san
|
dinki hvala za link . sej potem sem ga tudi že sama našla, pa sem ugotovila, da še mal počakamo. sem dobila zdej globulce homeopatske za kašelj, pa če bo še hudo, mu jih bom dala. je bil v petek doma, ker je tako kašljal revež in plitvo dihal. res je bil bogi, no pol pa v soboto kot bi odsekal, veliko boljši, tko da sva šla na sončka, ampak je bil vidno utrujen in smo šli kmalu domov. no, cvčeraj je bil pa potem že čist ok. sicer še mal pokašljuje, ampak to ni nič v primerjavi s prej. se je pa ful dojil in sem prav vesela, ker se mi zdi, da mu to še ful pomaga, kadar se slabo počuti. a ima katera zadnje dni kakšne težave s trmo? hnaš urban je tko trmast postal, da je joj. zadnje par dni. se dere kot jesihar... ma res, za kar kaj, pač ker si je on nekaj zamislil in temu ni tako. prej sm mu lepo razložila, pa je bilo ok. zdj se pa po tleh meče, pa joka, dere, tepe...joj, komi čakam, da ga mine zofy, a še vedno imajo to v kudu? že ko je bila izabela mala, sva bili tam stalni gostji, potem smo pa po izidorju kar nehal hodit, sm mislila, da ni več.. no to je pa super info za tasta mi je pa žal, da se je takole obrnilo. upam, da bo čimhitreje in čim manj boleče šlo mimo aja, pa me veseli, da je juliji tako všečl v vrtcu in je taka pogumna deklica . čis po mamici trebuh...joj, ne govor, moj je tut že velik... ne spomnim se, da bi že bil kdaj tako hitro pomlad, a ti še dojiš? boš dojila še naprej, al nehala... jkaz zdej razmišljam, da bom še kar počakal tam do pomladi, do marca, aprila, pa bom pol na hitr poskusla, ker teli virusi in bacili grejo pri urbanu kar hitro mimo, čez noč - se ful doji pol je pa dobr terida, moja izabela je bila dolgo oberočna, tam do četrtega leta, potem je pa zgleda sama posnemala večino in začela bolj uporabljat desno. sicer jo je hotela tudi tašča mal prevzgojit že prej, pa nisem dovolila. tudi v vrtcu ji je enkraat vzgojiteljica rekla, da je desna prava, pa sem ji rekla, naj ji pusti, da sama izbere. no in morm rečt, da je imela potem kar nekaj težav z orientacijo v prostoru, ko je začela pisat, ker bi zgleda morala biti levičarka . je obračala pri pisanih a in o, pa m in n, pa pri malih tiskanih b pa d. no, pa je izzvenelo. izidor je že od začetka bolj desen, urban gre pa po izabelini poti .
|