Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 16:01:49
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Mi smo s sprehoda...dans sva pa bli skoraj cel dan zunaj... pikica pa se zdaj z daljincem igra....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 16:14:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Mi smo s sprehoda...dans sva pa bli skoraj cel dan zunaj... pikica pa se zdaj z daljincem igra.... pri nas smo daljinca kot igračo uknili, ker ga je tok naslinil, da je nehal delat. Mož ga je sicer usposobil nazaj, ampak prepovedal, da se Jure slini po njem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 16:36:34
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pocka, saj ne kompliciram, samo res se ne bi rada nasrala s hotelom...potem grem raje v app... ne razumi narobe,saj nisem mislila,da ti kompliciraš...glede grelcev,pa sem se spomnila,da so res po sobah, mi smo ga tudi imeli, ne vem pa kako je po slo ali hr, ker tam še nikoli nismo bili v hotelu...sicer pa,najboljše,da vzameš s sabo svojega pa je, saj ne zasede toliko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 16:37:14
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Mi smo s sprehoda...dans sva pa bli skoraj cel dan zunaj... pikica pa se zdaj z daljincem igra.... pri nas smo daljinca kot igračo uknili, ker ga je tok naslinil, da je nehal delat. Mož ga je sicer usposobil nazaj, ampak prepovedal, da se Jure slini po njem naj uganem,kriva si bila pa ti???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 16:47:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Mi smo s sprehoda...dans sva pa bli skoraj cel dan zunaj... pikica pa se zdaj z daljincem igra.... pri nas smo daljinca kot igračo uknili, ker ga je tok naslinil, da je nehal delat. Mož ga je sicer usposobil nazaj, ampak prepovedal, da se Jure slini po njem naj uganem,kriva si bila pa ti??? itak, monolog je potekal nekako takole: "zdaj sem se FUL namatral, da sem tole zrihtal, glej, da ne bo več slinil pilota, ker potem ga ne bom mogu več popravt, pa zakaj mu sploh dovoliš, da ga slini, sej ma tok enih igrač, res no, dej glej, da ga ne bo več slinil, a pa sem že rekel, da ga ne sme več slinit..."
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 17:05:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 itak, monolog je potekal nekako takole: "zdaj sem se FUL namatral, da sem tole zrihtal, glej, da ne bo več slinil pilota, ker potem ga ne bom mogu več popravt, pa zakaj mu sploh dovoliš, da ga slini, sej ma tok enih igrač, res no, dej glej, da ga ne bo več slinil, a pa sem že rekel, da ga ne sme več slinit..." Jure bi se mu verjetno samo smejal, ko bi njemu B. tak vestno razlagal!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 17:08:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa sem danes bila ful pridna, čeprav imam tečko na kubik doma. Sem posesala..intenzivno, speglala vse, 2 stroja cunj oprala, kopalnico spucala, zdaj pa grem še prah pobrisat, te pa če mi bo ko pride T. še tla obrisat. Ampak za to več ne vem če bo energija Sem pa jaz danes dala Liji pilota v uporabo da sem imela mir ko sem likala Sem pa ga že nazaj pospravla, da ati nebo vido, ker drugač bi tud imela kakšne globoke pogovore
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 18:33:23
|
|
|
|
Najaa
|
feliša, naša babi in dedi imata v svojem avtu jahača za Tijo. Itak ti nič nisem pomagala, sori. Suhe kože pa Nika nima. Maži Jureta z bepanthenom. A sva ble prej istočasne s seznamom? Al si mogoče hotla prevzet skrb zanj? trezika, ful maš luštno sliko v avatarju!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 18:34:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Mi smo s sprehoda...dans sva pa bli skoraj cel dan zunaj... pikica pa se zdaj z daljincem igra.... pri nas smo daljinca kot igračo uknili, ker ga je tok naslinil, da je nehal delat. Mož ga je sicer usposobil nazaj, ampak prepovedal, da se Jure slini po njem Ej nam je v nedeljo Nika čist poslinla pilota in na enkrat slika na ekranu zgine. Ma sem se namatrala, da sem ugotovila, da je na pilotu dejansko gumb, da ugasneš ekran, sam zvok ostane.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:09:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Holja, glede avtosedeža imamo kiddy in je super, ker je lahek in ni problema z transportom iz enega v drug avto. Persida , na slikici sem videla, da imate takšne fajne poganjalce, kaj mi lahko poveš, kje ste to nabavili? Vnaprej hvala! a ti lahko jaz povem? V pikapolonici je kupila, sem jo jaz vprašala že. o, hvala!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:11:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo enako, če bi pa uničila mejega, pa se sploh ne sekiram, ker bi bila vesela novega! jaz si ga tudi želim, sam ne vem če bo kaj iz tega. Je moj rekel, da imam preveč želja. Bolj preveč kot pa nič! Eh, če bi js čakala na , bi se pisalo leto 2222!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:12:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Mi smo s sprehoda...dans sva pa bli skoraj cel dan zunaj... pikica pa se zdaj z daljincem igra.... pri nas smo daljinca kot igračo uknili, ker ga je tok naslinil, da je nehal delat. Mož ga je sicer usposobil nazaj, ampak prepovedal, da se Jure slini po njem Ej nam je v nedeljo Nika čist poslinla pilota in na enkrat slika na ekranu zgine. Ma sem se namatrala, da sem ugotovila, da je na pilotu dejansko gumb, da ugasneš ekran, sam zvok ostane. Naš je že azpadel na pol oz. počil. Bomo kr univerzalnega kupili. Pa še bolj bo, ker zdaj je čist preveč teh!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:25:00
