Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2009 11:52:36
|
|
|
|
koala
|
PIka drži se!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2009 12:39:39
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka Pika, Citrončica in seveda vse druge punce - . Je že res, da tist, k mora največ pretrpet, ima največje srce. KOlk jih je in če je/sta v redu, bomo vidli pa 2.12. Pika - jutri je tvoj dan. Bom rekla samo to, da mislim nate, saj veš.... Pa res jim zabičaj, a morao ostati pri tebi.... Drži se! Nočko! hvala koala Špelka - zgleda, da se bova 2.12. hkrat tresle. Jaz za test, ti pa za dva srčka. Mislim nate!
< Sporočilo je popravil pika74 -- 18.11.2009 12:40:16 >
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2009 16:35:28
|
|
|
|
citrončica
|
Špelka, vidim, da vi pa danes že 2 svečki pihate , vse najboljše!!!!! Bomo pa navijali tako zate, kot seveda za Piko!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2009 16:50:43
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Špelka, vidim, da vi pa danes že 2 svečki pihate , vse najboljše!!!!! Bomo pa navijali tako zate, kot seveda za Piko!! Ja pa res - čestitke za dve svečki. Pa pri neni je bil tudi RD od tamalega nedolgo tega nazaj. citrončica hvala za podporo .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2009 21:08:42
|
|
|
|
Špelka
|
Pika - nej bo 2.12. blažen dan - za naju obe. Morm pa priznat, da bi bla z enim zdravim otročkom čist zadovoljna. Zate pa držim veeeeliiikeee pesti! Ja, dons smo dopolnili drugo leto. Sej ne morm verjet, da gre tolk hitr. Kaja je pri dveh letih velika 95 cm, težka 15 kg, torej kar konkretna punca. Nosi se ne več, vse razdalje prehodi sama. Pridno je, govori kot strgan dohtar ter je nasploh en veeeliiik sonček! Upam samo, da ostane zdrava kot dosedaj! Hvala Citrončica in PIka za čestitke. Neni - tvojemu sinkotu pa želim enako kot moji Kajici! LAhko nočko!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2009 21:15:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Špelka, vse najboljše! Je pa res orenk punca tale tvoja Kaja. Naš 5,5-letnik ima 16,3 kg, 3,5-letnik pa 16,7 (ja, več od brata ). Tavečji je tak penzl suhcen, tamali pa bombica. Jaz še vztrajam kot kinderjajček, sicer me vsake toliko kaj pošraufa, ampak nič konkretnega. Smo pa v pripravljenosti.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2009 21:20:22
|
|
|
|
pika74
|
Ooo Jančika...zdej bo pa kmal ane . No, ko bo, nej ti hitro mine .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2009 21:21:54
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ooo Jančika...zdej bo pa kmal ane . No, ko bo, nej ti hitro mine . Sem mislila na porod... madonca sem čudn napisala
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2009 21:22:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Pika, hvala. Saj se bom javila. Upam, da ne bom zamudila ravno tvoje novice.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2009 21:23:45
|
|
|
|
Špelka
|
JAnčika, hvala! PA srečno na porodu!
< Sporočilo je popravil Špelka -- 18.11.2009 21:26:23 >
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.11.2009 7:53:13
|
|
|
|
neni
|
Ojla! Punce, a ste cidle, kako smo jih!!!!!!!!!!! Bravo naši!!!!!!!!!!!!! EJ Špelka, moj mali ma 87 cm in 13.9 kg, pa je skor največji v skupini. Pa tak nabit zdrav otrok, da sem prav vesela. Ker mu je od daleč videt, da je poln življenja. Pa si me šokirala z merami od tvoje, ki je očitno še večja. Ja, nimaš kej, ko rata po IVF je to to!!!!!! Pika navijam zate, ti Špelka si pa itak že ugledala srečni in bo tako ostalo do konca. Bejbe mejte se!! lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.11.2009 7:54:27
|
|
|
|
neni
|
Jančika, tudi jaz ti želim en lep porod. To je lahko tako lepa izkušnja, če gre le vse tako kot mora. Pa javi nam,sej veš da smo firbčne babe! papa
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.11.2009 8:37:22
|
|
|
|
emaa
|
Čestitke rojstnodnevnikom, mi bomo praznovali nalsednji teden (oz. ta vikend), bosta pa že 3 leta. kam je šel čas, ne vem. Je kar velika tvoja frajla Špelka, naša dva pri 3 letih 18kg in 101cm, 19kg in 104cm. Mere višine so kakor se pustita zmerit, nista pri majhnih. Evo ena slike naše bejbe
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.11.2009 8:53:15
|
|
|
|
koala
|
Špelka čestitke tvoji pupi! Špelka tebi pa želim da ugledaš 2.12 dva čudovita srčka. emaa koko je lušna tvoja pupa, pa enak ležalnik ima kot moje dete, samo ga moj niti slučajno ni maral. Moje dete pa je pri 21,5 mesecih težak 13 kg in visok cca 90 cm. Pika naj bo 2.12 čarobni dan.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.11.2009 8:56:02
