Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:58:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pocka, čestitam za odločitev, da dokončaš začeto. Pa še pri plači se bo poznalo, ne? Saj mislim prav, ne? Boš ostala v svoji branži?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:02:15
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pocka kar pa vse ti (no, pojedla pa boš res dosti ) Pr nam je tud ati Lijo spravljal spat in je bila pred 19h že v postelji. Jaz sem bila v trgovini. Sem šla po tist kruh ko je maslo zeliščno not (Kokica tisto, ko si nam zadnjič pr tebi ponudila) mmm njama, tudi tisti s česnom je ful dober kar se pa mojega hranjenja tiče, je to standard zame,da zvečer za cel dan nadoknadim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:03:33
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! sem že mislila, da te moram čez rit Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost? moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otroci
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:04:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo Holja, glede avtosedeža imamo kiddy in je super, ker je lahek in ni problema z transportom iz enega v drug avto. Kak se vam obnese Kiddy? Smo zadovoljni, ker se na splošno zelo rada vozi.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:05:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ojla! Takole, otroci spijo, ob 19 sta bila že oba v posteljah, obvladam ni kaj , me prav zanima kako dolgo bo trajalo, Blaž se mi ponoči zbuja na 1-2 uri ...no danes smo odkrili razlog za to, sta mu ven pokukali zgornja enka in dvojkica...evo,že slišim neko muvanje... moj pa dela danes do 21....zdaj sem si pa privoščila eno pojedino, khm...3 toaste, cel kup oliv, pol imam pa še dve madarini pripravljeni, pa kekse ,pa eno milko mjoy...pol mi bo pa verjetno slabo ratalo Aja,da se še "pohvalim"...danes sem se odločila,da po...khm...11. letih ...dokončam študij! Zdaj malo zbiram podatke na kup,ker se je od takrat vse, ampak res vse spremenilo, še imena predmetov se ne ujemajo več, tako,da bom imela kar nekaj dela,ampak res, zdaj sem se odločila,da končam in pika! Potrebna je volja, časa pa itak ne bo!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:06:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! sem že mislila, da te moram čez rit Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost? moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otroci Kljub tej gripi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:07:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost? standard, vsaj pr nam. Punca iz RR-cita in Lia. Lahko pa prideta tudi vidva.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:07:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! sem že mislila, da te moram čez rit Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost? kaj ga skrbi denar al čas?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:09:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Mi smo s sprehoda...dans sva pa bli skoraj cel dan zunaj... pikica pa se zdaj z daljincem igra.... pri nas smo daljinca kot igračo uknili, ker ga je tok naslinil, da je nehal delat. Mož ga je sicer usposobil nazaj, ampak prepovedal, da se Jure slini po njem naj uganem,kriva si bila pa ti??? itak, monolog je potekal nekako takole: "zdaj sem se FUL namatral, da sem tole zrihtal, glej, da ne bo več slinil pilota, ker potem ga ne bom mogu več popravt, pa zakaj mu sploh dovoliš, da ga slini, sej ma tok enih igrač, res no, dej glej, da ga ne bo več slinil, a pa sem že rekel, da ga ne sme več slinit..."
