Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:18:48
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Cita - Vseeeeee naj,naj ,najtaboljše Samo vam povem ,da sem tako vesela ,da se je Anže začel vlečt ko tjulen .To je moj borček . Kaj več ,pa zvečer gremo danes k babici praznovat rd.Čao. bravo za Anžeta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:18:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo Holja, glede avtosedeža imamo kiddy in je super, ker je lahek in ni problema z transportom iz enega v drug avto. Kak se vam obnese Kiddy? Smo zadovoljni, ker se na splošno zelo rada vozi. super...sprašujem pa zato, ker sem ga jaz še novega, le 1x sprobanega prodala, ker se mu je skoraj zmešalo zaradi tiste mizice . Preveč mu je bilo utesnjeno, kaj? Kaj ste pa zdaj nabavili? Ja, točno tako...Sedaj imamo Toby-ja, pa sem tako jaz kot on super zadovoljna, on še posebej, ko lahko nogici dviguje, pa se skloni do trebuha, ker pri Kiddy-ju ni mogel..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:19:05
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem danes bila ful pridna, čeprav imam tečko na kubik doma. Sem posesala..intenzivno, speglala vse, 2 stroja cunj oprala, kopalnico spucala, zdaj pa grem še prah pobrisat, te pa če mi bo ko pride T. še tla obrisat. Ampak za to več ne vem če bo energija Sem pa jaz danes dala Liji pilota v uporabo da sem imela mir ko sem likala Sem pa ga že nazaj pospravla, da ati nebo vido, ker drugač bi tud imela kakšne globoke pogovore Pridna mami sej ti midve ne bi nič naredili
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:19:14
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otroci Kdaj pa bi šli? A to misliš Zelenoortske? gledam vse živo, mene ful Azija mika, sem bila tako navdušena,ko sva bila dol,da mi ne da miru, hehe....ampak zaradi otrok gledamo zdaj kaj bližjega, trenutno so v igri Zelenortski, Turčija in mogoče Grčija...ker 10 ur na letalu si RES ne upam biti z dvema malima Šli bi pa enkrat med februarjem in junijem,odvisno od destinacije...no, če bi bilo po moje,bi bili že zdaj tam, ampak me moj bremza
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:20:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pocka, čestitam za odločitev, da dokončaš začeto. Pa še pri plači se bo poznalo, ne? Saj mislim prav, ne? Boš ostala v svoji branži? ostala bom v svoji branži, ja, ampak tale šola nima trenutno nobene veze s tem,ker je čisto druga smer (turizem)...če bi pa želela oz. bi se mi ponudila možnost za napredovanje, bi mi pa prav prišla kljub temu, ker itak se šteje samo stopnja, ne pa vrsta izobrazbe super...le pogumno punca! hvala!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:20:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tasa,Lolita,mmmc,Naja,MalaČebelica,Kokica,Persida,Felix,novo Nejlpša hvala punce zelo ste me presenetle HVALA da ste tu...Rada vas imam Nazaj, Cita draga! Jutri pa greš v MB, ne? Lepo, lepo...le načvekajta se še zame. Mogoče pa prideva tudi midva!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:22:26
|
|
|
|
pocka
|
ooo cita, še tukaj ti voščim Vse najboljšeeeee!!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:24:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otroci Kdaj pa bi šli? A to misliš Zelenoortske? gledam vse živo, mene ful Azija mika, sem bila tako navdušena,ko sva bila dol,da mi ne da miru, hehe....ampak zaradi otrok gledamo zdaj kaj bližjega, trenutno so v igri Zelenortski, Turčija in mogoče Grčija...ker 10 ur na letalu si RES ne upam biti z dvema malima Šli bi pa enkrat med februarjem in junijem,odvisno od destinacije...no, če bi bilo po moje,bi bili že zdaj tam, ampak me moj bremza Vauuuu! Res si korajžna. JAz si z enim ne upam tako daleč. No, naslednje poletje že...pa še to ne kaka Azija. Turčija in Grčija pa je že padla..le celinska Grčija (tudi Atene) in Istanbul še čakata. Kdaj pa bo to, pa pojma nima. Sedaj smo tak čoln nabavili, pa bomo pač pri sosedih malo več, ker sva sedaj zadnja leta špricala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:24:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mogoče pa prideva tudi midva! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bom kruh spekla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:28:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mogoče pa prideva tudi midva! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bom kruh spekla Kaj te ti tu delaš? A ne ustvarjaš? Ne, saj naju ne bo..malo se hecam, ker če bi sedaj rekla, da prideva, bo zgledalo, da sem se sama povabila...Drugič.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:29:04
