rožica81
|
DAAAANNNNNN Nisem vedela, ali me bodo še spustili na tole ringarajo pod istim user name-om al ne, ker se tolk dolgo nisem javila. no, pa je le ratalo rogljiček, ojoj... Samo, da je vse ok. O kranjski porodnišnici pa že tko ni kaj dosti dobrega slišati Juniorka, iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!! Kakšna fejst punčka!!!! In pa seveda vsem ostalim tudi iskrene čestitke za nosečnost - rogljiček, kjava, cappy, feliška Pa hvala, ker ste me dale na seznam. Jaz trenutno odštevam dneve do porodniške, pol bom pa še do rojstva Zdele imam še par dni dopusta za izkoristit, pol pa še nekajkrat v službo in frej Upam pa, da se je mali že obrnil - prejšnji teden na pregledu se še ni Aja, Nace je pa že pravi dečko, kot tudi vsi vaši majčki (in majčice, a ne). Ful je velik, težek, trenutno ima občasno še napade trme, bratca se že ful veseli, se z njim pogovarja, lupčka in boža moj trebuh Zgovoren je tudi vedno bolj, ni mu pa še čisto zlaufalo. Ampak... Vse ob svojem času. Sedaj grem pa hitro na podstreho - nesem Nacetove premajhne cunje gor in za novega člana že kaj dol. Šit, ampak pripravljeno pa tokrat nimam še nič. Edino posteljico imam, ker je sploh še nismo podrli??!! Pa stolček za hranjenje, k ga bomo rabilli... kdaj že?? takoj še ne. Majčice, uživajte še naprej, nosečke ve pa sploh. Menda se pa še kaj javim do poroda... če pa ne rata, boste pa itak obveščene, ko pride mali Bine na svet Uživajte, sploh pa na ta čudovit sončen dan LP
|