika je med tem in pa med vbrizgavanjem sintetičnega skvalena v mišico. Tak način ustvarjanja »imunosti« je nenaraven – posledica je možgansko vnetje, izgub spomina, izguba koordinacije gibov … To se lahko pojavi mnoga leta pozneje. To je v znanstveni literaturi odlično dokumentirano, a zagovorniki cepiv si še kar zakrivajo oči.
Poleg adjuvansov vsebujejo cepiva tudi živo srebro. Slednje pa že tudi v najmanjših koncentracijah poškoduje možgane. Tam se kopiči in ostane v možganih desetletja, pogosto tudi do konca življenja.
Cepiva vsebujejo tudi aluminij - prav tako strup za možgane. Tudi aluminij se v možganih kopiči, povzroča pa vnetja, alzheimerjevo, parkinsonovo in lou-gehrigovo bolezen.
ALS oz. amiotrofična lateralna skleroza je napredujoča bolezen motoričnih (gibalnih) živčnih celic v možganski skorji. Pojav ALS se je pri ameriških vojakih po cepljenju povečal za 200 %.
Če sta živo srebro in aluminij prisotna hkrati, škodljivo delovanje drug drugega še potencirata!
V ZDA oblasti trdijo, da bo zaradi nove gripe umrlo nad 90.000 ljudi. To pa je popolna laž. Za navadno gripo tam letno umre ca. 1500 ljudi, nova gripa pa je, kot povedano že na začetku, milejša od običajne.
Ljudje, ki živijo in se prehranjujejo zdravo ter skrbijo za svoj imunski sistem, niso praktično v nobeni nevarnosti, da bi zboleli za novo gripo (ali staro gripo).

NASVET DR. BLAYLOCKA: Če ste se zaradi pritiska v službi prisiljeni cepiti, lahko blokirate sistemske reakcije, če takoj po injekciji pritisnete na mesto vboda zelo hladno krpo, še bolje pa oblogo z ledom. Nadaljujte z oblogami par dni. To omili tudi reakcije možganov (ker smo preprečili sistemsko reakcijo). Še zlasti s tem pomagamo otrokom (pri vsakem cepljenju, ne le pri tem). Pomaga tudi jemanje turmerika ali kurkume, kvercetina in vitamina D, v kombinaciji z ribjim oljem (in še z malo olivnega olja, zaradi boljše absorbcije). Otroci potrebujejo 2.000 IU vitamina D na dan, odrasli pa 5.000 do 10.000 IU. Ta mešanica ne le ublaži pretirane reakcije na virus (citokinske nevihte, več o tem preberite tule: http://www.jana.si/aktualno/vroca-tema/Nova-gripa-ubija-tudi-mlade-in-zdrave.html), ampak tudi pomaga tvoriti snovi, ki pobijajo viruse, bakterije, glivice itd. Pomaga tudi jemanje multivitamina, zlasti pri starejših. Z dobrim multivitaminom se nevarnost za smrt zaradi gripe zmanjša na manj kot stotinko odstotka.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
25.11.2009 9:22:32   
san

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Trma je prišla tudi k nam! Danes je imela Erika en tak izpad, da sem samo gledala. Je bila jezna kot hudič (seveda zaradi ene malenkosti) in je metala kocke okrog. Malo smo jo okregali (ji povedali, da se tako ne dela), malo tudi ignorirali pa je nekako šlo skozi. Moram priznat, da se je še kar hitro ohladila. Je pa to definitivno začetek nečesa novega - pri nas do zdaj ni bilo neke hude panike s trmo. Očitno nas vse čaka eno luštno obdobje user posted image

a veš, da sem ga jaz tudi včeraj prvič okregala, ker je nekaj brezveze trmaril in zahteval takoj, pa je pomagalo. sem se prav čudilauser posted image

Petje... mi imamo zadnje čase že prav predstave, ne samo petje user posted image Enkrat samkrat sva z user posted image naredila tako, da sem jaz pela Hudo mravljico, on pa je zraven "plesal" - kazal stvari z besedila, pa je konec! Zdaj moramo to ponavljat 10-krat dnevno. Večinoma jaz pojem, ona pa pleše, čeprav mora vsaj parkrat na dan plesat tudi user posted image . Dobro, da nas nihče ne vidi user posted image Erika je res za posnet, a kaj ko bi jo moral skrivaj snemat - če vidi fotoaparat, bi ga rada imela in neha počet tisto zaradi česar bi jo človek rad posnel...

