|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
24.11.2009 16:01:49   
trezika
Dan!

Mi smo s sprehoda...dans sva pa bli skoraj cel dan zunaj... pikica pa se zdaj z daljincem igra.... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
24.11.2009 16:14:00   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!

Mi smo s sprehoda...dans sva pa bli skoraj cel dan zunaj... pikica pa se zdaj z daljincem igra.... user posted image

user posted image  pri nas smo daljinca kot igračo uknili, ker ga je tok naslinil, da je nehal delat. Mož ga je sicer usposobil nazaj, ampak prepovedal, da se Jure slini po njem user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
24.11.2009 16:36:34   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pocka, saj ne kompliciram, samo res se ne bi rada nasrala s hotelom...potem grem raje v app...
ne razumi narobe,saj nisem mislila,da ti kompliciraš...glede grelcev,pa sem se spomnila,da so res po sobah, mi smo ga tudi imeli, ne vem pa kako je po slo ali hr, ker tam še nikoli nismo bili v hotelu...sicer pa,najboljše,da vzameš s sabo svojega pa je, saj ne zasede toliko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
24.11.2009 16:37:14   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Dan!

user posted image  pri nas smo daljinca kot igračo uknili, ker ga je tok naslinil, da je nehal delat. Mož ga je sicer usposobil nazaj, ampak prepovedal, da se Jure slini po njem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naj uganem,kriva si bila pa ti???user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
24.11.2009 16:47:13   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naj uganem,kriva si bila pa ti???user posted image

itak, monolog je potekal nekako takole: "zdaj sem se FUL namatral, da sem tole zrihtal, glej, da ne bo več slinil pilota, ker potem ga ne bom mogu več popravt, pa zakaj mu sploh dovoliš, da ga slini, sej ma tok enih igrač, res no, dej glej, da ga ne bo več slinil, a pa sem že rekel, da ga ne sme več slinit..." user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
24.11.2009 17:05:41   
tasa_m

itak, monolog je potekal nekako takole: "zdaj sem se FUL namatral, da sem tole zrihtal, glej, da ne bo več slinil pilota, ker potem ga ne bom mogu več popravt, pa zakaj mu sploh dovoliš, da ga slini, sej ma tok enih igrač, res no, dej glej, da ga ne bo več slinil, a pa sem že rekel, da ga ne sme več slinit..." user posted image
user posted image user posted image user posted image
Jure bi se mu verjetno samo smejal, ko bi njemu B. tak vestno razlagal! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
24.11.2009 17:08:11   
tasa_m
Jaz pa sem danes bila ful pridna, čeprav imam tečko na kubik doma. Sem posesala..intenzivno, speglala vse, 2 stroja cunj oprala, kopalnico spucala, zdaj pa grem še prah pobrisat, te pa če mi bo ko pride T. še tla obrisat. Ampak za to več ne vem če bo energija user posted image

Sem pa jaz danes dala Liji pilota v uporabo da sem imela mir ko sem likala user posted image user posted image Sem pa ga že nazaj pospravla, da ati nebo vido, ker drugač bi tud imela kakšne globoke pogovore user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
24.11.2009 18:33:23   
Najaa
feliša, naša babi in dedi imata v svojem avtu jahača za Tijo. Itak ti nič nisem pomagala, sori. user posted image
Suhe kože pa Nika nima. Maži Jureta z bepanthenom.
A sva ble prej istočasne s seznamom? Al si mogoče hotla prevzet skrb zanj?

user posted image

trezika, ful maš luštno sliko v avatarju! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
24.11.2009 18:34:10   
Najaa

Dan!

Ej nam je v nedeljo Nika čist poslinla pilota in na enkrat slika na ekranu zgine. user posted image Ma sem se namatrala, da sem ugotovila, da je na pilotu dejansko gumb, da ugasneš ekran, sam zvok ostane. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
24.11.2009 19:09:19   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Holja, glede avtosedeža imamo kiddy in je super, ker je lahek in ni problema z transportom iz enega v drug avto.

Persida , na slikici sem videla, da imate takšne fajne poganjalce, kaj mi lahko poveš, kje ste to nabavili? Vnaprej hvala!

a ti lahko jaz povem? V pikapolonici je kupila, sem jo jaz vprašala že.

o, hvala! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
24.11.2009 19:11:01   
novo

enako, če bi pa uničila mejega, pa se sploh ne sekiram, ker bi bila vesela novega! user posted image

jaz si ga tudi želim, sam ne vem če bo kaj iz tega. Je moj rekel, da imam preveč želja.

user posted image user posted image user posted image Bolj preveč kot pa nič!
Eh, če bi js čakala na user posted image , bi se pisalo leto 2222!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
24.11.2009 19:12:24   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan!

