Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 8:28:11
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi smo auf že od 5h . Gospodična ne rabi več spat, jaz pa kot zombi. Zdaj pa je ful utrujena ampak ne more zaspat. Koda bi jo nekaj zaviralo, da ne more? Zdaj se ubada z gsmjem, mogoče bo koga na pomoč poklicala Naša tudi, jaz pa bom kmalu razglasila kronično utrujenost, čist sem fertik,
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 8:29:36
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi smo auf že od 5h . Gospodična ne rabi več spat, jaz pa kot zombi. Zdaj pa je ful utrujena ampak ne more zaspat. Koda bi jo nekaj zaviralo, da ne more? Zdaj se ubada z gsmjem, mogoče bo koga na pomoč poklicala Tudi pri nas je to zadnja rešitev. Meni pa RR nekaj šteka, dela kot da se mu bi sajalo. Ne grem se več! Ne priporočam men ga je uničla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 8:30:24
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!!! ma eh ni besed, noč sicer lepa, sam če bi še potegnila mala malo, ker mami je fertik.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 9:20:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Drugaće pa dobro jutro- čakam,da kava zagrabi, da se grem drkat z mikroekonomijo Fajn se uči!
< Sporočilo je popravil Najaa -- 24.11.2009 9:21:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 9:24:42
|
|
|
|
Najaa
|
mI LAHKO katera pove, koliko smrekovih vršičkov lahko dam Niki? Imam domače pa se mi ne sanja, kolko. Če bi blo po moje bi ji dala mogoče eno čJNO ŽLIČKO zjutraj in zvečer.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 9:25:32
|
|
|
|
Najaa
|
CITA VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 9:37:07
|
|
|
|
mmmc
|
Dobro jutro, mi smo ob 7:00 vriskali in klicali BABABA, MAMAMA.... Tako, da je bilo tudi pri nas pestro jutro. Zdaj pa že spi dopoldanski spanec. Se nisem nič javljala, ker je bilo en kup stvari, smo bili polno zasedeni. Niti se ne spomnim kaj za komentirat, ker sem bolj preletela vse skupaj. Danes bo treba kej na sprehod, čeprav se mi neki ne da. :)))) No sej sem bom v naslednjih 5 urah že prisila, ker jutri je dež, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 9:53:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro. Cita - vse najboljše Tasa - za nenaspanost. upam, da se kmalu porihta... Najaa - nimam pojma glede teh vršičkov.... kaj to se drugače da dobit tudi v lekarni, če nimamo domačih?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 10:31:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mI LAHKO katera pove, koliko smrekovih vršičkov lahko dam Niki? Imam domače pa se mi ne sanja, kolko. Če bi blo po moje bi ji dala mogoče eno čJNO ŽLIČKO zjutraj in zvečer. jaz mu dam 1 čajno žličko na dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 10:31:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa CITA VSE NAJBOLJŠE!!! Jeeee! Vse naj, naj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 10:32:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 10:35:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Drugaće pa dobro jutro- čakam,da kava zagrabi, da se grem drkat z mikroekonomijo Pa veliko sreče in plodnosti!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 10:36:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mI LAHKO katera pove, koliko smrekovih vršičkov lahko dam Niki? Imam domače pa se mi ne sanja, kolko. Če bi blo po moje bi ji dala mogoče eno čJNO ŽLIČKO zjutraj in zvečer. jaz mu dam 1 čajno žličko na dan! Pa imaš domače ali tiste iz lekarne? Ker jaz mam domače in so kar močni. Sem ji dala žličko ja, sam več ko pol je po seb polila. Ta da ji bom kasneje dala še malo. Zvečer pa sem se spomnila da raje ne, ker spodbujajo kašelj a ne? MČ, tudi v lekarni ja, se jih da dobit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 10:37:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Drugaće pa dobro jutro- čakam,da kava zagrabi, da se grem drkat z mikroekonomijo Pa veliko sreče in plodnosti! Le kaj se bo izcimilo iz tega? Mogoče kakšna 10-ka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 10:50:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ne, Najaa jaz imam tudi domače. Dam mu jih okrog 11h....no, ravno je dobil. Midva pa greva sedaj že drugič ven, ko je tako lepo sonce...sva prišla noter le skuto pojesti.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.11.2009 10:51:35 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 10:57:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober dan. Cita - Vseeeeee naj,naj ,najtaboljše Samo vam povem ,da sem tako vesela ,da se je Anže začel vlečt ko tjulen .To je moj borček . Kaj več ,pa zvečer gremo danes k babici praznovat rd.Čao.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 11:23:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Cita - Vseeeeee naj,naj ,najtaboljše Samo vam povem ,da sem tako vesela ,da se je Anže začel vlečt ko tjulen .To je moj borček . Kaj več ,pa zvečer gremo danes k babici praznovat rd.Čao. Bravo Anže!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 11:53:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Cita - Vseeeeee naj,naj ,najtaboljše Samo vam povem ,da sem tako vesela ,da se je Anže začel vlečt ko tjulen .To je moj borček . Kaj več ,pa zvečer gremo danes k babici praznovat rd.Čao. Bravo Anže!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 11:54:27
|
|
|
|
felix7
|
Draga Cita, vse najboljše!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 11:54:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Cita - Vseeeeee naj,naj ,najtaboljše Samo vam povem ,da sem tako vesela ,da se je Anže začel vlečt ko tjulen .To je moj borček . Kaj več ,pa zvečer gremo danes k babici praznovat rd.Čao. Bravo Anže!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 11:54:58
|
|
|
|
felix7
|
tako, zdej grem pa glasovat! matr, kdaj je pa taka razlika ratala
< Sporočilo je popravil felix7 -- 24.11.2009 11:56:23 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 12:49:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Oj! Pa sem končno doma . Sem vas prišla samo pozdravit - se še odločam al naj se grem učit al spat, ker zadnje noči so katastrofa (človek bi si mislil,da bi se jih že morala navadit ) Bi pa prosila, da izbrišete podatke iz seznama. Zakaj pa to? se sama javim za izbris -preden bom izbrisana Dokler boš gnjavila, si lahko gor. ma kr briši me,da ne bo katere kaj zmotlo,da imamo katere privilegije ti? Eh....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 12:49:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 tako, zdej grem pa glasovat! matr, kdaj je pa taka razlika ratala brezveze!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 12:54:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce: A je že katera bila ali kaj slišala o Termah Tuhelj (HR)? Zanima me, če je sploh možno iti z mojim Valentinom v hotel, ko ne more biti pri miru niti minute in ne vem, kako bodo zgledali naši zajtrki in večerje? Še najbolj pametno bi bilo, če bi lahko večerjo zamenjala za kosilo, ker on ob 18.30h že veselo spančka. Vem, da v nekaterih hotelih to gre. Kako ste prakticirale gretje vode, za mleko in čaj, v sobah (ste s sabo vzele kak električni grelnik al kako)?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......