po moje ste pa tako luštni, si vas prav predstavljamuser posted image . men se to tolk dopade, mi imamo tudi pogosto nastope, koncerte pevske in plesneuser posted image

IKEA je super zadeva user posted image Midva tam nisva kupovala tako velikih stvari kot je kuhinja, ampak ogromno "malenkosti". Zdaj nas čaka samo še dnevna soba (zaenkrat imamo samo en star kavč pa par predalnikov), ampak to bo enkrat drugo leto - prej moramo vrnit denar, ki smo si ga izposodili od žlahte. No, ko bom bolj resno za dnevno sobo gledala, bom pa sigurno spet v IKEO šla. Do zdaj sem bila tako v Celovcu kot v Villesseju in je dejansko tako, da so cene drugačne, a ne moreš na hitro rečt kje se bolj splača (kot je rekla Azzurra). Pogledat moraš kaj rabiš in koliko to stane v Avstriji ter v Italiji. Samo še eno "opozorilo" za tiste, ki planirate it v Villesse: trgovino so odprli šele pred kratkim in je v njej precejšnja gneča. Mi smo šli na soboto - ko smo mi odhajali, so ljudje parkirali ob cesti, ker na parkirišču ni bilo več prostora (pa ni ravno majhno parkirišče)! Dveh artiklov, ki smo ju iskali, nismo dobili (prejšnji večer sem preverila na internetu in so jih še imeli). Moj nasvet: bodite previdne pri izdelkih, ki jih imajo bolj malo na zalogi, ker je trgovina nova in vse hitro gre.

kaj bi jaz brez vas in vaših informacijuser posted image user posted image user posted image

V nedeljo sem zagnala paniko, ker sem v soboto otroka bolj malo čutila in sem šla v porodnišnico, da me dajo na CTG. Seveda so me tam gledale, kot da sem z Lune padla, samo me nič ne briga (da ne rečem, da je bila sestra prav nesramna in neprijazna). Otrok se je res zelo malo premikal dan prej in raje delam paniko brez potrebe kot da bi bilo kaj narobe, jaz pa ne bi ukrepala... No, HB je vse OK, seveda je mali en lumpek, ker me je med CTGjem 7-krat brcnil, prejšnji dan pa skoraj nič!  Dali so me tudi na UZ, kjer sem potem vprašala za velikost glave. In ga je izmerila in ugotovila, da je čisto na sredini user posted image Moram priznat, da sem se kar malo oddahnila. Saj vem, da sta Dinki in san čisto OK rodili bučmane, a jaz raje ne bi, če mi ni treba user posted image

edino prav, da si zagnala. kar naj gledajo čudno, kaj pa če bi blo kaj narobe... me veseli, da sta ok in da je bučka normalne velikostiuser posted image user posted image user posted image . ti čist verjamem, da bi raje manjšo porodila, jst bi tutuser posted image

Včeraj je prišla Zofy na obisk. In lahko povem, da nima tako ogromnega trebuha kot pravi! V primerjavi z mojim je itak čisto majčken user posted image Je bilo pa prav fajn spet videt njo in Julijo. Erika je bila čisto navdušena (saj potem sta se tudi ravsali, a to pač spada zraven user posted image ). Danes, ko je prišla domov, je vprašala po Juliji. Mogoče je pa mislila, da bo zdaj vsak dan prišla na obisk user posted image

user posted image krasno, ste imeli lep popoldan. ravsanje pa itak spada zravenuser posted image

toliko na brzino od mene, imam doma izidorja, ga je včeraj glava bolela, pa raje vidim, da je doma in se prepričam, da je res ok. sicer sem mu dala včeraj kroglice in je bil v 2 urcah kot rožca, ampak naj danes še mal počiva. se greva razvajat k babiuser posted image