|
|
|
|
emaa
|
Ležalnik se ji kar dopade, je lahko v dogajanju, ga je pa poverbala od bratov, ni kej redko katera stvar je prav njena, tale oblekca clo je, drugač je pa večinoma v plavi od njiju, kaj češ, tega imam veliko.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.11.2009 8:55:46
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neni Jančika, tudi jaz ti želim en lep porod. To je lahko tako lepa izkušnja, če gre le vse tako kot mora. Pa javi nam,sej veš da smo firbčne babe! Vem, vem! Imam Pikino in Emino cifro in bom poslala sms.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.11.2009 9:02:55
|
|
|
|
pika74
|
U super. Se že veselim .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.11.2009 9:24:27
|
|
|
|
koala
|
emaa saj če bo še meni kakšnega bebija uspelo naročit bo tudi poerbal/la od bratca, se mi zdi brezveze novo kupovat. Jančika zdaj pa ste res že blizu temu da spozante vašega novega člana. Naj bo porod hiter in lahek.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.11.2009 10:21:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Samo preverjam, če Jančika že diha No, ko se začne ti želim, da ti ne bo treba dolgo sopihat in da bo brez bolečin Pikica, me že pesti bolijo, tolk jih stiskam Pri nas nič novega, deca rastejo Maks bo v kilaži kmalu Taro ujel, se svetlobno bližamo 6im kilogramom, Tara jih je imela pri pol leta 6 in pol
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.11.2009 21:01:52
|
|
|
|
Špelka
|
JAnčika - a tolk so že stari tvoji otroc! Se mi zdi, da je bil Kajetan glih mal nazaj rojen. JA, KAja je velika punca in povečini pošiša vse njene staroti. Ampak tudi njena starša sta med tavelkimi in tud jaz sem zlo hitr rastla, tko da bo to - geni. Emaa - kolk je že velika in fletn tvoja punčka. KAko kaj veika brata - a jo kej merkata? Dolenjka - jah, fantje so fantje, ni kej - več jejo in več tud ležijo in lenrijo - pa je to to. Pika - a sta kkašno pameto dons s Kokijem rekla? Upm, da maš kolkkertolk mirne živce. Nč, punce, ena močno napihnjena žaba vam želi lep večer in lahko noč! bye
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.11.2009 9:45:01
|
|
|
|
emaa
|
Noč v redu, samo preden je Lejla zaspala, midva pa torte delala. Gospa je bedela, se pritoževala do 23:15, za znoret, midva pa ful dela, torte naredit, daril nisva nič zavila, vse ne more bit, bosta pač samo nekaj malega danes dobila. Itak imata komaj v četrtek rojstni dan, smao bomo zdaj praznovali, pa se verjetno takrat da darilo, a ne. Najini izdelki, rumena še ni čist končana, ima moj željo še nekaj narisat (ima moja mami na isti dan rojstni dan).
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.11.2009 21:31:33
|
|
|
|
Jančika_
|
Emaa, krasne torte!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.11.2009 14:53:21
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka Pika - a sta kkašno pameto dons s Kokijem rekla? Upm, da maš kolkkertolk mirne živce. Koko se vsak dan kaj novega nauči. Prejšnji teden, je začel govort "DOBR". In sva ga par dni nazaj spraševala: Midva: Kako si? koko: Dobr! Midva: Kako je blo pri tašči? koko: Dobr! Midva: Kako ... koko: Dobr! in zdej je skoz ta beseda na repertoarju . Druga najbolj pogosta v teh dneh pa je: "O boh!" Tretja fora je pa: "Ti tiho!" "Ti tiho!" "Ti tiho!"
< Sporočilo je popravil pika74 -- 22.11.2009 14:54:57 >
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.11.2009 9:23:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: Špelka Pika - a sta kkašno pameto dons s Kokijem rekla? Upm, da maš kolkkertolk mirne živce. Koko se vsak dan kaj novega nauči. Prejšnji teden, je začel govort "DOBR". In sva ga par dni nazaj spraševala: Midva: Kako si? koko: Dobr! Midva: Kako je blo pri tašči? koko: Dobr! Midva: Kako ... koko: Dobr! in zdej je skoz ta beseda na repertoarju . Druga najbolj pogosta v teh dneh pa je: "O boh!" Tretja fora je pa: "Ti tiho!" "Ti tiho!" "Ti tiho!" Tegale Kokija bi si pa jaz sposodila mal, k se nimam s kom pogovarjat zdaj ko sem na porodniški, no, vsaj dialoga nimam in vidim, da z njim bi ga pa že lahko imela
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.11.2009 20:18:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Dons sem pa jaz mal špijun, tko k je bila zadnjič Jančika za Piko. Jančiki se je danes čep odluščil Sori Jančika, sem mogla šnofat in "zgobcat", da bomo pravočasno začele navijat
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?