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi smo auf že od 5h . Gospodična ne rabi več spat, jaz pa kot zombi. Zdaj pa je ful utrujena ampak ne more zaspat. Koda bi jo nekaj zaviralo, da ne more? Zdaj se ubada z gsmjem, mogoče bo koga na pomoč poklicala Tudi pri nas je to zadnja rešitev. Meni pa RR nekaj šteka, dela kot da se mu bi sajalo. Ne grem se več! Ne priporočam men ga je uničla Lolita ima starega, ki tak ne dela sej zdej ima naša tudi tistega uničenega, sam se ji ne dopade, ker se nič ne dogaja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:26:46
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Cita - Vseeeeee naj,naj ,najtaboljše Samo vam povem ,da sem tako vesela ,da se je Anže začel vlečt ko tjulen .To je moj borček . Kaj več ,pa zvečer gremo danes k babici praznovat rd.Čao.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:26:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Ja, ja daljinci so tudi pri nas aktualni. Na srečo se ni še noben utopil. Še ne! Pocka- saj sem te razumela. Sem jim mail poslala pa so mi na vse odgovore prijazno odgovorili. Sedaj moram le še mojega nekak prepričati, da si bo ja vzel vsaj 3 dni dopusta. Ker potem pa bo že tak NL in služba. Tasa- super pridna si bila!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.11.2009 19:27:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:28:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Holja, glede avtosedeža imamo kiddy in je super, ker je lahek in ni problema z transportom iz enega v drug avto. Kak se vam obnese Kiddy?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:45:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo enako, če bi pa uničila mejega, pa se sploh ne sekiram, ker bi bila vesela novega! jaz si ga tudi želim, sam ne vem če bo kaj iz tega. Je moj rekel, da imam preveč želja. Bolj preveč kot pa nič! Eh, če bi js čakala na , bi se pisalo leto 2222!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:45:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej nam je v nedeljo Nika čist poslinla pilota in na enkrat slika na ekranu zgine. Ma sem se namatrala, da sem ugotovila, da je na pilotu dejansko gumb, da ugasneš ekran, sam zvok ostane. tega pa nisem vedla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:46:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:50:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:51:49
|
|
|
|
pocka
|
ojla! Takole, otroci spijo, ob 19 sta bila že oba v posteljah, obvladam ni kaj , me prav zanima kako dolgo bo trajalo, Blaž se mi ponoči zbuja na 1-2 uri ...no danes smo odkrili razlog za to, sta mu ven pokukali zgornja enka in dvojkica...evo,že slišim neko muvanje... moj pa dela danes do 21....zdaj sem si pa privoščila eno pojedino, khm...3 toaste, cel kup oliv, pol imam pa še dve madarini pripravljeni, pa kekse ,pa eno milko mjoy...pol mi bo pa verjetno slabo ratalo Aja,da se še "pohvalim"...danes sem se odločila,da po...khm...11. letih ...dokončam študij! Zdaj malo zbiram podatke na kup,ker se je od takrat vse, ampak res vse spremenilo, še imena predmetov se ne ujemajo več, tako,da bom imela kar nekaj dela,ampak res, zdaj sem se odločila,da končam in pika!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:52:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! sem že mislila, da te moram čez rit Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:54:42
|
|
|
|
tasa_m
|
pocka kar pa vse ti (no, pojedla pa boš res dosti ) Pr nam je tud ati Lijo spravljal spat in je bila pred 19h že v postelji. Jaz sem bila v trgovini. Sem šla po tist kruh ko je maslo zeliščno not (Kokica tisto, ko si nam zadnjič pr tebi ponudila)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:55:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ker potem pa bo že tak NL in služba. kaj ti se veseliš it v službo? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Sem dala smaila, ker sem vedela, da se boš spotaknila ob njega! sem že mislila, da te moram čez rit Kak si kokica? Jaz utrujena, bi mogla it neke ustvarjat pa mi ni. Dobim jutri pomembne obisk pa še moram mal spucat, kar še nisem dokončala Okej sem..cel dan sva bila sama...D. je prišel domov glih, ko sem ga kopala...sedaj pa mi že nekaj jamra glede dopusta. Popizdiš! Pomemben obisk? Kdo pa, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 19:57:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pocka kar pa vse ti (no, pojedla pa boš res dosti ) Pr nam je tud ati Lijo spravljal spat in je bila pred 19h že v postelji. Jaz sem bila v trgovini. Sem šla po tist kruh ko je maslo zeliščno not (Kokica tisto, ko si nam zadnjič pr tebi ponudila) Njami!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......