lep dan, pa vse bolezni, viruse prežente stranuser posted image

p.s. KJE JE URSI?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
25.11.2009 9:50:21   
Zofy
Mumu, najprej čestitke za pregled. PA upam, da to glede živahnosti drži, ker tudi naš je tako živahen, da mu zadnjič z doplerjem sploh nismo mogli srčka poslušat, ker je tako migal sem ter tja. Ampak pri nas je bila Julija v trebuščku mirna, zunaj tudi mirna. No, sedaj postaja čedalje bolj živahna, včasih me prav razjezi, ker je taka afna, da je joj.
Včasih  nič, ma prav nič ne posluša. Teka naokoli kot kura brrez glave, se smeji kot bi kaj pokadila (user posted image ) in če jo primem za roke, si nardi mehka kolena, da jo pol za eno roko v luft džim. In ko k njej počepnem, da bi ji razložila, da je tu npr. cesta in avto in da naj lepo hodi, se samo reči, meče glavo vznak... skratka, je kar naporno s trebuhom, ko ima take izpade. Pa ponavadi imam še kakšno vrečko iz trgovine v roki in me pol to njeno obnašanje čisto izmuči in če sem iskrena zživcira.
A se jih da kako umirit, te naše škrate podivjane?

Lona76, hvala spet za informacije glede vrtca user posted image . Ja, Juliji se res dopade. Upam, da bo tako tudi ostalo in da ni to samo začetno navdušenje. Sem jo danes zjutraj vprašala, če gremo h varušk ali Urški (njena vzgojiteljica) in je rekla Urški user posted image .

Terida, ja moramo še kaj ponovit tole srečanje/obisk, ker sta bili naši punci tako luštni skupaj, pa čeprav je bil vmes tisti crashuser posted image . TAko lepo sta se igrali, da ju je bilo pravi užitek gledat. V vrtcu je ona najstarejša in mislim, da ni še nihče na nivoju, da bi se npr. z njo lovil, kot sta se lovili z Erikouser posted image . Jo je včeraj tudi ona klicalauser posted image . Če ne prej, pa se bomo lahko spomladi srečevali na kakšnem igrišču.

Aleži, držim pesti, da ostane Sara zdrava in se boste cepili. Mi se še kar nismo.. že 2 meseca kašlja....jao jao...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
25.11.2009 9:52:35   
Zofy
aja Lona76, tvoja Taja pa je facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . JAz imam Julijo v enodelni pižami in se ne more slečt, pa mislim, da se tudi ne zna. Pa še v žaklju je povrhu...hvala boguuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
25.11.2009 10:31:15   
aleži
Azzurra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pošiljam Liamčku, pazi nase!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsemmmmmm

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
25.11.2009 10:47:39   
Dinki
Dober dan čvekice user posted image .

San, čestitke za pregled oz. dobre izvide user posted image . Je pa res smotana ta G, da ti je naredila tak skromen pregled. se očitno sploh ne zaveda kako so nam te minutke ko gledamo naše pikice pomembne. Upam, da tvoja osebna G ne bo več manjkala.

Azzurra user posted image  ja ti smola ti. Liamu pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image , prav tako vsej tvoji družinici, da se ne naleze še kdo, tebi pa user posted image , da boš močna. Verjetno je tole kar psihično težko zate in vse vas.

terida, super za pevko Eriko user posted image user posted image . Mi imamo tudi take šove doma in si tudi velikokrat rečem, da še dobro, da nas nihče ne vidi user posted image . Tit najraje pleše, če plešem tudi jaz. Pa če ga očka drži v naročju in plešeta, zmeraj Tit pokliče še mene in začne kazat z rokico ob očija, da se pridem stisnit še jaz user posted image . Snemati pa tudi mi ne smemo, se šov takoj konča...žal...

joj a samo še en teden imaš do PDP-ja? kako hitro je šlo. Še malo, še malo pa boš zopet zibala user posted image .
terida kako je sedaj glede obiskov v P? a bosta lahko na obisk prišla možek in Erika? meni je to totalna groza, da bi še to prepovedali, slišim pa veliko, da so zelo, zelo poostrili.
A Julija in Erika sta pa že pravi prijateljici? Mi smo bili včeraj tudi na obisku pri punčki, ki je s Titkom v vrtcu in take skupaj zganjata, da je joj. To se lovita, se režita, valjata po postelji....res jih je užitek gledat ko se znajo tako že med sabo zaigrat. Tit je bil čist prešvican v glavo od navdušenja in aktivnosti user posted image