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otroci Kdaj pa bi šli? A to misliš Zelenoortske? gledam vse živo, mene ful Azija mika, sem bila tako navdušena,ko sva bila dol,da mi ne da miru, hehe....ampak zaradi otrok gledamo zdaj kaj bližjega, trenutno so v igri Zelenortski, Turčija in mogoče Grčija...ker 10 ur na letalu si RES ne upam biti z dvema malima Šli bi pa enkrat med februarjem in junijem,odvisno od destinacije...no, če bi bilo po moje,bi bili že zdaj tam, ampak me moj bremza Vauuuu! Res si korajžna. JAz si z enim ne upam tako daleč. No, naslednje poletje že...pa še to ne kaka Azija. Turčija in Grčija pa je že padla..le celinska Grčija (tudi Atene) in Istanbul še čakata. Kdaj pa bo to, pa pojma nima. Sedaj smo tak čoln nabavili, pa bomo pač pri sosedih malo več, ker sva sedaj zadnja leta špricala. ma mi smo bili s Tajo,ko je imela 15 mesecev (torej toliko kot jih bo imel tudi Blaž takrat,no mogoče malo manj) v Grčiji in je bilo fenomenalno,tako,da kar pogumno...poglej našo mmmc, ona si upa,ko je res šla v Azijo z mali...malo sem ji pa fouš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:29:55
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Tasa,Lolita,mmmc,Naja,MalaČebelica,Kokica,Persida,Felix,novo Nejlpša hvala punce zelo ste me presenetle HVALA da ste tu...Rada vas imam Nazaj, Cita draga! Jutri pa greš v MB, ne? Lepo, lepo...le načvekajta se še zame. Mogoče pa prideva tudi midva! Kokica draga moja ja ja v Mb greva malo Lija pogreša tako močno Lio pa Lia Lijo in seveda more mami poslušat otročka in ji bom uresničila željo mami pa pogreša Tasoooooooo že močno le pridita še vidva juhuuuu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:30:19
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ooo cita, še tukaj ti voščim Vse najboljšeeeee!!!! Hvala hvala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:31:09
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mogoče pa prideva tudi midva! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bom kruh spekla Kaj te ti tu delaš? A ne ustvarjaš? Ne, saj naju ne bo..malo se hecam, ker če bi sedaj rekla, da prideva, bo zgledalo, da sem se sama povabila...Drugič. Sej vaju je Tasa povabila nekaj postov nazaj a ne Tasa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:32:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mogoče pa prideva tudi midva! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bom kruh spekla Kaj te ti tu delaš? A ne ustvarjaš? Ne, saj naju ne bo..malo se hecam, ker če bi sedaj rekla, da prideva, bo zgledalo, da sem se sama povabila...Drugič. Sej vaju je Tasa povabila nekaj postov nazaj a ne Tasa Vem...samo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:40:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mogoče pa prideva tudi midva! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bom kruh spekla Kaj te ti tu delaš? A ne ustvarjaš? Ne, saj naju ne bo..malo se hecam, ker če bi sedaj rekla, da prideva, bo zgledalo, da sem se sama povabila...Drugič. Sej vaju je Tasa povabila nekaj postov nazaj a ne Tasa Vem...samo... Kar pridita