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:09:43
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pocka, čestitam za odločitev, da dokončaš začeto. Pa še pri plači se bo poznalo, ne? Saj mislim prav, ne? Boš ostala v svoji branži? ostala bom v svoji branži, ja, ampak tale šola nima trenutno nobene veze s tem,ker je čisto druga smer (turizem)...če bi pa želela oz. bi se mi ponudila možnost za napredovanje, bi mi pa prav prišla kljub temu, ker itak se šteje samo stopnja, ne pa vrsta izobrazbe
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:11:48
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! sem že mislila, da te moram čez rit Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost? moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otroci Kljub tej gripi? no, če bo res huda panika, bomo itak prestavili, drugače pa ne...bomo videli kaj se bo izcimilo iz vsega tega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:12:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka ojla! Takole, otroci spijo, ob 19 sta bila že oba v posteljah, obvladam ni kaj , me prav zanima kako dolgo bo trajalo, Blaž se mi ponoči zbuja na 1-2 uri ...no danes smo odkrili razlog za to, sta mu ven pokukali zgornja enka in dvojkica...evo,že slišim neko muvanje... moj pa dela danes do 21....zdaj sem si pa privoščila eno pojedino, khm...3 toaste, cel kup oliv, pol imam pa še dve madarini pripravljeni, pa kekse ,pa eno milko mjoy...pol mi bo pa verjetno slabo ratalo Aja,da se še "pohvalim"...danes sem se odločila,da po...khm...11. letih ...dokončam študij! Zdaj malo zbiram podatke na kup,ker se je od takrat vse, ampak res vse spremenilo, še imena predmetov se ne ujemajo več, tako,da bom imela kar nekaj dela,ampak res, zdaj sem se odločila,da končam in pika! Potrebna je volja, časa pa itak ne bo! če bo cajt, pa volje ne bo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:12:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Grem ustvarjat. Lepo bodite. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:12:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otroci Kdaj pa bi šli? A to misliš Zelenoortske?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:13:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem ustvarjat. Lepo bodite. Lahko noč! eh...te pa idi... nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:13:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! sem že mislila, da te moram čez rit Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost? moški...jaz mojega že par mesecev prepričujem za dopust, no, on sicer pravi,da hočem predaleč s tako malimi otroci Kljub tej gripi? no, če bo res huda panika, bomo itak prestavili, drugače pa ne...bomo videli kaj se bo izcimilo iz vsega tega Kam pa imate namen iti, če nisem preveč radovedna?
< Sporočilo je popravil novo -- 24.11.2009 20:14:00 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:15:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem ustvarjat. Lepo bodite. Lahko noč! eh...te pa idi... nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:15:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo Holja, glede avtosedeža imamo kiddy in je super, ker je lahek in ni problema z transportom iz enega v drug avto. Kak se vam obnese Kiddy? Smo zadovoljni, ker se na splošno zelo rada vozi. super...sprašujem pa zato, ker sem ga jaz še novega, le 1x sprobanega prodala, ker se mu je skoraj zmešalo zaradi tiste mizice .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:16:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! sem že mislila, da te moram čez rit Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost? kaj ga skrbi denar al čas? čas, čas...za denar tak jaz skrbim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:17:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo Holja, glede avtosedeža imamo kiddy in je super, ker je lahek in ni problema z transportom iz enega v drug avto. Kak se vam obnese Kiddy? Smo zadovoljni, ker se na splošno zelo rada vozi. super...sprašujem pa zato, ker sem ga jaz še novega, le 1x sprobanega prodala, ker se mu je skoraj zmešalo zaradi tiste mizice . Preveč mu je bilo utesnjeno, kaj? Kaj ste pa zdaj nabavili?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:17:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pocka, čestitam za odločitev, da dokončaš začeto. Pa še pri plači se bo poznalo, ne? Saj mislim prav, ne? Boš ostala v svoji branži? ostala bom v svoji branži, ja, ampak tale šola nima trenutno nobene veze s tem,ker je čisto druga smer (turizem)...če bi pa želela oz. bi se mi ponudila možnost za napredovanje, bi mi pa prav prišla kljub temu, ker itak se šteje samo stopnja, ne pa vrsta izobrazbe super...le pogumno punca!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:18:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! sem že mislila, da te moram čez rit Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost? kaj ga skrbi denar al čas? čas, čas...za denar tak jaz skrbim... Čas je denar!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:18:26
|
|
|
|
|
Tasa,Lolita,mmmc,Naja,MalaČebelica,Kokica,Persida,Felix,novo Nejlpša hvala punce zelo ste me presenetle HVALA da ste tu...Rada vas imam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 20:18:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pocka, čestitam za odločitev, da dokončaš začeto. Pa še pri plači se bo poznalo, ne? Saj mislim prav, ne? Boš ostala v svoji branži? ostala bom v svoji branži, ja, ampak tale šola nima trenutno nobene veze s tem,ker je čisto druga smer (turizem)...če bi pa želela oz. bi se mi ponudila možnost za napredovanje, bi mi pa prav prišla kljub temu, ker itak se šteje samo stopnja, ne pa vrsta izobrazbe super...le pogumno punca!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......