Lona76 user posted image  je pa faca tale tvoja Julija user posted image . Tudi Tit je že naredil tako lumparijo, ampak to še poleti ko je spal le v majčki in plenički in si jo je kdaj kar slekel in jo vrgel ven iz posteljice. No zdej ko je v pižamici mu pa ne gre slačenje. Mogoče ji pa pižama ni všeč? user posted image
V žaklju ga pa tudi jaz letos nimam več, lani sem ga imela zmeraj. Ma Tit je očitno "vročekrven", mu je zelo hitro vroče. Totalna razlika od nekaterih otrok, ki so 3-krat več oblečeni kot Tit.

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Včasih  nič, ma prav nič ne posluša. Teka naokoli kot kura brrez glave, se smeji kot bi kaj pokadila (user posted image )

sori ampak tole si me pa prav nasmejala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 25.11.2009 10:53:55 >

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
25.11.2009 13:17:03   
pomlad08
jupijupijupi,
dočakala sem prvi pregled in vse je KUL! user posted image srček bije, sem ga slišala in videla, centimetri so ta pravi, utrip je taprav ... kakšen kamen se mi je odvalil od srca, ne morem vam povedat ... user posted image rok mam 1.7., mož mi že teži, da moram it 30.6. rodit, na njegov rd user posted image

san, super, da je tudi pri tebi vse ok, pa user posted image za bedno G! jaz se spomnim, da je šla tik pred jobovim porodom moja G na bolniško in mi je blo ful bedno, ko je bila glih v tistih ključnih pregledih (sem 1 teden zamujala in bla zato večkrat tam) vsakič kakšna druga ...

zofy, dinki - to mi je pa tok cute, da se ti mali otročki že igrajo med sabo! job nima nobenih glih tok starih vrstnikov okol, no, ma pa cel kup bratrancev&sestričen (5 pri sestri in 3 pri bratu) in jih obožuje ... sam kaj ko je v tok velikih družinah zmeri kdo bolan in ne moreva tja user posted image

terida, ti maš že glihkar rok ?!?! user posted image ne morem verjet, kok je šla tale tvoja nosečnost hitro mimo user posted image upam, da bo moja mal daljša user posted image

lona, tale tvoja punca jih pa ima za bregom. job si je dal tud zdej en večer plenico dol in se režu kot maček! na srečo je bila sveža plenica!

mumu, čestitke za pregled, pa upam, da se tale navihanec v trebuhu kaj umiri, ko pride ven user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
25.11.2009 13:21:01   
pomlad08
aja, pri nas je pa zdaj totalno in risanje!!! z jobom nariševa vsak dan po kakšne 100 kamionov, avtobusov ipd. neverjetno, kok uživa, pa tud kar neki talenta ma, nimam pojma, po kom user posted image - midva z možem sva oba totalno lesena za risarjenje. job pa čist sam nariše avto, jaz mu samo narekujem ali pa narišem okvir, on pa doda gume, lučke, auspuh, okno, šoferja ... obvlada! mamica si pa že ponosno shranjuje njegove umetnije user posted image  

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
25.11.2009 13:31:21   
aleži
user posted image user posted image Pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled. Bomo držale vse user posted image  (pesti user posted image ), da bo user posted image .

Job user posted image user posted image user posted image user posted image  fenomen za risanje. Tako že obvlada? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je samo "mami riši luno, zvezde....romantična moja Sara bo user posted image

Včeraj je končno tudi nekaj rekla: balon, koka (ker jaz jih kličem tako user posted image ), ne dam user posted image . Tudi jaz sem bila v user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 25.11.2009 13:32:17 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
25.11.2009 13:49:25   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

aja Lona76, tvoja Taja pa je facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . JAz imam Julijo v enodelni pižami in se ne more slečt, pa mislim, da se tudi ne zna. Pa še v žaklju je povrhu...hvala boguuser posted image

Sej ma Taja tut enodelno pižamo, pa ji je ratal. Žakl sem ji pa do zdaj dajala gor ko je zaspala, no od teh dogodivščin naprej pa ga dobim takoj ko gre v posteljico

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.