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:42:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tasa,Lolita,mmmc,Naja,MalaČebelica,Kokica,Persida,Felix,novo Nejlpša hvala punce zelo ste me presenetle HVALA da ste tu...Rada vas imam Love you too.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:42:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej nam je v nedeljo Nika čist poslinla pilota in na enkrat slika na ekranu zgine. Ma sem se namatrala, da sem ugotovila, da je na pilotu dejansko gumb, da ugasneš ekran, sam zvok ostane. tega pa nisem vedla. Jaz tud ne... dokler ga Nika ni preslinla. Očitno take stvari zveš šele pri drugem otroku.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:43:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Tasa,Lolita,mmmc,Naja,MalaČebelica,Kokica,Persida,Felix,novo Nejlpša hvala punce zelo ste me presenetle HVALA da ste tu...Rada vas imam Love you too.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:54:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič, punce moje, jaz grem ajat. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 21:03:09
|
|
|
|
pocka
|
jaz vas tudi zapuščam,grem malo po tv pobrskat....ste se preveč raznežile za moj okus
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 21:16:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj te ti tu delaš? A ne ustvarjaš? Ne, saj naju ne bo..malo se hecam, ker če bi sedaj rekla, da prideva, bo zgledalo, da sem se sama povabila...Drugič.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 21:17:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej nam je v nedeljo Nika čist poslinla pilota in na enkrat slika na ekranu zgine. Ma sem se namatrala, da sem ugotovila, da je na pilotu dejansko gumb, da ugasneš ekran, sam zvok ostane. tega pa nisem vedla. Jaz tud ne... dokler ga Nika ni preslinla. Očitno take stvari zveš šele pri drugem otroku. te pa si ti res v prednosti ja , bom še en čas v nevednosti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 21:19:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce: A je že katera bila ali kaj slišala o Termah Tuhelj (HR)? Zanima me, če je sploh možno iti z mojim Valentinom v hotel, ko ne more biti pri miru niti minute in ne vem, kako bodo zgledali naši zajtrki in večerje? Še najbolj pametno bi bilo, če bi lahko večerjo zamenjala za kosilo, ker on ob 18.30h že veselo spančka. Vem, da v nekaterih hotelih to gre. Kako ste prakticirale gretje vode, za mleko in čaj, v sobah (ste s sabo vzele kak električni grelnik al kako)? V teh termah še nisem bla, niti jih ne poznam. Ja glede zajtrkov in večerij pa pri nas nikoli ni bil neki problem. No, samo je bila takrat manjša. Pri zajtrku je še bila toliko pri močeh, da se je sama igrala, pri večerjah pa sma šla toliko pozno, da nama je v vozičku že zaspala. Ampak zdaj se mi zdi, da bi bil ziher bolj problem it z njo, ker bi se 100% zvečer zbudila, ko bi bilo svetlo v restavraciji in hrup... Verjetno je res najboljša varianta, da poskusiš zamenjati s kosilom.... Glede gretja vode - jaz sem vedno vzela zjutraj na zajtrku toplo vodo za čaj in sem ji naredila v flaško. Pri nas je to več kot dovolj za tri dni No, ampak resno - mogoče lahko daš v termovko za čez dan. Ali pa greš parkrat na dan dol v restavracijo in prosiš vročo vodo, oziroma v kakem kafiču. Pa ti pač zaračunajo tisti svoj čaj, če že ne morejo dat samo tople vode....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 21:21:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dve vprašanji: - tiste, ki imate doma po dva avta, a imate tudi po dva avtosedeža? Moj avto je namreč zelo majhen in nepraktičen, če gremo vsi skupaj nekam. Če greva z Juretom sama, je čisto fajn in ker največkrat jaz hodim z Juretom okoli, je avtosedež v mojem avtu. Ko pa gremo vsi trije, pa še voziček tlačimo v avto, bi šli pa raje z moževim avtom, samo je avtosedež blazno nepraktičen, kar se premontaže tiče. In zdaj razmišljam, da bi še en avtosedež kupila, sicer najbrž nekaj rabljenega, za v možev avto. - a imajo vaši tudi suho kožo na komolcih in kolenih? Jureta moram stalno mazati po teh mestih, ker ima prav grobo kožo. Zdaj pa ne vem, a je to od plazenja? kaj pa če kupiš samo isofix za možev avto? suhe kože pa mi nimamo - no, jaz jo sicer imam, da ne bo pomote. ampak verjetno te ni to zanimalo je imela enkrat neki preblisk s suho kožo, samo sem ji parkrat naredila oljno kopel pa se je pol popravilo
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......