Ej nam je v nedeljo Nika čist poslinla pilota in na enkrat slika na ekranu zgine. user posted image Ma sem se namatrala, da sem ugotovila, da je na pilotu dejansko gumb, da ugasneš ekran, sam zvok ostane. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Naš je že azpadel na pol oz. počil. Bomo kr univerzalnega kupili. Pa še bolj bo, ker zdaj je čist preveč teh!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
24.11.2009 19:25:00   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Mi smo auf že od 5h user posted image . Gospodična ne rabi več spat, jaz pa kot zombi.
Zdaj pa je ful utrujena ampak ne more zaspat. Koda bi jo nekaj zaviralo, da ne more? user posted image user posted image
Zdaj se ubada z gsmjem, mogoče bo koga na pomoč poklicala user posted image

user posted image user posted image
Tudi pri nas je to zadnja rešitev.
Meni pa RR nekaj šteka, dela kot da se mu bi sajalo. Ne grem se več!

Ne priporočam men ga je uničla user posted image

Lolita ima starega, ki tak ne dela user posted image

sej zdej ima naša tudi tistega uničenega, sam se ji ne dopade, ker se nič ne dogajauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
24.11.2009 19:26:46   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan.
Cita - Vseeeeee naj,naj ,najtaboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo vam povem ,da sem tako vesela ,da se je Anže začel vlečt ko tjulenuser posted image .To je moj borčekuser posted image user posted image user posted image .
Kaj več ,pa zvečer gremo danes k babici praznovat rd.Čao.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
24.11.2009 19:26:54   
KOKICA32
Čer!user posted image

Ja, ja daljinci so tudi pri nas aktualni. Na srečo se ni še noben utopil. Še ne! user posted image

Pocka- saj sem te razumela. Sem jim mail poslala pa so mi na vse odgovore prijazno odgovorili. Sedaj moram le še mojega nekak prepričati, da si bo ja vzel vsaj 3 dni dopusta. user posted image user posted image Ker potem pa bo že tak NL in služba. user posted image

Tasa- super pridna si bila!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.11.2009 19:27:20 >

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
24.11.2009 19:28:57   
KOKICA32

Holja, glede avtosedeža imamo kiddy in je super, ker je lahek in ni problema z transportom iz enega v drug avto.

Kak se vam obnese Kiddy? user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
24.11.2009 19:45:07   
tasa_m

enako, če bi pa uničila mejega, pa se sploh ne sekiram, ker bi bila vesela novega! user posted image

jaz si ga tudi želim, sam ne vem če bo kaj iz tega. Je moj rekel, da imam preveč želja.

user posted image user posted image user posted image Bolj preveč kot pa nič!
Eh, če bi js čakala na user posted image , bi se pisalo leto 2222!

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
24.11.2009 19:45:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tega pa nisem vedla.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
24.11.2009 19:46:44   
tasa_m
Ker potem pa bo že tak NL in služba. user posted image

kaj ti se veseliš it v službo? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
24.11.2009 19:50:33   
KOKICA32

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
24.11.2009 19:51:49   
pocka
ojla!

Takole, otroci spijo, ob 19 sta bila že oba v posteljah, obvladam ni kajuser posted image , me prav zanima kako dolgo bo trajalo, Blaž se mi ponoči zbuja na 1-2 uriuser posted image ...no danes smo odkrili razlog za to, sta mu ven pokukali zgornja enka in dvojkica...evo,že slišim neko muvanje...

moj pa dela danes do 21....zdaj sem si pa privoščila eno pojedino, khm...3 toaste, cel kup oliv, pol imam pa še dve madarini pripravljeni, pa kekse ,pa eno milko mjoy...pol mi bo pa verjetno slabo ratalouser posted image user posted image user posted image

Aja,da se še "pohvalim"...danes sem se odločila,da po...khm...11. letihuser posted image ...dokončam študij! Zdaj malo zbiram podatke na kup,ker se je od takrat vse, ampak res vse spremenilo, še imena predmetov se ne ujemajo več, tako,da bom imela kar nekaj dela,ampak res, zdaj sem se odločila,da končam in pika!user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
24.11.2009 19:52:43   
tasa_m

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sem že mislila, da te moram čez rit user posted image

Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
24.11.2009 19:54:42   
tasa_m
pocka kar pa vse ti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
(no, pojedla pa boš res dosti user posted image )user posted image

Pr nam je tud ati Lijo spravljal spat in je bila pred 19h že v postelji. Jaz sem bila v trgovini. Sem šla po tist kruh ko je maslo zeliščno not (Kokica tisto, ko si nam zadnjič pr tebi ponudila)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
24.11.2009 19:55:50   
KOKICA32

user posted image sem že mislila, da te moram čez rit user posted image

Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala user posted image

Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! user posted image

Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
24.11.2009 19:57:10   
KOKICA32

pocka kar pa vse ti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
(no, pojedla pa boš res dosti user posted image )user posted image

Pr nam je tud ati Lijo spravljal spat in je bila pred 19h že v postelji. Jaz sem bila v trgovini. Sem šla po tist kruh ko je maslo zeliščno not (Kokica tisto, ko si nam zadnjič pr tebi ponudila)

Njami! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......